Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

The cry is deserted

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Селіс Омун дівчина яка повертається із навчання в США додому в Прагу. Вона дізнається, що її мама Емілі Омун одружується на міліонері Цедріку Квін. Він пропонує Емілі і Селін переїхати до нього, але Селін це було поганою ідеєю покинути дім в якому жила 18 років. Тому Емілі вирішила переїхати сама до Цедріка, давши час Селін.

Цедрвха була дочка Мія Капсу яка жила із мамою, і його син Пауло Квін, який скоро приймає нову посаду директора в крупній компанії. Але він ніяк не може закохатися, бо весь в роботі.

Селін на літніх канікулах зустрічається із подругою Фієна, і йдуть на літню вечірку Праха Зллуза відомого міліонера і першого сина прагського юриста призедента, він і є другом Паула. Праха закохується в Селін, і Селін теж дає перший крок, він її сподобався.

Невдовзі Селін забирає мама до особняку, бо дім виставили на продажу. Приїхавши у дім, її в очі кинувся перший Пауло, він був холодний і дуже красивий, серце Селін було ніби закохане з першого погляду, але вона згада про Праха. Мія була дуже закохана в Праха, і коли вона дізналася що він має дівчину, і це її заодні сестру. Вона вирішила, Селін позбавити її всього що дав її батько, але все це стало переворотом.

Невдовзі всю сім’ю запросили на вечір на якому збираються всі міліонери. На цій вечірці вона дізнається що Праха і Мія одружуються через бізнес. Селін верішує покинути Праха, а ось Пауло стаж на бік Селін і закохується в неї… Селін теж закохується але дізнається що і Пауло одружується на моделі Оренді Спаш.

Селін недавно почула крики із самого ранку Пауло нехотів одружуватися і чуть не розкрив їх секрет. Однак Селін вирішує поїхати в США і довчитися на адвоката там…і ще раз подумати бути чи кохати.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь