Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Mint and orange

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Йдіть до біса! — голосно вигукує Хенджин, скидаючи виклик. Жінка, що сидить на сусідній лавці, дивно поглядає на нього. І в іншій ситуації він би посоромився, тому що він все ж таки на дитячому майданчику, але зараз він злий і розлютований. Хван Хенджин — двадцятивосьмирічний альфа, власник власного архітектурного бюро «SKZ» та батько-одинак ​​з двома дітьми. Природа не обділила його зовнішністю — високий зріст, струнке тіло, яке він підтримує завдяки спортзалу, гарне обличчя, яке користується популярністю у омег, а іноді й альф. Суворий стиль в одязі, який потребує його робота, і добрий характер: він шанобливо ставиться до своїх співробітників, тому користується повагою у колег, завжди готовий допомогти і втішити — мрія, а не хлопець. Хенджин цілком задоволений собою та своїм життям. Альфа відкладає телефон, прибираючи його в кишеню чорного пальта, і втомлено потирає перенісся. Няня, яка пропрацювала в нього всього місяць, звільнилася. Шоста за останній рік. Хван гадки не має, що їх не влаштовує — зарплату платить вчасно, не грубить, не хамит, діти його суть ангелочки. Можливо, через те, що це були в основному молоді дівчата, які вирішили, що зможуть схопити собі забезпеченого альфу. Але, на жаль, Хенджин у цьому не зацікавлений. П’ята була найдивнішою. Вона постійно будувала очі альфе, надягаючи відверті вбрання, бентеживши цим дітей (Хенджин досі пам’ятає, як йому довелося півгодини пояснювати Сону, що це за круглі кульки у тітки на грудях) і постійно кликала Хвана погуляти наодинці. Вона була студенткою архітектурного — це єдине, в чому вони зійшлися, Хенджин свого часу закінчив універ за тією ж спеціальністю, але в Канаді. Через два місяці від дітей з’ясувалося, що вона до ладу не грала і не займалася з ними, зазвичай сиділа у телефоні. Домашня їжа, яка входила до її обов’язків, теж не готувалася. Діти харчувалися їжею на замовлення. І це стало останньою краплею для альфи. Він не має нічого проти доставки, часто сам бавиться цим, коли ліньки готувати, але дітей цим годувати не хоче. Особливо маленького Сону, у якого і так проблеми із животом. Хенджин переводить погляд на дитячу гойдалку і його погляд миттєво теплішає, помічаючи своїх дітей. Сону сидить на маленьких жовтеньких гойдалках, а Міре — його старший брат, хитає його, уважно стежачи за братом-омегою, бо тато звелів. Поруч, спираючись на залізний стовпчик, стоїть Чан, схрестивши м’язові руки на грудях.<span;>З боку він більше схожий на охоронця – темний одяг (серйозно, весь його гардероб складається із чорних речей). Хенджин, коли побачив це, безглуздо плескав очима під оглушливий сміх Чоніна. На ньому буквально все чорне – починаючи від кросівок, закінчуючи кепкою на голові, яка прикрита капюшоном худорлявої. Сону, помітивши альфу, махає йому, посміхаючись на весь рот. Хенджин скидає долоню у відповідь, підморгуючи синові. Вся агресивність йде на другий план, варто йому побачити своїх дітей. Ось така частка батьківська. Альфа хмикає своїм думкам,відкидаючись на лаву. Надворі сьогодні хороша погода. Сонце яскраво світить, зігріваючи у своїх променях, а прохолодний вітерець обдуває шкіру. Варто було Мире і Сону прокинутися і поснідати, як вони потягли тата до парку, аргументуючи це тим, що їм терміново потрібно вигуляти нові курточки. Чан, що вчасно зателефонував, охоче погодився піти з ними. з чужими дітьми – відмінне тренування для майбутнього тата). ― Боже, мені здається запах цієї кави в’ївся мені в ніздрі. – бурчить Чонін, зупиняючись поряд з альфою. Хенджін допомагає йому сісти,<span;>поки той однією рукою тримається за спину, а в другій у нього пакет із кав’ярні. – Я пропонував тобі посидіти. – хитає головою альфа. – Але ти сам пішов. – Я сильний і незалежний чоловік. І жодні качки-альфи мені не потрібні. — бурчить Чонін, дістаючи з пакета круасан, заради якого він поплентався до кав’ярні через дорогу. ― Саме тому ти вагітний від одного такого альфи? – Ага. — з повним ротом каже Чонін. — Проти його ямочок і доброї душі ніхто не встоїть. – Я ще не залетів від нього. — сміється Хенджин, беручи з рук омеги склянку кави. – Ти альфа. – А ти омега. — знизує плечима Хван. — Так і розкидатимемося загальновідомими фактами? ― Жодної поваги до вагітного чоловіка. — важко зітхає Чонін, переводячи погляд на гойдалку. — Чан упорається. – З батьківством? Раз плюнути. — трохи посміхається Хенджин. ― Ви любите одне одного — це найголовніше. – З якого часу ти заробився в психологи? ― З того часу, як завів дітей. Омега лише хмикає, продовжуючи жувати свій круасан. Чан із Чоніном разом уже шість років, два з яких вони одружені (Хенджин був свідком на їхньому весіллі разом із ластовисним хлопцем — найкращим другом Чоніна). Альфа щиро захоплюється їхньою любов’ю та стосунками. І, можливо, трохи заздрить, тому що у самого так не вийшло. Сім місяців тому, на дні народження Чана, омега оголосив про свою вагітність. З того часу Кріс перетворився на курку- квочка, оточуючи Чоніна турботою і любов’ю. Омега проти не був, але іноді альфа переборщував.
<span;>Батько! — радісний оклик вириває Хенджіна зі своїх думок. Маленька грудочка налітає на нього, забираючись на лаву і займаючи місце між Хваном і Чоніном. – Що таке, мишеня? – А дядько Ніні поїде з нами? — зробивши щенячі очі, каже Сону, чіпляючись за руку Чоніна. – Я хочу торкнутися його животика. Він такий великий. – Тільки якщо він не проти. — Хенджин погладжує сина по волоссю. – А де твій брат? – Чан катає його на спині. Він такий сильний. ― Саме для цього він і ходить до спортзалу. — хмикає Чонін, усміхаючись Чану, що наближається, з Мире на спині. – Добре почуваєшся? – Запитує Кріс, спускаючи хлопчика зі своєї спини,і поправляє куртку. ― Ні тобі «привіт», ні тобі «поки що». – Знов бурчить Чонін. – У порядку він. – хихикає Хенджин. — Перестань так з ним гасати. – Ти своє вже пережив, дай мені теж. – Дядько Чані, а ви поїдете з нами? — знову тягне Сону, зістромивши щенячі очі. І ніхто не може протистояти їм, тому, розсівшись машинами, вони їдуть до Хенджіна додому.

<span;>***

<span;>      Діти були нагодовані грибним супом і відправлені грати в кімнату, але Хенджин дупою чує, що вони просто сядуть дивитись телевізор або планшет. Сучасні діти. Салат, що залишився з вечора, віддали голодному Чоніну, бо тому харчуватися треба за двох. А Чан із Хенджином розпивають чай із лимоном, закушуючи шоколадним печивом. <span;>Кріс дбайливо стискає руку Чоніна, поки той відкидається на спинку стільця, змушуючи Хвана розчулюватися цими двома. Занадто солодко, але мило. Йдеться про роботу. Чан ділиться тим, що він закінчує великий проект, а брати новий не планує, бо незабаром пологи, а після Чоніна потрібна буде допомога. Хенджін думає, що Кріс просто не зможе відлипнути від дитини, навіть заради своєї улюбленої студії. Він від дітей Хвана відірватися не може, якби його воля лаялася б з ними нескінченно, а від свого взагалі не відійде. — Чьорен звільнилася, а мені в понеділок на роботу. Строки горять. — видихає Хенджин, дивлячись на чашку у своїх руках. ― Де я знайду няню за один день? — Вибач, мені самому на студію у понеділок. – Чан рукою стискає плече Хвана. — Що швидше закінчу, то швидше піду на заслужений відпочинок. – Я розумію. Не хотів напружувати вас. – Чорт, Фелікс. — плескає себе по чолі Чонін. — Ось хто тобі потрібний. – Фелікс? — хмурячи брови, каже альфа, намагаючись згадати, звідки він знає це ім’я. – Ага. Він був моїм свідком, пам’ятаєш? – Так. — Хенджин киває, відкладаючи склянку убік. ― Він працює вихователем у дитячому садку. Працював. — Чонін закушує губу, замислюючись. — Начебто він ще не знайшов собі нову роботу. Можу лишити тобі його номер. – Ти мій порятунок, Чонін. — щиро дякує Хенджину, передаючи омезі телефон, щоб той вбив номер телефону Фелікса в його контакти. – Фелікс добрий хлопець. – Каже Чан. — І досвід має. Не переживай. Хенджин схильний вірити своїм друзям, тому зберігає номер хлопця. Чонін і Чан йдуть за годину, тому що біля омеги почала боліти спина і Кріс поспішив відвезти його додому. Хенджин хихикає з метушливого друга, проводжаючи їх, і вирушає прибирати на кухню. Завантаживши посудомийку і прибравши все зі столу, <span;>Хван, човгаючи теплими тапочками з котячими вухами (подарунок Чана на новий рік, Хенджин тоді обурювався, мовляв він дорослий альфа і ніякі милі тапочки йому не потрібні, але надів їх уже наступного дня), і тупає у дитячу. Сону влаштувався за невеликим столиком, розкидавши фломастери і малюючи химерні картинки у власному стилі. Хлопчик старанно щось виводить на аркуші паперу, не помічаючи тата, що увійшов. Міре розлігся на ліжку, дивлячись на передачу про тварин по телевізору. Дитяча досить простора Хван спеціально виділив під неї найбільшу кімнату в квартирі. Два ліжка, велика шафа, столи і білий килим, який займає великий простір на підлозі. Дітям є де розгулятися, тож Хенджин задоволений. – Ми, не засиджуйся за телевізором довго і дивися, щоб брат не розмалював сам себе. – Добре,тат. Альфа з усмішкою залишає кімнату і йде до своєї спальні, плануючи засісти за роботу, щоб у понеділок не перевантажувати себе. Хенджін дуже сподівається, що йому вдасться домовитися з Феліксом, інакше доведеться брати дітей на роботу. А це схоже на апокаліпсису. Маленький Сону буквально не може всидіти на місці та пари хвилин, бігаючи по кабінету. Одного разу, коли альфі знову довелося брати дітей на роботу через няньку, що звільнилася, Хенджин залишив їх зі своїм секретарем. Після цього довелося виписувати тому відпустку і подарувати як вибачення пляшку хорошого коньяку. Мда, його діти просто диво. Хван відкриває контакти та знаходить номер Фелікса. Завмирає над кнопкою виклику, але різко тикає у неї, наважуючись на дзвінок. <span;>У слухавці якийсь час чуються тільки гудки, а потім лунає низький оксамитовий голос: – Так? – Фелікс? – Ем …. так. — Чи ненадовго замовкає, Хван уже збирається представитися, але хлопець продовжує. – О, ви Хенджіне. Чонін писав мені. – Так, я щодо роботи. — альфа рукою поправляє чорне волосся, яке зібране в невеликий хвостик. — Ми можемо зустрітися та обговорити все? – Так звичайно. Завтра? – Так, підійде. Я планував зводити дітей до торговельного центру, там є невеликий ресторанчик. Я скину вам адресу. – Добре, Хенджіне. – Відгукується голос з динаміка. – Чекатиму. Всього найкращого. – До побачення, Фелікс. Хенджин відкладає телефон убік і зітхає. Він до ладу не пам’ятає Фелікса, лише те, що він має гарні ластовиння, яких він не замазав, хоча повноцінний макіяж на ньому був. Це запам’яталося. Немов поцілований сонцем хлопчина. Альфа сміється зі своїх думок і відкриває пошту, збираючись перевірити звіти.- Відгукується голос з динаміка. – Чекатиму. Всього найкращого. – До побачення, Фелікс. Хенджин відкладає телефон убік і зітхає. Він до ладу не пам’ятає Фелікса, лише те, що в нього є гарні ластовиння, яких він не замазав, хоча повноцінний макіяж на ньому був. Це запам’яталося. Немов поцілований сонцем хлопчина. Альфа сміється зі своїх думок і відкриває пошту, збираючись перевірити звіти.- Відгукується голос з динаміка. – Чекатиму. Всього найкращого. – До побачення, Фелікс. Хенджин відкладає телефон убік і зітхає. Він до ладу не пам’ятає Фелікса, лише те, що в нього є гарні ластовиння, яких він не замазав, хоча повноцінний макіяж на ньому був. Це запам’яталося. Немов поцілований сонцем хлопчина. Альфа сміється зі своїх думок і відкриває пошту, збираючись перевірити звіти.
<span;>
<span;>                       ***

<span;>      Фелікс сонно моргає, паралельно помішуючи рис у каструлі, і щулиться від холоду. Джісон підняв його п’ятнадцять хвилин тому і слізно попросив приготувати щось поїсти перед роботою, бо його яєчня згоріла, а його руки-гаки ні на що не здатні. Безрукий друг – горе в сім’ї. Саме тому омега варить рис, жарячи м’ясо на сковорідці, поки Джісон ріже салат. У нього було ще дві години перед будильником, він міг добре виспатися перед зустріччю з Хенджіном, але альфа зламав його плани. Хоч би як Фелікс любив свого друга — це дратує, але він все одно йде в нього на поводі. – Ти надовго сьогодні? -Не повертаючись цікавиться Фелікс. ― Мінхо-хен обіцяв лише на пару годин. Сподіваюся прийду раніше. – Не перестарайся, Соні. — хитає головою Лі, зливаючи воду з каструлі. — Не треба вантажити себе. У тебе колись останній вихідний був? – Два тижні тому. Але я майже нагромадив. — альфа знизує плечима, нарізуючи червону цибулю. ― Сподіваюся твій планшет вартий того. – Ще й як! — вигукує Хан, тицяючи ножем у Фелікса. – Тепер зможу нормально малювати. Там ще стілус у комплекті. – Зрозумів, затикаюся. Фелікс дістає тарілки та розкладає по них рис, додаючи смажену курку та гострий соус для себе. Хан ненавидить гостре, варто потрапити перчинці до його рота — у нього починається істерика, і він випиває мінімум літр води чи молока. Друг параноїк – горе в сім’ї. <span;>Джисон розливає сік по склянках, а тарілка із салатом стоїть посередині столу. Чи досить усміхається, його живіт бурчить у передчутті, вимагаючи запхати в себе цю їжу, хоча тіло все ще знаходиться на автопілоті. ― То ти йдеш сьогодні на зустріч із тим хлопцем? — з набитим ротом каже Джісон. ― По-перше, прожуй спочатку. — хитає головою Фелікс. – По-друге, так. Мені потрібна робота. ― А він точно нормальний? – Боже, не драматизуй, Хані. Ти б запам’ятав його, якби менше заливав у себе алкоголь на весіллі. – О, то ти запал на нього? — хитро посміхається альфа, підперши підборіддя рукою. – Ну, обличчям він непоганий. — тягне Фелікс, ніби замислившись. — Про решту не в курсі. ― А може й чле… — Джісон не встигає домовити, як йому в обличчя прилітає кухонний рушник, який до цього лежав на столі. – Зрозумів, мовчу. Фелікс тицяє пальцем, грізно дивлячись, поки Хан спокійно повертається до їжі, забуваючи про друга, що збожеволів. Лі важко зітхає, подумуючи, що треба було додати гострий соус у тарілку Джісона, щоб у того дупа вибухнула. Він обов’язково зробить це наступного разу. Джісон йде менше ніж за півгодини, коли Мінхо дзвонить йому, повідомляючи, що він під’їхав. Хан схоплюється з дивана, на якому неробно валявся до цього, встромляючи в телефон, і починає судомно збиратися. Фелікс вперше бачить, щоб той так швидко одягався. Серйозно, не минає й хвилини, як альфа натягує куртку, паралельно взуючи ноги в черевики. А ще за дві — його й слід уже застиг. Джисон <span;>уже рік сохне за своїм босом – Лі Мінхо. Омега володіє своєю ветеринарною клінікою, а Хан підробляє там, розбираючись із паперами та стежачи за тваринами. Фелікс назвав би Мінхо симпатичним і цілком непоганим хлопцем — той вчасно платить зарплату, добре ставиться до співробітників і готує просто божественно (це, правда, слова Джісона. Фелікс не ручається, бо яка маячня може бути в голові закоханого ідіота), але вона не знає того особисто, тож судити не може. Особисті якості для омеги багато значать. Джісон іноді брав понаднормові, наприклад, коли хотів накопичити на щось. Зараз у його списку покупок лежав новий графічний планшет, яким альфа пускав слини вже кілька місяців. Він коштував, як нирка, тому Хан так старанно збирає на нього. Фелікс зачиняє за другом двері, посміхаючись із метушливого друга. І хто з них ще альфа, га? Він забирається на кухні і йде до своєї кімнати долежувати вкрадені хвилини відпочинку. Йому справді потрібна робота. Після звільнення минуло вже два тижні, гроші починають закінчуватись, а вакансії не перебувають. Чонін написав ціле есе з приводу того, що омега зобов’язаний прийняти цю пропозицію, бо Хенджин душка, а ще самотній альфа-красень з милими дітьми. Як Фелікс <span;>і хотів. Омега лише реготав, відволікаючи друга питаннями про вагітність. Чонін миттєво забув про минулі слова і почав розповідати про те, як малюк штовхався, а Чан трохи сльози не пустив. Фелікс реготав, привертаючи увагу Джісона, який розвалився на сусідній половині ліжка. Чан — наймиліший альфа, якого Лі знав, а під час вагітності Чоніна став милішим утричі. Альфи, такі альфи. Увечері, коли йому зателефонував Хенджин, Фелікс спочатку навіть розгубився. Він думав, що альфа погодився лише з ввічливості, але той призначив зустріч. Лунав той дуже переконливо, ніби йому справді потрібна була допомога. Якщо це підробіток на пару днів, то омега навіть радий, хоч трохи засмучений. Все ж таки він сподівається на постійну посаду, але можливо необачно. Фелікс сім років свого життя поклав заради роботи вихователем – це його дитяча мрія.а? Він забирається на кухні і йде до своєї кімнати долежувати вкрадені хвилини відпочинку. Йому справді потрібна робота. Після звільнення минуло вже два тижні, гроші починають закінчуватись, а вакансії не перебувають. Чонін написав ціле есе з приводу того, що омега зобов’язаний прийняти цю пропозицію, бо Хенджин душка, а ще самотній альфа-красень з милими дітьми. Як Фелікс і хотів. Омега лише реготав, відволікаючи друга питаннями про вагітність. Чонін миттєво забув про минулі слова і почав розповідати про те, як малюк штовхався, а Чан трохи сльози не пустив. Фелікс реготав, привертаючи увагу Джісона, який розвалився на сусідній половині ліжка. Чан — наймиліший альфа, якого Лі знав, а під час вагітності Чоніна став милішим утричі. Альфи, такі альфи. Увечері, коли йому зателефонував Хенджин, Фелікс спочатку навіть розгубився. Він думав, що альфа погодився лише з ввічливості, але той призначив зустріч. <span;>Лунав той дуже переконливо, ніби йому справді потрібна була допомога. Якщо це підробіток на пару днів, то омега навіть радий, хоч трохи засмучений. Все ж таки він сподівається на постійну посаду, але можливо необачно. Фелікс сім років свого життя поклав заради роботи вихователем – це його дитяча мрія.а? Він забирається на кухні і йде до своєї кімнати долежувати вкрадені хвилини відпочинку. Йому справді потрібна робота. Після звільнення минуло вже два тижні, гроші починають закінчуватись, а вакансії не перебувають. Чонін написав ціле есе з приводу того, що омега зобов’язаний прийняти цю пропозицію, бо Хенджин душка, а ще самотній альфа-красень з милими дітьми. Як Фелікс і хотів. Омега лише реготав, відволікаючи друга питаннями про вагітність. Чонін миттєво забув про минулі слова і почав розповідати про те, як малюк штовхався, а Чан трохи сльози не пустив. Фелікс реготав, привертаючи увагу Джісона, який розвалився на сусідній половині ліжка. Чан — наймиліший альфа, якого Лі знав, а під час вагітності Чоніна став милішим утричі. Альфи, такі альфи. Увечері, коли йому зателефонував Хенджин, Фелікс спочатку навіть розгубився. Він думав, що альфа погодився лише з ввічливості, але той призначив зустріч. Лунав той дуже переконливо, ніби йому справді потрібна була допомога. Якщо це підробіток на пару днів, то омега навіть радий, хоч трохи засмучений. Все ж таки він сподівається на постійну посаду, але можливо необачно. Фелікс сім років свого життя поклав заради роботи вихователем – це його дитяча мрія.

<span;>                              ***

<span;>Хенджин втомлено плюхається на м’яку оббивку дивана, поправляючи волосся, що розтріпалося. Його хвостик трохи зіпсувався, тому він стягує гумку, поправляючи пальцями чорні пасма. Діти його вимотали, а на годиннику тільки обід. Він їх любить, правда, але іноді вони бувають надто гіперактивними, що у альфи починає смикатися око. Його підняли о сьомій ранку, безжально почавши стрибати на ліжку, і вимагали терміново піднятися і погодувати бідних голодних дітей. Тиснули на батьківські почуття. Жорстоко. Хенджин простягався з ними по магазинах, купивши нові іграшки, від яких уже ломляться всі шафи, і одяг. Примудрився навіть купити собі сині джинси з дірками на стегнах (він ділова людина, але це не заважає у вільний від роботи час носити те, що він хоче. І рвані джинси — це його невелика слабкість) та пару сорочок у комплект. Покупками він залишився задоволеним, але не кількістю пакетів. Залишивши хлопчаків у дитячій кімнаті, заповненій різними гірками, автоматами іграшками, альфа ледве дотягнув пакети до машини, щоб залишити їх у багажнику. Хенджин написав Феліксу точний час і вирушив назад у торговий центр, до його улюбленого невеликого ресторанчика. Він любить перекушувати там, коли рідко виходить пройтися по магазинах. <span;>Його завантажений графік не дозволяє робити це так часто, як хотілося б. Альфа замовляє апельсиновий сік для двох, сподіваючись, що Фелікс буде не проти; Чізкейк – універсальне частування, і брауні для себе. Тут його роблять чудовим. Хлопець написав, що скоро буде, тому Хенджин перевіряє телефон, відзначаючи велику кількість дзвінків та повідомлень. Ні кроку без нього. Хван має вихідний, тому той зі спокійною душею ігнорує все. Стілець навпроти неприємно скрипить, коли його відсуває блондин з ластовинням. Хенджин впізнає його одразу — Фелікс. Неможливо не впізнати це диво. – Здрастуйте, містере Хване. — вітає омега, сідаючи на стілець. Мда, Хенджин зайняв диван – найзручніше місце. Джентльмен із нього нікчемний. — Боже, я навіть на мить відчув себе старим. – хихикає альфа. – Давай без формальностей. Просто Хенджин. – Вибачте, звичка. — Фелікс хитає головою, трохи посміхаючись. Хенджин втягує ледь помітний аромат м’яти, що походить від хлопця. Запах не різкий чи терпкий, а навпаки приємний, освіжаючий, наче він тільки вийшов із душу. <span;>На Феліксі прості спортивні штани та велика біла футболка, а з плеча звисає невелика сумка. – Я замовив десерт та апельсиновий сік. Ти можеш змінити замовлення, якщо хочеш. – Все в порядку. Десерт мене влаштує. – Добре. – хитає головою альфа. – Що ж. – починає Фелікс. – Вам потрібна нянька? ― Так, причому терміново. Мені завтра зарано на роботу, а ти мій єдиний кандидат. Не хочеться брати хлопчаків із собою. – Розумію. — усміхається Фелікс, відволікаючись на офіціанта, що підійшов, який приніс десерт і сік. — Я вам потрібен у довгостроковій перспективі чи лише на якийсь час? Хенджин відпиває свіжий сік,прикриваючи очі від задоволення. Смачно. ― У довгостроковій в ідеалі. Моя нянька звільнилася. Якщо ми спрацюємося, то я буду дуже радий. – Добре. — омега пробує свій чізкейк, киваючи блондинистою головою. – Що від мене потребується? – У мене два хлопчики.<span;>Міре – альфа, йому шість. Він ходить у випускну групу в садочку та відвідує підготовчі курси для вступу до школи. Треба буде возити його туди, якщо я не встигатиму. — розмірено каже альфа, пробуючи свій брауні. – Молодший Сону. Йому чотири. Він не ходить у садок, боїться. Тож він буде з тобою. По можливості потрібно займатися з ним, але має найнятий педагог — Чхве Суель. Вона приходить двічі на тиждень. – Добре. Чи можете мені скласти повний письмовий список, щоб я не губився? – Звичайно. — Хенджин трохи киває. — Чи не проти готування? Люблю, коли діти харчуються здоровою їжею. – По мірі можливості. Чи є переваги? – Мені все одно. Головне, щоби ситно і діти були задоволені. Запитуй у них. ― Скільки ви йдете? – Фелікс вішає сумку на спинку стільця. Що ж, мабуть, розмова обіцяє бути довгою. Діти ще півтори години розважатимуться. Здається — вони мають встигнути. — Близько семи. – О шостій у вас, влаштує? – Цілком. – Альфа задумливо оглядає хлопця. – Ви професіонал. – Я сім років цим займаюся. – Фелікс усміхається, попиваючи свій сік. — Проте останні шість місяців я працював у дитячому садку. ― Вирішили змінити обстановку? – І це також. — Чонін мав рацію, коли казав, що ви той, хто мені потрібний. — Хенджин мружить очі, задерикувато посміхаючись. — Йому про це не кажіть. – хихикає Фелікс. — Його вагітна дупа й так зазнала. — Тоді це буде між нами, Фелікс. Обіцяю, що навіть під тортурами це не видам. Атмосфера стає більш доброзичливою. Омега помітно розслаблюється, перестає «викувати» і поводитись надмірно офіційно. Хенджин це цілком влаштовує. Він не любить офіційні звернення поза стінами офісу. Це пригнічує, ніби він не тридцятирічний альфа у самому розквіті сил, а старий дідусь на пенсії. – Дякую. — Фелікс усміхається, а його очі стають схожими на півмісяці. – Брауні недотримали. – Що? — дивується Хенджин, завмерши з ложкою біля рота. – Вибачте. Просто помітив. — Хороший у приготуванні? — вигинає брову альфа, все ж таки прожовуючи шматок десерту. – Піщуся. — трохи сміється Фелікс, прикривши рота рукою. — Але мій друг каже, що я бог готування. – Я схопив справжній скарб. — підморгує Хенджин, змушуючи омегу зніяковіти. Вони залишають ресторан через півгодини, замовивши, крім соку, ягідний чай. Хенджин оплачує замовлення як справжній джентльмен, ігноруючи протести Фелікса. Як передоплата, як альфа сказав, але Лі це не особливо переконало. Хенджин лише тихо посміявся з невдоволеного хлопця, який мав більше мило, ніж зло. – Мені забирати хлопчиків за годину. Ти не проти познайомитись? – Звичайно.— киває Фелікс, крокуючи праворуч від альфи. — Прогуляємось до магазину косметики, якщо ви не заперечуєте? – Без проблем.Хенджин розсівся на лавці біля магазину одягу, перевіряючи свій телефон. На дзвінки довелося відповісти, бо секретар дуже наполегливий. Альфі здається, що тому доведеться виписувати чергову відпустку. І, очевидно, пляшкою коньяку він не відбудеться — оздоровчий санаторій, як мінімум. Фелікс зайшов у магазин кілька хвилин тому, пообіцявши, що він швидко. Омега говорив про те, що йому треба щось купити другові — Хенджін не слухав. Нечемно, так, але він відволікся на повідомлення. Помітивши блондинисту маківку, яка шукає його серед натовпу людей, Хенджин із зітханням піднімається з насидженого місця. Сиділося добре, але ніщо не вічне, як то кажуть. Він підходить до Фелікса зі спини, лякаючи, коли кладе руку на плече. Половина обличчя омеги приховано чорною маскою так, що ластовиння не видно. Хенджин навіть трохи розчарований. Фелікс спокійно слідує за альфою. Він не хвилюється, тільки якщо зовсім небагато. Він навчився жити з різними людьми — це його робота. Може знайти підхід до будь-кого. Хенджин виглядає розміреною і спокійною людиною, яка знає, що робить і навіщо живе.Від батьків залежить багато чого — характер, поведінка та особистість. Омезі думається, що і його діти будуть такими самими. Фелікс тупцює на вході, поки Хенджин забирає дітей. Він не любить таких кімнат розваги для дітей. Занадто вже небезпечно, може статися всяке. Він ніколи не залишав підопічних там, хоча чув, що так роблять багато хто. Дилетанти. Альфа з’являється через пару хвилин, попереду нього сміливо крокує хлопчик у бежевому комбінезоні та у білій кофтині. Хлопчик менше плететься ззаду, вчепившись батькові в штанину. – Ти Фелікс? — питає Міре, дивлячись знизу вгору. – Так. — омега посміхається, сідаючи навпочіпки, щоб бути на одному рівні з альфою. – А ти Мире, правильно? – Ага. — гордо хитає головою хлопчик. — Ти тепер гратимеш із нами? – Звичайно. ― І не сидітимеш у телефоні? — Фелікс заперечливо мотає головою. — І не оголюватимеш круглі кульки на грудях? Фелікс з подивом переводить погляд на Хенджіна, який важко зітхає, підібгавши губи. Мда, мабуть альфе і справді не щастить з нянями. – Звичайно, ні. До того ж у мене їх немає. – А ти вмієш готувати млинці? Сону їх дуже любить. — Мире, широко розплющивши очі, дивиться на Фелікса, смикаючи пальчиками заклепки на комбінезоні. – Вмію. І із шоколадом теж. – Ого. — хлопчик плескає очима, витріщивши губи. Хенджин дивиться на дітей з посмішкою. Фелікс бачить, як той буквально світиться від їхньої присутності. З цим можна впоратися. З такими сім’ями працювати набагато приємніше. Міре підходить до брата і бере його за руку, відчеплюючи від батька. Сону обережно крокує, з переляком поглядаючи на Фелікса. Омезі навіть здається, що той зараз заплаче. Так буває з маленькими дітьми, коли ті знайомляться з новими людьми, а з огляду на поганий,судячи з усього, досвід із нянями, то зрозуміло чому хлопчик хвилюється. – Це Фелікс. Представляє Фелікса старший брат. – Він хороший. Не бійся його. Сону мнеться поруч із Мире, все ще тримаючи його за руку, і дивиться на омегу. Хенджин сідає навпочіпки поруч із молодшим, погладжуючи по голові. Його велика долоня дуже комічно виглядає на маленькій синовій голові. Фелікс усміхається ще сильніше. – Ти Сону, так? – Починає омега. Знає, що тиснути не варто. Діти мають самі його прийняти. – Мені подобається твоя панамка. Я люблю курчат. – Дякую. — тихо відповідає хлопчик, але відвертається, тикаючи головою батькові в плече. Хенджин лише важко зітхає, погладжуючи Сону по спині. – Мабуть, поїдемо додому, так? Ви, хлопці, дуже втомилися. — Хван усміхається дітям, а потім переводить погляд на Фелікса. – Тебе підвезти? ― О, ні не варто. Мені треба до друга на роботу заскочити, він тут недалеко. – Добре. Учотирьох залишають торговий центр, виходячи на прохолодне весняне повітря. Легкий вітерець злегка обдуває, але не змушує тулитися. На вулиці справді тепло. Фелікс махає рукою хлопчакам на прощання, а з Хенджіном обмінюється рукостисканням, обіцяючи завтра бути вчасно. І йде в протилежний бік, збираючись потішити своєю присутністю в клініці Джісона. Ну зовсім трохи похихикати над альфою, що пускає на Мінхо слини.

 

***

 

Рівно о шостій Фелікс вже стоїть на порозі квартири, натискаючи на дверний дзвінок. Якийсь час відповіді не слід, але потім двері відчиняються. За нею стоїть Хенджин у піжамних штанях та в сорочці. Його волосся покладене, Феліксу навіть здається, що на обличчі є мінімальний макіяж. ― Ти прямо по годинах. — хмикає альфа, пропускаючи Лі до хати. Киває омега, раптово відчувши себе ніяково через своє вбрання. Він не був упевнений, який одяг підійде для його нової роботи, тож вирішив обрати те, що носив на попередній роботі — вузькі джинси та проста чорна футболка. Фелікс знімає черевики, віддаючи бежеве пальто Хенджину, який вішає його до шафи. Омега швидко оглядає коридор, слідуючи за альфою. Передпокій не дуже великий — громіздка, вбудована в стіну шафа з дзеркалом на всю довжину, акуратний диванчик поруч із дверима та тумбочка. Коридор далі переходить у просторий хол, поєднаний із кухнею, оформленою у стилі модерн. Суворі та функціональні шафи, виконані в сірому кольорі, нічого зайвого – зручно та практично. Фелікс не встигає розглянути вітальню, бо Хенджин тягне його за собою, запрошуючи спочатку оглянути кухню. – Як ти і сказав – готувати можеш за бажанням. Я не наполягаю. – Альфа розвертається в його бік. Альфа розвертається в його бік. — Я залишив на холодильнику номер доставки, вона перевірена, там лише свіжа та домашня їжа. Фелікс лише киває у відповідь, оглядаючи простір кухні. Вона справді простора, однозначно більша, ніж у них з Джисоном вдома, зроблена зі смаком. На столах нічого зайвого, лише необхідні прилади, спеції, на барній стійці, до речі, красується чашка з кавою і свіжоспечені вафлі. – Холодильник тут. — Хенджин відкриває одну з шаф, демонструючи просторий холодильник, наповнений їжею. Фелікс, чесно кажучи, спочатку подумав, що це шафа. — Продукти я купую сам, але якщо тобі щось знадобиться — я залишаю гроші. Тут у мене сковорідки, каструлі. — альфа вказує на дві великі, нижні ящики. – Тут мультиварка, рисоварка, тостер. – Відкриває сусідні шафки, демонструючи достаток техніки. — Ножі, палички, ложки, лопатки тощо у висувних ящиках. — Наскільки я можу нехтувати вашою кухнею? – Готуй, що душі завгодно. Головне, щоб хлопчики були ситі. — Хенджин спирається рукою на стільницю. Фелікс помічає невеликий малюнок на ділянці шкіри, що відкрилася. Тату?Омега відсмикує себе від бажання підняти брови, це не його справа. — Я їх нещодавно розбудив. Вони чистять зуби і заправляють ліжко, але зазвичай її треба перевіряти ще раз. — Ви склали повний перелік моїх обов’язків? – Так звичайно. Повісив на холодильник. – Альфа рухається з місця, рукою вказуючи слідувати за собою. — Тут вітальня. <span;>ТБ дивитися можна, але не так багато. Не ведися на їхні милі очі, я знаю, що вони вміють спокушати. – Які канали? — Фелікс спокійно йде за альфою, оглядаючись на всі боки. У центрі холу стоїть величезний диван, серйозно,там можуть поміститися людина десять, велика плазма та скляна тумбочка з різними предметами під нею. Омега тільки зараз помічає сходи, заховані за стіною з телевізором і які ведуть на другий поверх. ― Міре любить передачі про тварин та мультики, пов’язані з ними. Він буде захоплений, якщо ти включиш йому документалку про пінгвінів. Сону любить будь-які мультики. — Хенджин хмикає, зупиняючись біля білосніжних дверей, які приховані в тіні сходів, розташувавшись праворуч від неї. – Моя спальня тут. Сусідні двері – це мій кабінет. Не люблю, коли там перебувають без мого відома. – Зрозумів. — омега киває головою, відволікаючись на гучний тупіт сходами. – Фелікс! — Мире мчить униз великими сходами, так і намагаючись покотитися з них, і широко посміхається. Обігає диван і підлітає до омеги. – Ти прийшов. – Звичайно, я ж обіцяв. — Фелікс задерикувато посміхається, погладжуючи спину хлопчика, який притулився до нього, вчепившись у джинси. Слідом за братом зі сходів спускається Сону, <span;>але спокійніше, акуратніше переставляючи маленькі ніжки. Хлопчики все ще в піжамах, але свіжі та вмиті. – Так, хлопці, бігом за стіл. Мире, нам скоро виходити. — командує Хенджин, піднімаючи маленького Сону, який тягнув до нього свої маленькі ручки. Альфа цілує сина у скроню, після звертаючись до Фелікса. — Сьогодні я відвезу Мире до садка, але в мене не завжди це виходить. – Добре немає проблем. – Не хочеш поснідати з нами? – Ні, дякую. Я не голодний. — А ти приготуєш нам млинці? — сором’язливо тягне Мире, смикаючи Фелікса за штанину. – Боюся, що Фелікс не встигне, Мі. — каже Альфа, сідаючи Сону за обідній стіл. – Я приготую їх до твого повернення з саду, іде? – Так! – радісно пищить хлопчик, тікаючи до столу. — І все ж, Фелікс, сідай з нами. Хоч би кави вип’єш. — Якщо вам так буде зручніше.Фелікс сідає на стілець навпроти хлопчиків, поки Хенджин воює з кавоваркою. Мире весело бовтає ногами, мотаючи головою з боку на бік, ніби він опинився в казковому світі і бажає розглянути все навколо. Сону сидить тихо, перебираючи пальчиками свій слинявчик на грудях. Обідній стіл знаходиться трохи осторонь кухні, поруч з великим панорамним вікном, яке відкриває чудовий вид на ранковий Сеул. 14 поверх, ніяк. Сам стіл виконаний з білого мармуру, підстави кухонній стільниці, відмінно вписуючись в інтер’єр. Фелікс із задоволенням потиснув би руку дизайнеру, який займався оформленням. – Так, хлопці, “лопси” Так, хлопці, “лопси”розташувавшись праворуч від неї. – Моя спальня тут. Сусідні двері – це мій кабінет. Не люблю, коли там перебувають без мого відома. – Зрозумів. — омега киває головою, відволікаючись на гучний тупіт сходами. – Фелікс! — Мире мчить униз великими сходами, так і намагаючись покотитися з них, і широко посміхається. Обігає диван і підлітає до омеги. – Ти прийшов. – Звичайно, я ж обіцяв. — Фелікс задерикувато посміхається, погладжуючи спину хлопчика, який притулився до нього, вчепившись у джинси. Слідом за братом зі сходів спускається Сону, але спокійніше, акуратніше переставляючи маленькі ніжки. Хлопчики все ще в піжамах, але свіжі та вмиті. – Так, хлопці, бігом за стіл. Мире, нам скоро виходити. — командує Хенджин, піднімаючи маленького Сону, який тягнув до нього свої маленькі ручки. Альфа цілує сина у скроню, після звертаючись до Фелікса. — Сьогодні я відвезу Мире до садка, але в мене не завжди це виходить. – Добре немає проблем. – Не хочеш поснідати з нами? – Ні, дякую. Я не голодний. — А ти приготуєш нам млинці? — сором’язливо тягне Мире, смикаючи Фелікса за штанину. – Боюся, що Фелікс не встигне, Мі. — каже Альфа, сідаючи Сону за обідній стіл. – Я приготую їх до твого повернення з саду, іде?

Так! – радісно пищить хлопчик, тікаючи до столу. — І все ж, Фелікс, сідай з нами. Хоч би кави вип’єш. — Якщо вам так буде зручніше. Фелікс сідає на стілець навпроти хлопчиків, поки Хенджин воює з кавоваркою. Мире весело бовтає ногами, мотаючи головою з боку на бік, ніби він опинився в казковому світі і бажає розглянути все навколо. Сону сидить тихо, перебираючи пальчиками свій слинявчик на грудях. Обідній стіл знаходиться трохи осторонь кухні, поруч з великим панорамним вікном, яке відкриває чудовий вид на ранковий Сеул. 14 поверх, ніяк. Сам стіл виконаний з білого мармуру, підстави кухонній стільниці, відмінно вписуючись в інтер’єр. Фелікс із задоволенням потиснув би руку дизайнеру, який займався оформленням. – Так, хлопці, “лопси”закінчились. – зітхає Хенджин. — Увечері обов’язково куплю, а зараз поснідаємо шоколадними кульками. Хлопчаки похмуро кивають, приймаючи з рук батька глибокі тарілочки, поки альфа ставить на стіл коробку з пластівцями та молоко. – Смачного. — в унісон говорять Фелікс із Хенджіном, коли хлопці приступають до їжі. Хван лише хмикає, а омега ніяково відводить погляд. – Дякую. — дякує Фелікс, коли навпроти нього ставлять чашку з кавою, що димиться, а сам «бариста» приземляється поруч. ― Зазвичай я на роботі до шести. Плюс-мінус півгодини на дорогу. — розмірено каже Хенджин, відпиваючи кави. Новий, як здається Феліксу. — Мире треба забрати о четвертій. Я написав адресу. Вмієш водити? – Так. -Киває омега. — Залишу ключі від машини, то зручніше возитиме хлопців. — Хенджин, помітивши здивований погляд Фелікса, додає. – Моя стара. Неробно припадає пилом в гаражі. – Добре? – Вставляє Лі. — Не бійся, нічого страшного з тобою не станеться. – хихикає альфа, посміхаючись куточками губ. — Я зателефоную, якщо затримуватимуся. Скажеш добре, я в тебе чашку кину. — Тату, не можна так казати! — тихо лає Міре батька. Фелікс незрозуміло моргає. Він все ще не розуміє, як він повинен поводитися з Хенджіном. Той проти формального спілкування, розмовляє з ним на «ти», може навіть жартувати та підколювати його. Але чи може Фелікс робити те саме? Не ясно. – Вибач. – незрозуміло до кого звертається альфа, але Лі відчуває, що явно не до нього. Доївши, хлопчаки тікають нагору збиратися, поки Хенджин прибирає зі столу і складає тарілки з чашками у посудомийку. Альфа поглядає на годинник, звіряючись. — Ми трохи спізнилися. Допоможеш хлопчикам? Я не встигну одягнутися. – Звичайно. — киває Фелікс, підводячись з-за столу. — Їхня спальня на другому поверсі, перші двері праворуч. Кивнувши у відповідь, омега піднімається нагору, ступаючи шкарпетками білосніжними сходами. На другому поверсі є невеликий балкончик, обгороджений скляною відгородкою та заставлений двома кріслами, теплим килимом для ворсу і столом. Далі йде коридор, в кінці якого ванна кімната, судячи з прочинених дверей, з яких видніється частина раковини. Праворуч дві двері, Фелікс акуратно стукає в ту, яку назвав Хенджин, і заходить. – Ви готові? – Запитує омега, акуратно прикривши за собою двері. Мире риється у шафці з іграшками, вибираючи яку взяти із собою в сад. Сону сидить на своєму ліжку, звісивши ноги і бовтаючи ними. — Я вже вибрав штани, а Сону зазвичай одягає тато. – Тобі потрібна моя допомога? — звертаючись до маленького альфа, каже Фелікс. – Неа. – хитає головою хлопчик, складаючи іграшкового пінгвіна в рюкзак. – А тобі? — омега сідає навпроти Сону, говорячи обережно.Фелікс ще вчора зрозумів, що хлопчик дуже закритий, особливо щодо чужинців.До таких дітей потрібен певний підхід — повільно, поступово входити до них у довіру, доки дитина сама не почне тягнутися до тебе. – Так.— на межі чутності каже Сону, на підтвердження кивнувши головою. – Що хочеш? — Фелікс піднімається, простягаючи руку омезі, яку той невпевнено приймає. Вдвох підходять до великої білої шафи, Лі відкриває її, натикаючись на полиці зі штанами, кофтами та футболками. — Я хочу ті сірі штани. – Ось ці? – Фелікс вказує на спортивні штани, які перші трапляються йому на очі. – Ні. — хитає головою хлопчик. — Вони пухнасті. Чи киває, оглядаючи полиці на наявність пухнастих штанів. Вони знаходяться на верхній полиці в комплекті з такою самою кофтою. Омега демонструє їх Сону, отримуючи схвальний кивок у відповідь. – Мені допомогти тобі? – Мире мені допоможе. – Добре. Мені вийти? ― Можеш просто відвернутися. — Сону бере з рук Фелікса одяг і відходить до ліжка брата, на якому той сидить, бовтаючи ногами, уже одягнений у бежеві штани та білу футболку з малюнком пінгвіна. У хлопчика однозначно любов до пінгвінів та бежевого кольору. Фелікс, як його і просили, відвертається, дивлячись час на електронному годиннику на руці. Міре варто поквапитися, бо, судячи зі слів Хенджіна, їм уже варто було б вийти. Хлопці гукають Фелікса, повідомляючи, що вони вже готові. Міре з Сону, йдучи за руку, спускаються зі сходів. Хенджин чекає на них за столом, допиваючи каву або зробивши собі нову. Фелікс іноді не розумів цього смертельного потягу до гарячого напою. Альфа одягнений у класичні штани, які щільно облягають талію, але вільно звисають із стегон, та об’ємну білу сорочку, розстелену на верхні гудзики. Фелікс працював у багатьох ділових людей, зайнятих бізнесом чи іншим, але Хван однозначно виглядає найкраще. – Ми, нам час. — побачивши синів, Хенджин встає зі стільця, хапаючи телефон, що лежить поряд. Мире, шепнувши Соні щось на вухо, слідує за батьком у коридор. Омега губиться, не знаючи, що йому робити, тому йде за ними. Хенджин взує кросівки, викликавши здивований погляд у Фелікса. Хван зараз скидається на студента, який збирається на пари, а не на власника такої шикарної квартири та як мінімум двох машин. Цей чоловік дивує з кожним разом. – Погуляйте з Сону в обід і всі разом після садка. — дає прощальні побажання Хенджин, допомагаючи синові одягнути теплу курточку з шарфом. – Ключі тут. – Альфа вказує на невеликий гачок біля дверей. – Вдалого дня, Фелікс. – І вам того ж, Хенджіне. — киває головою омега. — Не турбуйтеся. – Дякую за піклування. Не буду. Фелікс зачиняє за Хенджином і Мире двері, розгортаючись у бік Сону, що притихнув.Хлопчик незграбно сидить біля шафи з речами, перебираючи пальчиками край кофточки. Омега перевіряє годинник – трохи більше семи; Сону непогано поснідав, не повноцінний прийом їжі, але теж підійде, тож до обіду можна про це не хвилюватися. – Чим ти хочеш зайнятися? Сону тільки хитає головою у відповідь, розвертаючись і йдучи до вітальні. Фелікс слідує за ним, намагаючись у голові прикинути, що може зацікавити хлопчика.Вгадати – не варіант. Доведеться впізнавати в нього самостійно. Сону забирається на диван, тикаючи пальцями у велику подушку. Фелікс акуратно сідає поруч, не дуже близько, приблизно на відстані витягнутої руки. Спокійно відкидається на подушки, показово перевіряючи годинник. — Може, хочеш щось подивитися? – Тато не дозволяє дивитися багато мультиків. — А подивимося трохи, а потім поробимо щось інше. – А що? – Хочеш придумати це разом? — Фелікс бачить зацікавленість у чужих очах. Це успіх – Сону починає йти на контакт. – Я хочу “Спанч Боба”. Але тато каже, що це дурний мультик і не вмикає. – Знову зовсім тихо вимовляє маленький омега. – Чому він дурний? Мій друг теж любить цей мультик. — А скільки твого друга? – Двадцять вісім. – хихикає Фелікс, ніби видаючи великий секрет. — Тоді цей мультик зовсім не дурний, коли його дивиться дорослий. — Ти вважаєш, що всі розумні дорослі? — піднімає брову Фелікс, дивлячись на хлопчика, котрий захоплений розмовою більше не соромиться. – Так

хитає головою Сону. – Хіба не так? – Не завжди. – Фелікс усміхається куточками губ. – Чому? — омега здивовано дивиться на нього, ляскаючи очима. — Це важко пояснити, якщо чесно. — Чи задумливо кусає губу. — Не всі через вік бувають розумними, а часом і надто дурними. Це не залежить від віку, а скоріше від життєвого досвіду та знань. Сону виглядає задумливим, ніби він справді розуміє і вникає в те, що йому каже Фелікс. Чотирирічний хлопчик, ніби думає про це. Не те, щоб діти надто дурні, просто через свій вік вони не замислюються про прості життєві цінності.  — Ми подивимося, що ти хочеш, добре? — А тато не лаятиметься? — Я поговорю з ним, якщо що. – Фелікс усміхається, знаходячи на тумбочці пульт. За півтори години вони встигають подивитися чотири серії, які перемикаються одна за одною. Фелікс все ж таки трохи пішов на поводу у Сону, замість положених двох подивившись чотири, трохи непрофесійно, але омега думає на перший раз йому можна пробачити. Він просто намагається вийти на контакт із хлопчиком. Сону плескає на кухню, захотівши попити води, коли Фелікс вимикає телевізор. На годиннику майже дев’ять, омега планував піти погуляти близько дванадцятої. До цього варто приготувати поїсти та погодувати Сону. Так що години півтори їм потрібно зайнятися чимось ще. – Ти спиш після обіду? — Якщо втомлюсь. — Фелікс допомагає хлопцеві сісти за барну стійку, а сам озирається. Відсуває ящики, розглядає вміст полиць, відзначаючи наявність великого міні-бару і потужного міксера.Омега однозначно зможе розгулятись тут. — Я збираюся приготувати нам на обід щось. — Фелікс риється на полицях холодильника, дістаючи моркву, вершки та плавлений сир. — Вершковий суп із грибами,підійде? – А він смачний? — Сону пальчиком малює своєрідні візерунки на стільниці, бовтаючи ногами. — Ти ніколи не куштував? — на стіл приземляються печериці та кріп, а потім Фелікс вирушає на пошуки спецій. – Ні. – Мені дуже подобається. — Фелікс знизує плечима, намагаючись знайти картоплю. Він знаходиться в окремій шафі, разом із цибулею та іншими овочами. – Я спробую. — Ти хочеш помалювати, поки я готуюсь? – Так. — тихо вигукує Сону, склавши ручки в кулак біля грудей. Омега навіть розчулюється цій картині. – Добре. Мені принести тобі олівці чи ти зможеш сам? – Я сам. Фелікс допомагає спуститися омезі зі стільця, поглядом проводжаючи його, щоб той не спіткнувся на сходах. Коли хлопчик ховається на другому поверсі, Лі відкриває упаковку із грибами, підставляючи під струмені води. Ретельно промиває всі необхідні продукти, викладаючи їх на рушник для сушіння. Сону повертається швидко, приносячи з собою альбом та набір фломастерів. Знову сідає за стійку, займаючи простір столу, і починає розмальовувати аркуші паперу. Фелікс складає брудний посуд у посудомийку, запускаючи її. Сону малює вже п’ятий листок, розкидавши фломастери по всій стійці, омега навіть знаходить парочку на підлозі, дивом не спіткнувшись на ньому. На годиннику одинадцята година. — Поїмо зараз чи після прогулянки? – А ми підемо гуляти? — хлопчик відривається від листка, завмираючи з фломастером у кулаку. – А ти не хочеш? – Хочу. Фелікс допомагає зібрати фломастери назад у коробочку і відмиває кольорові сліди на поверхні столу, благо відтираються вони дуже просто. Сону ховає малюнки, не бажаючи показувати, омега і не тисне. Альбом і фломастери залишаються лежати на столику під телевізором, хлопчик сидить на дивані біля дверей, уже взутий у черевики, поки Фелікс складає у невеликий рюкзачок воду та легке перекушування. Сам натягує черевики та пальта зверху, а на Сону чорну куртку. Вони виходять із під’їзду, тримаючись за руки. Сону мирно крокує поруч, поки Фелікс веде їх на дитячий майданчик у сусідньому дворі, який вибрав маленьку омегу ще в ліфті. Ще вчора, коли Хенджин скинув адресу, омега картами вивчив район, помічаючи найближчі майданчики та магазини. Все необхідне в пішій доступності також ніхто не скасовував наявність доставки. Тож Фелікс зірвав джек-пот, отримавши гарну роботу. – Мені побути з тобою чи ти хочеш пограти з хлопцями? — Чи з Сону сидять на дерев’яній лаві, оглядаючи просторий майданчик. Людей достатньо, переважно маленькі діти з батьками, які зайняли практично всі місця. Фелікс ледве знайшов собі вільну лаву. — Там Джихен у пісочниці, я хочу з ним. — Тоді я сиджу тут. Будь у мене на увазі, гаразд? – отримавши у відповідь кивок,Фелікс зі спокійною душею відпускає Сону, розташувавшись на лаві. Погода радує. Квітневе сонце приємно гріє шкіру, а прохолодний вітерець доповнює атмосферу. Фелікс любить Сеула. Місто наводить його на позитивні емоції, змушуючи милуватися собою. Сеул чарівний навесні. Ледве помітний запах дощу, що йшов усю ніч, приємно заспокоює, та й люди, які поспішають у своїх справах, перетворюються на купку комашок. Прекрасне видовище для багатьох, хто покинув свої теплі будинки, поспішаючи у справах або сидячи тут, на дитячому майданчику. Півтори години прогулянки проходять непомітно. Фелікса зовсім не хвилює те, що він просто просидів весь цей час на лавці, спостерігаючи за Сону та хлопчиком поряд з ним, очевидно, це Джихен. Це його робота, можливо, навіть найприємніша її частина. Сону – дуже спокійний хлопчик, який не норовить втекти кудись або нашкодити іншим дітям. Розмірно грає то в пісочниці, то катається на гойдалці. Його телефон пожвавішав, сповіщаючи про дзвінок. На дисплеї висвічується ім’я Хенджіна. – Так? – Привіт, Фелікс. Як ви? – альфа звучить стомлено. Час обід, а робота не щадить його. – Все добре. Ми на дитячому майданчику у сусідньому дворі. – Як Сону? – Добре. — сам собі киває Фелікс, шукаючи хлопчика серед великої кількості людей. – Він зараз катається на гірках. Ми трохи подивилися телевізор, він помалював, доки я готував обід. – Ух ти. І чим же ти годуватимеш дітей? — Вершковий суп із грибами. — Боже, я відчуваю, що в мене слини потекли. — сміється у слухавку Хенджин.

– Думаю, якщо ви не затримаєтеся на роботі, вам також дістанеться. — Мій секретар рватиме і метатиме, але заради цього я збираюся втекти раніше. — Дуже підло, містере Хване. — Фелікс теж тихо сміється, встаючи для того, щоб розім’яти кінцівки, що затекли. – Можливо. До вечора, Фелікс. — Не турбуйтеся, Хенджіне.

 

***

 

Фелікс заводить машину, відрегулювавши сидіння під себе. Крісло стояло мало не за кілометр, Хенджин звичайно довгоногий, але не настільки ж. У дитячому кріслі сидить позаду Сону, граючи в гру на планшеті. Після прогулянки вони повернулися додому, пообідавши. Сону з’їв повну тарілку, насамкінець сказавши, що було смачно. Хлопчик заснув на дивані у вітальні, заколисаний неспішними розповідями Фелікса та тихою музикою, включеною на тлі. Омега переклав Сону на ліжко до його кімнати, поки сам, увімкнувши телевізор, відпочивав. Відповів Джісонові на його запитання про те, як пройшов робочий день. Ближче до трьох Сону прокинувся, спустився вниз, човгаючи босими ногами. Вони трохи перекусили і, переодягнувшись, поїхали забирати Мире з саду. Він виявився не так далеко, п’ятнадцять хвилин їзди і він уже кутає маленького альфа в курточку, чемно перемовляючись із вихователем. Мире радісно щебече про минулий день, несучи на одному плечі маленький рюкзак і тримаючи Сону за руку.

-Малюк уважно слухає брата, синхронно крокуючи з ним уздовж тротуару, поки Фелікс іде ззаду. Вже майже втрачає машину серед потоку інших, схожих один на одного, але благо до парку дістаються без проблем. Фелікс хвилюється подвійно: за дітей, бо водити він хоч і вміє, здав на права у вісімнадцять, але робить це не так часто, і за машину, бо вона не його і хрін знає скільки коштує. — Ми з Авою сьогодні зробили будинок із картону. — розповідає Міре із заднього сидіння, не замовкаючи ні на мить. Фелікс не відривається від дороги, слухаючи наполовину. — Він вийшов таким гарним, правда, трохи кривим. – Нічого страшного. На помилках ми вчимося. — Тато теж так каже. — Ось бачиш, значить я правий. — Фелікс хитає головою. Вони під’їхали до стоянки поряд із парком, омега лавірує між рядами машин, нарешті знаходячи паркувальне. Хлопчики радісно вистрибують із машини, Сону, щоправда, за допомогою Фелікса, і туплять за омегою до входу алеї. Парк гарно обгороджений розгонистими деревами та чагарниками, архітектурними лавами та рівним газоном. Фелікс захоплюється красою природи, тримаючи за руки Мире та Сону. Хлопчики по пам’яті тягнуть його у бік майданчиків, а омега й не чинить опір. Він знову влаштовується на лавці, відпустивши Мире на гойдалку, взявши обіцянку бути обережним, і Сону в пісочницю. Той, схоже, дуже любить її. уважно слухає брата, синхронно крокуючи з ним уздовж тротуару, поки Фелікс іде ззаду. Коли майже втрачає машину серед потоку інших, схожих один на одного, але благо до парку дістаються без проблем. Фелікс одужає подвійно: за дітей, бо водити він хоч і вміє, здав на права у вісімнадцять, але робить це не так часто, і за машину, бо вона не його і хрін знає скільки коштує. — Ми з Авою сьогодні зробили будинок із картону. — розповідає Міре із заднього сидіння, не замовкаючи ні на мить. Фелікс не відривається від дороги, слухаючи наполовину. — Він вийшов таким гарним, правда, трохи кривим. – Нічого страшного. На помилках ми вчимося. — Тато теж так каже. — Ось бачиш, значить я правий. — Фелікс хитає головою. Вони під’їхали до стоянки поряд із парком, омега лавірує між рядами машин, нарешті знаходячи паркувальне. Хлопчики радісно вистрибують із машини, Сону, щоправда, за допомогою Фелікса, і туплять за омегою до входу алеї. Парк гарно обгороджений розгонистими деревами та чагарниками, архітектурними лавами та рівним газоном. Фелікс захоплюється красою природи, тримаючи за руки Мире та Сону. Хлопчики по пам’яті тягнуть його у бік майданчиків, а омега й не чинить опір. Він знову влаштовується на лавці, відпустивши Мире на гойдалку, взявши обіцянку бути обережним, і Сону в пісочницю. Той, схоже, дуже любить її. Прогулянка триває чи годину, тому що втомлений після активного дня Мире вдається до нього, щебечачи про те, що він хоче додому. Сону пхикає, що хоче пограти ще, але після недовгих переговорів здається. Розсадивши дітей по дитячих кріслах, Фелікс сідає за кермо. — А ти приготував млинці? – Запитує Міре, стоячи в ліфті. – Майже. Залишилося їх посмажити. — Ти ж сказав, що вони будуть готові до мого приходу. – Сумно видає альфа. — Якби я їх посмажив заздалегідь — шоколад застиг би і було б не так смачно. Їх потрібно їсти свіжоспеченими. — А довго ти їх смажитимеш? — Це буде швидко, не хвилюйся. — Фелікс відчиняє двері ключем,пропускаючи хлопчиків уперед. Переодягнуті й помилі руки Сону і Мире сидять за обіднім столом, чекаючи на готові млинці. Фелікс досмажує останню партію, акуратно розкладає їх по тарілочках і віддає на поталу юним левам. Задоволені, ситі й у гарному настрої Мире з Сону влаштовуються у вітальні, на м’якому дивані, дивлячись мультик про кошенят.

Фелікс прибирає бардак, залишений ним же, на кухні. Чисті тарілки з посудомийки розподілені по місцях, каструлі повернулися назад у ящики, а кухня повернулася до колишнього, привабливішого вигляду. Омега зібрався було поставити чайник, бо знайшов шикарний жасминовий чай, але його відволікає хлопка дверей і голосне, оглушливе «тато!», з яким хлопці зриваються в коридор. Фелікс гасає за ними, посміхаючись до Хенджіна, що завмер на порозі. Альфа, присівши навпочіпки, обіймав дітей, по черзі цілуючи кожного в лоба. Сону щасливо обвив маленькими ручками шию Хенджіна, притискаючись своєю щокою до нього. – Ну, все, все, хлопці. Дайте мені хоча б роздягтися. Хлопчики невдоволено відлипають від батька, Мире хапає за руку Фелікса, притискаючись до неї. Омега лише хихикає, пошматувавши альфу по волоссю. Хенджин вішає свій верхній одяг у шафу, змінює білі кросівки на теплі капці і слідом за Феліксом досить тупає на кухню. – Я тут заради твого супу. — каже Хенджин, сівши на високий стілець. — Люблю гриби та все, що з ними пов’язано. – Сподіваюся вам сподобається. — трохи посміхається Фелікс, розігріваючи суп на плиті. — Хлопчики залишили вам млинці. – Залишу на сніданок.

Омега киває у відповідь, наливаючи суп у тарілку, і дістає свіжоспечений багет, який він купив вдень. Свіжий хліб – це слабкість Фелікса. Хрумка скоринка, особливо якщо її намазати сирним сиром або покласти червону рибу, приємно хрумтить. А що запах? Омега готовий купити собі такий парфум. — Вам не потрібна моя допомога? — зупиняється навпроти Хенджіна, переступаючи з ноги на ногу. – Втомився? – Несподівано видає альфа. — Розумію. Діти бувають набридливими. – Ні, що ви. Все було добре. Просто мені потрібне додому. Звичайно, я тебе не тримаю. І посміхається своїми надто пухкими губами, та так, що Фелікс мимоволі завмирає. Омега відсмикує себе, прощаючись з дітьми, і залишає квартиру до завтра.Просто мені потрібне додому. — Звичайно, я тебе не тримаю. І посміхається своїми надто пухкими губами, та так, що Фелікс мимоволі завмирає. Омега відсмикує себе, прощаючись з дітьми, і залишає квартиру до завтра.Просто мені потрібне додому. — Звичайно, я тебе не тримаю. І посміхається своїми надто пухкими губами, та так, що Фелікс мимоволі завмирає. Омега відсмикує себе, прощаючись з дітьми, і залишає квартиру до завтра.

 

***

 

Час обіду, тому після прогулянки Фелікс із Сону звично готують на кухні. На цей раз — це свинина з тушкованими овочами та рисом, яку маленький омега попросив сам. За два тижні роботи Фелікс з’ясував зразкові переваги всіх Хванів у їжі. У Хенджіна – це гриби, все можливе м’ясо, легкі гарніри, щось на кшталт рису або макаронів. Альфа любить свіжі соки, особлива любов у нього до кави, який він може хльостати літрами. Сону пішов увесь у батька, він любить м’ясо, тихо шепочучи Феліксу про те, яке він хоче цього разу, а також супи та солодкі страви. Мире зовсім невибагливий у їжі. Все, що готує Фелікс, хлопчик із задоволенням їсть, а потім дякує, відзначаючи смакоти страви. І омезі щоразу приємно. Сону був дуже тямущим для свого віку, хоча все ще дуже тихим. Він стискав руку Фелікса, його пальці не відпускали пальці старшого омеги, поки вони йшли до гіпермаркету, що знаходився неподалік парку. Хенджин написав, що не зможе заїхати до магазину через завал на роботі, мовляв терміни горять, а дебіли-працівники не поспішають щось зробити. Тому відправив список продуктів Феліксу, попросивши або оформити доставку або з’їздити самому. Сону йшов тихо, його рот не відкривався, щоб захникати, як це часто роблять діти, коли довго ходять із батьками. А після того, як його посадили в візок, зовсім не заперечував, мотаючи головою з боку на бік.

Фелікс неспішно перемовлявся з хлопчиком, зовсім не заперечуючи проти відсутності словесних відповідей на запитання, натомість він продовжував говорити за них двох, намагаючись донести до Сону, що він не повинен відчувати тиску на себе так, щоб йому було некомфортно. Він перечитував відправлений Хенджином список, перевіряючи, чи він узяв, щоразу уточнюючи у Сону, що той хотів. Намагався втягнути хлопчика у словесний процес. За час він зрозумів, якщо Сону не відповідає – це не означає, що той не слухає, навпаки, хлопчик завжди уважно вслухається, відповідаючи, якщо потрібно. Який сік хочеш? Міре просив купити йому печиво, ти знаєш, яке він більше любить? Щоразу, коли Сону вказував на потрібний продукт чи відповідав, Фелікс кивав у відповідь, показуючи палець угору. Вони дісталися додому і розпихали продукти по місцях, час був уже за дванадцять, і Фелікс вирішив почати готувати, доки Сону не захотів спати. — Що ти хочеш робити, поки я готую смачну їжу, м? — Малювати, — видає звичне омега, тупаючи за альбомом із олівцями, які перемістилися у невелику вбудовану шафу біля обіднього столу. — Чому б тобі тут не помалювати? Щоб нікому з нас не було самотньо? — Фелікс потріпав по темному волоссю чарівного янголятко, який витріщився на нього своїми неможливими очима. Сону буквально копія свого батька — той самий розріз очей, риси обличчя, коли Мире надто віддалено нагадує Хенджина. — Лікс самотньо? — хлопчик плескає очима, вимовляючи звичне для нього прізвисько. – Усім буває самотньо.Ось чому важливо заводити друзів. — Фелікс підморгує, сідаючи навпочіпки, щоб перебувати на одному рівні з хлопчиком. — Хіба не веселіше, коли ти граєш із Мире чи Джихеном? Сону надувся, обмірковуючи сказане старшим. – Веселе. — робить висновок маленький омега. — А ми з тобою друзі? — невинне питання разом із надутими губками і блискучими очима змушують серце Фелікса стиснутись від нападу милоти. – Я хочу бути твоїм другом. Сподіваюся і ти також. — омега не хотів бути настирливим, вирішуючи щось за хлопчика. Все саме мало стати на місця, Сону повинен сам зробити вибір. Саме так, акуратно та органічно, можуть розвиватися дружні стосунки. – Я хочу. — запевняє його Сону, потягнувши до нього ручки, щоб Фелікс посадив його на стільчик. З того часу все йде гладко. Фелікс навіть дивується, як йому легко вдалося вийти на контакт із хлопчиками. З Сону, звичайно, повільніше, а ось з Мире набагато швидше. Хлопчик таке відчуття, що прийняв його ще тоді, коли зустрівся в торговому центрі. Фелікс навіть назвати роботою це не може, бо це суцільне задоволення. Слідкувати доводиться в основному за Сону, тому що Міре більшу частину часу в садку або на додаткових заняттях. Хенджин ідеальний бос — свідомий, спокійний, Фелікс жодного разу не чув на свою адресу докорів чи образ, як це іноді бувало в інших. Омега часто снідає разом із ними чи вечеряє, коли альфа наполягає. Хенджин, повернувшись додому близько дев’ятої вечора, застав усіх у вітальні за переглядом мультфільмів. Хенджин усміхнувся, бо Мире притискав до себе Сону, обіймаючи за маленьку талію, і ліг на коліна Фелікса разом із братом. Всі виглядали затишно, тому він не сказав жодного слова, мовчки спостерігаючи за картиною. Він страшенно втомився після роботи, вимотаний нескінченними звітами та паперами. — Доброго вечора, — сказав Хенджин і вибачливо посміхнувся. Фелікс не встиг нічого відповісти, бо кімнатою промайнуло колективне «тато». Двоє маленьких чоловічків, відірвавшись від перегляду мультфільмів, підбігли до батька. Альфа ні краплі не був проти, коли на ньому повисли, обіймаючи з усіх боків. Фелікс навіть не намагався стримати усмішку, дивлячись на щасливу родину. Серце болісно стискується від милої картини, бо в самої омеги такого немає. Йому двадцять вісім, а має ні сім’ю, ні дітей, ні навіть партнера. Його тато народив його о дев’ятнадцятій. Це майже на десять років менше, ніж зараз. І Фелікс втомився від нескінченних закидів батьків про його легковажність до сім’ї. Але що він вдіє, якщо йому просто не щастило з партнерами? Ніхто з них не побажав створювати родину з омегою, а Фелікс просто стомився намагатися. Він плив за течією, виховуючи чужих дітей, бо це єдине, що приносить йому щастя зараз. Мозок Фелікса вперше за весь цей час намагався усвідомити, наскільки по-іншому виглядає людина, що стоїть перед ним, порівняно з тим, коли вони зустрілися вперше.Чорне волосся недбало укладене, від укладання майже нічого не залишилося, сорочка пом’ята і розстебнута на верхні гудзики, а піджак безвольною тушкою валяється на дивані біля дверей. Хенджин сидить на колінах на підлозі у вітальні, обіймаючи дітей, і виглядає зовсім по-домашньому. Невелике світло від екрану телевізора підсвічує гострі риси обличчя та пухкі губи. — Я приготував на вечерю свинину з овочами, сподіваюся, ти не проти, — тихо каже Фелікс і встає з м’якого дивана, раптом почувши себе ніяково. Він не помітив ні дивного виразу обличчя Хенджіна, ні того, як той збирався щось сказати, але відсмикнувши себе, сказав лише: — Це ідеально, — запевнив його альфа, підводячись з колін. Хлопчаки, отримавши порцію обіймашок, потрусили назад на диван. Вони нещодавно поїли, тому вечері не потребують. — Чи не хочеш залишитися на вечерю? — Хенджин обтрушує штани, пальцями намагаючись поправити волосся, і плюхається на стілець. Тихе гудіння телевізора та напівтемрява у квартирі заспокоюють його.Я не хотів би вечеряти на самоті. — Треба вкласти хлопчиків. — Нехай сьогодні подивляться довше мультики. — гне своє Хенджіне. – Добре. — погоджується Фелікс, за звичкою прямуючи до плити. – Сідай. Я сам. – Командує альфа, закочуючи рукави на сорочці. Фелікс лише киває головою на знак згоди, сідаючи за стілець. Він почувається дивно? Хенджин розкладає м’ясо по тарілках, ставлячи їх на стіл, а потім виймає з холодильника апельсиновий сік, куплений сьогодні Феліксом. Відправивши хлопчиків вмиватися і переодягатися, сідає за стіл. Омега розслабився. Хенджин запитує про те, як минув день. Фелікс спокійно розповідає про прогулянку у парку, що Сону познайомився з хлопчиком на майданчику, граючи з ним майже годину. Хенджин приємно дивується, відзначаючи, що Фелікс позитивно впливає на маленьку омегу. Чи збентежено відводить погляд, вдаючи, що їжа в тарілці дуже цікавить його. — Ми нарешті закінчили проект. Я думав, що підійду з ним. — тяжко зітхає Хенджин. — Мені треба випити. Чи не хочеш розділити зі мною пляшечку червоного вина? — Я не думаю, що це буде зручно. — Та кинь, Фелікс. Я не пропонував би тобі, якби не хотів. — Спочатку покладемо хлопчаків. – Звичайно. — Хенджин відправляє до рота м’ясо з рисом, задовільно бурчачи. Боже, де вас таких талановитих народжують? І за дітьми стежиш, і готувати вмієш. – Ем, в Австралії? — здригається брови Фелікс. – Ти з Австралії? По тобі й не скажеш. – Жив там до вісімнадцяти. Вступив до універу в Сеулі. Доївши їжу, Фелікс отримує ще кілька компліментів у свій бік, мило соромлячись при цьому. Хенджин відправляє до рота м’ясо з рисом, задовільно бурчачи. — Боже, де вас таких талановитих народжують? І за дітьми стежиш, і готувати вмієш. – Ем, в Австралії? — здригається брови Фелікс. – Ти з Австралії? По тобі й не скажеш. – Жив там до вісімнадцяти. Вступив до універу в Сеулі. Доївши їжу, Фелікс отримує ще кілька компліментів у свій бік, мило соромлячись при цьому. Хенджин йде нагору, паралельно вимикаючи телевізор, щоб перевірити хлопчаків. Фелікс прибирає зі столу, завантажуючи посудомийку. Він трохи хвилюється, хоч сам не знає чому. Хенджин лише запропонував йому разом випити, але серце все одно стискається в передчутті. Альфа повертається хвилин через п’ятнадцять,приносячи у себе легкий запах цитрусів. Дістає з міні-бару пляшку вина та два келихи. — Ходімо. — киває у бік своєї кімнати альфа, а Фелікс, знизавши плечима, слідує за ним. Кімната Хенджіна виявляється просторою, але до ладу не обставленою – двоспальне ліжко, велика шафа, тумбочка і на цьому власне всі з меблів. Праворуч від входу, знаходяться двері, вбиральні або ванна, як припускає Фелікс, але Хенджин веде його далі. У його кімнаті є балкон, на якому є невеликий диван, килим і столик. Фелікс раптом відчув себе насторожено. Випити з босом — це одне, у його практиці траплялося й таке, але пити з босом у його спальні — це вже переходить усі межі пристойності. Його думки помчали зі швидкістю реактивного двигуна «ентерпрайз», Який розсікає по просторах космосу, тому, коли він почув, як засуваються балконні двері, він здригнувся. – Фелікс? Все добре? — Хенджин дивиться на нього обережно, а омега знову помічає, як по-домашньому виглядає альфа зараз, навіть незважаючи на діловий костюм на ньому. Щоки омеги стали рожевими від збентеження, яке відчував їхній господар. Він ніколи не зізнався в цьому, але на секунду в його голові промайнула думка про те, що Хван хоче змусити його переспати. Він спробував згадати, що Джісон завжди казав йому: кожен заслуговує на те, щоб йому робили добро, а особливо ти. Фелікс запитав, коли він почав жити такою необґрунтованою параною і хвилюватися від повсякденних речей, якщо розпиття вина можна вважати повсякденною річчю. У спальні було темно, тільки світло підсвічувало кімнату. Фелікс пішов за Хенджіном, коли альфа вже влаштовується на балконі. – Мені подобається тут. Люблю сидіти тут вранці. — каже альфа, ставлячи пляшку з келихами на поверхню столу. Фелікс сідає поряд з ним, щулячись від прохолодного вітерця з вулиці. Темний Сеул заворожує своєю красою. Вогні будинків, рідкісні, але люди, що снують туди-сюди, і приємна погода. Хенджин мовчки розливає червоний напій і простягає келих Феліксу. Вино виявляється терпким, але приємно віддає у горлі. — Ви сильно втомилися, чи не так? — питає Фелікс, не відриваючи погляду від панорами Сеула. – По-перше, давай уже на “ти”, Фелікс. — знову тягне свою шарманку Хенджин, змушуючи омегу відвести погляд від нічного вигляду на альфу. — А по-друге, не так сильно, як морально. – Чи є про що турбуватися? – А ти як думаєш? – посміхається Хенджин. — У мене начебто все є. Чудові діти, машина, квартира, найпрестижніша робота — мрія, а не життя. Але мені тридцять, я не одружений і я не маю навіть натяку на передбачуваного партнера. — Щастя не завжди обмежується матеріальними благами.- Фелікс потягує вино з келиха, яке альфа налив повторно. — Мені двадцять вісім, я хочу сім’ю, але всі мої партнери кидали мене, йдучи до інших. І я не розумію, що зі мною не так. — Мені здається, що твої колишні придурки. — усміхається Хенджін. – Ти чудово ладнаєш з дітьми, відмінно готуєш і не обділений зовнішністю. Чи ти не межа мрій? – Не мені про це судити. — сумно видає Фелікс, відкидаючись на спинку дивана. — Якраз тобі. Вони замовкають на якийсь час, насолоджуючись тишею і компанією один одного. Феліксу несподівано комфортно, він навіть забуває про свій телефон, на якому зараз щонайменше сотню пропущених, бо він обіцяв Джісону повернутися раніше, але врешті-решт затримався, не попередивши.

Я намагався знайти когось для себе. — каже альфа, дивлячись на одну точку. — Але моя головна умова — мої хлопчики. Найголовніше їхнє схвалення, але ще ніхто цього не заслужив. Крім тебе. – Я просто виконую свою роботу. – скромничає Фелікс. І тому не обов’язково знати,що Хенджин розуміє – омега бреше. І не обов’язково знати, що означає той погляд, кинутий раніше у вітальні, коли альфа повернувся додому. — Що ти думаєш про стосунки зі мною? — Вибач? — Фелікс незрозуміло дивиться на Хенджіна, зустрічаючись із уважним поглядом альфи, що проникає просто в душу. Омезі здається, ніби Хван може прочитати його думки, до того його погляд уважний, чарівний. — Я не шукаю кохання, мені потрібен партнер. — Хенджин усе ще дивиться прямо в очі, але його рука переміщається на щоку Фелікса, яка відразу зрадливо спалахує. – Це різні речі. Мені хочеться знайти надійну людину, якій я можу довірити дітей і свій дім. Мені й цьому будинку потрібний господар. Фелікс відчуває, як його серце глухо стукає в грудях, а погляд кидається по серйозному обличчю Хенджіна. Це жарт? Якщо ні, то омега не розуміє, що відбувається. – Ти пропонуєш мені спати з тобою? – вимучено видає Фелікс, стискаючи ручку келиха. Того й дивись, зараз трісне. – Ти мене не слухаєш, Лікс. Я пропоную тобі місце господаря у цьому будинку. — альфа кісточками пальців погладжує ласуну щоку, облизуючи пухкі губи. – Що це означає? — Ти отримаєш усе, що забажаєш. Хочеш подарунки? Будуть. Хочеш походи до ресторану? Сходимо. Машину? Я не проти. Просто будь поруч. Стеж за дітьми. – Мені не потрібно нічого. — хитає головою Фелікс. — Але я не розумію, до чого це все. Чому я? – Я вже казав. Мені потрібний господар у домі. Той, хто зможе тримати мене у вузді, хто дбатиме про дітей.

— Хенджин відкладає келих на стіл, забираючи руку з обличчя, Фелікс ледь розчаровано не зітхає від втрати тілесного контакту. — Якщо тобі не подобається, що я пропоную це так, у лоб, добре. Почнемо це, як завжди прийнято. З догляду. Скільки? Рік? Два? Я не поспішаю. Фелікс все ще не розуміє, що він має робити. Це настільки особисте, таємне, що омега мимоволі відводить погляд. Такими темпами Фелікс і голову втратити може, що, до речі, зовсім далеко від правди, бо неможливо бути таким. Кожне слово, сказане Хенджіном, віддається у серці. Йому пропонують сім’ю, справжню. За ним готові доглядати, домагатися, але, крім цього, його бачать у ролі господаря в будинку. Це не пропозиції розділити ліжко або розпочати стосунки, це щось особисте, глибше. Хенджин лише висловлює свою думку чи думку, а Фелікс готовий розтектися калюжкою прямо тут. – Я … я не знаю. – тихо видає омега. – Це так дивно. Чи можна мені подумати? Фелікс піднімає голову, зустрічаючись поглядом із чорними вирами альфи, які так і манять до себе. Омега мимоволі видихає, відчуваючи, як його руки починають тремтіти. – Ти не сказав ні. — усміхається Хенджин, знову повертаючи руку на обличчя Фелікса, довгі пальці охоплюють акуратне підборіддя. – Все не так погано, так? Фелікс нічого не встигає відповісти, бо його губи накривають хенджинові, ніжно зминаючи. Дотик швидкоплинний, дуже ніжний,ніби альфа пробує на смак. А у Фелікса серце зупиняється і робить кульбіт. Хенджин не напирає, не вимагає більшого, він просто показує те, що готовий добиватися його, робити щось заради нього. Фелікс судомно зітхає, неважко ворушачи губами, але Хенджин усувається, наостанок залишаючи легкий дотик на лобі. Омега загнаним звіром дивиться на Хвана, який усміхається куточками губ, погладжуючи Фелікса по м’якій щоці. – Все добре. Я від тебе нічого не вимагаю. – шепоче альфа, не бажаючи руйнувати такий інтимний момент. – Ти сказав, що тобі треба подумати, будь ласка. Завтра неділя, я впораюся сам. Чекатиму на твою відповідь у понеділок. — Г… Добре. – задихається Фелікс. – Я поїду додому. – Замовити тобі таксі? – Я сам. І буквально схоплюється з дивана, насамкінець кинувши зібгане «дякую», і вискакує в коридор. Шнурує кросівки та надягає куртку, паралельно замовляючи таксі. Не бажає чекати його у квартирі, бо нерви точно не витримають, тож виходить на вулицю. Хенджин не йде за ним, бо обіцяв дати час, бо обіцяв не давити. А Фелікс не впевнений, що йому вистачить часу, щоб обміркувати цей сир-бор за добу. Дорога до будинку проходить повз нього, омега витає у хмарах, не одразу реагуючи, коли таксист каже, що вони приїхали. Чемно прощається і опиняється у знайомому районі, за звичкою дивиться на вікна сьомого поверху. Світло горить у кімнаті Джісона, мабуть, той вирішив не спати вночі. Піднімаючись у квартиру, Фелікс перевіряє телефон, як і передбачалося — дванадцять повідомлень та чотири пропущені від Джісона. Омега судорожно зітхає, ніби тільки зараз згадавши, що треба дихати, і відчиняє двері квартири. У залі не світиться світло, але яскравий екран підсвічує кімнату. Бавовна дверей привертає увагу двох хлопців, які сидять у вітальні. Джісон, а слідом за ним і Мінхо обертаються. – Фелікс! — зітхає Хан, підводячись з підлоги. – Ти чого так довго? А у Фелікса у вухах білий шум, через який він важко розрізняє слова друга. Думки атакують голову, здається, ніби він зараз вибухне. — Фелікс, ти якийсь блідий. — а це вже голос Мінхо, теж, до речі, ледве чутний десь на затворах. Омега на автоматі вішає куртку і знімає взуття, завмираючи, коли Джісон клацає пальцями перед обличчям. Він не може вимовити жодного слова, його мова відмовляється реагувати на нервові імпульси. Занепокоєні Джісон і Мінхо сідають його на диван, зайнявши місця з боків від нього. Фелікс прикриває очі, роблячи зітхання. Добре, дихати він може, значить і казати теж. Залишилося лише напружитися. – Фелікс? – Знов кличе Мінхо. – Поговори з нами. — Він запропонував мені стати господарем у його домі. – Що? — спантеличено запитують Джісон і Мінхо одночасно. – Хенджин. Він сказав, що бачить мене у ролі його партнера у житті. Обіцяв доглядати та домагатися, якщо мені це потрібно. Я маю дати йому відповідь у понеділок. – Він запропонував тобі зустрічатися? – Джісон хмуриться,надуючи щоки — мила звичка, яку Фелікс завжди любив. — Ні, балда. – шикає на нього Мінхо.

— Він пропонує йому стати головним у домі. Ця пропозиція не просто свого серця, а чогось більшого. Тут не кохання, а платонічні почуття. – Звучить дивно, якщо чесно. – Я не знаю що мені робити. – видихає Фелікс. — Він запропонував мені сім’ю, яку я давно хотів, але це так незрозуміло. Адже я не відчуваю до нього нічого. — Не всі стосунки будуються на коханні, не воно відіграє головну роль. — каже Мінхо, погладжуючи Фелікса волоссям. — Головне це порозуміння та ставлення одне до одного. Як гадаєш, ти можеш уявити Хенджіна у ролі свого партнера? Прокидатися поруч із ним вранці, готувати сніданок, стежити за дітьми, зустрічати ввечері з роботи? — Я й так це роблю. Ну, крім ліжка. – Ось бачиш. – хмикає Джісон, укладаючи друга в міцні обійми. Від хлопця віє лісовою хвоєю, змушуючи Фелікса розслабитись, вдихаючи приємний запах. — Головне, щоб ти був гаразд, чуєш? Не дозволяй йому робити те, що тобі неприємно. Інакше я йому морду наб’ю. — Пошкодуй людину, Соні. У нього двоє дітей. – хихикає Мінхо. — Нема чого моєї дитини ображати, подивлюся я ще на неї. — Загалом я тебе на два роки старша. – бурчить Фелікс, відриваючись від друга. Він тільки зараз зауважує, що по його щоках течуть сльози. Омега стирає їх, посміхаючись, бо розмова з хлопцями справді допомогла йому. Можливо, він спробує. Спробує дати Хенджину шанс, але розбите серце, яке той навряд чи збирається склеювати, тихо поскулює протилежне. — Що, до речі, ти забув у нас у суботу ввечері?  О, а це сюрприз. – хмикає Мінхо, загадково дивлячись на Джісона. – Ми з Хо тепер разом. – Що? – випалює Фелікс, подавившись повітрям. — І мовчали? Як давно? – Кілька днів. — Я хотів зробити це особисто, нормально познайомивши вас, але все аж ніяк не виходило. – виправдовується Хан. — Мій друг знайшов собі мужика, я теж схоже. Забагато потрясінь за один день. — хитає головою Фелікс. — Мені потрібне перезавантаження. Збираєтеся трахатись — валіть геть. На тлі Джисон волає голосне «Фелікс», а Мінхо тихо регоче, доки омега зачиняє за собою двері до своєї кімнати. Так, йому потрібно однозначно подумати.Забагато потрясінь за один день. — хитає головою Фелікс. — Мені потрібне перезавантаження. Збираєтеся трахатись — валіть геть. На тлі Джисон волає голосне «Фелікс», а Мінхо тихо регоче, доки омега зачиняє за собою двері до своєї кімнати. Так, йому потрібно однозначно подумати.Забагато потрясінь за один день. — хитає головою Фелікс. — Мені потрібне перезавантаження. Збираєтеся трахатись — валіть геть. На тлі Джисон волає голосне «Фелікс», а Мінхо тихо регоче, доки омега зачиняє за собою двері до своєї кімнати. Так, йому потрібно однозначно подумати.

 

***

 

Фелікс вводить код на знайомих дверях, які з характерним звуком відкриваються, пропускаючи хлопця всередину. Двоповерхова квартира зазвичай освітлена ранковим світлом, пронизана променями Сеульського сонця. У хаті тихо, мабуть, господарі поховалися по кімнатах, бачачи останні хвилини сну. Омега ковтає ком, що підступив у горлі, знімаючи пальто і черевики. Він витратив цілий день, обмірковуючи пропозицію Хенджіна. Він влаштував собі марафон із серіалів, шкідливої ​​їжі та теплого Джісона підбоком, якого можна було обіймати, ігноруючи заздрісний погляд Мінхо. У нього горе, тож йому можна. Думки нескінченним потоком крутилися у нього в голові, а події серіалу пролітали повз нього. З одного боку — це маячня, бо які до біса стосунки без почуттів? Фелікс навіть не уявляв, що зможе так колись. Це дивно намагатися будувати сім’ю, а це саме те, що пропонував Хенджин просто через зручність. Такі стосунки можуть ні до чого не привести і вони лише витрачають час на порожню. Але з іншого боку — це справді те, що їм потрібне. Обидва вже зневірилися намагатися знайти кохання, їм обом потрібна стабільність. Омега кидався від однієї думки до іншої, не знаючи за яку вхопитися. Фелікс закочує рукави білої сорочки, поверх якої він одягнув бежеву жилетку в клітку, щоб помити після вулиці руки. Гаряча вода обпалює шкіру, і омега шикає, перемикаючи на холодну, коли його талію ззаду обвивають м’язові руки (Фелікс дізнався, що Хенджін двічі на тиждень ходить до зали, щоб зовсім не запустити себе). Він злякано «ойкає», різко розгортаючись в імпровізованому кільці і натикаючись на задоволену пику Хенджина, який виглядає надто по-домашньому в піжамі, з розпатланим волоссям та відсутністю макіяжу. Дурна усмішка красується на його губах, а обличчя, наче тільки відірвалося від подушки. – Ти прийшов. Я думав, що втечеш. — Я й досі тут працюю. — ковтає Фелікс, не знаючи куди подіти руки, тому кладе їх на стільницю позаду. – Ага. — хмикає Хенджин, відпускаючи його, і відступає назад, щоб сісти на стілець. Фелікс, все ще не знаючи куди себе діти, продовжує стояти, спершись руками на стільницю позаду. — Ви пізно. Зазвичай ви вже снідали у цей час. – Омега намагається взяти себе в руки, відвертаючись до плити, щоб поставити чайник для себе і турку для Хенджіна. Його руки чесно не тремтять, це вам здається. Фелікс рахує до трьох, наводячи думки в норму. Йому незвично. Останні стосунки були досить давно, з того часу він не отримував належної уваги, а особливо від такого чоловіка. Хенджин однозначно гарний: його риси обличчя виглядають так, ніби він казковий принц з тих дитячих казок, які Фелікс любив читати в дитинстві, у нього чудово складена фігура, з м’язами, що помітно виступають, і добра душа, Фелікс дуже сподівається, що його перше враження не оманливо. Серце з незвички бурхливо реагує на дію альфи, особливо коли в голові виринають його слова, що запевняють, що він готовий добиватися, і м’які губи,які мили його власні в ніжному поцілунку. — Я ж казав, що закінчив проект. Взяв собі заслужену відпустку на кілька днів. – Тоді навіщо я тут? — хмуриться Фелікс, не обертаючись, і на автоматі готує улюблену каву. – Хлопчики сьогодні можуть поспати довше. – Ігнорує поставлене питання Хенджин. — Я обіцяв їм зводити їх до зоопарку. Сьогодні і народу менше буде. — Ви хочете, щоб їх зводив? — на стіл приземляється чашка з ароматною кавою, що пахне, і стопка вафель. – Ми. Ти підеш разом із нами. Фелікс хмуриться, дивлячись на Хенджіна, який спокійно попиває свою каву. Зазвичай омега завжди ходить із дітьми один через зайнятість альфи на роботі, але у вихідні той справляється сам. Власне, навіщо його викликали сьогодні? Щоб він стежив за дітьми у зоопарку? Хенджин чудово міг би впоратися і сам. Фелікс, розуміючи, що навряд чи доб’ється адекватної відповіді від альфи, сідає на стілець навпроти, сьорбаючи свій жасминовий чай з лимоном. Сніданок проходить у мовчанні, що вочевидь не хвилює Хенджина, який спокійно снідає, діставши салат, що залишився з учора, але хвилює Фелікса, який почувається незатишно в такій атмосфері тиші. Альфа нічого не говорить з приводу минулого вечора або майбутнього дня, розмірено цікавлячись настроєм Лі. І, як здається Феліксу, він даремно хвилювався. Дітей Хенджин будить лише через півтори години, поки омега смажить омлет із сиром, який дуже подобається маленькому Мире. Радісні і хлопчаки, що виспалися, спускаються вниз, маленький альфа обіймає Фелікса за ногу, обвиваючи її маленькими ручками, і дивиться настільки милими очима, що Лі хочеться плакати. Сону ніяково тупцює поруч, бажаючи доброго ранку, і за руку з братом іде до столу. Хенджин командує дітьми, допомагаючи омезі розкласти сніданок на тарілках. І це виглядає так, наче вони сім’я? Справжня. Фелікс смикає себе, незручно посміхається Хенджину, питання про наявність соку в холодильнику залишається проігнорованим, і намагається відсторонитися від нав’язливих думок. Слова альфи посіяли в його голові стільки сумнівів, Фелікс навіть не замислювався б про створення сім’ї з Хенджином, але той вирішив перевернути його життя з ніг до голови. — А ти справді йдеш сьогодні з нами? — тихо питає Сону, коли вони з Феліксом залишаються сидіти удвох у вітальні, поки Хенджин допомагає Мире одягнутися. — А ти цього не хочеш? – Ні, хочу! — злякано пищить Сону, смикаючи руками. — Ти мій друже, а я люблю грати з друзями. – Я радий це чути. — усміхається Фелікс, погладжуючи хлопчика по темному волоссю. Фелікс збреше, якщо скаже, що йому не сподобалося. У зоопарку було цікаво. Хлопчаки бігали від одного вольєра до іншого, тягнучи батька за собою, щось радісно щебетали, а біля омеги серце стискалося. Занадто мила картина для його очей, особливо коли Сону, підхопивши своєю маленькою долонькою його, потяг дивитися на фламінго. Хлопчик отримав кілька фотографій разом із твариною і досить помчав до брата. – Боже,ці маленькі янголятка вб’ють мене. — хниче Хенджин, коли Мире знову тягне його до нового вольєра. Вони ходять майже три години без перерви, а дорослі не вічні, теж втомлюються, знаєте, тому Фелікс із задоволенням поділяє думку альфи. Сівши на лаву, уважно стежачи за хлопцями, вони видихнули з полегшенням. Хенджин із задоволенням влаштувався на плечі Фелікса, заплющивши очі, поки омега доїдав свою варену кукурудзу, куплену до цього Хваном. Омега дихав через раз, намагаючись не турбувати альфу, і справді насолоджувався моментом. Учотирьох щільно пообідали в кафе неподалік і повернулися додому, бо Сону від надто активної прогулянки почало хилити в сон. Омегу поклали спати, а Міре залишився стежити за братом, паралельно дивлячись «Ютуб» на планшеті. Сучасні діти. Фелікс зручно сів на дивані, відкинувшись на подушки, і слухав розмірене шоу на телевізорі. Залишатися з Хенджіном наодинці вже не так страшно. Дурні думки перестали лізти в голову, дозволяючи омезі нарешті розслабитися і вдихнути на повні груди. Чомусь настирлива ідея про створення сім’ї з Хенджіном перестала здаватися такою дивною. Чи вплинуло на цей настрій Фелікса чи проведений день із сімейством Хван — омега не знає, але однозначно хоче ще. Альфа плюхається на диван поруч із ним, переодягнений у домашні штани та сорочку, і приносить за собою яскравий запах апельсина.Феліксу він подобається. Хенджин мовчки продовжує дивитися з ним шоу, сидячи досить близько. Фелікс не проти, але почувається занадто слабохарактерним, здавшись надто швидко. — Я можу почути твою відповідь? – М? — вигукує Фелікс, не помітивши, що загубився у своїх думках. – Ти обіцяв подумати. – Альфа посміхається куточками губ. – Я отримаю шанс? Фелікс замикається, обмірковуючи слова Хенджіна. Його серце б’ється в грудях, немов шалене, а долоні починають тремтіти. Слова рвуться з горла, але омега не може вимовити й слова. Від рішення Фелікса зміниться його життя. І від цього ще страшніше. – Я не знаю, що чекати. Я стільки разів оступався, стільки разів чув подібне, а потім вони йшли, залишивши за собою порожнечу. — тихо каже Фелікс і знає, що слухають. Уважно, ніби губка вбираючи все у себе. — Я боюся оступитися. Знову. – Не в моїх силах змінити твоє минуле, але я можу змінити твоє майбутнє. Я не роблю поспішних висновків, я бізнесмен, знаю, як усе це працює. — альфа пальцями підчіплює підборіддя Фелікса, великим пальцем проводячи рожевими губами. — Я серйозний у своїх намірах. Зрозумій це, Фелікс, і, будь ласка, прийми мою пропозицію. – Добре. — тихо, на межі чутності шепоче омега, зводячи очі на обличчя Хенджіна. — Я сподіваюся, що цього разу не помилюся. — Не сумнівайся в мені, гаразд? Не порівняй мене зі своїми минулими партнерами. — Хенджін знову дивиться прямо в душу, ніби читаючи його, як відкриту книгу. — Я не вони. Не смій думати про мене у такому ключі. – Вибач. – схлипує Фелікс.- Це важко. – Я знаю. — Хенджин цілує його в лоба, залишаючи м’який дотик. – Все буде добре. Альфа обіймає його за плечі, поклавши свою голову йому на плече. Хван не тисне, не вимагає ще чогось, і Фелікс біса вдячний йому за це. Теплі обійми допомагають заспокоїтися, вгамувати свої думки. Якщо Хенджін не бреше – все справді буде добре. Фелікс відходить попити води і заразом розім’яти м’язи, що затекли, тому що в ведмежих обіймах альфи хрін рушиш, чуючи, як хенджин телефон пожвавлюється, сповіщаючи про дзвінок. Хван бере люльку, радісно когось вітаючи. – Фелікс? – лунає за спиною, коли омега хом’ячить залишені вафлі. Чи, запитально вигнув брову, розвертається. — Чонін народжує. – Що? — давиться повітрям Фелікс, витріщивши очі. – Чан дзвонив. Вони у лікарні. — альфа, схоже, сам перебуває в стані шоку, загальмовано дивлячись на омегу. – Просив приїхати. — Чи є з ким залишити хлопчаків? — Фелікс намагається взяти в себе руки. Його друг народжує, який тут спокій, він у чортовій паніці! – Думаю так. Якщо Чанбін вдома. – киває Хенджин. – Він мій сусід. Живе навпроти. – Добре. Земля викликає Хенджіна. – Фелікс клацає пальцями перед обличчям альфи. — Ноги до рук і бігом за Чанбіном. Хенджин, перебуваючи все ще прострації, ніби це його омега народжує, тупає до сусіда, забувши навіть взути капці. Альфи, такі альфи, їй-богу. Фелікс будить дітей, запевнивши, що їм треба терміново від’їхати, а за ними наглядатиме Чанбін. Міре надто радісно реагує на це ім’я, вигукуючи «Бінні», і радісно тупотить униз. Сону, схопивши Фелікса за руку, спускається сходами. На першому поверсі омега застає ще двох людей, крім Хенджіна. І хто з них Чанбін? Чи їх двоє? — Звичайно, я прийшов. Скажи дякую, що я вдома був. — Фелікс чує шматок розмови. — Це ходяча купа м’язів загробила б твоїх дітей. — Іноді мені здається, що ви закляті вороги, а не чоловіки. – хихикає Хенджин. Що ж, той, схоже, вже відійшов від шокового стану. — Все, закрий рота і вали вже звідси. — незнайомий хлопець натикається поглядом на Фелікса і, підвівши брови, посміхається. — Знайомство відбудеться наступного разу. — відмахується Хенджин і тягне Фелікса до коридора. — У Чана там зараз зозуля поїде. Усвідомлення накочує у машині. Його найкращий друг народжує. З нього скоро вилізе дитина, чорт забирай. І це відчувається дуже подвійно: з одного боку він дуже радий за Чоніна та його майбутню родину, але з іншого боку він не знає, що відчуває. Щось дивне, лоскоче поширюється в голові, змушуючи зіщулитися. Фелікс нервово постукує по керму, Хенджин послався на свій шоковий стан, вручивши ключі від машини омезі, і вмостився на пасажирське сидіння. Лі занервував подвійно, бо машина очевидно дорожча за ту, яку альфа віддав йому. Хенджин лише хмикнув на це, увімкнувши перше радіо, що трапилося, і ерзав на сидіння всю поїздку. Фелікс також. Лікарня виявилася не так далеко, враховуючи,що Чонін і Чан живуть поблизу Хенджіна, в сусідньому районі, і спеціально вибрали ту, яка була ближче. Двадцять хвилин поїздки та Фелікс уже паркується на стоянці біля головного входу, а потім вони кулею вилітають із машини. На стійці реєстрації довелося спізнитись, що вони родичі Чоніна, бо їх не хотіли пропускати. Піднімалися на третій поверх зі швидкістю світла. Довгі ноги Хенджіна сприяли йому, що Фелікс навіть заздрив, ледве переставляючи свої. Чан знайшовся в холі очікування, нервово ходив туди-сюди. На ньому домашні спортівки та сорочка.Фелікс трохи хихикає, помічаючи, що Хенджин теж не переодягся з піжами. – Бог ти мій, ви тут. – видихає Чан, коли його з обох боків обіймають молодші. — Мені здається, що я вже збожеволів. Він там уже три години. – Три години? І ти лише зателефонував нам? — обурюється Фелікс, коли він з Хенджіном сідають Чана на м’який диван. – Я був у шоці. — А зараз чи що? — здригає брову Хенджин. — Може, я просто випив заспокійливе. – Розумне рішення. Як він? – Я, блядь, не знаю. Мені не кажуть, що з моїм чоловіком, чортові мудаки. – обурюється Чан, сиплячи матом. Той зазвичай розбірливий у висловлюваннях, не матюкається даремно, але цього разу йому можна. Все-таки не кожен день у нього чоловік народжує. — Чонін казав, що все має бути гаразд. – запевняє Фелікс. – Він радився з лікарем. Пологи пройдуть нормально. – Знаю. – Зітхає Кріс, запустивши пальці у волосся. — Але це мені не заважає хвилюватися. У мене руки тремтять. — Ти дуже переживаєш, хен. — Хенджин гладить друга по спині. – Упевнений, що Чонін хвилюється менше. – Все буде добре. – Додає Фелікс. Наступні дві години молодші намагаються втихомирити Чана, змусивши хоча б просто сидіти на дупі смирно. Той намагається знову встати і знайти лікаря, щоб дістати і його. Утримують його від цього лише руки Хенджіна, які давлять на плечі, саджаючи назад. Феліксу довелося зганяти до медсестри за ще одним заспокійливим, цього разу для себе, бо всі троє почули дитячий плач із пологового відділення. Чан у той момент перестав дихати, зависнувши на пару хвилин. Хенджин не надто відзначився, застигши в тому ж положенні, що і хен. Залишивши їх такими, Фелікс важко зітхає, розуміючи, що йому тягти цих придурків на плечах. Гаразд Чан, це його перша дитина, але у Хенджіна їх два! Лікар необачно трапляється на очі двом альфам, які миттю дістають його питаннями. Той стримано відповідає, запевняючи, що з омегою все гаразд і він приходить до тями. Тихо просить Фелікса прибрати від себе двох чудиків, отримавши легкий смішок у відповідь. Чана запускають до Чоніну лише за годину очікування. Хенджин встигає зателефонувати Синміну, тому хлопцеві, який прийшов разом із Чанбіном і гнав їх із дому, отримавши запевнення про те, що з дітьми все гаразд. Мін просить якнайшвидше відвалити від нього, тому що Мире зробив Чанбіну смішні хвостики, і він повинен встигнути це сфоткати.—Боже, Фелікс, хоч хтось тут адекватний. — вимучено каже Чонін, коли Лі з Хенджіном переступають поріг палати. Чан тримає маленьку грудочку на руках, а по щоках течуть гарячі сльози. Чонін з усмішкою дивиться на чоловіка та доньку, його очі червоні від пролитих сліз. — Я теж дуже радий тебе бачити, Ні-ні. — бурчить Хенджин, але все одно посміхається, завмерши праворуч від Чана. Альфа великими очима дивився на грудочку в руках Кріса, Феліксу здається, що той теж зараз заплаче. -є Як ти? — тихо шепоче Фелікс, погладжуючи Чоніна по змоклому волоссю. — Я, чорт забирай, шалено щасливий. – Вітаю вас. — Чонін лише схлипує у відповідь, витираючи сльози. Тягне руки до Чана, який передавши дитину Хенджину, обіймає чоловіка, міцно притиснувши до себе. Фелікс шалено радий за друзів, хитаючи їхню маленьку копію на руках. Серце розривається, дивлячись на маленьку дівчинку, що мило прицмокує губками. Чан залишається з Чоніном, коли Фелікс і Хенджин їдуть додому приблизно за годину. Хван цього разу сів за кермо сам, хоч виглядає все ще втрачено. І чий чоловік ще народив? – Ти в порядку? — Фелікс гладить Хенджіна по стегні, отримавши стомлений погляд у відповідь. – Так. Просто ще не відійшов. Машина паркується біля рідного омезі під’їзду, гублячись серед інших. Фелікс на прощання цмокає альфу в щоку, швидко змотуючи з салону, поки не встиг почервоніти і передумати. Він усе ще пам’ятає слова Хенджина, сказані вдень, тому дуже бентежиться, хоча вони начебто перейшли на нову стадію відносин. Чи ні. Фелікс поки що не зрозумів. З протяжним вдихом завалюється у квартиру. Знову надто багато потрясінь за один день. Голова йде обертом. Фелікс застає на кухні Мінхо та Джісона, які щось активно готують, помішуючи бульйон у каструлі. Пахне біса приємно, живіт омеги, який отримував їжу тільки в обід, голосно бурчить. — Вдруге бачуся з тобою, а ти знову ніби побачив примари. — хмикає Мінхо, витираючи руки об рожевий фартух із кошенятами. Це точно не з їхнього будинку. Омега приніс свій? Мило. — Чонін дівчинку народив. — Фелікс плюхається на стілець із протяжним видихом. – Що? — Джисон давиться повітрям, округливши очі, як і Фелікс. Його щічки стали ще більше скидатися на білизну. – Боже мій! І мені не подзвонили. — Ми весь час намагалися втримати Чана від кривавої бійні з лікарем. А ще я наковтався заспокійливого. – Ми? – Мінхо піднімає брови вгору. — Хенджін був із нами. — Тобто, Чонін, чорт забирай, дитини народив тебе не хвилює. – обурюється Хан. – Ти безсердечний, Лі Мінхо. – Ага, поговори мені ще. І тоді твій член більше не побачить моєї солодкої дупи. – Боже, не хочу це слухати. — волає Фелікс, затуливши собі вуха руками і йдучи до кімнати. Джісон засмічується за ним, розпитуючи про Чоніна, і залишає Мінхо одного доробляти вечерю. Старший омега важко зітхає, бурчачи щось про марних альф і омег, що ведуть чужих хлопців.хоч хтось адекватний тут. — вимучено каже Чонін, коли Лі з Хенджіном переступають поріг палати. Чан тримає маленьку грудочку на руках, а по щоках течуть гарячі сльози. Чонін з усмішкою дивиться на чоловіка та доньку, його очі червоні від пролитих сліз. — Я теж дуже радий тебе бачити, Ні-ні. — бурчить Хенджин, але все одно посміхається, завмерши праворуч від Чана. Альфа великими очима дивився на грудочку в руках Кріса, Феліксу здається, що той теж зараз заплаче. – Як ти? — тихо шепоче Фелікс, погладжуючи Чоніна по змоклому волоссю. — Я, чорт забирай, шалено щасливий. – Вітаю вас. — Чонін лише схлипує у відповідь, витираючи сльози. Тягне руки до Чана, який передавши дитину Хенджину, обіймає чоловіка, міцно притиснувши до себе. Фелікс шалено радий за друзів, хитаючи їхню маленьку копію на руках. Серце розривається, дивлячись на маленьку дівчинку, що мило прицмокує губками. Чан залишається з Чоніном, коли Фелікс і Хенджин їдуть додому приблизно за годину. Хван цього разу сів за кермо сам, хоч виглядає все ще втрачено. І чий чоловік ще народив? – Ти в порядку? — Фелікс гладить Хенджіна по стегні, отримавши стомлений погляд у відповідь. – Так. Просто ще не відійшов. Машина паркується біля рідного омезі під’їзду, гублячись серед інших. Фелікс на прощання цмокає альфу в щоку, швидко змотуючи з салону, поки не встиг почервоніти і передумати. Він усе ще пам’ятає слова Хенджина, сказані вдень, тому дуже бентежиться, хоча вони начебто перейшли на нову стадію відносин. Чи ні. Фелікс поки що не зрозумів. З протяжним вдихом завалюється у квартиру. Знову надто багато потрясінь за один день. Голова йде обертом. Фелікс застає на кухні Мінхо та Джісона, які щось активно готують, помішуючи бульйон у каструлі. Пахне біса приємно, живіт омеги, який отримував їжу тільки в обід, голосно бурчить. — Вдруге бачуся з тобою, а ти знову ніби побачив примари. — хмикає Мінхо, витираючи руки об рожевий фартух із кошенятами. Це точно не з їхнього будинку. Омега приніс свій? Мило. — Чонін дівчинку народив. — Фелікс плюхається на стілець із протяжним видихом. – Що? — Джисон давиться повітрям, округливши очі, як і Фелікс. Його щічки стали ще більше скидатися на білизну. – Боже мій! І мені не подзвонили. — Ми весь час намагалися втримати Чана від кривавої бійні з лікарем. А ще я наковтався заспокійливого. – Ми? – Мінхо піднімає брови вгору. — Хенджін був із нами. — Тобто, Чонін, чорт забирай, дитини народив тебе не хвилює. – обурюється Хан. – Ти безсердечний, Лі Мінхо. – Ага, поговори мені ще. І тоді твій член більше не побачить моєї солодкої дупи. – Боже, не хочу це слухати. — волає Фелікс, затуливши собі вуха руками і йдучи до кімнати. Джісон засмічується за ним, розпитуючи про Чоніна, і залишає Мінхо одного доробляти вечерю. Старший омега важко зітхає, бурчачи щось про марних альф і омег, що ведуть чужих хлопців.хоч хтось адекватний тут. — вимучено каже Чонін, коли Лі з Хенджіном переступають поріг палати. Чан тримає маленьку грудочку на руках, а по щоках течуть гарячі сльози. Чонін з усмішкою дивиться на чоловіка та доньку, його очі червоні від пролитих сліз. — Я теж дуже радий тебе бачити, Ні-ні. — бурчить Хенджин, але все одно посміхається, завмерши праворуч від Чана. Альфа великими очима дивився на грудочку в руках Кріса, Феліксу здається, що той теж зараз заплаче. – Як ти? — тихо шепоче Фелікс, погладжуючи Чоніна по змоклому волоссю. — Я, чорт забирай, шалено щасливий. – Вітаю вас. — Чонін лише схлипує у відповідь, витираючи сльози. Тягне руки до Чана, який передавши дитину Хенджину, обіймає чоловіка, міцно притиснувши до себе. Фелікс шалено радий за друзів, хитаючи їхню маленьку копію на руках. Серце розривається, дивлячись на маленьку дівчинку, що мило прицмокує губками. Чан залишається з Чоніном, коли Фелікс і Хенджин їдуть додому приблизно за годину. Хван цього разу сів за кермо сам, хоч виглядає все ще втрачено. І чий чоловік ще народив? – Ти в порядку? — Фелікс гладить Хенджіна по стегні, отримавши стомлений погляд у відповідь. – Так. Просто ще не відійшов. Машина паркується біля рідного омеги під’їзду, гублячись серед інших. Фелікс на прощання цмокає альфу в щоку, швидко змотуючи з салону, поки не встиг почервоніти і передумати. Він усе ще пам’ятає слова Хенджина, сказані вдень, тому дуже бентежиться, хоча вони начебто перейшли на нову стадію відносин. Чи ні. Фелікс поки що не зрозумів. З протяжним вдихом завалюється у квартиру. Знову надто багато потрясінь за один день. Голова йде обертом. Фелікс застає на кухні Мінхо та Джісона, які щось активно готують, помішуючи бульйон у каструлі. Пахне біса приємно, живіт омеги, який отримував їжу тільки в обід, голосно бурчить. — Вдруге бачуся з тобою, а ти знову ніби побачив привида. — хмикає Мінхо, витираючи руки об рожевий фартух із кошенятами. Це точно не з їхнього будинку. Омега приніс свій? Мило. — Чонін дівчинку народив. — Фелікс плюхається на стілець із протяжним видихом. – Що? — Джисон давиться повітрям, округливши очі, як і Фелікс. Його щічки стали ще більше скидатися на білизну. – Боже мій! І мені не подзвонили. — Ми весь час намагалися втримати Чана від кривавої бійні з лікарем. А ще я наковтався заспокійливого. – Ми? – Мінхо піднімає брови вгору. — Хенджін був із нами. — Тобто, Чонін, чорт забирай, дитини народив тебе не хвилює. – обурюється Хан. – Ти безсердечний, Лі Мінхо. – Ага, поговори мені ще. І тоді твій член більше не побачить моєї солодкої дупи. – Боже, не хочу це слухати. — волає Фелікс, затуливши собі вуха руками і йдучи до кімнати. Джісон засмічується за ним, розпитуючи про Чоніна, і залишає Мінхо одного доробляти вечерю. Старший омега важко зітхає, бурчачи щось про марних альф і омег, що ведуть чужих хлопців.коли Лі з Хенджин переступають поріг палати. Чан тримає маленьку грудочку на руках, а по щоках течуть гарячі сльози. Чонін з усмішкою дивиться на чоловіка та доньку, його очі червоні від пролитих сліз. — Я теж дуже радий тебе бачити, Ні-ні. — бурчить Хенджин, але все одно посміхається, завмерши праворуч від Чана. Альфа великими очима дивився на грудочку в руках Кріса, Феліксу здається, що той теж зараз заплаче. – Як ти? — тихо шепоче Фелікс, погладжуючи Чоніна по змоклому волоссю. — Я, чорт забирай, шалено щасливий. – Вітаю вас. — Чонін лише схлипує у відповідь, витираючи сльози. Тягне руки до Чана, який передавши дитину Хенджину, обіймає чоловіка, міцно притиснувши до себе. Фелікс шалено радий за друзів, хитаючи їхню маленьку копію на руках. Серце розривається, дивлячись на маленьку дівчинку, що мило прицмокує губками. Чан залишається з Чоніном, коли Фелікс і Хенджин їдуть додому приблизно за годину. Хван цього разу сів за кермо сам, хоч виглядає все ще втрачено. І чий чоловік ще народив? – Ти в порядку? — Фелікс гладить Хенджіна по стегні, отримавши стомлений погляд у відповідь. – Так. Просто ще не відійшов. Машина паркується біля рідного омезі під’їзду, гублячись серед інших. Фелікс на прощання цмокає альфу в щоку, швидко змотуючи з салону, поки не встиг почервоніти і передумати. Він усе ще пам’ятає слова Хенджина, сказані вдень, тому дуже бентежиться, хоча вони начебто перейшли на нову стадію відносин. Чи ні. Фелікс поки що не зрозумів. З протяжним вдихом завалюється у квартиру. Знову надто багато потрясінь за один день. Голова йде обертом. Фелікс застає на кухні Мінхо та Джісона, які щось активно готують, помішуючи бульйон у каструлі. Пахне біса приємно, живіт омеги, який отримував їжу тільки в обід, голосно бурчить. — Вдруге бачуся з тобою, а ти знову ніби побачив примари. — хмикає Мінхо, витираючи руки об рожевий фартух із кошенятами. Це точно не з їхнього будинку. Омега приніс свій? Мило. — Чонін дівчинку народив. — Фелікс плюхається на стілець із протяжним видихом. – Що? — Джисон давиться повітрям, округливши очі, як і Фелікс. Його щічки стали ще більше скидатися на білизну. – Боже мій! І мені не подзвонили. — Ми весь час намагалися втримати Чана від кривавої бійні з лікарем. А ще я наковтався заспокійливого. – Ми? – Мінхо піднімає брови вгору. — Хенджін був із нами. — Тобто, Чонін, чорт забирай, дитини народив тебе не хвилює. – обурюється Хан. – Ти безсердечний, Лі Мінхо. – Ага, поговори мені ще. І тоді твій член більше не побачить моєї солодкої дупи. – Боже, не хочу це слухати. — волає Фелікс, затуливши собі вуха руками і йдучи до кімнати. Джісон засмічується за ним, розпитуючи про Чоніна, і залишає Мінхо одного доробляти вечерю. Старший омега важко зітхає, бурчачи щось про марних альф і омег, що ведуть чужих хлопців.

 

***

 

– Фелікс! — Сону мчить сходами вниз, швидко перебираючи маленькими ніжками. На хлопчику чорний джинсовий комбінезон із білою футболкою, які він із Феліксом обирали весь ранок. Омега помішує локшину в каструлі, трохи пританцьовуючи музиці в голові. Час наближається до двох, а Сону все ніяк не може заснути. Маленький омега вирішив ігнорувати обідній сон, незважаючи на всі умовляння Фелікса, активно креслячи у своєму улюбленому альбомі. – Що таке, Сону? — омега погладжує хлопчика по чорному волоссю, поки той дивиться великими очима знизу вгору. У Фелікса знову щемить серце від виду маленької омеги. – Дивись. — і тицяє аркушем паперу, схопивши його по краях. На білому аркуші красуються три постаті, підписані кривим, нерівним начерком. Перший — очевидно Чан, судячи з підпису поруч із ним, другий — Чонін, який тримає маленький пакунок у руках. — Я намалював це Чан-хену та Чонін-хену. — хвалиться Сону. — Я хочу привітати їх із народженням дитини. – Ти такий молодець. — Фелікс усміхається, сідай навпочіпки поруч, і погладжує Сону по спині. — Папа обіцяв, що ми поїдемо до них завтра. Там буде багато людей. – Я радий. — А ти поїдеш із нами? — Не з вами, але я теж там буду. – Ого. Сону, задоволений відповіддю, тупає назад у кімнату, щоб сховати малюнок подалі. А Фелікс повертається до киплячої каструлі, дивом не проморгавши бульйон. Якщо Хенджін знову не затримається, то встигне спробувати. Фелікс здригається, коли чує хлопок дверей, незрозуміле хмуриться, виглядаючи в коридор. Витирає рушником мокрі руки, поправляючи фартух. На порозі стоїть Хенджин, вішаючи в шафу своє пальто. Звичний чорний костюм, який пошитий на замовлення і ідеально сидить по фігурі, додає шарму альфе. – Хенджин? Ти рано. — Я навіть не повинен був виходити сьогодні, але довелося залагодити кілька справ. – Альфа посміхається і відступає назад. Фелікс помічає за ним букет синіх гіпсофілів у капелюшній коробці, яка прикрашена ніжно-блакитним бантиком. Поруч красується коробка шоколадних цукерок. — Візьми мій скромний подарунок. — Хенджин вручає йому презенти, усміхаючись ніжною усмішкою, від якої у Фелікса ноги підкошуються. Він важко ковтає, приймаючи подарунки, і дивиться шоковано. Коли йому востаннє дарували схожі подарунки? Коли намагалися підкотити, щоб просунути свій член у його дупу. Було бридко. – Дякую. — зовсім тихо шепоче Фелікс. Хенджин усміхається ще ширше, притягуючи за талію омегу до себе. Феліксу доводиться відсунути букет убік, щоб альфа уткнувся в його ключицю, трохи зігнувшись. – Мені так подобається твій запах. — Фелікс відчуває тепле дихання у себе на шиї, що змушує його щоки зрадливо спалахнути. – М’ята. Вона заспокоює. Ти ніби заспокійлива, яка мені так потрібна. – Не варто. – видихає Фелікс. – Правда. Не треба робити це. — Тобі неприємно, коли я доглядаю тебе? — Хенджин усувається,заглядаючи Феліксу у вічі. І знову цей пильний погляд. — Просто, якщо ти хотів затягнути мене в ліжко, не варто все це робити.— Скільки разів мені повторити, що мене не цікавлять одноразові зв’язки. – хмуриться альфа. — Я запропонував тобі місце господаря цього будинку і мене зокрема, то чому ти не можеш прийняти це? Що коїться у твоїй голові, Фелікс? — Це дуже добре, щоб бути правдою. — Фелікс, вистачить вдавати з себе жертву. — голос Хенджіна нагадує сталь. Він звучить грізно та холодно, змушуючи омегу мимоволі стиснутись. — Досить шукати каверзу там, де її немає. Мене не цікавить стосунки заради сексу, зрозуміло? Так, секс – це невід’ємна частина відносин, я б правда хотів витрахати з тебе всю дурницю, але не обмежитися на цьому. Фелікс майже не дихає, слухаючи владний голос Хвана і невідривно дивлячись просто у вічі. Серце глухо стукає у грудній клітці, а пальці з силою стискають коробку від квітів, омега сподівається, що він їх не зіпсував. А Хенджин продовжує: — Хочу, щоб ти стежив за моїми дітьми, бо ваше кохання взаємне. Сону буквально розквіт, почав активніше спілкуватися з однолітками. Мире в тобі душі не чує. — Хенджин ніжно погладжує гострі вилиці. — Хочу продовжувати харчуватися твоєю смачною їжею, хочу, щоб ти зустрічав мене після роботи, і я зміг вдихати твій аромат, який неймовірно заспокоює. Можливо я надто багато говорю, не підкріплюючи діями, але на своє виправдання скажу, що намагаюся вибрати стратегію. – Ні ні. — квапливо хрипить Фелікс. — Ти робиш усе гаразд. Просто я дебіл, гаразд? Вигадував собі незрозуміло що, а тобі страждай. — Мені потрібна чітка відповідь: так чи ні? Мені продовжувати? – Будь ласка. — тяжко видихає Фелікс. — Будь ласка, не зупиняйся. – Добре. Хенджин цмокає омегу в лоба, залишаючи легкий поцілунок, і йде на кухню. Фелікс заворожено завмирає, стоячи в коридорі, і безглуздо плескає очима. Знову надто багато емоцій, його мозок відмовляється функціонувати після таких одкровень. Фелікс жив спокійним життям, поки в неї не увірвався Хван Хенджин і не перевернув усе з ніг на голову, та так, що повернутися назад уже здається неможливим, непотрібним. Адже Фелікс не міг почати так швидко закохуватися, правда? Не міг же?я б правда хотів витрахати з тебе всю дурницю, але не обмежитися на цьому. Фелікс майже не дихає, слухаючи владний голос Хвана і невідривно дивлячись прямо в очі. Серце глухо стукає у грудній клітці, а пальці з силою стискають коробку від квітів, омега сподівається, що він їх не зіпсував. А Хенджин продовжує: — Хочу, щоб ти стежив за моїми дітьми, бо ваше кохання взаємне. Сону буквально розквіт, почав активніше спілкуватися з однолітками. Мире в тобі душі не чує. — Хенджин ніжно погладжує гострі вилиці. — Хочу продовжувати харчуватись твоєю смачною їжею, хочу, щоб ти зустрічав мене після роботи, і я зміг вдихати твій аромат, який неймовірно заспокоює. Можливо я надто багато говорю, не підкріплюючи діями, але на своє виправдання скажу, що намагаюся вибрати стратегію. – Ні ні. — хрипить Фелікс. — Ти робиш усе гаразд. Просто я дебіл, гаразд? Вигадував собі незрозуміло що, а тобі страждай. — Мені потрібна чітка відповідь: так чи ні? Мені продовжувати? – Будь ласка. — тяжко видихає Фелікс. — Будь ласка, не зупиняйся. – Добре. Хенджин цмокає омегу в лоба, залишаючи легкий поцілунок, і йде на кухню. Фелікс заворожено завмирає, стоячи в коридорі, і безглуздо плескає очима. Знову надто багато емоцій, його мозок відмовляється функціонувати після таких одкровень. Фелікс жив спокійним життям, поки в неї не увірвався Хван Хенджин і не перевернув усе з ніг на голову, та так, що повернутися назад уже здається неможливим, непотрібним. Адже Фелікс не міг почати так швидко закохуватися, правда? Не міг же?я б правда хотів витрахати з тебе всю дурницю, але не обмежитися на цьому.

 

***

 

— Схоже, що тепер я розумію, чому ти так запав на нього. — тихо на вухо каже Мінхо, коли вони опиняються на кухні. У суботу ввечері Чан і Чонін зібрали друзів у себе вдома, щоб відзначити народження доньки, яка зараз мирно сопіла, покладена досвідченими руками Хенджіна. Досвід із двома дітьми — не проп’єш. Молоді батьки виглядали втомленими, але все одно щасливими, доглядаючи свою дитину. Фелікс не міг натішитися. Він був так біса радий за Чоніна, бо знав — той з дитинства мріяв стати батьком і виховувати дітей з коханим чоловіком, а Чан ідеально підходить під ці критерії. Кріс і сам світився, тягаючи дочку на руках чи обіймаючи чоловіка. Радо спілкувався з друзями, хваляючись новим статусом. Хвану, правда, довелося затикати рота, бо його заяви, що він коронований вже двічі не приймалися серед вузького кола гостей. Альфа з жалем поник, Феліксу здається, якби в того були котячі вуха, то вони б піддалися до маківки, і, не знайшовши підтримки, почав діставати Лі. Омезі довелося здатись, підтвердити слова Хвана, щоб той заспокоївся. “Драма Квін” – тихо хихикнув Чонін. – Ти про що? – Фелікс насупився, продовжуючи розкладати закуски по тарілках. Вони з Мінхо зголосилися почаклувати на кухні, щоб зайвий раз не турбувати Чоніна. Джісон, до речі, притягнув Хо, щоб познайомити тепер вже свого хлопця з рештою. У компанію той був прийнятий з розкритими обіймами, особливо після заяви Хана про талант Мінхо до приготування. – Про Хвана твого. — хмикає старший омега. — Наче я не бачу, що між вами. Немов закохана парочка, що ховається від батьків. — Він доглядає мене. Я дав йому на це згоду. – Мінхо слухає, і Фелікс це знає. Омега і сам не розуміє, як почав ділитися всім цим зі старшим, але найцікавіше чому той слухає та дає поради. Вони знайомі всього нічого, але Фелікс відчуває цю ауру Мінхо, яка не несе у собі небезпеки.Все-таки це хлопець його друга. — Він не поспішає, робить це акуратно та гарно. Вперше я таке відчуваю. — Він хоче довести тобі, що маю намір серйозно, я правий? — Він так каже. – зітхає Фелікс. — Але я гадки не маю, що думати. Це все нове і незвичайне для мене. Хенджін каже, що його не цікавить одноразовий секс, що він налаштований серйозно. – Тоді чому ти сумніваєшся? — здригається брови Мінхо, навіть не дивлячись у бік Фелікса. — Він не виглядає як людина, яка кидає слова на вітер. Повір мені, Фелікс. – Я знаю. Знаю, що Хенджин надійний, але минуле не зітреш по клацанню пальців. — Хенджин не має жодного стосунку до твого минулого.

– Мінхо нарешті переводить погляд на Фелікса, складаючи руки на грудях. — Ти звинувачуєш свій минулий досвід. Це зрозуміло, я розумію, важко цього позбутися. Але ти не намагаєшся відпустити і нарешті дозволити нормальній людині показати тобі, що таке здорові стосунки. Несправедливо стосовно Хенджіна. – І де тільки Джісон тебе знайшов,а? – хмикає Фелікс. — Ти найкращий, знаєш це? – Звичайно я знаю. Ще б ти сказав щось інше. — Мінхо тикає йому в груди пальцем, насупивши брови. — А тепер допоможи віднести це до вітальні. Бідолашного Чоніна оточило збіговисько тупоголових альф. — Твій хлопець один із них, хіба ні? — Повір мені, я знаю про що говорю. — знизує плечима старший і йде з кухні. Фелікс з упевненістю може стверджувати, що Лі Мінхо просто неймовірний і неможливий одночасно. Джісон шукав мідь, а знайшов золото. Фелікс слідує за старшим у кімнату, тягнучи тацю з газировкою. Міре з Сону дали помалювати в сусідній кімнаті, після того, як ті награлися з маленькою донькою Чана і Чоніна – Вієн. Найбільше хвилювався Сону, ховаючись за татом, коли йому дали подивитися на дівчинку. Хлопчик так злякався, що смішно засмикав руками і розширив очі, але не без допомоги брата заспокоївся. Сону подарував свій малюнок молодим батькам, які мало не заплакали, і так занадто переповнені емоціями. Малюнок повісили на стіну в дитячому, прямо над ліжечком. Чан обіймав зі спини чоловіка, влаштувавши голову на плечі. Джісон розсівся в кріслі, підперши голову рукою, а Хенджин сидів на іншому кінці дивана, віддалік від молодих батьків. — Їжа подана, сопляки. — хмикає Мінхо, ставлячи тацю на невеликий столик. Старший сідає навколішки до Джісона, влаштовуючись спиною на грудях, і ігнорує погляди інших. Крісло поруч із Ханом, до речі, вільне. Фелікс хихикає з ахуїлого обличчя Джісона і сідає поряд з Хенджіном, поставивши свій тацю на столик. Склянки миттєво розбираються, а закуски поступово виявляються у шлунку. Фелікс любить такі зустрічі, коли вони збираються всі разом і діляться своїми планами та подією. Омега розслабляється, дозволяючи всім поганим думкам піти на задній план, тому що він у колі близьких йому людей, які роблять його щасливішим. Кожній людині у цьому світі потрібні друзі, адже вони завжди допоможуть у скрутну хвилину, підтримають, складуть компанію. Спілкування та подальша дружба – це дуже важлива складова у житті кожної людини. Без них люди не змогли б вести повноцінне життя. І Фелікс – не виняток. Він товаришує з Чоніном давно, а потім, у середній школі, до них приєднався Джісон. Ось так і продовжується досі дружба трьох хлопців, які сильно відрізняються один від одного і інтересами, і віком, але зчепилися настільки міцно, що хрін відчепиш. Фелікс нескінченно може розповідати про ті пригоди, які вони пережили. Здебільшого через Джісона, до речі, тому що його невгамовна дупа і досі не бажає сидіти на місці. Фелікс одного разу ховався весь урок у шафі, бо він заперечив Хану, а як з’ясувалося, що це необачне рішення. Сам Джісон намалював член крейдою на піджаку викладача, не схопивши дивом пиздюлею. Хан – живуча тварина. Чонін на суперечку поцілував старшокурсника, який навчався на два курси вище, на очах у всієї їдальні. Феліксу тоді здавалося,що померти від збентеження можливо, тому що Чонін був червонішим за помідор. Заспокоювати друга довелося майже годину, пропустивши два уроки, а після ще кілька днів, бо той старшокласник знайшов його на перерві і попросив номер телефону.

Цим старшокласником був, таємно кажучи, Чан. Іноді Джісон робить розумні вчинки, дуже рідко, але з Чоніном і Чаном не прогадав. — Що означає «ні»? — обурюється Хан, намагаючись заглянути Мінхо в обличчя, але через те, що той сидить на ньому, це незручно. Фелікс втратив нитку розмови, відволікаючись на свої думки. — Ти обмежуєш мене! Не даєш мені розвиватися як особистість. – Татуювання не зробить тебе особистістю, Хан-і. – спокійно відповідає Мінхо. — Розумієте? Він просто огидний. — Чи ти не пускав слини по ньому цілий рік? — Фелікс скидає брови. – Що? – Мінхо щиро дивується, розвертаючись до Джісона. – Бабаний рік, Хан Джісон. І ти мовчав? — Вибач? — Джісон будує очі, розуміючи, що це його головний козир. Фелікс не може з цим сперечатися, бо сам ведеться на це. Мінхо бурчить на альфу, бубня прокляття. Ці двоє викликають розчулення своїм виглядом, немов вони ідеально підходять один одному. Шалений Джісон, який не вміє сидіти на дупі рівно, і спокійний і розважливий Мінхо. Ідеально – здається Феліксу. Чан з Чоніном тихо сміються на іншому кінці дивана, все також ніжно в обіймах один одного. А Фелікс тільки зараз помічає, що широка долоня Хенджина лежить на його стегні, так органічно виглядаючи. Альфа за бажання може охопити відразу два зап’ястя омеги. Фелікс трохи червоніє від цієї думки, що раптом спливла в нього в голові. Хенджин погано впливає на нього. – Ти проти? — на вухо каже альфа, щоб ніхто не почув. – Ні. – Тоді розслабся. Надворі починає опускатися темрява, вуличні ліхтарі спалахують один за одним, освітлюючи невеликі острівці навколо себе. Маленька Вієн прокинулася, вимагаючи, щоб її нагодували, тому Чонін зі втомленим зітханням залишає теплі обійми чоловіка. Сону заснув на ліжку, стомлений важким, без денного сну вихідним. Міре тужно влаштувався в залі разом зі старшими, від нудьги почав гратися з кишеньками на джогерах Мінхо. Хенджин з небажанням залишати друзів заходився збирати дітей додому. Фелікс зрозумів, що їм варто залишити молодих батьків відпочивати, погодившись на пропозицію альфи підвезти його. Мінхо з Джисоном залишили квартиру слідом за ними, попрощавшись із господарями. — Я завтра відвезу хлопчаків до батьків на кілька днів. Вони давно просили. — Хенджин спокійно вів машину жвавими вулицями Сеула. Аби вони не потрапили в пробку. — Але згодом мені треба на роботу. Хотів би тебе побачити, але впевнений, що валитимуся з ніг. – Все в порядку. – Фелікс усміхається куточками губ. На серці приємно тепліє від милих слів Хенджіна. — Я планував зайнятися прибиранням. — Радий, що твій день пройде краще.- Вимивання квартири по-твоєму краще? — Я краще залишився б удома. – Зітхає альфа. – Ти недооцінюєш свою роботу. — Я її ненавиджу. Вона не дає мені проводити більше часу з дітьми, але я не можу втекти від неї. — Мені подобається те, як ти відгукуєшся про хлопчиків. — несподівано видає Фелікс, змушуючи Хенджіна скинути брови. — Я їхній батько, звичайно, я хочу бути з ними. – Це досить мило, знаєш? Машина зупиняється біля під’їзду. Фелікс навіть засмучується, що вони так мало часу провели разом. Несподівано захотілося лишитися довше. – Дякую, що підкинув. — омега розстібає ремінь безпеки, розгортаючись у бік Хенджіна. — Передавай привіт хлопчикам, коли вони прокинуться. – Обов’язково. Фелікс цмокає Хенджіна в щоку, трохи бентежиться від того, що діти сплять на задньому сидінні і можуть будь-якої миті прокинутися. Але альфу мабуть це не влаштовує, тому він перехоплює Лі підборіддя, зминає чужі губи в ніжному поцілунку. Фелікс готовий померти у цей момент. — Ти дав мені добро, тож не можу втриматись від того, щоб не поцілувати тебе. — Хенджин пальцем погладжує ласуну щоку. — Мені подобаються твої ластовиння. – Мені подобаються твої губи. — у тій самій манері видає Фелікс. – Губи? – хихикає Хенджин. – Дякую, це досить мило. — Дожартуєшся. Я можу засмутитися. – Не хочу цього. Мені подобається твоя посмішка. – Все, я йду. – вдихає Фелікс.— Інакше помру від збентеження. З тобою неможливо спілкуватись. Омега покидає салон, з бешкетом показуючи язик Хенджину, коли той безуспішно намагається схопити його за зап’ястя. Швидко змотуючи в під’їзд, щоб альфа не вирішив вийти з машини. Джісон сьогодні має намір залишитися у Мінхо, тому квартира повністю у розпорядженні Фелікса.І це не може не тішити.— Мені подобаються твої ластовиння. – Мені подобаються твої губи. — у тій самій манері видає Фелікс. – Губи? – хихикає Хенджин. – Дякую, це досить мило. — Дожартуєшся. Я можу засмутитися. – Не хочу цього. Мені подобається твоя посмішка. – Все, я йду. – вдихає Фелікс. — Інакше помру від ніяковості. З тобою неможливо спілкуватись.

Омега покидає салон, з бешкетом показуючи язик Хенджину, коли той безуспішно намагається схопити його за зап’ястя. Швидко йдучи в під’їзд, щоб альфа не вирішив вийти з машини. Джісон сьогодні має намір залишитися у Мінхо, тому квартира повністю у розпорядженні Фелікса. І це не може не тішити.

 

***

 

З динаміка телефону ллється улюблений Феліксом Fake love, Доки він пританцьовує в такт. На сковорідці досмажується курка у вершковому соусі, а в каструлі докипає рис. Омега спонтанно вирішив приготувати вечерю, хоча сам він їв нещодавно, а прибуття Джісона відбудеться хрін знає коли. Схоже, що Мінхо поцупив його у свою обитель і не хоче відпускати. Фелікс іноді забуває, що той омега. На годиннику шість вечора, на вулиці вже майже темно, але настрій Фелікса не зменшується ні на грам. Він чудово виспався сьогодні, поснідав замовленою локшиною, дивлячись другий сезон нового аніме. Потім під улюблений плейлист зайнявся прибиранням, їхня квартира давно так не сяяла. Фелікс сподівається, що Джісон не засріє її за пару днів. Інакше омега його четвертує. Даремно він чи корився? У телефоні починає грати “They never know”Коли Фелікс додає рис до курки і накриває кришкою, щоб дати трохи потомитися. Весь брудний посуд забирається зі столу і складається в раковину, нарешті повертаючи кухню в колишній вигляд. Омега вимикає плиту, дістаючи гумові рукавички із нижньої скриньки. Посуд варто помити одразу, бо інакше він сьогодні цього не зробить. Пісня змінюється на “Never wanted to dance”— це чи не єдина американська музика у його вибраному. Йому не надто подобаються зарубіжні пісні, але цей гурт викликає повагу. Їхні пісні по-своєму неординарні. Протерши останню тарілку рушником, Фелікс прибирає її в шафу, нарешті видихаючи. Він любить готувати, але ніхто не скасовував того, що це вимотує. Омега стомлено плюхається на стілець, витягаючи ноги. Тепер йому захотілося їсти. Але є на самоті він не любить, це наводить тугу. Зазвичай він підгодовує Джісона, який готувати не вміє від слова зовсім, за що отримує нескінченні подяки. Але Хан тусить у свого хлопця, змушуючи Фелікса їсти на самоті. З недавнього часу він вечеряє з Хенджіном, коли той утомлений повертається додому. Це стало їхньою невеликою традицією, Фелікс нікому не скаже, що він таємно обожнює її. Несподівана думка з’являється в його голові. Хенджін має бути вже вдома, якщо не вирішив жити на роботі. То чому б Феліксу не поїхати і не погодувати альфу? Адже той обожнює його їжу. Омега дістає контейнер, у який він складає їжу, коли наготує дуже багато, і накладає рис із м’ясом. На дві порції має вистачити. Фелікс поспіхом натягує перші чорні джинси, що попалися, і білу футболку, одягає куртку, пов’язавши на шию великий теплий шарф. Таксі показує, що воно під’їхало, коли омега вивалюється з під’їзду. У машині він починає хвилюватись. Що, якщо Хенджин не буде радий його бачити? Аж раптом він затримається на роботі? Слабкість — доля слабаків, тож Фелікс виходить із таксі із твердим наміром. Хенджіна не буде вдома? Начхати. Він поїде до нього працювати. Здаватися він не збирається. Але Хенджин виявляється вдома, тому що варто Феліксу зателефонувати у двері, як вона відчиняється через кілька миттєвостей. На порозі стоїть альфа в піжамі та домашніх капцях. На його обличчі ні краплі макіяжу, що робить його ще красивішим, а волосся перебуває у творчому безладді. Фелікс мимоволі посміхається до вигляду Хенджіна. – Фелікс? — альфа хмуриться, розглядаючи непроханого гостя. – Я сплю? Що ти тут робиш? – Я тебе розбудив? — Дрімав на дивані. Хенджин пропускає Фелікса у квартиру, зачиняючи за ним двері. Омега за звичкою вішає куртку в шафу і разом із пакетом топає на кухню. Хенджин, який нічого не розуміє, слідує за ним, човгаючи тапочками. — Я приготував їжі, а їсти поодинці я не люблю. —Фелікс дістає тарілки з полиці, ставить сковорідку на плиту, щоби розігріти їжу. Господарює на чужій кухні, зовсім не помічаючи погляду, що невідривно стежить за ним. Тарілки з гарячою їжею приземляються перед Хенджіном на барну стійку, а потім і склянки з апельсиновим соком. Феліксу він останнім часом сподобався. І ніякі сексуальні альфи тут ні до чого. — Я думав, що помру від голоду чи надлишку жирів замовленої їжі, але ти врятував мене. — Хенджін ніжно посміхається, пробуючи їжу на смак. Фелікс ніколи не зізнається, але чути компліменти від альфи дуже приємно, омега сподівається, що його рум’янець не сильно видно.- Як день? — Фелікс відправляє шматок м’яса до рота, з цікавістю дивлячись на Хенджіна. — Чергове нервування. Віддав проект відділу для самостійної розробки, але, здається, легше зробити його самому. – Все так погано? – Не зовсім. Але, як кажуть: “Хочеш зробити добре – зроби це сам”. — Хенджин вимучено посміхається. Виглядає той справді стомлено. – Як твій? — Прибрався у квартирі та наслухався музики. — Заздрю. — Хенджин завантажує брудний посуд у посудомийку, протирає стіл від крихт і задоволений видихає. Альфа обіймає зі спини Фелікса, що сидить на стільці, поклавши підборіддя на плече. Хенджин вдихає легкий аромат м’яти, що віддає свіжістю. Запах б’є просто на думку, змушуючи тіло мимоволі розслаблятися. — Чи залишишся? – З надією видає альфа. – Боже, я хочу ввібрати весь твій запах. Він розслаблює. – Залишуся. Фелікс акуратно виплутується з ведмежих обіймів, щоб опинитися з Хенджіном віч-на-віч. Альфа виглядає так по-домашньому затишно, що серце стискується ніжністю. Фелікс, не контролюючи себе, тягнеться до губ Хенджіна. Альфа відповідає майже миттєво, за талію притягуючи молодшого себе, поки омега обвиває руками його шию. Хенджину довелося трохи нахилитися, щоб Феліксу було зручніше. Поцілунок дуже легкий, вони ледве торкаються один одного, немов боячись зайти далі. Омега знає, що Хенджин робить це заради нього, адже він просив не поспішати, тож поглиблює поцілунок сам. Чіпляється мертвою хваткою, боячись потонути в цьому солодкому відчутті. А Хенджин розуміє це, із задоволенням відповідаючи, погладжує поперек Фелікса широкими долонями. Тяжке збудження накопичується внизу живота, а дірочка починає текти змазкою. Схоже, що у Фелікса надто давно не було сексу, інакше чому він так швидко порушив лише поцілунки.

Хенджин веде долонями вздовж лопаток, погладжуючи, поки омега заривається пальцями в темне волосся на загривку. — Гадаю, нам варто зупинитися. — хрипким голосом озивається альфа, відірвавшись від почервонілих губ. — Інакше я, можливо, не зможу втриматись і розкладу тебе прямо на столі. У Фелікса мурашки пробігають по шкірі від хрипкого голосу. Він закушує губи, намагаючись по можливості триматися на ногах, що підкошуються. — Я б віддав перевагу ліжку або, принаймні, душу. Фелікс руку на відсікання дає, що буквально бачив, як у альфи темніють очі, стаючи практично чорними. Хенджин дивиться пильно, ніби намагаючись прочитати щось, заховане в таємних місцях душі Фелікса. Член починає неприємно тертися об тканину боксерів. – Сука, Фелікс. Що ж ти зі мною робиш? Хенджин різко притягує омегу до себе, цілуючи жадібно і мокро, і вибиває з грудей судомний зітхання. Його язик без сорому проштовхується в чужий рот, досліджуючи його. Фелікса веде, він готовий померти прямо зараз, тому що витримати це здається неможливим. Сам Хван Хенджин здається неможливим. Його слова,Події викликають у Феліксі такі емоції, про існування яких він встиг забути. Він згадує, як це бути коханим. Хенджин підхоплює Фелікса за сідниці, змінюючи їх і відчуваючи м’якість навіть крізь тканину джинсів, омега інстинктивно обвиває талію ногами, мукаючи в поцілунок. Альфа всаджує Лі на барну стійку, перебуваючи з ним на одному рівні, і продовжує пожирати чужий рот. У Хенджіна зносить дах, коли він цілує м’які губи, погладжує стрункі боки. Фелікс буквально плавиться в його руках, намагаючись притиснутися ближче, щоб отримати довгоочікуване тертя. Омега тремтячими пальцями чіпляється за гудзики на піжамній сорочці Хенджина, розстібаючи її, і вона летить безвільною тушкою на підлогу. Фелікс встигає розглянути малюнок на ребрах альфи — гострий кинджал, довкола якого в’ється довга змія. Малюнок виконаний ювелірно; акуратні, рівні лінії та вигини, якими омега пробігається пальцями. Подушечки пальців горять, відчуваючи тепло розпаленого тіла. Хенджин цілує ніжну шкіру на шиї, смоктаючи її біля ключиць, і вдихає аромат м’яти, що зараз посилився в рази. Мозок майже відключається, а тіло діє інстинктивно, намагаючись прасувати все до чогось дістанеться. Фелікс встигає розглянути малюнок на ребрах альфи — гострий кинджал, довкола якого в’ється довга змія. Малюнок виконаний ювелірно; акуратні, рівні лінії та вигини, якими омега пробігається пальцями. Подушечки пальців горять, відчуваючи тепло розпаленого тіла. Хенджин цілує ніжну шкіру на шиї, смоктаючи її біля ключиць, і вдихає аромат м’яти, що зараз посилився в рази. Мозок майже відключається, а тіло діє інстинктивно, намагаючись прасувати все до чогось дістанеться. Фелікс розглядає татуювання на м’язистій руці, сполосованій венами. Від виду цих сильних рук омега видає перший тихий стогін, бо варто уявити, як вони з силою стискають його зап’ястя, погладжують тонку талію і стуляються на шиї — Фелікс готовий закінчити. Хенджин тягне його футболку вгору, відкидаючи її убік, і губами чіпляється за рожеві соски на грудях, вибиваючи тихі зітхання з грудей омеги. — Чи збираєшся взяти мене прямо тут? – Фелікс важко дихає, спираючись на лікті позаду. – З тебе вийшов поганий джентльмен. — Якщо брати до уваги те, що я збираюся зробити з тобою, про джентльменство і мови не може йти. — І що ти збираєшся робити? — Фелікс п’ятами натискає альфе на поперек, притискаючи ближче до себе. Хенджин спирається руками на барну стійку біля стегон омеги, нависаючи зверху. — Я збираюся витрахати з тебе всі погані думки щодо мене. — Хенджин нахиляється до вуха, шепочучи тихим, низьким голосом. — Твоя дірочка знемагатиме від бажання, вимагаючи ще й ще. — Сподіваюся, що це не порожня балаканина. Хенджин хмикає, припадаючи губами до впалого живота та залишаючи вологу доріжку поцілунків. Фелікс потилицею ударяється об мармурову стійку, намагаючись руками вхопитися хоч за щось. У кімнаті змішуються два запахи – м’ята та апельсин, які вбирають один одного, осідаючи на поверхнях квартири. Хенджин підхоплює Фелікса на руки, поки той обвиває його своїми кінцівками і несе до своєї спальні. Омега був там лише раз, коли вони з Хенджіном пили вино на балконі. Більше він туди не заходив, не було приводу. Зараз у кімнаті горить лише невеликий нічник, що тьмяно освітлює кімнату. Вона не змінилася, така сама мінімальна кількість меблів і повний порядок. Фелікс не встигає розглянути все до кінця,тому що його укладають на двоспальне ліжко, нависаючи зверху. Омега першим тягнеться до губ, цілуючи вимогливо і жарко, і закочує очі, задоволено застогнавши, коли широкі долоні стискають його талію. Порушення дається взнаки, стаючи болючими і вимагаючи уваги до себе. Хенджин розстібає блискавку на джинсах, стягуючи їх зі струнких ніг, його піжамні штани летять слідом. Альфа відривається від розгублених після поцілунку губ і влаштовується біля розведених ніг Фелікса. Цілує внутрішню частину стегна омеги, відчуваючи тремтіння, що проходить чужими ногами. Фелікс зустрічається поглядом з хенджиновим, що дивиться з-під напівприкритих повік, продовжуючи цілувати ніжну шкіру, і він готовий померти. Відчуттів занадто багато одночасно, мозок перевантажений, і все, на що Фелікс зараз здатний, — важко дихати, видаючи тихі стогін. Хенджин підчіплює гумку чорних боксерів, омега піднімає стегна, допомагаючи стягнути їх униз. Збуджений член вологою головкою вдаряється об живіт,спливаючи змазкою. Фелікс шипить крізь зуби, коли член ховається за великою долонею Хвана. Перші хвилі задоволення розливаються по тілу. – Перевернись. — командує альфа, а Фелікс не послухається. Він навіть не дивується, коли його ставлять у колінно-ліктьову, відтягуючи м’які сідниці убік. – Твоя дірочка так сильно тече для мене. Хенджин пальцем погладжує вхід, розподіляючи мастило. Фелікс зубами кусає свою руку, чекаючи, коли довгі пальці увійдуть до нього. Він так хоче відчути член альфи в собі, щоб той входив до нього, заповнюючи собою, і витрушав із нього всі соки.

Але замість пальців він відчуває вологий язик , який проникає в анус, розсовуючи стінки. – А-а-ах, Хенджіне! — стогне Фелікс, прогинаючись у спині. — Твій голос створений для того, щоб стогнати моє ім’я. Продовжуй. — альфа проштовхує в дірочку, що сочиться, палець, входячи повністю і рухаючись усередині. Разом із другим пальцем Хенджин додає язик, активніше розробляючи прохід. Фелікс стогне, вже не стримуючись, у діапазоні від судомних зітхань до імені альфи. Омега відчуває, що у нього зносить дах, намагається насадитися на пальці самостійно, але Хенджин утримує його однією рукою за талію. Фелікс роздратовано пхикає, кусаючи подушку, яку він підім’яв під себе. Третій палець входить практично вільно, але в’язкий язик Хвана залишає нутро омеги до його великого розчарування. Довгі пальці різкими рухами розробляють дірочку, входячи і виходячи з характерним хлопком .

люку? — Хенджин спеціально сповільнюється, починаючи рухатися надто повільно. Він вимагає відповіді, а Фелікс не думає, що здатний членороздільна говорити. – Встав свій чортовий член в мою дупу! – Ух ти, як ми вміємо. Хенджин виймає пальці, піднімаючись із ліжка. Він копається на полицях у шафі, поки Фелікс перевертається на спину. Його погляд спрямовується в білу стелю. У його голові жодної думки,лише суцільний білий шум, а Фелікс нарешті ні про що не хвилюється. Він насолоджується моментом. Хенджин налаштований серйозно, він не відступить і має почуття до Фелікса, не такі сильні, щоб заявляти, що він любить омегу, але щось на рівні симпатії точно є. Фелікс це відчуває. І тепер розуміє, що дарма тріпав собі й Хенджіну нерви. Альфа обходить ліжко, влаштовуючись збоку Фелікса. Омега переводить погляд на Хенджіна, зустрічаючись із теплими та повним ніжністю очима. – Йди до мене. — він вимовляє це м’яко, а у Фелікса в грудях знову дірка, що залишила серце, вирване альфою. Хенджин сидить навколішки ближче до краю ліжка, Фелікс тягнеться до нього, отримуючи порцію поцілунків. Він готовий продати душу, щоб назавжди залишитися тут, у серці Хван Хенджина, чиї руки нахабно схопили його. Фелікс думає про те, як багато втратив, забиваючи голову безглуздими муками. Омега сам розвертається, поки Хенджин розкочує по члену презерватив. Налита головка окреслює вхід, дражнячи. Фелікс стискає в руках простирадло, закусивши губу. Член плавно входить усередину, натягуючи оксамитові стіни, які з силою обволікають його. Фелікс вибухає мільйонами атомних бомб, коли член входить остаточно. Він доволі великий і точно більший за його. Хенджин вирішує порозважатися тому крутиться як хоче одночасно водячи руку по животу Фелікса поки той стоне. – О знайшов .

Фелікс припіднімає голову дивлячись на живіт звідти наче торчить член альфи.Омега відчуває, що його приборкали та взяли під свою владу. Він, розкладений і повністю підлеглий, лежить на ліжку, навіть не шкодуючи, що здався так швидко. Йому так страшенно добре, що начхати на все інше. Яскрава, нетерпляча насолода струмує з широко розкритих очей омеги. Здавалося, він не бачить нічого навколо, крім власних емоцій, поки альфа не піднімає його, притискаючи спиною до своїх грудей. – Подивися на себе, Фелікс. — на вухо шепоче Хенджин, утримуючи підборіддя омеги на місці, щоб той виконав його прохання. Фелікс тільки зараз помічає велике дзеркало, що займає зовнішню частину шафи. Він бачить себе у відображенні: його волосся схоже на макаронну фабрику, що вибухнула, губи припухли від поцілунків, він притискається спиною до широких грудей, сидячи на члені. Хенджин обхопив його підборіддя рукою, а другий притримує омегу за талію. Фелікс широко розвів ноги, приймаючи в себе товстий член, і виглядає блядно пішло. Слабкий стогін виривається з грудей. – Дивись на себе. — Хенджин робить перший поштовх, піднімаючи Фелікса за пружні сідниці. – Ти такий неймовірний, так добре приймаєш мій член у себе. Ти можеш сидіти на ньому вічно, я навіть не втомлюся. – А-а-ахх. — Фелікс відповідає протяжним стогом, бо альфа прискорює свої поштовхи, стискаючи м’які половинки. – Будь ласка швидше. А хто альфа такий, щоб відмовляти своєму омезі? Тому Хенджин без роздумів починає рухатись. Оксамитові стіни неймовірно, до зірок перед очима, стискають член у своїх кайданах. Фелікс губиться у відчуттях, з очей течуть солонуваті сльози, але він не відводить погляду. Він на власні очі бачить, як член вислизає з розробленої дірочки, а потім знову ховається в ній. Коліна Фелікса мимоволі розсуваються ширше,а очі закочуються від насолоди. Фелікс зривається на хрипкі крики, спираючись руками перед собою, щоб остаточно не впасти. Дзвінкий ляпанець обпалює ніжну шкіру на сідницях, і Фелікс остаточно обм’якає, падаючи грудьми на ліжко.Хенджин розсуває його сідниці в сторони, щоб забезпечити зручніше проникнення, і з силою буквально насаджує його на член. Фелікс почувається брудною повією, яку б’ють, не шкодуючи сил, але від цього збудження накочує новою хвилею. Поштовхи не припиняються, стаючи більш глибокими та розгонистими. Довгі пальці масажують шкіру на загривку, а потім відтягують назад, змушуючи підняти голову. — Я ж сказав: «Дивися на себе». У Фелікса з очей течуть сльози, він внутрішньо помирає від свого розтраханного вигляду і товстого члена, що вбивається до нього. Хенджин позаду тихо стогне, притримуючи омегу за талію, а другий відтягуючи його волосся. Волосся альфи змокли, по скронях стікає піт, а на руках напружуються м’язи. Фелікс божеволіє, відчуваючи оргазм, що наближається. Його стегна починають тремтіти, а стогін стає гучнішим. Хенджин це розуміє, тому охоплює рукою член омеги, швидко рухаючи вгору-вниз. – Будь ласка будь ласка. — у маренні пхикає Фелікс. – А-а-а-аххх, Хенджин! — із гучним криком омега виливається в долоню, обм’якаючи в надійних руках. Оргазм накриває з головою, у Фелікса перед очима вибухають феєрверки, а по тілу розливається приємна млість. Хенджин виймає член із вологої дірочки, притримуючи омегу, щоб той не впав. Розвернувшись, омега впивається судомним поцілунком у пухкі губи. Альфа ще не скінчив, а Фелікс планує це виправити. Він штовхає Хенджіна на спину, перекидаючи ноги через його стегна. Промежиною треться об збуджений член, вириваючи з альфи тихі стогін. Фелікс закочує очі від надчутливості, коли член входить у оттраханую дірочку. Хенджин тягне руки, щоб задати свій темп, але Фелікс його смикає: — Ти втомився. Я все зроблю сам. І починає рухати стегнами, роблячи кругоподібні рухи. Стінки із задоволенням приймають член по-новій, поки омега піднімається та опускається назад. Хенджину вистачає ще кілька поштовхів, щоб кінчити, вп’явшись руками в талію Фелікса, утримуючи його дома. Омега рухає рукою на члені, кінчаючи вдруге. Він безвільною тушкою падає на широкі груди, поки Хенджин обіймає його за плечі, вдихаючи яскравий аромат м’яти, який став у рази сильнішим. – Ти неймовірний. — повторює слова Хенджина Фелікс, – Любий .

– Що ? – Я забув за презерватив. – А хіба нам не похуй?

– Похуй сонце , похуй.

Узел затягується і живіт Фелікса опухає.

— альфа цілує Лі у скроню. — Нам краще сходити у душ. — Ти дотримався своєї обіцянки. Я тепер не встану. Хенджин посміхається, піднімаючись з ліжка, і підхоплює Фелікса на руки, відносячи його у ванну, що знаходиться поруч із дверима. По черзі змивши з себе сліди сексу, хлопці виходять із душу чисті та задоволені. Хенджин віддає Феліксу свою домашню футболку, яка виявляється тому велика, звисаючи з плечей. Але це вдруге,враховуючи, що альфа тягне його в теплі обійми, варто їм лягти в ліжко. – Вибач, що сумнівався в тобі. — тихо каже Фелікс, зручно вмостившись під боком альфи. – Ти маєш рацію – ти не можеш виправити моє минуле, але можеш майбутнє. Тому, будь ласка, виправи весь цей хаос, який я створив зі своїм життям, бо без тебе не зможу. — Все, що забажаєш, сонце. — Хенджин ледве торкається губами чола Фелікса, залишаючи м’який дотик. Він притягує омегу ближче, обіймаючи. Хенджин щасливий, обіймаючи Фелікса та вдихаючи його аромат. Фелікс щасливий, тикаючи обличчям у груди Хенджіна і переплітаючи їхні пальці.

 

***

 

Ранок зустрічає Фелікса ниючою дупою і неприємним болем у спині, але це не заважає йому щасливо посміхатися і розглядати обличчя Хенджіна, який мило сопить поруч, обіймаючи омегу за талію. Чи прокинувся близько десяти, враховуючи, що вони лягли досить рано. Фелікс акуратно виплутується з обіймів, щоб не турбувати сон альфи, і тупає на кухню. Пити хочеться пекельно, тому апельсиновий сік з холодильника миттю зникає. Заснути він навряд чи зможе, виспався вже, тож збирає розкидані футболки та відносить до кімнати. Піднімає речі з підлоги, акуратно складаючи. Фелікс поспіхом вмивається у ванній і повертається на кухню. Його телефон самотньо лежить на барній стійці, дивом не розрядившись за ніч. На екрані блокування висить повідомлення від Джісона з питанням, коли він буде вдома. Але найнезрозуміліше — дзвінок від батька. Два пропущені, зроблені годину тому, нервують Фелікса. З батьками він спілкується рідко, переважно на сімейних святах, які йому доводиться відвідувати. Остання їхня розмова відбулася п’ять місяців тому, закінчившись на тому, що Фелікса назвали невдячним сином і зіпсованим омегою, тому що він заявив, що не має наміру виходити заміж за незнайомого альфа, запропонованого батьками.Його знову дорікнули в тому, що у свої двадцять вісім у нього немає чоловіка та дітей. Фелікс м’яко надіслав їх і залишив сімейне свято на очах у всіх родичів. І навряд чи вони зателефонували, щоб перепросити. Щось тут не те. Фелікс не хоче передзвонювати, не хоче знову вислуховувати закиди, зіпсувавши собі такий чудовий ранок. Він відкладає телефон, збираючись приготувати сніданок. Заводить тісто для вафель, поки сама вафельниця нагрівається поряд. Кава кипить у турці, коли Фелікс готує останню порцію смачного сніданку. У холодильнику має бути полуничний джем, тому сніданок обіцяє бути грандіозним. Тарілку вафель і дві чашки кави омега відносить за обідній стіл, збираючись розбудити Хенджіна, але той уже виходить зі спальні, розплутуючи волосся. – Добрий ранок. – Добрий ранок сонце. — Хенджин тепло посміхається пухкими губами, притягуючи Фелікса до себе, щоб уткнутися йому в шию. Аромат м’яти вже в’ївся йому в підкірку, не збираючись іти. – Бог ти мій, Фелікс. Обожнюю тебе. Омега трохи червоніє, поспішаючи сховатися, і сідає за стіл. Компліменти альфи влаштовують у нього всередині цілу пожежу. Хенджин сідає навпроти, із задоволенням уплітаючи приготовлені вафлі. Сніданок проходить у спокійній атмосфері, що супроводжується неспішними розмовами. Після Фелікс самостійно прибирає посуд, поки задоволений, наче кіт, Хенджин іде прийняти душ. Телефон Фелікса знову пожвавлюється, сповіщаючи про дзвінок. На дисплеї красується ім’я батька, а омега судорожно вдихає. Він стомлено прикриває очі, вирішивши все-таки прийняти виклик. – Так? – Чому до тебе неможливо додзвонитися? – З динаміка лунає хрипкий голос батька. – У мене сьогодні вихідний, можу поспати довше.— Хіба ти працюєш? — Припини дискредитувати роботу нянею, батьку. — Фелікс не хоче сваритись, але батько знову гне свою лінію. – Гаразд проїхали. Сьогодні ми збираємось у ресторані разом. Я надішлю тобі адресу. Фелікс хотів провести цей день з Хенджіном, пригорнувшись до нього в обійми, а не тріпати собі нерви на черговому сімейному вечорі. — Тату, у мене вперше за довгий час видався вихідний. — нахабно бреше омега. – Я хотів би відпочити. – Фелікс, ми й так не бачимося. — сердиться батько. Він не любить, коли йому суперечать. Така вже природа альф. – Ти прийдеш, це важливо. – Я подумаю. Фелікс скидає дзвінок, не чекаючи відповіді, і відкидає телефон на інший бік столу.День зіпсований. Потрібно поїхати додому зараз, щоб не псувати своєю кислою пикою настрій альфе. – Хенджин? – Фелікс кісточками пальців стукає у двері ванної. – Можеш зайти. Омега смикає за ручку, відчиняючи двері. Хенджин стоїть в одному рушнику, обмотаному навколо стегон, і наносить тонік на обличчя. Краплі води стікають по оголених грудях, а вологе волосся відкинуте назад. Фелікс ковтає, закушуючи губу від цього видовища. Схоже, у нього дуже давно не було сексу, тому що єдине, що йому хочеться зараз, щоб його оттрахал член альфи. Хенджин прибирає тонік назад у ящик, розвертаючись обличчям до Фелікса. – Що то хотів? – альфа скидає брови. – Так, виїби мене, будь ласка. – Не думаючи, випалює Фелікс, стягуючи футболку з себе. – Що? — альфа завмирає, дивлячись на нього здивовано. – Не гальмуй. Фелікс підходить впритул, різко знімаючи рушник з стегон Хенджіна, і впивається нетерплячим поцілунком у губи альфи. Отримує негайну відповідь, чужі руки схрещуються у нього за спиною, притискаючи ближче до себе. Хенджин перехоплює ініціативу, покусуючи та зализуючи чужі губи. Фелікса веде, він хапається за чужі плечі. Губи горять, важке збудження накопичується внизу. Альфа не зволікає, підхоплюючи омегу під сідниці, пробуючи їх на м’якість, що схоже є його фетишем, і сідає на раковину. Фелікс розводить ноги, щоб Хенджин притулився ближче і стогне в поцілунок. Розум миттєво покидає голову, залишаючи за собою збудження, що зароджується. Йому біса добре, розчиняючись в альфі, чиї погладжування розносять жар по всьому тілу. Хенджин стягує з нього боксери, відразу ж намацуючи пальцями вологу дірочку, з якої сочиться змазка.

Фелікс скрикує, коли в нього входять одразу два пальці на одну фалангу. У них відносно недавно був секс, але дірочка встигла стиснутись за ніч, викликаючи зараз неприємне відчуття. Але Хенджин компенсує це, покриваючи його шию поцілунками-укусами. Коли два пальці рухаються вільно, хлюпаючи змазклю, альфа додає третій. Фелікс забуває про

ниючий біль . Яскравий запах апельсина проникає прямо під шкіру, затуляючи собою все. Фелікс відчуває тільки пальці у своїй дірочці та апельсин,що просто зводить його з розуму. Хенджин усувається, витягнувши пальці, поки омега намагається перевести подих. Налита головка плавно входить у розроблену дірочку, натягуючи стінки. Омега закидає голову назад, чіпляючись за накачені плечі, і самостійно насаджується до упору, оглушливо стогнавши на вухо Хенджіна. — Боже… так добре. – видихає Фелікс, на пробу рухаючи стегнами. – Хочеш сам? — Я просив виїбати мене, але ти зволікаєш, змушуючи мене розчаровуватися. Хенджин гарчить, підхоплюючи Фелікса на руки і притуляючи до найближчої стіни. Омега здригається від розмаїття температур, голосно застогнавши, коли альфа починає рухатися в ньому. Його беруть у висячому положенні, притримуючи руками за сідниці, вбиваються в податливе тіло. Фелікс дряпає нігтями чужу спину, намагаючись підлаштуватися під різкі поштовхи. Хенджин входить несильно, але глибоко і розмашисто, вириваючи з горла омеги гучні стогін. Фелікс впивається в губи альфи, перехоплюючи жаркий поцілунок. Його стегна починають тремтіти, а перед очима танцюють білі плями. — Будь ласка, Хенджіне. – хныкає омега. – Мені так добре. — Кінчай для мене, сонце, не стримуйся. — шепоче на вухо низьким голосом альфа, навіть не збираючись торкатися до знемагаючого члена Фелікса, а тому й не треба. Омега кінчає з гучним вигуком, жодного разу не доторкнувшись до себе і обм’якшує в руках Хенджіна. У голові білий шум, груди ходять ходуном. Альфа робить ще пару різких поштовхів в простату, що стискається і кінчає .

 

***

 

Фелікс звіряється з наручним годинником, який показує, що він практично спізнюється. До призначеного татом часу залишалося десять хвилин, якщо таксі не встряне в пробку — він встигає впритул. Хоча він і зібрався заздалегідь, але дупа Джісона, яка не може сидіти на місці, його відволікала. Слава всім богам, що існує Лі Мінхо, який люб’язно виштовхнув його з квартири, нагадавши, що він спізнюється. Фелікс, коли повернувся додому, не міг себе нічим зайняти, неробно тиняючись по квартирі і нервуючи Мінхо з Джісоном. Він навіть зібрався на годину раніше, просидівши решту часу на кухні разом з хлопцями, намагаючись налаштуватися наступного вечора. Він одягнув на себе чорні класичні штани, які підкреслюють його талію, але вільно звисають з стегон, легку білу сорочку, розстебнуту на верхні гудзики, поверх якої висить краватка, і на завершення укорочений піджак. Таксі під’їжджає до ресторану, Фелікс задоволено видихає, оплачуючи таксі, бо встиг вчасно. При вході його зустрічає адміністратор, проводжаючи до потрібного столика другого поверху. За великим круглим столом Фелікс помічає знайомі обличчя: батьків, сестру та ще трьох незнайомих, схоже, що це якісь друзі батьків. Батьки, побачивши його, піднімаються зі стільців надто радісно, ​​вітаючи сина. Фелікс незручно вітається, сідаючи на єдине вільне місце поряд з якимсь хлопцем. — Фелікс, як вимахав! — дивується чоловік, що сидить праворуч від батька. – Ем, дякую. — він ніяково посміхається, не розуміючи, що він тут забув. – Фелікс, знайомся – це сімейство Пак. Пак Міндже, мій старий шкільний товариш, його чоловік Джимін. І їхній син — Джонхван. Той самий син простягає йому руку для привітання, яку Фелікс тисне. На столі вже стоять гарячі страви, омега приступає до свого ненмена, ігноруючи налитий Джохваном келих червоного вина. Йому до вподоби більше апельсиновий сік. – Як ти поживаєш? — цікавиться батько, поправляючи своє світле волосся. У свої п’ятдесят він виглядає просто чудово, омега і досі користується гарною популярністю серед альфів, змушуючи батька ревнувати. – Добре. – Ким ти працюєш? – Цікавиться Джонхван. Фелікс помічає нервовий погляд батька, який кидає на нього. – Приватним вихователем. Зараз працюю із двома дітьми. – Це так чудово. – вигукує Пак Джимін. – Любиш дітей? – Так. – Легко киває Фелікс. — Уже сім років цим займаюся. — Чи влаштовує робота? — знову питає Джонхван. — Не кривдять? — Бувало всяке. — знизує плечима омега. — Але здебільшого все гаразд. Зараз трапилася добра людина. Фелікс мовчить, що ця людина — це Хван Хенджин, альфа, з яким він тільки недавно трахкав, який запропонував йому стати господарем його будинку, як би дивно це не звучало, і якого він схоже закоханий. — Діти – це завжди праця. Похвально з твого боку, що ти вибрав цю професію. – Відгукує Пак Міндже.— Дякую. — Не збираєшся заводити своїх? Питання застає Фелікса зненацька, враховуючи, що той звучить із вуст Джонхвана. Він трохи хмуриться, копирсаюся в тарілці з їжею. Їсти перехотілося, як і перебувати тут. Хочеться додому, у веселу компанію Джісона та Мінхо, а краще у теплі обійми Хенджіна. – Що ви прилипли до хлопця? — нарешті подає голос Олівія, але батько смикає її. — Поки що не видалося випадку, але я не скаржуся. Компенсую це своєю роботою. – Відповідає Фелікс. — Але ж свої діти — це зовсім інше. — гнить батько. – Тату, перестаньте. Ви знаєте, що він не любить таких розмов. — і Фелікс вдячний сестрі, що вона заступається за нього бодай зараз. Найчастіше вона вибирає нейтралітет, ігноруючи переживання брата. — Я хочу ростити дитину в сім’ї, яка любить, але поки не зустрів надійну людину.

Фелікс прикушує собі язик, вибачаючись у думках перед Хенджином, бо той — це саме те, що шукав омега. — Але ж ти хочеш дітей? – каже Джонхван. — Я вибачаюсь, але до чого тут це? Хіба це не звичайна дружня зустріч? Фелікс губиться, починаючи закипати. Якщо це чергові підстави батьків з метою отримати онуків, то омега збожеволіє. — Не будемо ходити навкруги, Фелікс. — каже Пак Джімін. — Ми всі обговорили, залишилася лише твоя відповідь. той не зірвався. Відповідь на що? — Чи ти згоден вийти за Джонхвана? Це допоможе нашим компаніям і ви обидва хочете дітей, то чому б ні? Фелікс дивився на батьків, намагаючись придушити істерику, що рветься. Вони знов це зробили. Знову намагаються крутити його життям у своїх цілях, знову плюють на його думку. Омега знає, що батьки вже дали за нього згоду, що це чисто формальність, незалежно від відповіді. Фелікс піднімається з-за столу, перепрошуючи перед присутніми, і практично тікає в туалет. Холодна вода зовсім не допомагає прийти до тями. Омега дивиться на себе в дзеркало, намагаючись розглянути, коли у нього на лобі з’явився напис «Я безхребетне чмо, можете робити з моїм життям, що хочете». Ось і він не знає, а його батьки мабуть так. Фелікс дістає телефон із кишені, наважуючись, що він повинен звалити додому, нарешті поставивши жирну крапку у цьому питанні. Він відкриває знайомий діалог, швидко друкуючи повідомлення:Фелікс дістає телефон із кишені, наважуючись, що він повинен звалити додому, нарешті поставивши жирну крапку у цьому питанні. Він відкриває знайомий діалог, швидко друкуючи повідомлення:Фелікс дістає телефон із кишені, наважуючись, що він повинен звалити додому, нарешті поставивши жирну крапку у цьому питанні. Він відкриває знайомий діалог, швидко друкуючи повідомлення:

 

Кому: Хенджину

 

Забери меня, пожалуйста.

 

*адрес*

 

16:24

 

Він не чекає відповіді, бо знає, що Хенджин буде тут. Він упевнений у ньому, тож збирається зробити те, що хоче. Телефон вирушає назад у кишеню, Фелікс востаннє дивиться у дзеркало і виходить із туалету. Впевнено ходою рухається до столу, де решта щось обговорює, але варто йому наблизитися, як усі замовкають. — Вибачте, що так різко відлучився. — Фелікс спокійно повертається до їжі, ніби не помічаючи поглядів, спрямованих на нього. Лише Олівія, відкинувшись спинку стільця, ігнорує існування брата. — Ми розуміємо, що тобі треба було подумати. — каже Пак Мідже. — О, ні, зовсім не потрібно. Я впевнений у своїй відповіді. Погляд батька стає радіснішим. Той прийняв спокійний настрій сина за згоду, тому що минулого разу він влаштовував страшні істерики. А погляд сестри підозрілий, вона розуміє, що тут щось не те. — Ой який розумний хлопець. – радіє Джимін. — Ця пропозиція полегшить нам усім життя. Ви можете двоє познайомитися, обговорити все, ми не давимо. — Крім того, мені справді подобається твій запах. – Джонхван мило посміхається. Фелікс може назвати його симпатичним хлопцем. Суворий костюм, що добре сидить на фігурі, приємна зовнішність. У них вийшло б щось в іншому житті, але у Фелікса є Хенджин, про існування якого решті доведеться дізнатися. – Я люблю цитруси. — Природний запах Фелікса — м’ята. – хмуриться батько. А за столом повисає напружена тиша, бо всі розуміють, що це означає. — Якщо ми всі з’ясували, то я скажу це. — Фелікс відкладає палички убік, схрещуючи руки до замку. – У мене є альфа. Він мені подобається, я сплю з ним і кидати не маю наміру. Його звуть Хенджин і має двох дітей. Він пахне цитрусами, від запаху яких я божеволію. За столом повисає пауза, сімейство Пак ніяково переглядаються, а батько закипає. Фелікс бачить, що його руку стримує чоловік, щоби той не зірвався. На губах омеги грає переможна посмішка, а погляд кидається від одного з батьків до іншого. — Дякую за увагу, а тепер іду зі спокійною душею. — Фелікс відчуває вібрацію в кишені, чудово знаючи, що це дзвінок від Хенджіна, і здіймається зі стільця. Не знайшовши попрощатися, він спускається вниз, бічним зором помічаючи, що батьки і Пак Джимін йдуть за ним. Добре. Бажаєте це бачити? Отримуйте. На просторій парковці, усипаній великою кількістю інших машин, стоїть чорний «Mercedes-Benz GLC», біля якого, засунувши руки в кишені пальта, стоїть Хенджин. Помітивши Фелікса, той тепло посміхається, шугаючись, коли його з напором цілують, зариваючись пальцями у волосся. Хенджин відповідає через кілька хвилин, змінюючи чужі губи у відповідь, і прикриває очі. Фелікс відчуває погляд батьків, який впивається йому в потилицю, але йому начхати. Заради цього безглуздого вечора вони відірвали його від цих вабних губ, тому він надолужує втрачене. – Мінхо обіцяв приготувати самгетхан, поїхали до мене, будь ласка. — тихо каже Фелікс, розірвавши поцілунок. – Все, що захочеш, сонце. Квартира зустрічає їх приємним запахом і дзвінким сміхом, що доноситься з кухні. З колонки грає “The Hills”, плавно розтікаючись на поверхні. Почувши хлопок дверей, радісний Джісон вискакує в коридор, одягнений у рожевий фартух і з плямою соусу на щоці. Його відросле волосся зібране в два невеликі хвостики, а на губах сяє весела посмішка. – Хенджин! – Вітає Хан. – Ти якими долями? — Прийшов скуштувати самгетхан, приготовлений Мінхо. — Це найкраще рішення у твоєму житті. — кричить Мінхо з кухні, гримаючи тарілками. Схоже, вони встигли вчасно. — Ти не пошкодуєш, що прийшов. — підморгує Фелікс, тягнучи альфу у ванну. Мінхо справді готує, як бог, Джісон не збрехав. Самгетхан виявився страшенно смачним, що його з’їли буквально за лічені хвилини. Хан хвалив свого хлопця, мало не цілуючи його щоразу, і запихав у себе їжу. Фелікс просив його не поспішати, щоб не вдавитися, але Джісон лише відмахувався від нього. Вдосталь наївшись, хлопці плавно переміщаються до вітальні, прихопивши пляшку червоного вина. Зручно влаштовуються у вітальні, включаючи музику на тлі. – Та кинь. – хмикає Фелікс. – Ти вже оселився тут. Ви з Джісон не розлучаєтесь. — Можна ти краще подумати. — показує язик Хан, смикаючись у теплих обіймах Мінхо. – Не робіть таке обличчя. Ми не розуміємо. – Ви маєте рацію. — киває Хенджин, переплітаючи свої пальці з феліксовими. Омега милується виглядом своєї руки, яка ховається у великій долоні Хвана. — Гадаю, це можна назвати відносинами. – Гадаєшь? — здригає брови Мінхо. — Ми цього не обговорювали. Просто нам добре один з одним, а мені цього вистачить. — відказує Фелікс, поклавши голову на плече альфи. — Ви виглядаєте щасливими, перебуваючи один з одним. Просто це знайте. — Можу сказати те саме. — усміхається пухкими губами Хенджин. — Думаю, ми просто знайшли кожну свою пару. Чи це не щастя? – Озвучує свої думки Фелікс. І кожен у кімнаті згоден із цим, бо вони знайшли один одного. І Чан з Чоніном, що укладають свою малу спати у себе в квартирі, теж.

 

***

 

Фелікс потягується в ліжка, розминаючи кінцівки, що затекли за ніч, і розвертається в бік Хенджіна, що мирно сопить. Той розкинув руки убік, обіймаючи одну омегу за талію. Фелікс усміхається на весь рот, коли його серце щемить від милоти. Це стало невід’ємною частиною життя після знайомства з Хенджином. Він буквально не може надивитись на цього чоловіка, який ось уже два роки прикрашає його сірі будні. Їхні стосунки почалися дуже дивно, з випадково викинутої пропозиції, як зізнався Хенджин, але переросли у щось справді більше. Фелікс переїхав до альфи майже два роки тому, втішивши хлопчаків. І з того часу почалося їхнє сімейне життя. Омега не скаже, що вона дуже відрізнялася. Звична кава для Хенджіна вранці, збори Сону в садок, до якого той несподівано захотів ходити, і Мире до школи. Фелікс у вільний час займався господарством або відвідував танцювальну студію — його давнє захоплення, яке довелося залишити через брак часу, але Хенджин зміг повернути його. Коли альфа вручив абонемент на відвідування, Фелікс вперше сказав рішуче «я тебе люблю», отримавши у відповідь «я теж, сонце». Омега тихо виходить з кімнати, прикривши за собою двері, і поправляє домашню футболку, що сміялася. Його відрослий малет розтріпався, надаючи йому вигляду пташеня. Фелікс посміхається, піднімаючись нагору, до кімнати хлопчаків.Тепла підлога приємно гріє босі ноги, поки омега тупотить сходами. Кімната зустрічає його приємною тишею і тихим сопінням хлопчаків. У повітрі витає легкий аромат бузку та лісових ягід, Фелікс мимоволі вдихає його. – Хлопці, підйом. — тихо будить омега. Хлопці у відповідь починають крутитися на ліжку, сонно потираючи очі. Сону слинить подушку, вчепившись у неї пальчиками, поки Мире сідає, звісивши ноги. — Хіба ви не хочете привітати тата? – Хочемо. – В унісон сонно вимовляють молодші. — Тоді чекаю на вас на кухні. Фелікс залишає хлопчиків, даючи їм час прокинутися, поки сам витягає з сусідньої кімнати повітряні кулі. Їх доставили вчора, а омега молився всім богам, щоб Хенджин не помітив їх. Він намагається максимально тихо спустити їх донизу, щоб не розбудити альфу, знаючи, що той спить дуже чуйно, і не пом’яти кулі. Багато кольорових кульок виявляються розкидані по вітальні, прикрашаючи її, коли Фелікс підходить до холодильника. Ще вчора він заготовив тісто для вафель, щоб з ранку не паритися, тому зараз він лише дістає вафельницю і ставить її нагріватись. Звично орудує на кухні, миттю справляючись із усім. – Фелікс. — Сону смикає його за домашні шорти, привертаючи увагу. — Що таке, малюку? — А татові точно сподобається наш подарунок? — Звичайно, йому сподобається. Ми так багато намагалися для цього. — омега заспокійливо тріпає його волоссям і залишає м’який поцілунок на лобі. — А тепер ідіть будити іменинника, інакше він пропустить сніданок. Фелікс сервірує стіл, розставляючи тарілки та чашки,доробляє улюблену хвану кави і витягає з холодильника апельсиновий сік. Сонний Хенджин, що тримає дітей за руку, вивалюється зі спальні, намагаючись розплющити очі і зрозуміти, що від нього хочуть. Відпустивши руку батька, хлопчаки стають поряд із Феліксом, тримаючи в руках свої невеликі подарунки. – З Днем народження тато! – Вітає малеча. — З твоїм днем, Хенджіне. — каже Фелікс, сяючи посмішкою. — Я готовий зараз заплакати. — видихає альфа, сідаючи навпочіпки перед дітьми, щоб обійняти їх і поцілувати в лоба. Слідом він цілує Фелікса в губи, шепочучи тихе та лаконічне: «я тебе кохаю». За сніданком, що протікає у мирній та радісній обстановці, Хенджину вручають ще один подарунок — невелику чорну флешку, на яку альфа дивиться з підозрою. – Просто подивися. — запевняє Фелікс. Закінчивши снідати, Хенджин так і робить. Підключає флешку до свого ноутбука, знаходячи на ній єдиний файл, на який негайно натискає. Фелікс з хлопчиками влаштувалися поряд з альфою на дивані у вітальні. На екрані ноутбука вмикається відео тривалістю кілька хвилин. Першим кадром виявляється усміхнений Фелікс, який намагається вкласти своє неслухняне волосся, дивлячись у камеру. -Я готував промову, але все забув. Сподіваюся, це звучатиме не тупо. – З динаміка доноситься голос Фелікса. — Хочу привітати тебе з твоїм днем ​​народження, коханий. За традицією бажаю щастя, здоров’я, успіхів у роботі. Залишайся тим же Хван Хенджіном, якого я колись полюбив усім серцем. Я люблю тебе. Дякую за всі ті емоції та моменти, які ти подарував мені. Ти робиш мене щасливим просто перебуваючи поряд. Ти найдивовижніша людина, яку я знаю, Джісон не вважається — він просто чокнутий. – Голос Фелікса на відео починає тремтіти. — Я зараз розплачуся, вибач. Просто знай — ти найкраще, що трапилось у моєму житті. Ти моя підтримка та опора, моє кохання. Лишайся поруч, а я обіцяю бути з тобою до кінця.    Слід невелика пауза, а потім на екрані з’являються хлопчаки, що сидять на тому ж дивані у вітальні. Фелікс дивиться на обличчя Хенджіна, який вп’явся поглядом у екран, закусивши губу. – Тату, з днем ​​народження . – Щебече на відео Сону, махаючи маленькою долонькою – Гей, ми повинні були разом це сказати ! – обурюється Мире. — Не сперечайтеся, хлопчики . – Голос Фелікса залишається за кадром. — Ви можете ще раз привітати.       — Тату, ми тебе дуже любимо. З Днем народження тебе . — цього разу малеча вимовляє це разом. — Ми з Феліксом приготували тобі подарунок, сподіваємось, що тобі сподобається.       Кадр змінюється. Тепер на екрані танцювальна студія, Хенджин дізнається про неї, Фелікс ходить туди на заняття, а три постаті стоять по центру. Очевидно, що посередині – Фелікс, а з боків – Міре та Сону. З колонок починає грати улюблений хенджин «Natural»а люди на екрані починають танцювати. Танець простий, не дуже складний, Фелікс спеціально ставив його, щоб хлопчаки змогли запам’ятати та станцювати його. Ті впоралися на ура, повністю віддаючись справі. Закінчивши свій танець, малеча з омегою кричать чергове вітання, закінчуючи на цьому вітання. Хенджин мовчить, тупо витріщаючись у чорний екран, а по його щоках течуть солоні сльози. Його губа покусана в кров, а пальці на руках тремтять. Альфа відкладає ноутбук, укладаючи своїх коханих в обійми та притискаючи до себе. – Дякую. Це найкраще, що мені дарували. — Не плач, тату. – Заспокоює Сону. – Тобі не можна плакати. Сьогодні твоє свято. – Звичайно. Але ви зворушили мене своїм відео. Чи не заплакати було б злочином. — обличчя альфи осяює яскрава посмішка, яку він адресує своїм коханим. – Я вас кохаю. – Ми теж тебе любимо. – хором відповідають три голоси. – А тепер бігом збиратися. Скоро виїжджаємо. Хлопці жваво кивають, схоплюючись з дивана, щоб помчати до кімнати. Для святкування дня народження Хенджіна вони зняли котедж за містом, щоб відпочити там кілька днів. Чан і Чонін із донькою повинні під’їхати ввечері, але обіцяли залишитися з ними, кімнат має вистачити на всіх. Джисон та Мінхо теж будуть, але залишаться вони чи ні – невідомо. Фелікс не бував там, Хенджин бронювати будинок їздив один, поки омега стирчав на студії, але на фотографіях виглядає грандіозно. Альфа тягне Фелікса за собою в кімнату і ніжно цілує його, як тільки за ними зачиняються двері. Омега охоплює м’язисті плечі, які Хенджин встиг накачати останнім часом і з віддачею відповідає на поцілунок. Альфа вкладає всю ніжність і любов у легке торкання губами, окольцювавши струнку талію Фелікса. Чи ніколи не насититься такими поцілунками, як сам Хенджин, який цілує жадібно, намагаючись не зірватися. – Нам варто почати збиратися. – хихикає Фелікс, поки альфа покриває поцілунками його шию. — Інакше ми спізнимося скрізь. — Якби моя воля я не випускав би тебе з ліжка. Мій член завжди був би в твоїй дупі. — Хенджин опалює вухо гарячим диханням, змушуючи Фелікса покритися мурашками та відчути вологість на сідницях. — Але ти маєш рацію. Нам варто збиратися. — Вічно ти зі своїм недотрахом, Хенджіне. – посміхається Фелікс. — Зазвичай до твоїх років у чоловіків лібідо слабшає. – Не на того нарвався. Хенджин залишає легкий чмок на його ластовитому носі і йде у ванну. Фелікс слідує за ним, хихикаючи на вигляд свого чоловіка. Виїжджають вони за годину, щоб встигнути заїхати в магазин і встигнути раніше за інших. Вони набивають повний багажник продуктів, щоб не прогаяти нічого, і під спокійну музику їдуть у бік котеджу. Сону ззаду дивиться якийсь мультик, а Міре – чергове шоу про тварин.

Маленький альфа страшенно любить такі шоу, дивлячись їх замість мультиків. Літній вітерець, що дме з відкритого вікна, приємно охолоджує, рятуючи від спеки. Фелікс поправляє сонцезахисні окуляри на переніссі,ерзаючи на сидінні. Вони їдуть трохи більше години, його м’язи неприємно поколюють, вимагаючи хоч якогось руху. Навігатор показує, що їхати залишилося від сили п’ятнадцять хвилин. Машина проїжджає повз різні будинки, поля з акуратно висадженим газоном, змушуючи милуватися тутешньою природою. Феліксу тут подобається, Хенджин безперечно не помилився з вибором. Коли машина зупиняється біля залізної брами, омега полегшено видихає. Хенджин викликається віднести незліченну кількість пакетів з продуктами і сумок з речами до будинку, відправляючи Фелікса з хлопчиками озирнутися. За воротами їх зустрічає рівний газон та акуратно обладнаний дворик. Сам будинок виконаний з темного дерева та сірого каменю, з панорамними вікнами та великою площею. Поруч із ним, на невеликому дерев’яному майданчику, розташувалися м’які крісла, гойдалка та диван. Навколо простягаються високі дерева, приховуючи їх від зовнішнього вигляду і дивуючи своєю красою. Хлопчаки радісно тікають до гойдалок, поправляючи панамки, що спадають на голові. Фелікс подобається тут. — Будинок ще крутіший. — усміхається Хенджин, тягнучи в руках паперові пакети, два з яких Фелікс забирає собі, щоб допомогти. — Цілком на твій смак. Будинок виглядає ще кращим. Два поверхи зустрічають їх своєю красою. Варто переступити за поріг відкривається вид на простору суміжну кімнату: втикаючись поглядом уперед, біля просторих панорамних вікон, видніються два дивани, що стоять поряд один з одним, і ще один навпроти. Поміж ними невеликий столик. Хенджин йде на кухню, розташовану ліворуч. Вона ще більша, ніж у них у квартирі. У Фелікса руки сверблять приготувати тут що-небудь, Мінхо точно буде в шоці, він впевнений. Чорний гарнітур, мармурова стільниця, велика площа – дух захоплює. Обідній стіл на кілька осіб розташований трохи далі. Неподалік вітальні розташовані два двері — спальні, а потім масивні сходи на другий поверх. Хлопчаків відправили до кімнати розбирати речі та озирнутися, а Хенджин повів Фелікса на другий поверх. Нагорі їх зустрічає просторий хол з великим диваном і каміном навпроти. Відмінне місце, щоб випити гарячого чаю увечері у колі друзів. Тут розташовані ще три кімнати, в одну з яких Хенджин заносить їхні речі. Їх зустрічають панорамні вікна по всьому периметру, високе двоспальне ліжко, дерев’яне оздоблення. Феліксу хочеться розплакатися від цього розкішного вигляду. Вони розбирають речі та спускаються назад вниз. Мінхо з Джисоном будуть за півгодини, а Чан з Чоніном за дві — у тих вийшло раніше звільнитися. Ідея приготувати вечерю самим належала Феліксу та Мінхо. Старший поки не приїхав, тож омега почав розбирати продукти, доки Хенджин показував хлопчикам заднє подвір’я. Альфа сказав, що там є чудова альтанка для відпочинку та барбекю, яку той збирається посмажити.Улюблена реп-пісня Джісона, на яку Фелікс теж підсів, грає на фоні. Омега миє овочі, тихо співаючи партію Шуги, і пританцьовує у такт. Мінхо та Джісон приїжджають швидко, несучи в руках коробку з подарунком та ще пакет продуктів. Феліксу здається, що їхній холодильник лопне від кількості їжі в ньому. – Бог ти мій! — їсть Мінхо, заходячи на кухню. – Джісон, якщо ти не заробиш на таку кухню, то я з тобою розлучуся. — От і закінчилася наша історія кохання. – зітхає Хан. — Проміняли мене на кухню. Де це бачено? — Збери соплі в кулак, Сон-і. Заробиш і задовольнятимешся смачною їжею щодня. – хихикає Фелікс, командуючи Мінхо, щоб той взявся до роботи. — Піду шукати іменинника. Працюючи у чотири руки, хлопці справляються швидко. Чан із Чоніном уже приїхали, радісно завалившись на диван у вітальні. Вони залишили маленьку Вієну у батьків, щоб повністю відпочити або напитися, але це зі слів Чоніна, тому задоволені відкидають, дивлячись першу дораму по телевізору. Обідній стіл поступово починає заповнюватися тарілками та готовими стравами, поки Фелікс та Мінхо працюють у поті чола. — Ви так забігали. — трохи докірливо вимовляє Хенджин, коли омега обіймає його за талію, притулившись зі спини. Хван смажить м’ясо на вулиці, насолоджуючись теплим днем. — Мінхо із Чаном закінчують. Ти довго ще? – Пару хвилин. – Альфа розвертається, залишаючи легкий поцілунок на губах Фелікса. — Чанбін та Синмін обіцяли заїхати ближче до п’яти. Вони мають можливість встигнути до м’яса. – Упевнений, Чанбін точно не пропустить цього. Чанбін – той самий сусід, який наглядав за хлопчиками, поки вони ошивалися з Чаном у лікарні, а Синмін – його чоловік, той самий хлопець із хитрим прищуром. Фелікс встиг з ними познайомитись, коли остаточно переїхав до Хенджіна. Чанбін, як виявилося, займається музикою, а Синмін працює юрисконсультом у приватній фірмі. Хлопці непогані, зі своїми замашками, що нагадують Феліксу Джісона та Мінхо, та приколами. — Джіні, Чанбін та Синмін приїхали! — репетує Чан з порога, а потім ховається в хаті. Кріс із Чанбіном встигли потоваришувати на ґрунті спільного заняття — музиці. Хенджин тупотить зустрічати гостей, поки Фелікс досмажує барбекю. Викладає м’ясо на тарілку і йде до хати. За великим столом всі вже розсілися по місцях, чекаючи на Фелікса з м’ясом і Мінхо з напоями. Дружні привітання летять один за одним увесь вечір, а Хенджин тільки й встигає їх приймати та посміхатися у відповідь. — Рости великий, не будь локшиною. — озвучує черговий тост Джісон, якого підтримує лише хихикаючий Чанбін. Мінхо відважує Хану потиличник, але Хенджин тихо сміється, цокаючись із Джісоном. – Щоб хуй стояв і гроші були. – вітає Мінхо, отримуючи схвалення Хана. — Щоб діти тішили око, а Фелікс не лише. – регоче Чонін, ухиляючись від важкої руки вищезгаданого. – Живи як хочеш. І будь собою. – просто і лаконічно вітає Чан.— Вдалих успіхів та починань. Дасть бог тобі і твоєму хую сил, може третього заробиш. — дружно вітають Чанбін та Синмін. Фелікс давиться соком, тому що Хенджин вже, але про цей сюрприз пізніше. — Просто будь поруч, а я обіцяю бути з тобою до кінця. — цитує сам себе Фелікс під дружнє схвалення за столом. Хлопчакам увімкнули мультики на телевізорі внизу, поки дорослі влаштувалися біля каміна нагорі, бо настав час дарувати подарунки іменинникові.Хенджин розпаковує кожен із обережністю, щиро завдяки кожному. Його очі знову на мокрому місці, але він намагається не подавати виду, знову обіймаючи своїх коханих. Серце Хенджина готове вискочити з грудей, він дуже любить їх усіх, що аж погано стає. Вічності не вистачить, щоб описати, наскільки ці люди важливі для нього, наскільки вони роблять його щасливими. Фелікс тримає невелику зелену коробочку в руках, намагаючись зібратися з думками.Фелікс не знає, що буде. Він видихає, виходячи назад у хол, і намагається не показати, наскільки сильно він хвилюється. Решта вже зачекалася на нього, посівши місце на дивані та м’якому килимі. Хенджин піднімається і сам рухається назустріч. – Вітаю тебе з днем ​​народження. Я люблю тебе. – Дякую. Альфа цілує його у акуратні губки, забираючи з його рук невелику коробочку. З інтересом її розглядає, намагаючись зрозуміти, що може бути у ній. Серце Фелікса зупиняється, коли Хенджин підчіплює кришку. Альфа завмирає на добрі секунди, безглуздо ляскаючи очима, поки Фелікс намагається не зомліти. Ззаду починається метушня, хлопці намагаються зрозуміти, що там відбувається. – Боже мій, Фелікс. — Хенджин піднімає на нього вологі очі, по його щоці стікає сльова сльоза. – Це правда? – Так. — дуже тихо вимовляє Фелікс. Він навряд чи може говорити, що від хвилювання скрутилися всі органи. Хенджин знову просто дивиться на нього і плаче, не збираючись стримувати сльози, а потім міцно обіймає, втикаючись носом у верхівку та вдихаючи такий рідний запах м’яти. – Я буду татом! — радісно кричить Хенджин, кружляючи Фелікса на руках і сонячно посміхаючись.

Примітки автора: народ прода буде ( там ТАКИЙ сюрприз чекає

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь