Фанфіки українською мовою

Форум

Forum Navigation
    You need to log in to create posts and topics.

Як користуватись сайтом?

Page 1 of 4Next

Не можу зрозуміти як поставити аватар... Буду дуже вдячна за допомогу

В налаштуваннях профіля.
    Алгоритм і справді заморочливий, бо це робиться через зовнішній ресурс.
    На вкладці редагування є можливість "змінити аватарку". Вас перекине на зовнішній сайт де теж треба зареєструватись (я заходила через гугл-пошту) і тоді загружати фото з комп'ютера.
    Після оновлення материнської сторінки аватарка вже буде тут)

Marfu, Yorycheen and Юстина Дубенська have reacted to this post.
    MarfuYorycheenЮстина Дубенська
    Цитувати Alex Pines від 07.04.2022, 11:52

Не можу зрозуміти як поставити аватар... Буду дуже вдячна за допомогу

Аватар можна змінити у профілі форуму - розділ Profile.

Подекуди із сайтом і справді заморочливо та незрозуміло. Наприклад що бачиш у свому профілі тільки ти а що усі, як зробити щоб профіль називався якимось нікнеймом а не тврїм справднім іменем. Це те із чим я зіткнулась тільки зараз

Булу б чудово якбт можна було міняти тему світлу/ темну /звичайну.

Так я дуже рада що такий сайт існує та всеж хотілося б більше все зрозуміло (класно якти була б інструкція) та просто  і більше нових функцій

(Звичайно на фікбуку також не все ідеально і це російський сайт але здається ідея пішла від нього та може від нього взяти і деякі функції чи ще щось, подивитись що було б класно зробити для комфорту користувачів(щоб і заохочуввло нових) )

І чесно класно було б якби можна було приховати пошту

Та незрозуміло трішки чого тема такого світлого кавового кольору а все посередині в білих квадратиках

(Круто було б зробити цей сайт більш естетичним)

О на головний екран додати можна, а додатку часом немає?(

Рада що існує такий сайт💖

Татева, N-Girl and 12 other users have reacted to this post.
    ТатеваN-GirlSvayytayffygreswdeadandmadKapustyanochkaGyren ArisCrunchy BadassДіана ГненюкЮкайо ЁсикавасянкаYayaTytsWsiakamaria.s

Не знаю в какой теме можно задать вопрос. Я прочитала правила но так и не увидела, а можно публиковать работы с инцестом? ( у меня в одной работе несколько видов так сказать и между братьями и между братом и сестрой.)

Здравствуйте! Я добавила две работы по одной главе.  И как теперь мне добавлять следующую главу к одной из работ? нажимать на вкладку "добавить роздил" и опять заполнять шапку ориджа?  или как действовать? помогите пожалуйста!

byogabae has reacted to this post.
    byogabae

Не знаю куди писати, інфу не знайшла. Не розумію як залишити коментар до фанфіку, текст написала, а відправити не можу... Ніякі клавіші та їхні комбінації не працюють, з телефону також не можу

Я так розумію, сайт трохи некоректно працює від учора: зникла можливість оцінити роботу, самі оцінки теж зникли. Мабуть, залишити коментар теж неможливо через ці технічні проблеми. Сподіваюсь, що адміністрація знає про проблему і вона скоро буде усунута.

найшвидша коммунікація - твіттер, приватні повідомлення для фанфіка
    так, щойно побачив проблему з коментами та оцінками. дивлюся.

IceFloe has reacted to this post.
    IceFloe
    Hi!

дивна помилка

дивно з'явилася та від'явилася)

Hi!
    Page 1 of 4Next
    Note