Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Шукаю Бету для першої публікації

Доброго дня. Я був би дуже вдячним за допомогу з моєю книгою.

Зв'язатися зі мною можна в телеграмі або вайбері ********** (номер прибрано Модератором)

Працюю над власною книгою з оригінальним світом. Антураж 17 століття в поєднанні з монстрами  та магією.

YayaTyts has reacted to this post.
YayaTyts
Цитувати Генрі Крюгер від 11.12.2022, 15:06

Доброго дня. Я був би дуже вдячним за допомогу з моєю книгою.

Зв'язатися зі мною можна в телеграмі або вайбері **********

Маю зазначити, що номер чуток дивний... І свою підозрілість навіть виправдовувати не буду!

Плюс бажано вказувати фандом, напрям, рейтинг, а для деяких бет і розмір важливий.

vognevir, oddiumq and Генрі Крюгер have reacted to this post.
vogneviroddiumqГенрі Крюгер
Цитувати Олександр Фриз від 11.12.2022, 19:21

Працюю над власною книгою з оригінальним світом. Антураж 17 століття в поєднанні з монстрами  та магією.

А почитати для ознайомлення де можна? Та й жанр цікаво який. Подумки прошу аби не жахи чи дарк.

Генрі Крюгер has reacted to this post.
Генрі Крюгер

Так як мене заносить наніч конкретно, дам ще пораду, за даром! На сторінці профілю лишіть посилання на сторінку автора, так ваші роботи буде зручніше знайти!

P.S.: сторінка автора та профіль для форума — окремі речі.

vognevir and Генрі Крюгер have reacted to this post.
vognevirГенрі Крюгер