Перший стрибок і виняток, який ніколи не повториться

Темрява, свист у вухах і щось холодне впивається у руку. А через мить – яскраве світло, запах риби і тепло навколо, щось дуже знайоме. Привиди цього відчути не можуть. Та…

Пролог.

Очі ледь відкриваються, змушуючи повіки пекти чи то від недостатньої кількості сну, чи то просто від вчорашнього.. Вчорашнього.. А що вчора сталося? — "А, точно. Я знову не спав через…

Відлік почався

Наступного ранку, коли лише сонце почало підніматися над горизонтом, Ніл прокинулась. Занурившись у свої думки, він знав, що прийшов час прийняти рішення. Ніл дістав телефон і набрав номер Косач. Телефон…

Розділ – 10. Нова… Сім’я.

Слідча обвела мене уважним поглядом, повідомляючи: - Мої колеги відвезуть тебе до дитячого будинку. Мені дзвонили разів 40 звідки, та все розпитували, чому тебе так і не доправили. - вона…

Розділ – 9. Прийми правду

Я проснувся посеред ночі у лікарні... В тій самій, в котрій опинився вперше, де мене ледь не зарізали... В той раз я втратив свідомість через вдихання диму. В цей раз...…

Початок розслідування

— Заходьте. До кімнати зайшов високий, худорлявий хлопець з бинтами на руках. Він підняв погляд на Фукудзаву з-під каштанового волосся. На перший погляд він виглядав відлюдькувато. Під очима синці від…

13

Чуя Накахара Повернувшись в готель, я потрапив на допит Осаму, що швидко перейшов в горизонтальне положення. Це було не заплановано, але що є то є. Коли він почув про шлюб,…

Обов’язок і брехня

Це був важкий період у житті Джостена, але одночасно один із найкращих.   Спочатку колеги ставилися до нього з підозрою, але згодом, після кількох справ, де він рятував життя працівників…

Частина друга

Пара тривала ніби вічність: майже кожен вже встиг поговорити з сусідом по лавці, поїсти, поспати і виконати ще купу необхідних для живого організму дій. Добре відома майже на весь універ…

Він живий

Глава 1: "ВІН ЖИВИЙ" Цигарка дотліла до тла. Ніл не зробив жодної тяги насиченої та важкої цигарки, смак якої тягнув до тяжкого минулого і не давав спокою йому. Дим, який…