Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Не можу знайти фанфік по Драррі(( Знаю лише сюжет…Поможіть , будь ласка)

Одним словом, пам‘ятаю декілька сюжетних моментів :

1. Драко почав працювати в міністерстві, але, щоб мати норм посаду йому треба було переспати з якимись мерзотними дядьками, а Гаррі сказав йому щось типу: «або зі мною одним, або з ними всіма, вибирай» і дав йому порт-ключ в квартиру.

2. Гаррі був одружений на Джині і в них є діти ( вроді двоє дівчат )

3. Гаррі досліджував якусь справу пов‘язану з вампірами і Драко йому поміг прикинувшись його партнером і вони разом пішли на стичку тих вампірів

4. В цьому фанфіку Рон дуже ревнував Гаррі (він типу був в нього закоханий)

5. Гаррі поміг Драко зустрітися з Люциусом в азкабані, а потім Люциуса вбили

6. Від Люциуса Драко дізнався, що його виносив і родив саме батько, а не Нарциса, і це типу особливість чоловіків їхнього роду (вроді )

7.Драко зустрівся з своїм дядьком і дізнався, що є якесь там зілля/рослина, яку можна з‘їсти , прочитати закляття над Поттером і дати йому це теж , і завагітніти ( так і сталося і в них народився син). Там ще була особливість, що якщо ти з‘їш ягоди то буде хлопчик, якщо квіти то дівчинка ,а якщо листя то невідомо (типу можеш вибрати, але я точно не пам‘ятаю по інгредієнтах чи то таке співвідношення було)

8. Драко хотів щоб їхні стосунки не були просто таємницею і походеньками, але Гаррі не міг розірвати стосунки з Джині ( він тягнув з цим,хоча її не любив вже), але після смерті Люциуса, Драко погодився почекати ( бо в нього нікого більше крім Гаррі не залишилось)

9. Там ще був Крам, якому Малфой в далекому минулому пообіцяв свій перший раз

10. До речі, в цьому фанфіку Гаррі дужееее ревнивий

11. Був ще такий момент, коли Драко дужеее хотів поїхати в якийсь-там рейд, і Гаррі не пускав його, але потім змилостивився, так от, після цього рейду якийсь-там чувак на все міністерство заявив, що Драко був в тому рейді його шл*хою , а Драко жесть як злякався, що Потер йому повірить, тому сказав щось вроді : « якщо так, то тобі не буде складно назвати яке в мене тату», а той сказав що це якась змійка на ягодиці, яка шось-там рухається коли її гладиш (вроді як)

12. І останнє, вкінці Рон і Джинні викрали Гаррі (він був в якісь комі чи то після бою, чи то від закляття якогось, я не пам‘ятаю) і відвезли кудись далеко до лікаря, щоб той його вилікував (розбудив) , паралельно в той час Драко шукав Гаррі і знайшов, лікар сказав,що з ним (Гаррі) має поговорити людина, яка не байдужа Поттеру і це саме Малфой. Драко почав говорити з Гаррі, що в них типу є син і тд і тп, і той проснувся.

 

От і все що я пам‘ятаю…Якщо хтось знає що за фанфік ,напишіть ,будь ласка. Пробувала його шукати, але ніяк не можу знайти. Може хтось має цей фанфік скаченим?? ДЯКУЮ!

Hope Angel and katie have reacted to this post.
Hope Angelkatie

Лиш одна фраза:

ЩО ЦЕ ЗА ПЗДЦ. Якщо знайдете назву - гепніть, аж самій цікаво почитати

 

 

 

 

IceFloe has reacted to this post.
IceFloe

Народику, я знайшла, це «Самые прекрасные цветы растут из грязи»❤️‍🔥

Автор видалила це з сайту, тому знайти можна в гуглі)

Всім дякую♥️