Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Вітаю, ти створив монстра!

Крім використання запропонованого діалогу та історії, яка спонукала його виникнення — більше вимог до сюжету немає, даю карт-бланш!

— Ти монстр

— Вітаю, цього монстра створив саме ти!

Люблю оріджинали, але будь-який інший фандом теж може бути задіяним, а щодо жанрів: детектив, драма, містика, психологія, романтика, фентезі, гумор, стьоб — то це лише скромні побажання, я всеядна (щодо напрямків твору теж)!

І як "ненормальний" читач прошу відповідального ставлення до своїх робіт: не кидайте їх, не заморожуйте, не залишайте відкритих кінцівок!

Just Canella, Mavka and 6 other users have reacted to this post.
Just CanellaMavkayuliiaTinaKae CassandraSilver_MкендіKrapka

Вітаю, хотіла б обговорити з вами ідею до вашої заявки, якщо у вас все ще є у ній зацікавленість.

YayaTyts has reacted to this post.
YayaTyts
Цитувати ZeleniiGreen від 15.08.2022, 01:43

Вітаю, хотіла б обговорити з вами ідею до вашої заявки, якщо у вас все ще є у ній зацікавленість.

Доброго вам дня!

Зацікавленість нікуди не ділась!

Я вільна обирати будь яке направлення і вам не важливо гет то буде чи слеш? Хотіла б дізнатися чи ж те що ви б там не бажали бачити, або навпаки чого шукаєте.

Вподобання чи побажання... думаю, вони можуть дуже обмежити авторів, а я хотіла б дати іскру і подивитися, якого кольору та розміру буде вогонь. Кажучи, що я всеїдна — в міру відверта)

Але, якщо все ж про мої "вподобання" на цей момент (я їх періодично змінюю, чередую)… то хочу щщось більше 5 сторінок (драббл не моє) і до 50, але 500 мене теж не злякають, аби лиш текст був не нудним, герої з родзинкою, а автора "вистачило" довести таке творіння до логічного кінця і не запороти. NC-17, NC-20 — надаю перевагу, але PG-13 + Гумор можу заковкнути навіть з більшим задоволенням, знову ж таки, аби б цей гумор був мені до смаку... а стіб хороший взагалі обожнюю! Романтика та гумор завжди в моєму топі, слідом йдуть детектив та фентезі. З драмою складніше — і хочеться, і колеться, адже я фанат хеппі енду, але іноді ... іноді, як мазохіст — читаю тяжкі твори і не шкодую. Психологія — слизька доріжка, психів не люблю, а ось покопатись у чужих думках, поглядах, переконаннях через героїв книги — цікаво!

Чесно кажучи, жахи і трагедії обходжу стороною, але якщо це буде за моєю заявкою — прочитаю принципово і постараюся оцінити об'єктивно!

Коли складала заявку, я мала коротенький сюжет, ідею, тоді монстром я уявляла себе. Але мій запал охолонув, міні-діалог вже озвучували інші (навіть зелений монстр представився у фантазії, бо зелений колір люблю). Згодом виникло бажання дізнатися, за яких ситуаціях інші можуть розкрити появу "монстра" або монстра). До речі, саме: "ти монстр" — я рахую за справжнє випробування, бо це дуже багатозначне поняття і хочеться подробиць, і пояснень, чому монстр? як так сталось?

Сподіваюся чимось допомогла та зможу побачити вашу інтерпретацію моєї заявки! Якщо що, пишіть!