Форум
Шукаю бету
Quote from Майстер Айван on 04.04.2023, 15:36Доброго дня.
Шукаю бету для редагування роботи по фендому "Ван Піс". Планується Максі.
Як автор маю досвід, однак є одна суттєва проблема: я Харків'янин, і, як і більшість жителів мого міста, ще рік назад я був майже чисто російськомовною людиною. На сьогодні я вже перейшов на українську, але знайомі кажуть, що до "літературного" рівня мені ще далеко, хоча я і намагаюсь покращувати свій рівень володіння рідною мовою.
З початку війни я не записав жодного рядка, і от зараз вирішив почати писати українською. І почати вирішив саме з фанфіку, щоб "нагострити перо"
Виходячи з усього описанного вище, я шукаю бету, яка з порозумінням поставиться до мого "суржику", та навпаки, допоможе мені покращити якість не тільки підсумкової роботи, але й чернетки.
Заздалегідь величезна подяка тій людині, що, сподіваюсь, стане мені добрим другом та помічником.
Дякую за увагу.
За цим, в мене все.
З повагою,
Майстер Айван.
Доброго дня.
Шукаю бету для редагування роботи по фендому "Ван Піс". Планується Максі.
Як автор маю досвід, однак є одна суттєва проблема: я Харків'янин, і, як і більшість жителів мого міста, ще рік назад я був майже чисто російськомовною людиною. На сьогодні я вже перейшов на українську, але знайомі кажуть, що до "літературного" рівня мені ще далеко, хоча я і намагаюсь покращувати свій рівень володіння рідною мовою.
З початку війни я не записав жодного рядка, і от зараз вирішив почати писати українською. І почати вирішив саме з фанфіку, щоб "нагострити перо"
Виходячи з усього описанного вище, я шукаю бету, яка з порозумінням поставиться до мого "суржику", та навпаки, допоможе мені покращити якість не тільки підсумкової роботи, але й чернетки.
Заздалегідь величезна подяка тій людині, що, сподіваюсь, стане мені добрим другом та помічником.
Дякую за увагу.
За цим, в мене все.
З повагою,
Майстер Айван.
Quote from Відьмочка on 05.04.2023, 06:38Привітик. Я б могла бути твоєю бетою. Тільки в мене немає телеграму. Я з Івано-Франківська, і від народження розмовляю українською. Трохи є в мене присутні діалектні слова але я знаю як вони будуть правильно. До суржику ставлюсь трохи погано але таке життя і я вже привикла з початку повномаштабного вторгнення чути не тільки суржик але і російську мову в себе в місті...
Буду рада стати твоєю бетою та познайомитися з кимось новим.
Привітик. Я б могла бути твоєю бетою. Тільки в мене немає телеграму. Я з Івано-Франківська, і від народження розмовляю українською. Трохи є в мене присутні діалектні слова але я знаю як вони будуть правильно. До суржику ставлюсь трохи погано але таке життя і я вже привикла з початку повномаштабного вторгнення чути не тільки суржик але і російську мову в себе в місті...
Буду рада стати твоєю бетою та познайомитися з кимось новим.
Quote from Мегумі Агнес on 08.04.2023, 17:04Можу також допомогти при потребі)
Можу також допомогти при потребі)
Quote from CREAMFULL on 09.04.2023, 20:30Вітаю!
Якщо Вас цікавить робота бети суто як редактора тексту - я з радістю допоможу. Але зважаючи на те, що я не цікавлюсь фандомом, не зможу бути при нагоді в сюжетних моментах.
Визначила б свій рівень володіння мовою як ~С1. Таким був результат тесту онлайн. ЗНО з української мови два роки тому - 195/200.
Для зв‘язку:
Телеграм - @iamkatrusya
Або особисті повідомлення тут.
Дякую й бажаю знайти потрібну людину!🙂
Вітаю!
Якщо Вас цікавить робота бети суто як редактора тексту - я з радістю допоможу. Але зважаючи на те, що я не цікавлюсь фандомом, не зможу бути при нагоді в сюжетних моментах.
Визначила б свій рівень володіння мовою як ~С1. Таким був результат тесту онлайн. ЗНО з української мови два роки тому - 195/200.
Для зв‘язку:
Телеграм - @iamkatrusya
Або особисті повідомлення тут.
Дякую й бажаю знайти потрібну людину!🙂