Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Zeus або Редактор

Опис ідеї:
Чоловік 18-25 років, родився в Україні любить пограти в ігри такі як Arma 3, DayZ, War Thunder, Hearts of Iron 4, також любить та знає багато про аніме/мультсеріали/мультфільми такі як "My Little Pony", "Naruto", "Як Приборкати Дракона" та т.д. (Далі додайте ігри/аніме/мультсеріали/мультфільми/фільми/серіали від себе) він захоплюється сучасною зброєю, танками, флотом та авіацією.

Яка буде в нього історія самі придумаєте головне щоб у нього були сили як Zeus та редактора з Арма 3 та там були речі не тільки з Арма 3 але і з усяких аніме, ігор, фільмів, мультфільмів та т.д, але тільки тих світів у яких він побував. Щодо його дій та характеру самі придумаєте головне щоб він був розумний стриманий та любив мандрувати світами різними коли йому у минулих набридло.

Не обов'язково щоб головний герой постійно користувався силою Zeus/Редактор він може наприклад не показувати себе та жити в задоволення дивлячись за головним героєм/героїнею аніме/мультсеріалу/мультфільму/фільму/серіалу/ігри поблизу ще він може прикинутися звичайною людиною або стати другом головного герою/героїні аніме/мультсеріалу/мультфільму/фільму/серіалу/ігри.

Фендом стовірь такий: "Arma / Bohemia Interactive Studio / Серія комп'ютерних ігор, 2006-2022"

або просто: "Arma"

Мене в даному випадку цікавить "Arma 3" томущо там і є такі сили як "Zeus" "Редактор".

Рейтинг: не важливо

Розмір: чим більше тим краще

Напрям: Джен/Гет/Інші види відносин

Мітки: не важливо

Жанр: не важливо

Герої: Наш головний герой ім'я самі придумаєте.

.