Допомогти проекту

Цитувати fanfic.com.ua від 09.01.2021, 23:52В нашого сайту з'явилася сторінка на Donatello - підтримка українського контенту.
Якщо Ви бажаєте допомогти нашому ресурсу розвиватися, ми будемо дуже вдячні.
Підтримати сайт fanfic.com.ua - тисніть ТУТ.
Наша невеличка команда не скористалася безкоштовними сайтами-конструкторами. Ми створили власний сайт на небезкоштовному хостингу, який ми розвиваємо, додаємо функціонал та робимо сайт комфортним для користування.
Якщо Ви хочете допомогти, але варіант, вказаний вище Вам не підходить, тоді порадьте наш сайт іншим, це також гарна справа.
Поширюймо українське!
В нашого сайту з'явилася сторінка на Donatello - підтримка українського контенту.
Якщо Ви бажаєте допомогти нашому ресурсу розвиватися, ми будемо дуже вдячні.
Підтримати сайт fanfic.com.ua - тисніть ТУТ.
Наша невеличка команда не скористалася безкоштовними сайтами-конструкторами. Ми створили власний сайт на небезкоштовному хостингу, який ми розвиваємо, додаємо функціонал та робимо сайт комфортним для користування.
Якщо Ви хочете допомогти, але варіант, вказаний вище Вам не підходить, тоді порадьте наш сайт іншим, це також гарна справа.
Поширюймо українське!

Цитувати камелічка від 18.05.2021, 18:13Привіт! Чи можна сюди подавати ідеї для розвитку сайту?
Привіт! Чи можна сюди подавати ідеї для розвитку сайту?

Цитувати fanfic.com.ua від 18.05.2021, 21:33Вітаємо! Ідеї для розвитку можна подавати у службу підтримки. У нас були деякі труднощі, і сьогодні вже все полагодили, тож вона працює та відповідає (тобто підтримка 🙂
Вітаємо! Ідеї для розвитку можна подавати у службу підтримки. У нас були деякі труднощі, і сьогодні вже все полагодили, тож вона працює та відповідає (тобто підтримка 🙂
Цитувати Андрій Підгородецький від 22.01.2022, 15:32Чому кожна глава при пошуку окремо?
Через це сайтом користуватися неможливо!
Чому кожна глава при пошуку окремо?
Через це сайтом користуватися неможливо!

Цитувати fanfic.com.ua від 25.01.2022, 15:40Такий функціонал сайту.
Такий функціонал сайту.

Цитувати Sakura_fm від 29.03.2022, 17:28Привіт)))
скажіть, будь ласка, чи планується розвиток сайту так, щоб він мав крутий функціонал?
Якщо так, то можу запропонувати свої послуги як тестувальника безплатно)))
Привіт)))
скажіть, будь ласка, чи планується розвиток сайту так, щоб він мав крутий функціонал?
Якщо так, то можу запропонувати свої послуги як тестувальника безплатно)))
Цитувати Видалений користувач від 01.04.2022, 08:13Доброго дня!
Ви відповідаєте якщо писати у службу підтримки?
Доброго дня!
Ви відповідаєте якщо писати у службу підтримки?
Цитувати Niana Larinova від 01.04.2022, 15:46Доброго дня, я питалась відправити ідеї по дизайну (функціоналу) через службу підтримку весь день, але постійно випадає, що помилка якась є
Доброго дня, я питалась відправити ідеї по дизайну (функціоналу) через службу підтримку весь день, але постійно випадає, що помилка якась є

Цитувати sunflower від 01.05.2022, 20:00Привіт! Файний проєкт, велике дякую за нього! Можу допомогти з розробкою, якщо є така необхідність 🙂
Привіт! Файний проєкт, велике дякую за нього! Можу допомогти з розробкою, якщо є така необхідність 🙂

Цитувати Майк Штеккєр від 02.05.2022, 20:20Цитувати sunflower від 01.05.2022, 20:00Привіт! Файний проєкт, велике дякую за нього! Можу допомогти з розробкою, якщо є така необхідність 🙂
необхідність є)
але є одне але(с) - немає часу зовсім. як будемо повертатись до звичайного життя, після Перемоги, сподіваюсь буде більше можливостей - навіть проресьорчити що робити. якщо знаєш ПХП то пиши у приватні. далі подивимось)
Цитувати sunflower від 01.05.2022, 20:00Привіт! Файний проєкт, велике дякую за нього! Можу допомогти з розробкою, якщо є така необхідність 🙂
необхідність є)
але є одне але(с) - немає часу зовсім. як будемо повертатись до звичайного життя, після Перемоги, сподіваюсь буде більше можливостей - навіть проресьорчити що робити. якщо знаєш ПХП то пиши у приватні. далі подивимось)