Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Suga

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Чимін розглядає кімнату з усмішкою. Приглушене світло, велике ліжко з шовковою, дорогою білизною, так і манить доторкнутися до себе, провести долонею з цього витвору. Посеред кімнати невеликий подіум із жердиною, довкола якого розкидані маленькі подушечки. Чимін посміхається ще ширше, здається, ця ніч обіцяє бути цікавою. Недаремно ж він вивалив стільки грошей тільки за кімнату, а попереду ще приватний танець і щось гаряче. Пак облизується в передчутті, знімаючи шкірянку, кидає її прямо на підлогу і плюхається на ліжко, розводячи ноги якнайширше, “Вже зовсім скоро”, – думає він. “Зовсім трохи”, – і поглядає на годинник. Двері в кімнату відчиняються практично безшумно, хлопець увійшов так само тихо, виходячи прямо на центр кімнати, під світло ламп, кланяється:

– Доброго вечора, пане, мене звуть Чонгук, і сьогодні я буду для вас танцювати, а також виконаю будь-яке ваше бажання. Чимін оглядає хлопця, так, все прямо так, як він хотів і замовляв: ніжно-рожеві панчохи ідеально сидять на цих масивних стегнах, їх обрамляють ще гарячіші портупеї поверх них, вишневого кольору, і темно-сині стрінги, на правій руці масивні тату, у вухах пірсинг, а волосся трохи відросло. “Так”, – думає Чимін: “ідеально”. “У таке волосся буде ідеально заплутати пальці та відтягувати його”. Пак вже тремтів від передчуття, ковтаючи:

– Я сподіваюся, що мені справді сподобається. – Чимін облизнувся.

– Можете навіть не сумніватися. – Чонгук усе ще стоїть, опустивши голову, у напівпоклоні, каже тихо та м’яко. – Тоді починай, на що ми чекаємо, грошей вистачить на всю ніч. — Пак трясе пачкою грошей перед Чонгуком. Той кланяється ще раз, випростується, грюкнувши в долоні, заграла плавна мелодія.

Повільні рухи Чонгук чудово рухався, його гнучкість у поєднанні з сильними м’язами вражала. Те, як вони напружувалися від кожного руху, Чимін облизувався, дивлячись на це видовище, ерзаючи від нетерпіння на ліжку, в штанях уже давно було тісно, ​​а дурний на думку Пака танцюрист, наче на зло, нічого не помічав. Чимін важко зітхає, ковтаючи і ширше розводячи вбік ноги, манить Чонгука рукою. Той нарешті зволив подивитися в його бік і зійти з подіуму, рухаючись повільно, плавно, наче хижак підбирається до своєї здобичі, правда поки що невідомо хто з цих двох хижаків, а хто жертва. Чонгук повільно опускається перед своїм сьогоднішнім господарем, м’яко змахує досить пухнастими віями, проводячи кінчиком язика по губах, обережно кладучи долоні на чужі, пружні стегна, в цей момент обидва завмирають, час на долю секунди зупиняється, і Чимін шумно зітхає. Він збуджений до краю, терпіння вже майже немає, хочеться накинутися на дурного танцюриста, але він стримує себе, якщо грати, то по-великому. Чимін вигинається сильніше, голосно застогнавши, Чонгук неквапливо веде подушечками пальців по спині Пака – найчутливішій зоні, заривається пальцями у волосся, ледве стискаючи їх, не сильно відтягуючи, другою рукою огладжуючи стегна, переходячи на живіт, вище до грудей, бід по ареолах сосків, трохи натискаючи. Чимін стогне голосніше, переходячи на скиглення, зараз будь-який дотик обпалює сильніше вогню, він лягає грудьми на ліжко, сильніше випнувши дупу до верху, виляючи стегнами, втиснувшись ними в пах Чона. Пак чує ледь помітний видих, його партнер теж збуджений, може, поки не так сильно, але…

Чонгук знову веде пальцями по спині, цього разу вже вниз, до сідниць, погладжує їх обома долонями, несильно розводячи в сторони, нахиляється обличчям ближче до них, проходячи мокрим язиком по рожевій дірочці. Чимін від несподіванки здригається і голосно стогне. Чон повільно рухає язиком, здійснюючи кругові рухи, злегка натискаючи на саму дірочку кінчиком язика, проникаючи всередину, але Чимін різко сіпається, відсуваючись:

– Блять, ні, навіть не смій! Я хочу, щоб ти спочатку добре трахнув мене пальцями, а потім сам, і ні як інакше. Розтягни швидше і трахни вже, не можу більше чекати. Чонгук слухняно піднімається, а куточки його губ злегка піднімаються вгору, який, однак, у нього клієнт сьогодні, розкутий. Він змащує пальці, намагаючись повільно проникнути всередину одним, але Пак сам насаджується, шумно дихає, і ерзає на ліжку, потираючи об неї членом. Чонгук дивиться на ці метання холодним, безжальним поглядом, міцно тримаючи однією рукою Пака за стегна, іншою повільно додає другий палець, повільно, так що Чімін хничить, не маючи можливості щось зробити. Він уперше виявляється таким безпорадним перед кимось, зазвичай це він домінує в ліжку, хоч і завжди сторона, що приймає, але його партнери завжди підкоряються і виконують всі його забаганки, але не цього разу.

Чонгук рухає пальцями всередині Чиміна повільно, розмірено, уважно стежачи за реакцією, за кожною зміною у поведінці партнера. Чимін важко дихає, намагається крутитися, але рука на стегні тримає міцно, він пхикає і постає від того, як Чонгук щоразу точно потрапляє по простаті. Так само повільно й неквапливо Чон виймає пальці, обережно перевертаючи Чиміна на спину, розводячи його ноги в бік ширше, у того туману в очах, здається, він зовсім уже нічого не розуміє. Чонгук від такої картини посміхається зовсім ніжно, нахиляючись до обличчя господаря, лише злегка торкаючись його губ своїми і ні як не очікує, що його різко схоплять за волосся і не дозволять відсторонитися, впиваючись у губи, одразу ж поглиблюючи поцілунок.

Чимін теж не збирається здаватися, не збирається програвати. Він тут хижак. Пак охоплює Чонгука ногами за талію, притискаючи до себе, посунувши стегнами на зустріч. Йому в поцілунок хмикають, однією рукою боляче вчепившись у стегна, другий Чонгук допомагає собі плавно увійти до Чиміна, той задоволено стогне, не розриваючи поцілунку.

Цікаво, хто ж із цих двох виграє тепер. Чімін різко відтягує Чона за волосся, дивлячись тому в очі.

“Він дивиться не як усі…” – Чонгук усміхнувся, ніби міг прочитати, про що думав Пак і зробив перший поштовх на пробу, “Ні, стоп. … та ще і який хлопець – на цьому думки рудоволосого на сьогоднішній вечір закінчилися повністю.

Чонгук показав, на що здатний. Він рухався повільно, розмірено, ніжно огладжуючи руками стегнами, дивлячись своїми чорними очима, прямо в Чимінову душу. Той тільки стогнав і просив більшого, підмахуючи стегнами у відповідь, на більше зараз він був не здатний, його випадковий коханець божеволів усім. Випадковими дотиками, пронизливим поглядом, повільними поштовхами, потрапляючи точно по простаті, все, що Чимін міг це тільки стискати Чона в собі.

Чонгуку, здається, набридла гра, він зупинився ненадовго, проводячи великим пальцем по пухких губах, пірнувши ними всередину гарячого рота, відразу ж виймаючи назад, підвівся, на що Пак жалібно схлипнув. Все чого він хотів зараз це скінчити та більше нічого, але Чонгук вміло відтягував момент, він спустився до сосків, погладжуючи їх пальцями, дивлячись на це так, ніби в першу чергу бачить подібну реакцію.

“Диявол!” – подумав Чимін. У цей момент Чон різко увійшов знову, Пак тільки ойкнув на це, заскулив, Чонгук рухався швидко і різко, однією рукою стиснувши член Чиміна біля самого підстави, той нещадно дряпав його спину, впиваючись з кожним поштовхом і сильніше роздираючи Чонгука спину, краплі поту стікали по скронях в обох, обидва важко дихали, рано чи пізно Чонгук штовхнувся сильніше звичайного, прибираючи руку з члена Чиміна, той скрикнувши, вигнувся сильніше, рясно кінчивши.

Чон зробив ще пару поштовхів і вийшов, кінчивши на простирадлі. Обидва важко дихали, і хотілося тільки спати, поки Чонгук приходив до тями, Чимін уже заснув. Чон м’яко посміхнувся, зібрався і так само безшумно покинув кімнату, як і з’явився в ній.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь