Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Прошу додати фандом

Page 1 of 2Next

Welcome Home, або Ласкаво просимо Додому – це ARG, створене художником Clown

Воно росповідає про знайдене старе дитяче лялькове шоу кінця 70 та початку 80 років минулого сторічя

 

«Ласкаво просимо додому» в основному зосереджувався на сусідах, мешканцях шоу, яких супроводжувала суміш анімаційних перерв та ілюстрованих фрагментів оповідань. Сама обстановка являла собою барвисте та перебільшено спроектоване місто під назвою «Дім» з унікальними елементами, такими як пошта та випічка, а також яскраво кольорові істоти, які жили в ньому.

Основні персонажі з Ласкаво просимо Додому :

Воллі(Уоллі) Дарлінг - художник, та головний персонаж кожної серії, зочереджений на усій продукції що свторюється по цій франшизі, а також починаючий кожний епізод та книгу.

Барнабі( Барнабі Б.Бігль) – пес жартівник, а також акробат.  Барнабі був жартівником-резидентом, який залишив своє життя на фермі, щоб переїхати до Дому, про який він жартував, називаючи його «Великим містом». Ілюстровані книжки зазначали, що він був цуценям-сиротою, якого прийняла «Курка, яка перебігла дорогу» (комедійна назва «Міс Бігль»), що виявилося мотивацією бути артистом. Подібні джерела відзначили, що Барнабі міг виконувати низку трюків, таких як жонглювання, балансування на м’ячі та утримання великих предметів на кінчику носа.

Едді - паркбок був листоношею, який переїхав до Дому з далекого міста, щоб відкрити там поштове відділення, яке було відомо як Пошта Едді. Незважаючи на письмове походження, Едді ніколи не вказував правильного імені, звідки він прийшов протягом усього шоу. У цьому жарті він часто називав місце, якого не існує, а потім зізнався, що помилково запам’ятав його як місце, яке він доставив

Френк -  Френк не має жодної відомої інформації про своє походження до переїзду в Дім, порівняно з іншими. Проте все ще є помітні атрибути, які були виявлені.

Поппі – У старих сценаріях говорилося, що Поппі жила зі своєю родиною в гнізді, яке було сховане в дуплі дерева глибоко в лісі, але з часом вона переросте до приголомшливої ​​міри. Вона переїде в порожній сарай у Домі, з якого віддасть птаха

Хауді( Хауді Гусінь) – Хоуді був маленькою гусеницею, яка хотіла розпочати власний бізнес, чого він досяг у Домі як набагато більша гусениця. Барнабі назвав його бодегу «Howdy’s Place» і також відомий як «Bugdega», серед яких він є їхнім найвідданішим клієнтом. Хоуді, як кажуть, походить із серцевини яблука на дереві разом із його великою кількістю братів і сестер, багато з яких Хоуді ненавмисно згадував безліч імен протягом усього шоу.

 Джулі(Жулі) – Згідно з розкритими сценаріями, Джулі була райдужним монстром, яке нібито прийшло з глибини лісу, що оточував околиці Хоуму. Вона жила зі своєю родиною в печері, але шукала власного життя й переїхала. Також вона найкраща подруга Френка

 Саллі – Згідно з розкритим сценарієм, Саллі колись була найяскравішою зіркою на небі, навіть більше, ніж ті, що її оточували. Однак, подивившись зі свого місця на сусіднє небесне тіло, вона зрозуміла, що ще є місця, де вона ще мала по-справжньому сяяти, і впала згори, як падаюча зірка. Здавалося б, вона досягла своєї омріяної зірки, оскільки в Домі є лише дев’ять видимих ​​сусідів, усі з яких її знають.

 

Усі описи персонажів дуже скорочені та взяті з оригінального сайту ARG : https://www.clownillustration.com/whats-welcome-home

Мова проекту: Англійська

 

Дуже дякую за увагу і буду дуже щаслива якщо ви додасте цей фандом у список.

ARG все щє розбирається, та зза токсичних фанатів у автора просто перестає з'яволятись бажання продовжувати працю над цим проєктом, але я сподіваюсь що все буде добре і ми не загубимо такий цікавий проєкт

fanfic.com.ua, YayaTyts and 2 other users have reacted to this post.
fanfic.com.uaYayaTytsBilukaAugustyn

Вітаємо! Фандом і персонажів додали 🙂

YayaTyts has reacted to this post.
YayaTyts

Прошу додати фандом Modern Talking.

Modern Talking (з англ. «Сучасна розмова») — німецький музичний дует, що виконував танцювальну музику в стилі диско. Створений у 1984 році. Наприкінці свого існування дует розвився в комерційно найуспішнішу німецьку попформацію. У другій половині 1980-х років гурт Modern Talking був одним із найпопулярніших у світі.

В 1998 колектив відновив свою діяльність, випустивши диск Back For Good, що містив нові версії німецьких хітів, а також 4 оригінальні композиції. Цей диск розповсюдився в накладі 10 мільйонів примірників. Наступні альбоми також мали значний успіх.

Останній концерт гурту відбувся 21 червня 2003 в Берліні, після чого колектив припинив діяльність. Обидва члени колективу наразі займаються сольною кар'єрою, а Дітер Болен також компонує продукцію для інших виконавців.

І героїв-учасників групи:

Томас Андерс (нім. Thomas Anders; псевдонім, справжнє ім'я — Бернд Вайдунг (нім. Bernd Weidung); нар. 1 березня 1963, Мюнстермайфельд) — німецький попспівак, актор і композитор, колишній соліст групи Modern Talking.

Дітер Болен (нім. Dieter Günther Bohlen; 7 лютого 1954, Берне, Нижня Саксонія, ФРН) — німецький співак, музикант, музичний продюсер та композитор. В 1980-х роках відомий як учасник диско-дуету Modern Talking , власної групи Blue System. Починаючи з 2000-х років постійний ведучий та продюсер телекастингів «Німеччина шукає суперзірку» та "Суперталант".

P.S.: Тільки зараз побачила цю тему. До цього писала вам на пошту, та там не зрозуміло, чи ви взагалі отримали того листа. Вибачте, якщо набридаю зайвий раз. Було б набагато зручніше, якби користувачі самі могли створювати фандоми і додавати потрібних героїв.

fanfic.com.ua has reacted to this post.
fanfic.com.ua

Написала у підтримку щодо додавання фендому та технічних питань.

fanfic.com.ua has reacted to this post.
fanfic.com.ua

Було б добре, якби була можливість самостійно додавати фандоми (як пише Dariy_1) і персонажів.

Хотіла б попросити додати фандом "Ліцей Слухняних Дружин", роман Ірен Роздобудько, 2013 рік.
Дія роману відбувається у сучасному інституті шляхетних панянок на околиці Києва. Дівчата виховуються в сиропно-ванільній атмосфері з однією ціллю - стати дружиною багатого чоловіка і служити йому все життя. Але не все так просто - за стінами Ліцею ховаються моторошні таємниці...
Персонажі: Пат, Ліл, Ланц, Пані Директорка, Таміла Рожко, Алекс Струтівський, Рів, Озу, Іта та Мія.

fanfic.com.ua has reacted to this post.
fanfic.com.ua
Цитувати claudette від 19.10.2023, 18:58

Було б добре, якби була можливість самостійно додавати фандоми (як пише Dariy_1) і персонажів.

Хотіла б попросити додати фандом "Ліцей Слухняних Дружин", роман Ірен Роздобудько, 2013 рік.
Дія роману відбувається у сучасному інституті шляхетних панянок на околиці Києва. Дівчата виховуються в сиропно-ванільній атмосфері з однією ціллю - стати дружиною багатого чоловіка і служити йому все життя. Але не все так просто - за стінами Ліцею ховаються моторошні таємниці...
Персонажі: Пат, Ліл, Ланц, Пані Директорка, Таміла Рожко, Алекс Струтівський, Рів, Озу, Іта та Мія.

Добрий вечір!

Перепрошуємо за затримку із відповіддю. Фандом та персонажів додали.

Щодо самостійного додавання фандомів. З перших днів роботи сайту така можливість була. Аж поки користувачів в один момент не стало дуже багато, і кожен писав у фандом усе що заманеться - дублі фандомів, опис роботи та інше. Ми витратили багато часу щоб навести там лад, а в персонажах ще й досі наводимо. В новій версії сайту задумана функція самостійного додавання фандомів та персонажів але з модерацією.

Сподіваємося на ваше терпіння та розуміння. Новий сайт у розробці, просто це займає більше часу, ніж ми очікували.

Доброго вечора, прошу додати фандом по книзі Джеральда Брома "The Child Thief" (Викрадач дітей):
Чотирнадцятирічний Нік дивом не загинув в одному з бруклінських парків від рук наркоторговців, але на допомогу йому з'явився Пітер. О, цей Пітер! Він швидкий, сміливий, вкрай проказник і, як всі хлопчаки, любить пограти, хоча його гри нерідко закінчуються кровопролиттям. Його очі сяють золотом, варто йому посміхнутися вам, і ви перетворюєтеся в його друга на все життя. Він приходить до самотніх пропащим дітям - зломленим, зневіреним, що піддаються насильству - обіцяючи взяти їх з собою в таємне місце, де їх чекають надзвичайні пригоди, де жваво диво, і де вони ніколи не стануть дорослими. Звичайно, божевільні вигадки Пітера про фей і чудовиськ насторожують, але Нік погоджується. Зрештою, в Нью-Йорку для нього більше немає безпечного місця. Що йому втрачати? Однак в житті завжди є що втрачати ...
Основні персонажі: Пітер Пен, Володарка, Нік, Преподобний, Ульфгер, Троль, Відьма, Капітан, Секеу, Червона Кість.
Буду дуже вдячна на Вашу відповідь, чудового настрою та з наступаючим вашу команду!:)

fanfic.com.ua has reacted to this post.
fanfic.com.ua
Цитувати Widnzdi від 27.12.2023, 17:11

Доброго вечора, прошу додати фандом по книзі Джеральда Брома "The Child Thief" (Викрадач дітей):
Чотирнадцятирічний Нік дивом не загинув в одному з бруклінських парків від рук наркоторговців, але на допомогу йому з'явився Пітер. О, цей Пітер! Він швидкий, сміливий, вкрай проказник і, як всі хлопчаки, любить пограти, хоча його гри нерідко закінчуються кровопролиттям. Його очі сяють золотом, варто йому посміхнутися вам, і ви перетворюєтеся в його друга на все життя. Він приходить до самотніх пропащим дітям - зломленим, зневіреним, що піддаються насильству - обіцяючи взяти їх з собою в таємне місце, де їх чекають надзвичайні пригоди, де жваво диво, і де вони ніколи не стануть дорослими. Звичайно, божевільні вигадки Пітера про фей і чудовиськ насторожують, але Нік погоджується. Зрештою, в Нью-Йорку для нього більше немає безпечного місця. Що йому втрачати? Однак в житті завжди є що втрачати ...
Основні персонажі: Пітер Пен, Володарка, Нік, Преподобний, Ульфгер, Троль, Відьма, Капітан, Секеу, Червона Кість.
Буду дуже вдячна на Вашу відповідь, чудового настрою та з наступаючим вашу команду!:)

Добрий день! Перепрошуємо за затримку із відповіддю, фандом та персонажів додали 🙂

Доброго дня. Як щодо розширеного пошуку? Аби були фільтри, та можливість знайти бажвний твір? А ще під час пошуку з'являються всі глави твору. Це утруднює пошук

aaaaajdiekw and Tea Mireza have reacted to this post.
aaaaajdiekwTea Mireza
Page 1 of 2Next