Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Не можу додати роботу на сайт

Хочу перенести СВОЇ твори  з російського сайту. Але опублікувати його в мене не виходить. Заповнила все, але саму публікацію  в своему кабінеті я не бачу, навідь чернетку. Де шукати? Чи роботи проходять цензуру у адмінів сайту? Підкажіть новенькій.

А вони написані українською, тобто, перекладені?

Night Rose has reacted to this post.
Night Rose

Вони були написані  російською мовою. Це було дуже давно. Але я хочу перекласти найвдаліші, на мою думку, українською та повністю перейти на цей сайт, видаливши Свої власні роботи з російського сайту. Крім того, я поки не до кінця розібралась з інтефейсом  цього сайту, тому і цікавлюсь.

 

Крім того, я спробувала написати щось у форматі чернетки українською мовою. Але воно ніде не відображається. Я не розумію тоді, де шукати це.

 

https://fanfic.com.ua/forum/topic/%d1%8f%d0%ba-%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b8%d1%81%d1%8c-%d1%81%d0%b0%d0%b9%d1%82%d0%be%d0%bc/?part=3#postid-719

Там у Xomyachok теж подібні проблеми зі зберіганням чорновиків, тому щоб вам тут все не дублювати... загляніть за посиланням.

Плюс можу порадити ще ознайомитися з правилами сайта. Твори можуть публікуватися лише українською мовою, рос. фандоми під забороною (сюди входять фільми, серіали, книги, публічні люди і т.п. — все)