Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Я шукаю не просто бету чи гаму, я чекаю ПАРУ!

Я шукаю не просто бету чи гаму, я чекаю ПАРУ! Людину з якою можна буде зістаритись над моїми чи нашими фанфіками! Людину, котра буде любити і цікавитися моєю творчістю, котра буде ніжно підганяти дубцем та з пиріжками, котра зможе виловити всі помилочки та одруківки !

В свою чергу маю попередити, що я не завжди мила. Я інколи різка, вперта, дотошна. Але я вмію слухати, коли мені щось доходчиво пояснять декілька раз) Людина котру я хочу бачити біля себе має знати українську мову, граматику настільки добре, щоб коли мені вказували на кращі пропозиції, то їх могли обґрунтувати і мене переконати в неохідності заміни! Потрібна людина з терпінням, бо мені й тиждень може знадобитись, доки обдумаю ті пропозизію. Багато прошу? Можливо! Але аби кого й без попередження в свій творчий город та душу я пускати не хочу.

Зі мною можна сконтактувати: https://t.me/yayatyts

Я пишу в такому фендомі та про такі пейринги: Почала з #Оріджинали, #Слеш, #NC_21, але це занадто розширилось і перетворилось в майже все) Дружу з великою кількістю фанхат, але доки є роботи до: #SK8_the_Infinity, #Король_Артур, #АВ_Гаррі_Поттер, #Вартові_Цитаделі, #Служба_доставки_Кікі, #Джентльмени, #Надприродне.

Я пишу роботи таких рейтингів: Орієнтуюсь на #NC_21, відверто але без насильства. Ну добре може бути легеньке БДСМ, але за спільною згодою. Однак є роботи G, PG-13

Я пишу роботи таких розмірів: Міні, Міді, Максі.

P.S.: пишу не регулярно, після 24 — рідко. Моя муза мене покинула і я навіть переклад іноді не хочу робити, бо душа не хоче.

Дякую за увагу!

Ivashyna Tamara, Відьмочка and _stardust_ have reacted to this post.
Ivashyna TamaraВідьмочка_stardust_