You have no alerts.
    Фанфіки українською мовою

Форум

Навігація по форуму
    Ви повинні увійти, щоб мати змогу створювати записи та теми.

Вітаю, ти створив монстра!

Крім використання запропонованого діалогу та історії, яка спонукала його виникнення — більше вимог до сюжету немає, даю карт-бланш!

— Ти монстр

— Вітаю, цього монстра створив саме ти!

Люблю оріджинали, але будь-який інший фандом теж може бути задіяним, а щодо жанрів: детектив, драма, містика, психологія, романтика, фентезі, гумор, стьоб — то це лише скромні побажання, я всеядна (щодо напрямків твору теж)!

І як "ненормальний" читач прошу відповідального ставлення до своїх робіт: не кидайте їх, не заморожуйте, не залишайте відкритих кінцівок!

Just Canella, Mavka and 6 other users have reacted to this post.
    Just CanellaMavkayuliiaTinaKae CassandraВидалений користувачкендіKrapka

Вітаю, хотіла б обговорити з вами ідею до вашої заявки, якщо у вас все ще є у ній зацікавленість.

YayaTyts відреагував на цей запис.
    YayaTyts
    Цитувати ZeleniiGreen від 15.08.2022, 01:43

Вітаю, хотіла б обговорити з вами ідею до вашої заявки, якщо у вас все ще є у ній зацікавленість.

Доброго вам дня!

Зацікавленість нікуди не ділась!

Я вільна обирати будь яке направлення і вам не важливо гет то буде чи слеш? Хотіла б дізнатися чи ж те що ви б там не бажали бачити, або навпаки чого шукаєте.

Вподобання чи побажання... думаю, вони можуть дуже обмежити авторів, а я хотіла б дати іскру і подивитися, якого кольору та розміру буде вогонь. Кажучи, що я всеїдна — в міру відверта)

Але, якщо все ж про мої "вподобання" на цей момент (я їх періодично змінюю, чередую)… то хочу щщось більше 5 сторінок (драббл не моє) і до 50, але 500 мене теж не злякають, аби лиш текст був не нудним, герої з родзинкою, а автора "вистачило" довести таке творіння до логічного кінця і не запороти. NC-17, NC-20 — надаю перевагу, але PG-13 + Гумор можу заковкнути навіть з більшим задоволенням, знову ж таки, аби б цей гумор був мені до смаку... а стіб хороший взагалі обожнюю! Романтика та гумор завжди в моєму топі, слідом йдуть детектив та фентезі. З драмою складніше — і хочеться, і колеться, адже я фанат хеппі енду, але іноді ... іноді, як мазохіст — читаю тяжкі твори і не шкодую. Психологія — слизька доріжка, психів не люблю, а ось покопатись у чужих думках, поглядах, переконаннях через героїв книги — цікаво!

Чесно кажучи, жахи і трагедії обходжу стороною, але якщо це буде за моєю заявкою — прочитаю принципово і постараюся оцінити об'єктивно!

Коли складала заявку, я мала коротенький сюжет, ідею, тоді монстром я уявляла себе. Але мій запал охолонув, міні-діалог вже озвучували інші (навіть зелений монстр представився у фантазії, бо зелений колір люблю). Згодом виникло бажання дізнатися, за яких ситуаціях інші можуть розкрити появу "монстра" або монстра). До речі, саме: "ти монстр" — я рахую за справжнє випробування, бо це дуже багатозначне поняття і хочеться подробиць, і пояснень, чому монстр? як так сталось?

Сподіваюся чимось допомогла та зможу побачити вашу інтерпретацію моєї заявки! Якщо що, пишіть!

Note