Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Прохання щодо зміни функціоналу

Доброго дня.

Я як і всі користувачі цього чудового сайту страшенно вдячна адмінам і розробникам за їхню працю. Ффком (сподіваюся що так можна скорочувати) це одне з найкращих місць для публікації фанфіків, але думаю багато хто буде згодним зі мною що тут є один дуже вагомий недолік. А саме система оцінки творів.

Індивідуальність це справді добре, ну реально файно, але для багатьох авторів система зірочок від одного до п'яти не дуже зручна.

 

По-перше, коли бачиш що тобі поставили чотири зірочки відразу починаєш шукати що ти зробив не так. Та й накручувати себе. Я не кажу що перечитувати свою роботу це якось погано, навпаки, бачиш помилки у тексті. Але це вбиває мотивацію. Особливо якщо поставили одну зірочку. Це взагалі викликає бажання кинути фанфік.

 

Краще зробити простіше, щоб була одна зірочка, сердечко або вподобайка. Так буде справді легше всім. Або поставив або не поставив, все просто. А якщо будуть приходити листи про нову вподобайку взагалі буде прекрасно.

 

По-друге, доводиться вручну перевіряти скільки зірочок на роботі, бо сповіщення про нові уподобання не надходять, хоча це було б дуже добре й корисно. А ще зручно для авторів. Можна надсилати ці сповіщення на електронну пошту, або відображати у дзвіночку сповіщень.

 

Буду страшенно вдячна за відповідь адмінів. Навіть якщо нічого не зміниться, буду вдячна що на моє прохання звернуть увагу. Або пояснять чому таке оновлення неможливе.

Дякую за увагу. Усім гарного дня.

Logvynenko Sonja, Ніжність and 29 other users have reacted to this post.
Logvynenko SonjaНіжністьнеперевершений огурчик_Libertas_ДароуЛінивець і чашка чаюDevoted to MorpheusRevy_EnМонолітфіліжанка персикової кавиBlackrose's Kyunravenna.weilDensewoodShizukaMeteliaJust Canellasmelly catKrstinamockingbirdIn_vino_veritashitorijanaidaroAlois GarciaVeresnevaollinНенсі__Lovely MinakoIsabellaMedisonШоpiryteDarkSmetankaЗбочений Лінивець

Доброго та спокійного всім дня!

Змінити то змінили, але бачити 👎 якось зовсім не радує (починаю сумувати за зірочками). Краще б лише 👍 залишили.

Revy_En, ~Irinpisha~ and Fira_Firekoi have reacted to this post.
Revy_En~Irinpisha~Fira_Firekoi

О, так, це ж зовсім не вирішило проблему!

Я вже написала у тві, пишу і тут.

Я вдячна що адміни мене почули, але краще прибрати дизлайк. Українські читачі уже ставлять дизлайки навіть не пояснюючи чому. Вони у нас трошки лінивенькі, коментарів дочекатися доволі важко. А якщо поставили дизлайк і навіть не пояснили чому, то автору вдвічі гірше. Та ж сама проблема що і з однією зірочкою.

YayaTyts and Fira_Firekoi have reacted to this post.
YayaTytsFira_Firekoi

Продублюю свою думку щодо оцінок з Пропозиції що до розвитку проекта

"...Ще запитаю, за якими критеріями треба ставить оцінку роботі? Особисто мені цікаво це й як автору, бо є різниця між змістом та скажімо грамотністю роботи. При низькій оцінці я не буду міняти зміст — у кожного свої вподобання, але якщо вона низька через грамотність — це б я дуже хотіла виправити. Також ще цікавить, ставити оцінки можна кожному розділу роботи окремо і вони можуть бути різні, чи є одна оцінка загальна?..."

Мене б і редакція зірочок влаштувала, а от мати 👎 як і говорить ~Irinpisha~, зовсім не мотивувавтиме.

Ще задалась питанням: як переводили зірочки в лайки? Бо я точно впевнена, що поставила певній роботі 3⭐, і я там єдина оцінку виставила. А сьогодні, коли думала перейти на наступний розділ, то моя трійка стала 👎 — не такого я хотіла для автора. Але й це ще не все. Мені прийшло в голову ідеальне вирішення проблеми: переставити 👎 на 👍, і що вийшло? Тепер в тієї роботи і 👍, і 👎.

marinad, Андрій and 3 other users have reacted to this post.
marinadАндрійбульба.~Irinpisha~Fira_Firekoi