Фанфіки українською мовою

    Форум

    Forum Navigation
    You need to log in to create posts and topics.

    Як користуватись сайтом?

    PreviousPage 4 of 4

    Як користуватися розширеним пошуком? Наприклад, при спробі знайти фанфіки певного фандому є підказка для його вибору, але вибрати її не вдається. Єдине, що реально вводиться у стрічку це те, що знаходиться безпосередньо під нею як варіанти чи приклади (?)

    Quote from Everlight on 03.10.2024, 08:48

    Як користуватися розширеним пошуком? Наприклад, при спробі знайти фанфіки певного фандому є підказка для його вибору, але вибрати її не вдається. Єдине, що реально вводиться у стрічку це те, що знаходиться безпосередньо під нею як варіанти чи приклади (?)

    Вітаємо! Ви починаєте писати назву фандому у полі, внизу з'являється список назв фандомів, які починаються на введені літери. Якщо фандом, який Ви шукаєте, є у списку, обираєте його та натискаєте, він опиняється обраним для пошуку. Якщо введена назва не з'явилася у списку, це означає, що такого фандома немає у нас на сайті.

    Саме про це і питання, воно не працює. Принаймні у мене. Фандоми є, пробувались різні. Підказка випливає, але вибрати її неможливо, фандом не з'являється у стрічці, вона залишається пустою. Єдине, що у ній з'являється це те, що по замовчуванню є під стрічкою, ось ці назви можна вибрати.

    Можете, будь ласка, надіслати запис екрану нам на пошту? fanfic.com.ua(a)gmail.com. Будемо розбиратися.

    PreviousPage 4 of 4