Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

So far away

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Yuzi!

Юзі Кааі і Джон Оман, пара яка познайомилася в інтернеті, стосунки у них налагоджувалися з кожним днем. Минає рік і Юзі хоче побачити Джона, неважливо яка обстоятельства, вона вирішує на літніх канікулах, купити білет до Америки аби зробити сюрприз коханому, і тим же відвідає тітку Олекса Праян – яка була моделей Америки 2000 році.

Приїхавши в Америку Джон ніяк не виходив на зв’язок з Юзі, вона подумала що це кінець. Невдовзі сестра Медіана, бере із собою Юзі на вечірку. Юзі погоджується і жаліє про це, адже там вона побачила Джона, який і є власником вечірки в великому особняку, а говорив що він із бідної сім’ї. Вона вирішує поговорити із ним, але Джон все відштовхував її.

Юзі довго немогла повірити в це, однак вона бере все в свої руки і вирішує покінчувати із цим, цілуючи іншого хлопця на очах Джона і це був його найліпший друг Кевін. Кевін закохується в Юзі, але Юзі все це не подобається і попросила Кевіна підвисти до  дому. Кевін намікав на другу зустріч, але Юзі навіть номера не дала, однак від Джона Кевіну добре дісталося на другий день. Адже Джон попросив більше ніколи не чіплятися до Юзі.,.але Кевін не здавався.

Юзі вирішує збирати речі і їхати додому, але білети вже розкуплені і можна купити тільки наступного тижня. Тому вона вирішує почекати, вона і Медіана вирішилаи піти на ще одну тусовку поблизу. Але тут Юзі викрадають, це був Кевін який був дуже ревнивий і робив боляче Юзі. Однак сильне кохання Джона, знайшло Юзі, Юзі знову закохується в Джона говорячи йому це в лице. Але Джон говорить що він не нищий а мафія…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь