Header Image
    Фандом: Bangtan Boys (BTS)
    Персонажі: Hoseok
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    I’m a beautiful

    I’m a beautiful liar

    Правда, я гарний брехун? Адже ти досі не помітив нічого? Моя посмішка завжди світить тільки для вас, адже для мене вона давно вже згасла. Ще тоді, того дня, коли ми з тобою зустрілися. Так вийшло, що нас звела сама доля. Я вдячний їй за тебе, але й водночас проклинаю її. Вона не подбала лише про те, що ми обидва хлопці.

    You don’t know?

    Мін Юнгі, ти ж не знаєш? Правильно, так легше і тобі, і мені. Цей секрет помре разом зі мною. Може зовсім скоро, а може через багато років. У тебе тоді буде сім’я. Ти ж казав, що хочеш розумницю дружину. Старшого хлопчика, щоб навчити його грати в баскетбол. І молодшу дівчинку, щоб мільйони вон витрачати їй на сукні, дуючись зовсім не по справжньому, знаючи, що вона буде в них прекрасна.

    Мін Юнгі, як же я хочу бути поруч. Юнгі, як же я хочу, щоб  ти був поруч. Але ти не будеш, тому що ми айдоли. Тому що ми друзі, тому що ми майже брати, тому що суспільство не прийме і ще так багато цих дратівливих “тому що”.

    I see myself in the mirror and I ask myself.

    Will it really make you happy if I let you go?

    Я щодня запитую в себе: “А що, якщо я піду? Тобі, групі стане легше?” Я щоразу запитую це і ніколи не знаходжу відповіді. Ні, я не збираюся вмирати. Я не настільки зневірився. Адже ти ніколи не дізнаєшся, що моя посмішка тільки для тебе. Навіщо мені залишатися? Навіщо мучити свою душу, навіщо бачити тебе щодня?

    So I’m swallowing up my feelings

    You must live better than me, promise me

    Я обіцяю тобі заховати свої почуття, але тільки пообіцяй, що ти житимеш краще за мене. Досить пити ночами на самоті, в пошуках музи.  Досить працювати до непритомності. Досить мучити себе, це повинен робити я. Ти повинен жити на повну потужність. Ти маєш жити краще за мене.

    Ось зараз ти знову заходиш на кухню, за черговою чашкою рятівного засобу, який ще півгодини протримає тебе без сну. Юнгі досить так мучити себе, мені складно дивитися на тебе. Ти лише трохи усміхаєшся, ніби вітаючи мене, і сідаєш на стілець поруч із вікном. Кімнату освітлює місячне світло, промінь якого я намагаюся схопити долонею. Тінь від руки танцює на підлозі та стіні.  Ти чекаєш на еліксир енергії. Дивишся мені в очі, поки я втягую в себе такий убивчий дим.  Щось думаєш, про себе і розтягуєшся в усмішці.

    – Довго будеш мовчати? – раптом кажеш ти, і я вирушаю у вільний політ із підвіконня, на якому провів останні дві години. Підлога зустрічає мене не дуже доброзичливо, і я боляче вдаряюся спиною.

    Я тихо матюкаюся і шиплю від болю. Ти смієшся пошепки і допомагаєш мені піднятися. А потім різко саджаєш мене на підвіконня.

    – Про що я мовчу, Хьон? – злякано видихаю я, і ти знову посміхаєшся

    – Про це. – ти занадто різко притискаєш мене до себе.

    Я відчуваю твої теплі губи на своїх, ти такий теплий і рідний. По шкірі біжать мурашки, а здивовані очі мимоволі заплющуються. Ти не даєш мені зробити ні вдиху. Я сяк-так відстороняюся, щоб майже відразу затягнути тебе в поцілунок.

    А знаєш, я піду, і ти мене більше не побачиш.

    But, Not Today!

    Ві, який встав попити води, подумає, що з’їхав з глузду, якщо йому мариться, що два хьони цілуються. Але зараз їм байдуже на нього.

    Як і йому на них. Так, може ми друзі, може ми майже брати, і світ не зрозуміє. Але ж він і не дізнається.

    1. You are known.
     

    0 Коментарів