Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

працюю на замовлення!

добрий ранок/день/вечір. я - письменниця-початківиця і бажаю розвиватися) якщо Вас цікавить замовлення роботи - звертайтеся, пишу безкоштовно, адже хочу спробувати себе в даній справі. сподіваюся отримати цікаві пропозиції, адже зараз маю багато вільного часу та бажання!

з повагою.

Добрий вечір, Це цікаво, можете написати пробну версію Нового розділа для моєї історії. Не обов'язково повторювати мій стиль. Просто погляну на вашу творчість. Далі можна буде щось важливіше замовити.

Сподіваюсь на співпрацю.

добрий вечір. переглянула ваші роботи і мені дещо незрозумілий концепт та ваш стиль. +важливий момент: якщо між нами буде співпраця на базі замовлення робіт - я не даю дозволу на публікацію роботи, написаної мною, від вашого імені. якщо вас влаштовує даний нюанс - чекаю в приватних повідомленнях. гарного вечора.

Добрий день. Мій концепт- Показати Життя сім'ї і кожен член цієї сім'ї має багато цікавих і неможливих історій, які можна розказати. Стиль в тому, щоб історія виглядала ніби якись Щоденник персонажів. Вони розписують ці події так як думали про них. Навіть трохи перебільшували. Щодо важливого моменту, Виходить Я маю зазначити вас Як автора тексту. Якщо все зрозуміло, то чекаю роботу.

вибачте, не надто цікавить.

з повагою.

Я розумію. Зараз, якщо так подумати, то я теж просто можу обійтись без цих замовленнь. Виходить це справді не потрібно.