Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Акція #продублюй_будь_ласка

Добридень шановні з #укррайт спільноти!

Можливо я не часто десь засвічуюсь, не є однією з відомих, але точно є одним з коліщаток нашого двіжу)

Довгий період я думаю над ідеєю, як щось можна покращити, де допомогти. І прийшла до такої — #продублюй_будь_ласка

Що це таке?

Для багатьох не буде новиною, що ми активно тусуємось на аоз і на його фоні українські сайти "менш відвідувані та популярні", й це, будьмо реалістами — фігово!

Вони молоді й роблять можливо ще маленькі, але впевнені та важливі кроки. Їх треба відвідувати, їх хочеться і треба підтримати!

Як? Спростивши проблеми: де читати, що читати, де читають і лишають більше відгуків. Бо як у нас зар склалось, читачі йдуть де більший вибір творів, а автори кочують туди, де буде велика кількість читачів.

Замкнене пекельне коло!

Отже я хочу започаткувати традицію #продублюй_будь_ласка цей коментар та/чи лайк на інших платформах. Як читач я обіцяю, що продублюю будь-який мною написаний український коментар за вашим запитом на сайт де зареєстрована. Лиш кидайте посилання звідки й куди! Плюс якщо в подальшому на відвідуваному мною сайті буде вказано #продублюй_будь_ласка і посилення на інші сторінки роботи — я гарантовано продублюю!

І як автор не соромитимусь просити про те ж саме, по мірі можливостей звісно, бо знаю який дорогоцінний час кожного.

Сподіваюсь цю традицію підхоплять й інші)

Ретвіт будь ласка 😉

Дякую за увагу!

fanfic.com.ua, rickmaniac and 3 other users have reacted to this post.
fanfic.com.uarickmaniacDyvachka_0ФінарельAspalathus Aspalathus