Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Шукаю співавтора та бету

Примарне місто, що існує поза межами часу та простору, приховує багато таємниць. Істоти із найрізноманітніших світів волею долі можуть у нього потрапити, але що робити, коли минуле життя безповоротньо обірвалося, коли немає надії на повернення? Здавалося б, Примарне місто - курорт. Тут немає валюти, немає голоду та морозів, вдосталь їжі, про яку варто лишень попросити. Кого?

Того дивакуватого юнака, що кожного нового гостя зустрічає із легкою посмішкою на вустах, щиро вклоняється, та видом своїм безвинним, м’якими словами, ніжним поглядом заспокоює. Здається, він виглядає навіть трохи винувато. Ніхто не знає, скільки йому років насправді, та як він пов’язаний із цим дивним місцем, де кожна вуличка ніби знята зі сторінок якоїсь стародавньої казки.

«Вітаю Вас, мій любий гість.  Моє ім’я - Х‘юго, і я - Хранитель цього міста. Допоки Ви тут, я клянусь Вас оберігати та захищати. Світи за головними воротами постійно змінюються: досліджуйте, шукайте, дивіться та вивчайте, і хоч назад Ви навряд колись повернетесь, але можливо, якийсь новий світ зможе стати Вашою домівкою. А поки… Вітаю Вас у Примарному місті.»

 

[направлення: слеш, агнст, містика, фентезі та багато інших жанрів - залежно від світів, де будуть розгортатись події. Основна сюжетна арка - Хранитель та місто, але багато подій відбувається за його межами, і на все це ще накинуто романтики та скла. Багато скла]

привіт! можна твій телеграм??

Kobz Ana has reacted to this post.
Kobz Ana