Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

The Bread Fic

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ось вже п’ять років хлібний завод “Хлібний Рей” працює на відмінно! Виготовлення хлібобулочних виробів йде на ура. Завод користується неабиякою популярністю у мешканців міста. Щоранку люди приходять за новим хлібом чи смачними пухкими булочками до чаю. “Хлібний Рей” вже навіть має постійних покупців.

Точніше одного найвідданішого покупця, який настільки фанатіє від виробів, що носить футболку з логотипом компанії та веде фан акаунт про хліб.
Френку Аїро дійсно подобається хліб від цього заводу. Але ще більше йому подобається його власник – Джерард Вей.

Якось Френк побачив того, вимішуючим тісто вручну. Борошно було на обличчі Вея, а його руки завзято місили тісто. Тоді Аїро перший раз кінчив від виду тіста.

Сам Джерард Вей також був в захваті від хліба та Френка. Він побачив його випадково і закохався. Він зовсім не знав як привернути увагу хлопця, тому одного разу вирішив зробити хліб із зображенням Френка. На це знадобився тиждень, аби розробити нову технологію та рецепт. І ось коли все вийшло і Джерарду показали результат, він настільки став збудженим, що схопив хлібного Френка і побіг до себе в кабінет.

– Ах…Що ж це таке..ах.. – промовив він, щойно зайшовши у кабінет. Швидко розстібуючи сорочку, Джерард почав гладити руками своє тіло, спускаючись вниз. Хлібний Френк все ще був у нього в руці, він тепер нізащо його не відпустить. Вей сів у крісло, попередньо спустивши штани і став гладити член. Він водив рукою то вниз то вверх, вдихаючи запах хліба. Зображення Френка було неперевершеним. Джерарду захотілося більшого. Набагато більшого. Тому він зробив отвір прямо там, де у Аїро знаходився рот. Після цього Вей жорстко трахав хліб. Чоловік зовсім не стримував свої стогони насолоди. Коли завершення було близько, у двері хтось увірвався. Це був Френк.

– Що це все значить? Чому… – розлючено кричав Аїро, але побачивши власника фірми, який от от кінчить від хліба, зупинився.

– Я..я..допоможи мені…ах..ах – благав Джерард.

Оскільки Френк був давно закоханий у Вея, він не зумів стримати збудження, і почав пристрасно цілувати чоловіка. За якусь мить вони опинилися без нижнього одягу, а Френк ще й на столі. Розставивши ноги, він почав розтягувати себе. Коли все було зроблено, Джерард швидко увійшов на всю довжину. Френк був дуже збуджений, тому за криком болю, потім був крик насолоди.

– З’їж його для мене, – наказав Вей.
Френк послухався. І поки він їв хліб із зображенням себе, Джерард жорстоко його їбав. Проковтнувши, останній шматок, Аїро викрикнув щось не зрозуміле і сперма полетіла прямо на власника хлібного заводу.

Вони обидва кінчили від хліба і один одного.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “The Bread Fic



  1. Боже, я ще не бачила такого зразкового відбірного креку українською, ще й по кемофд
    Це дуже смішно, я реготала як скотина з першого і до останнього речення, хлібний Френк це щось, цілий клуб хлібофілів
    Дякую за гарний настрій!