Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Бета

Пані та панове, підкажіть будь ласочка чи є на цьому сайті якась можливість додати бету до роботи чи її знайти? Бо писати, ой як хочеться, а без неї якось страшнувато та незвично.
Якщо можливості немає, то дуже рекомендую адмінам скоріш її додати. Думаю, не тільки я буду рада такій новації). ^^
А якщо є, то простіть, прошу, мене таку сліпеньку та підкажуть де це усе робиться.
Завчасно дякую!

P.s. бета - людина, яка виправляє одруки, граматичні, лексичні та пунктуаційні помилочки).

ffygresw, gemini_anni and 8 other users have reacted to this post.
ffygreswgemini_anniНаталя ЛисицяЯн Еллер-_-_--xxeqeeAngeKleo_4kaagyagarfflolff
Фенікс виє, скелі косить, ті буяють у вогні, — Бог під мирну ковдру ночі все хова його пісні.

Я могла б стати вашою бетою, якщо ви її ще не знайшли))

Мені не важливо, чи вкажуть мене в роботі.

Майк Штеккєр, Marfu and fflolff have reacted to this post.
Майк ШтеккєрMarfufflolff

Добридень, шановне панство читачів та авторів Фанфіків українською 💌 Не впевнена, чи є функція пошуку бети, тому вирішила також написати сюди, аби знайти людину, котра захоче допомогти зробити з моїх робіт цукерку.

Здебільшого я саме перекладаю фанфіки по фандомам THE BOYZ/A.C.E, а публікувати роботи без участі бети зовсім не бажаю, тому, якщо хтось захоче відгукнутися, була б неймовірно вдячна! 💗

Якщо все ж таки така людина знайдеться (на що я дуже  сподіваюсь), то можна з'вязатися зі мною у Твітері (https://twitter.com/vilunaii) або у Телеграмі (@dbi1206).

fflolff has reacted to this post.
fflolff

Функція з бетою була б дуже доречною але поки її немає, будемо користуватись чим є🤭

я шукаю бету для фанфіку. Це буде моя перша робота викладена кудись, тому б дуже хотілось найти людина яка б допомогла мені з помилками.

Більшу інформацію ми б змогли обговорити вже наодинці 🙂

я є в твітері - https://twitter.com/sjhs_hshsh60757

та тг - @Cherryqo

fflolff has reacted to this post.
fflolff