Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Let me feel you

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

18 червня. Перша річниця відносин Фелікса та Хьонджіна. Це був чудовий день. Цілий день вони провели разом.
Хьонджін працював майже завжди з дому, він займався дизайном інтер’єрів і виїжджав на об’єкт один раз на початку, коли тільки брав проект, і вдруге коли все було готове і потрібно було перевірити, чи все зроблено, так як планувалося. Відповідно виділити цілий день у графіку він міг спокійно.

А от Феліксу, який працював адміністратором у тату салоні, було складніше. Другий адмін захворів, тому не виходило попросити його вийти, але на щастя їх начальниця, і за сумісництвом тату майстер їхнього невеликого салону, була дуже чуйною, тому дозволила взяти вихідний і сказала що один день впоратися сама.

День пройшов дуже швидко. З ранку вони поїхали на шопінг, закупитись одягом та іншим. Вони обоє стежили за модою і добре одягалися, тож часто проводили час у магазинах. Через дві години ходіння магазинами у хлопців зібралася пристойна кількість пакетів з різними товарами, які вони вирішили занести в машину.
Це був переважно одяг, але так само там були взуття, прикраси, кілька ременів для Хьонджіна.

Незважаючи на те, що в нього вже була ціла колекція ременів від різних брендів, він ніколи не втрачав можливості купити новий, якщо йому сподобався. Незважаючи на те, що більшість із них він ще жодного разу не одягав. То була його маленька залежність, якщо можна так назвати.

У Фелікса такою залежністю були різні браслети. Це могли бути як люксові браслети з дорогоцінних металів та каміння, так і звичайні браслетики з магазинів біжутерії.
Але на відміну від Хьонджіна, Фелікс встиг поносити всі свої браслети, хоч і було їх у нього в рази більше ніж ременів у Хьонджіна.

Дорогі та стильні браслети він одягав разом із костюмами та іншим офіційним одягом на побачення з Хьонджіном у ресторанах, або на робочі зустрічі Хьонджіна, куди він завжди брав Фелікса, якщо це було не в офісі і всі приходили з другою половинкою, що обумовлювалося заздалегідь. А ось прості, найчастіше це були джутові, багатошарові браслети по кілька на кожній руці, він носив на роботу, оскільки там був повсякденний стиль одягу, і вони чудово вливалися в обстановку. А його напарник і начальниця тільки й питали, скільки в нього їх, що постійно нові. Але багато які вони просто не запам’ятовували, тому їм вони здавалися новими.

Шопінг досить енерговитратне заняття, тому коли хлопці поклали пакети в машину, що стояла на парковці, вони вирішили піти поїсти у кафе поряд із торговим центром. Це була кав’ярня, тому великого вибору страв там не було, але хлопці часто сюди заглядали, коли були в цьому районі. Кава тут була особливо смачною.

– Доброго дня, мені, будь ласка, айс латте на звичайному молоці з вишневим сиропом. Хьонджін ти що будеш, — Фелікс звернувся до хлопця, який у цей момент розглядав вітрину з бутербродами та всілякими тістечками.

– Ой точно. Я буду айс американо без цукру та сиропу. Сендвіч, як завжди, візьмемо з куркою чи хочеш щось інше?

– Так, давай як завжди.

– Добре, дайте, будь ласка, ще два сендвіча з куркою, дякую.

– Сідайте вам зараз принесуть все, – дівчина за прилавком була дуже мила і приємна.

– Добре, дякую .О, Ліксі, дивись, столик біля вікна вільний, ходімо туди?

– Так звичайно.

Хлопці багато говорили доки їли та пили каву. Коли з їжею було покінчено, вони дійшли висновку, що далі поїдуть до нового парку атракціонів.
Вони провели кілька годин катаючись на різних атракціонах, їдячи солодку вату, попкорн та інші смаколики. Вони встигли покататися на американських гірках, побувати в дзеркальному лабіринті, зробити багато фото в невеликому павільйоні, в якому були різні перуки, окуляри, іграшки та інші дрібниці, щоб фото вийшли цікавими та різноманітними. Так само не прогавили шанс постріляти в тирі і навіть виграли плюшеву рибу.
На годиннику вже було майже сім вечора і Хьонджін потяг Фелікса додому, аргументуючи це тим, що він втомився.
Але приїхавши додому на Фелікса чекав ще один сюрприз. Хьонджін пішов у їхню кімнату і вийшов із гарно упакованою коробкою.

– Вдягни його, будь ласка, зараз, – хлопець простягнув коробку Феліксу, який не зовсім розумів чого чекати.

Взявши коробку хлопець вирушив у спальню, щоб надягнути подарунок.
Через хвилин 5, може менше, він вийшов у темно-синьому костюмі від Versace з явним шоком на обличчі. Не сказавши жодного слова хлопець лише підійшов до Хьонджіна і обійняв його.

– Дуже дякую, я його дуже хотів, – так само міцно обіймаючи Хвана озвучив Лі.

– Я радий, що тобі сподобалося, він добре сів? Я не помилився з розміром?

– Ні, що ти, він сів ідеально. І до речі, у мене для тебе теж є подарунок, — хлопець відсторонився від обіймів, — почекай секунду.
Сховавшись за дверима тієї ж спальні, де перед цим Фелікс приміряв подарунок від свого коханого, потративши близько хвилини на пошуки, хлопець вийшов з невеликою коробочкою.

– Ось, – хлопець віддав подарунок чекаючи на реакцію, щоб зрозуміти сподобалося Хвану чи ні, – у тебе ще немає такого в колекції.
У коробці був акуратно змотаний білий ремінь зі срібною пряжкою та літерами LV.

– Ой, Фелікс, він такий гарний. Велике спасибі.

– Подивися, будь ласка, на внутрішню частину.

“Улюбленому Хьонджіну від прилипали. Дякую за цей прекрасний рік проведений разом. За всі попередні роки і майбутні.”
Прилипала тому, що колись давно, ще на другому курсі університету, Хьонджін так назвав Фелікса. Вони навчалися на курсі дизайну, і Фелікс якраз приєднався до них на другому курсі. Хьонджін був помічником старости, не офіційно правда, але оскільки старостою був його друг дитинства, то Хьонджін часто допомагав тому із завданнями. І Фелікс став одним із них.

Потрібно було показати універ і розповісти, що, де і як. І оскільки більше, на той період, у Фелікса не було знайомих там, то він досить часто запитував чи просив допомоги у Хьонджіна. Спочатку хлопця це дратувало, і він називав його прилипалою, але потім вони почали частіше обідати разом, а потім проводити і вільний від навчання час.
Так вони стали доволі близькими друзями. На той період Хьонджін вже прийняв свою орієнтацію, а ось Феліксу це давалося важко. Він хоч і розумів, що все ж хлопці його приваблюють більше, але до останнього намагався завести стосунки з дівчатами. Однак далі за перший секс справа не доходила. Йому просто було неприємно. Та й завестись треба було постаратися. Він навіть думав, що з ним щось не так. Хьонджін був “рятівним кругом” для Фелікса. Він підтримував його як міг. Іноді навіть допомагав знайомитись із дівчатами. Але й сам Фелікс став таким самим “рятівним кругом” для Хьонджіна.

Хван так само був у пошуках, він точно знав, що він гей і приймав це. І ось у нього виникли перші повноцінні стосунки з хлопцем. І на початку було все чудово. Романтика, побачення і все як належить. Фелікс був дуже радий за друга.

Але одного разу на телефоні Фелікса пролунав дзвінок. Пізній дзвінок. На годиннику було майже дві години ночі, а в трубці тремтливий голос його друга, який питав, чи не міг він його забрати. І Фелікс не ставив зайвих запитань, крім адреси, сів у машину і поїхав незважаючи ні на те, що була пізня осінь і вже пролітав сніг, ні на те, що йому страшенно хотілося спати.
Приїхавши до місця він побачив Хвана, що стояв на зупинці, тепер було зрозуміло, що його голос тремтів саме від холоду, через те, що він був лише в тоненькій куртці. А очі його були червоні від сліз, він так само не міг не помітити, що Хван сидів на кріслі майже невагомо. І думки через це були не найвеселіші.
Лі розумів, що зараз не потрібно нічого питати. Він лише відвіз його до себе додому, застелив ліжко в гостьовій кімнаті, зробив чай, щоб той міг зігрітися. Він хотів дати хлопцеві відпочити, але майже дійшовши до дверей його гукнув Хьонджін і попросив не залишати його одного. І Лі так і зробив. Він заліз до нього під ковдру і мовчки підняв руку запрошуючи його покласти голову на груди Лі. Вони так часто дивилися фільми чи розмовляли. Так, напевно це виглядало не зовсім по-дружньому, але їх обох це влаштовувало. Проте цього разу було трохи інакше. Не було ні телевізора, ні ноутбука, ні розмов.
Були лише тихі схлипування, і волога від сліз футболка Лі. Він лише м’яко погладжував Хвана по спині.

Напевно, ще тоді Лі відчув те, чого не відчував раніше. Ревнощі, бажання вбити того, хто зробив це з його другом.

На ранок Хван розповів, що був на побаченні з його вже колишнім хлопцем, і справа дійшла до сексу, той умовив його спробувати побути знизу, обіцяв, що буде акуратним, і ніжним. Але натомість він мало не силою взяв хлопця, без будь-якої підготовки або хоча б лубриканту. Хьонджін плакав, просив його зупинитися, він не міг сам його зупинити, бо той був майже вдвічі більше. Але всі благання відкидалися поки той не скінчив. І ось так, отримавши своє, він виставив його надвір.
Коли Хван розповідав це, його голос тремтів у спробах стримати сльози. Все його тіло було так само виснажене, як і моральний стан. А Феліксу в цей момент хотілося лише розірвати горлянку того виродка. Що він і зробив згодом.
Правда вбити його було б поганою ідеєю, а от заплатити парі міцних хлопців, щоб ті побили його було якраз. І не просто побили, а зробили те саме, що зробив він. Усю цю справу зняли на камеру і пообіцяли, що якщо той хоч в’якне, це побачить весь інтернет. І це його зупинило від походу до поліції.

Так наступні 2 роки університету і ще рік після вони були близькими друзями, готовими виручити один одного незважаючи ні на що. Здавалося, обидва відчували щось більше, але обидва боялися зізнатися не тільки іншому, а й самому собі. Просто спостерігаючи, як у кожного спочатку з’являлися нові та нові інтрижки, а згодом вони замінилися пошуками роботи. Їм було достатньо їх спілкування одне з одним.
І напевно так би тривало ще довго якби одного з вечорів за переглядом фільму, знову-таки в їх улюбленій позі, Лікс не подумав що Хван спить і не поцілував його в маківку. Йому цього до біса хотілося, і давно розумів що нікого крім цього хлопця, з пухкими губами він не хоче бачити поруч. Але й зіпсувати дружбу боявся.
Однак Хван не спав. Він все відчував. Він не прикидався сплячим, просто заплющив очі, але далі йому й справді довелося вдавати, що він спить, щоб не збентежити хлопця, чиї груди ритмічно піднімалися і опускалися під час дихання. А серце віддавало чіткі удари під власним вухом. Так він намагався прикидатися перші 10 хвилин, але все ж таки бажання виявилося сильнішим. І ось перший боязкий поцілунок кудись у ребра, куди діставали губи, не рухаючи головою. Лі лише затримав подих, і здавалося його серце пропустило удар.

Наступний їхній поцілунок був уже в губи. Того ж вечора, який і став початком їхньої історії, тільки вже не як друзів, а як пари.

– Дякую тобі велике, сонечко. Дякую що тоді ти надокучав питаннями, дякую що не відставав і дякую за те що був зі мною, коли я міг покластися тільки на тебе. Я шкодую що раніше не зрозумів як сильно люблю тебе.
Хьонджін обійняв хлопця, що стояв поряд. Так міцно як тільки міг. Він хотів потонути в обіймах, які були такими теплими і ніжними, такими… Ідеальними. Такими, які міг дати лише Фелікс. Особливими. Даруючими спокій.

– Слухай у мене є ще один сюрприз, ти вже в костюмі тому почекай пару хвилин я переодягнуся і поїдемо ще в одне місце.

– Куди? — Фелікс запитливо глянув на хлопця, що прямував до спальні.

– Побачиш! – голос долинав уже з кімнати.

Через хвилин п’ять Хьонджін вийшов із кімнати у темно-червоному костюмі з білою сорочкою та новим ременем, який йому подарував Фелікс.

– Поїхали, сонечко. Таксі вже чекає.

Фелікс мовчки пішов за хлопцем до вхідних дверей. Через хвилин п’ятнадцять вони приїхали до гарного ресторану, в якому Хьонджін забронював столик майже місяць тому, щоб до дати він точно був вільний, адже цей ресторан був досить популярним у місті.
Провівши кілька годин за поїданням найсмачніших страв та випиванням вина, а також розмовами та спогадами, всіляких подій за останні пару років, хлопці розплатилися та викликавши таксі попрямували, як думав Фелікс, додому. Але ні, Хьонджін мав інші плани, і він озвучив таксисту іншу адресу.

Фелікс лише запитливо подивився на хлопця, не отримавши жодної відповіді.
Незабаром вони під’їхали до одного з магазинів міста, який працював до дванадцятої ночі. І так як на годиннику було лише одинадцята вони встигали в нього.
Але на превеликий подив Фелікса, це був секс-шоп. Вони не були великими шанувальниками різних іграшок, але іноді казали, що колись можна буде щось купити.
Схоже, сьогодні Фелікс зібрався говорити поглядом. Або в нього не було слів, або вирішив, що вони зайві, але те як він дивився на хлопця, що сидів поруч, не потребувало пояснення.

– Зачекайте нас, будь ласка, – Хьонджін вийшов з машини і обійшовши відчинив двері Ліксу, поки той сидів у легкому ступорі не розуміючи, що буде далі, але все ж таки вийшов з машини.

– Слухай, я хочу щоб ти вибрав те, що хотів би випробувати, сьогодні, — хлопець додав це вже відчиняючи двері до магазину та пропускаючи Лі вперед.

-Хван Хьонджіне, ти не перестаєш мене дивувати. Добре пішли.

Увійшовши всередину хлопці побачили купу всіляких іграшок. Гумові члени всіх можливих розмірів і не можливих теж. Такі ж вагіни, купи вібраторів, абсолютно різні костюми, батоги, наручники, мотузки для шибарі, лубриканти та презервативи.
Походивши трохи хлопці кілька разів приколювалися один з одного показуючи на члени розміром з пів їх ноги, підморгуючи на кшталт “може цей?”, після чого обоє сміялися. Те саме було з костюмами покоївок, медсестер та вчителів. Ще був жарт від Фелікса, про те що можна взяти мотузки, якщо не знадобляться, то можна буде вішати одяг сушитися.

У результаті вони зупинили свій вибір на лубриканті, тому що їх уже закінчувався, двох пачках презервативів, анальній пробці, і невеликому вібраторі трохи вигнутої форми з хвилями. І окремою пропозицією Фелікса було силіконове ерекційне кільце і набір шовкової пов’язки на очі, спеціальної свічки, віск який не обпікає, шкіряних наручників і нашийника.

Хван лише посміхнувся, дивлячись на те, що його хлопець кладе в кошик. Але йому ставало ще цікавіше, знаючи який ще сюрприз він підготував для Фелікса.
Сплативши покупки хлопці повернулися до таксі, і тепер Хьонджін назвав адресу їхнього будинку.
Доїхавши хлопець залишив хороші чайові за те, що таксист спокійно їх почекав.
Увійшовши до будинку хлопці вирішили прийняти душ. Першим зголосився Хьонджін. Лікс тим часом увімкнув якийсь фільм на фоні та сидів у телефоні. Через деякий час він помітив що Хьонджін у ванній значно довше ніж зазвичай.
Коли той вийшов, виглядав трохи задумливо. Він лише підійшов ззаду до хлопця, що сидів на дивані і на вухо сказав:

– Чекаю на тебе в спальні, котику. Не марнуй час на підготовку. — хлопець, який був лише в одному рушнику, замотаному на стегнах, попрямував до спальні, залишаючи Лі в роздумах, що це зараз було.

У Фелікса аж мурашки пробігли від такого важкого голосу його хлопця. І що значить не готуйся. Чому?
Але все ж таки послухавши хлопця Фелікс пішов у душ, і незабаром одягнувшись у футболку, білизну та шорти, попрямував до спальні.

Зайшовши, Фелікса чекала чудова картина. Його хлопець вже встиг розкласти всі нещодавні покупки на ліжку, і себе разом з ними. Буквально.

Хьонджін сидів на ліжку, спершись на спинку, все в тому ж рушнику, одну ногу витягнувши, а другу трохи підігнувши в коліні. Так, що рушник лише частково прикривав його член.
Фелікс від такої картини втратив дар мови.

Хьонджін побачивши такий ступор на обличчі свого хлопця, вирішив підвестися і підійти до нього.

– Ліксі, ти чого? Знаєш це ще один подарунок, — шепнувши другу фразу на вухо хлопця, він трохи прикусив мочку, розпускаючи тремтіння по всьому тілу, — я довго думав і хочу сказати, сьогодні я весь у твоєму розпорядженні.

Фелікс поклав руки на оголену талію хлопця, який зараз шепотів йому на вухо, відкриваючи нові грані та свої сторони для Фелікса.

– Ти… Ти маєш на увазі… – Хьонджін не дав домовити перервавши його поцілунком, і руками, що пробираються під футболку.

– Так. — Трохи відсторонившись відповів хлопець, після чого почав цілувати його шию, залишаючи вологі і червоні сліди від покусування.

– Але… Ти певен?

– Чи я впевнений? – Хвану довелося відволіктися від дослідження шиї, і подивитися в очі Лі, який здавалося досі не розумів, що відбувається.

– Чи впевнений я, що хочу відчути твій член у собі, вперше за весь час наших стосунків? О так, я певен. Я хочу, щоб ти робив зі мною все, що захочеш. Хочу дізнатися, які бажання ховалися весь цей час у твоїй голові. Я дозволяю використати все, що ти захочеш. У тому числі те, що ми купили сьогодні. Хочу щоб я стогнав і просив не зупинятися коли ти трахатимеш мене. Хочу щоб ти побачив те, що бачу я. Коли ти піді мною, благаєш трахнути тебе, щоразу коли я доводжу тебе до межі не даючи закінчити. Хочу, щоб ти робив зі мною абсолютно все, що захочеш. Будь ласка, — сказавши останнє слово Хван заходився знімати з хлопця футболку, цілуючи його шию, ключиці, плечі груди.

– Ссааах… Блять. Хван.

Лі втягнув Хвана у вологий поцілунок, відірвавши від своєї шкіри, вбиваючись язиком у його рот, так само як вбиватиметься членом у його прекрасну дупу. Він відводив його ближче до ліжка, потім штовхаючи його на ліжко, від чого рушник розмотався, майже повністю оголюючи хлопця.

– Ммм, яка гарна картина. Зараз би зробити фото та повісити його над нашим ліжком.

Фелікс все ще стояв дивлячись на прекрасний вигляд, і водночас оцінюючи варіанти, з чого йому почати. І в якій послідовності використати. У нього вже було багато планів на Хьонджіна.

– Знаєш із чого ми почнемо? — Фелікс підійшов до ліжка, беручи шовкову пов’язку і підходячи до Хьонджіна. — Із цього.
Хлопець лише слухняно підняв голову, щоб Лі міг зав’язати її на очах.

Наступним, що він зробив – стягнув рушник, оголюючи хлопця повністю.
Хван лише різко втягнув повітря, не очікуючи це. Він прислухався до кроків хлопця, до звуків, серцебиття ставало сильніше через почуття, що загострилися.

– Даю тобі вибір, – Лі наблизився до вуха хлопця, – або я зараз прив’язую тобі руки, або ти контролюєш їх сам, що вибираєш?

– Сам.

– Добре, але… Тобі заборонено торкатися як себе, так і мене. Якщо ти порушиш це правило, перш ніж я дозволю, відразу зупинюся. Я хочу, щоб ти віддався відчуттям, які я тобі дам.

Лі сів на ліжко поруч із хлопцем. Спочатку він з хвилину просто дивився на хлопця, який не бачив нічого, і лише відчував, що Фелікс зараз поруч.
Він почув що хлопець, потягнувся за тим, що лежить на ліжку по інший бік від Хьонджіна, потім повернувся в попереднє положення.
Фелікс почав водити рукою по піддатливому тілу. Спочатку, лише кінчиками пальців, провів по щоці хлопця простягаючи рух до шиї, змушуючи Хвана трохи здригнутися від несподіваного торкання.
Він водив рукою по кожному сантиметрі шкіри, на зразок того, як художник водить пензлем промальовуючи кожен сантиметр картини. Лі почав вести рукою від шиї по торсу прямо до лобка. Повільно, ніжно, змушуючи Хьонджіна перебрати купу варіантів того, що зараз може статися. Але скільки б він це не робив, з усіх варіантів не було жодного про те, що Фелікс зробив насправді.

Як тільки рука наблизилася до лобка, всі плани Хьонджіна зруйнувалися, коли він відчув, як рука Фелікса зникає.
Натомість він почув як відкривається тюбик із мастилом. Після цього він вирішив не думати, а й справді віддатися відчуттям. У будь-якому випадку він усвідомлював, що не зможе передбачити, що зібрався робити Фелікс.

Незабаром Хьонджін відчув щось вологе і трохи прохолодне на головці його члена обвиваюче його з усіх боків.
Це було силіконове ерекційне кільце, яке Фелікс вирішив використовувати, повільно опускаючи його на член, що ще не повністю встав.

– Сссаагх, – Хьонджін втягнув повітря крізь зуби, перетворюючи його на зовсім легкий стогін.
Незабаром рука з члена зникла, а Хьонджін зрозумів що Фелікс вийшов з кімнати. І це було справді дивно. Таких гострих відчуттів він ще ніколи не отримував, але йому це явно подобалося.
Через дві хвилини, а за відчуттями Хьонджіна, ціла вічність, він почув, як Фелікс повернувся до кімнати і поставив щось на тумбочку біля ліжка. Разом зі звуком він почув як кімнату наповнює запах кави з ваніллю. Не важко було здогадатися, що це була масажна свічка, яку вони купили сьогодні разом з рештою.

Хлопець уже приготувався до того, що зараз відчує тепло свічки на шкірі. Але натомість його тіло наповнилося мурашками від крижаного доторку в області шиї. Вологий, холодний дотик, який змусив Хьонджіна різко вдихнути повітря від несподіванки. Майже одразу ж на місці, де щойно був лід, виявилося гаряче дихання Фелікса, який злизував воду, що залишилася від льоду і залишав легкий, червонуватий слід від поцілунку.

У такій по черговості Фелікс покривав практично все тіло Хьонджіна. Шия, груди, живіт, внутрішня частина стегна, плечі.
Зітхання і тихі стогіни Хьонджіна були як музика для вух Фелікса. Він вирішив що сьогодні має почути всі тони його голосу. І він цього доб’ється.
Незабаром коли Хван був готовий до чергового крижаного торкання, замість цього отримав доріжку з воску, що капав, від шиї до низу живота. Рівна лінія по центру торса, що змушує вдихнути якнайглибше.

Як тільки ця лінія була збудована, Фелікс почав розмазувати віск по тілу, злегка масажуючи весь торс хлопця, приділяючи найбільшу увагу соскам. Тим часом другою рукою він вирішив приділити час ниючому члену, який хотів уваги до себе із самого початку. Лі охоплює стовбур Хвана розмазуючи виступаючий предеякулят великим пальцем по голівці.

– Ммгх, блять, – Хван злегка прогнувся в спині штовхаючись в руку хлопця, – Фелікс, – хлопець хотів було перевести руки на хлопця, доторкнутися до нього, але згадав про слова Лі і вчасно зупинився, – будь ласка, зніми його.

– Хмм, – хлопець вдав, що думає, – ні. Ще не час, – рука знову повільно пройшла по члену зверху вниз і назад.

– Аааагх, – стогін хлопця ставали голоснішими. Хван намагався знову штовхнутися тазом уперед, щоб отримати більше тертя, але другою рукою Лі зупинив його притиснувши до ліжка.

– Фелікс, будь ласка. Сссгхаа. Я… Я хочу більшого. — Слова давалися важко, як і спроби тримати руки при собі.

Слова змішувалися зі стогонами, а кімнату наповнювали запах свічки, що горіла та їхні бажання одне одного.

Лі й сам би вже давно трахнув свого хлопця, його член стояв колом боляче упираючись у тканину шортів. Але він хотів розтягнути цей момент, максимально довівши Хвана до межі.

– Хочеш більшого? Що саме ти маєш на увазі?

Це було ще одне катування для Хьонджіна, змушувати його упорядковувати думки і говорити складно.

– Тебе… Ааагх… Я хочу тебе.
Фелікс прибрав руку з члена хлопця та зняв пов’язку з очей.

– Так краще?

Розплющивши очі, перед Хьонджіном відкрилася чудова картина. Його хлопець з голим торсом, розпухлими, від поцілунків, губами, злегка розпатлане волосся, помітна опуклість в області паху і помутнілий, від збудження погляд.
Фелікс сидів між ніг Хьонджіна, милуючись виглядом і злегка погладжуючи ноги хлопця.

– Фелікс, будь ласка, або дозволь торкнутися тебе, або прив’яжи мені руки. Інакше боюся не зможу стриматися, Хван виставив руки вперед зводячи їх разом, показуючи, що він абсолютно серйозний.

– О, ні, ти зробив свій вибір. Але так і бути, одне твоє прохання я виконаю.

Хлопець потягнувся за лубрикантом, який, як і все інше, лежав на ліжку поряд з Хваном.
Видавивши його на пальці Фелікс приставив їх до кільця м’язів. Нависаючи над хлопцем, який лежав з розсунутим, зігнутим у колінах ногами, з розтріпаним волоссям, яке зазвичай ідеально укладено.
Червоні губи, помітно припухлі від довгих поцілунків і кусань, з яких зривалися протяжні стогіни, схлипи і благання про те, що він хоче відчути член Лі в собі. Бордові плями, які розкидані по всій шиї, ключицях та грудях. Руки, які чіпляються за простирадло як за життя.

Стискати простирадло єдине, що міг робити зараз Хьонджін. Він дав Феліксу повну свободу дій, і хлопець, який зараз мучить, і без того набряклі соски Хьонджіна, вирішив, що скористається цією можливістю на всі 100%.
Він все ще не дозволив користуватися руками. Хьонджін вже неодноразово пошкодував. Тому, що коли перед тобою такий до біса спокусливий хлопець, якого ти любиш і бажаєш всією душею і тілом, триматися просто не виносимо.

Це було ніби ще одним катуванням, яке йому підготував його хлопець.
Фелікс масажував вхід хлопця, паралельно приділяючи увагу соскам. Хван видає такі солодкі стогіни, від яких у Лі збудження накочує з такою силою, що той готовий кінчити навіть не знімаючи шорт, в яких він все ще був, і які незважаючи на легку тканину, разом з трусами посилювали тиск на член, що стоїть колом.

Помасажувавши ще зовсім небагато, хлопець почав вводити перший палець і відразу повернувся до губ Хвана, ловлячи його зітхання.

– Крихітко, будь ласка, постарайся розслабитися. Обіцяю, я буду обережний. Далі буде легше, спочатку може бути трохи не приємно чи боляче, але обіцяю зробити все, щоб тобі було приємно — відчувши як Хван рефлекторно стиснувся, Лі спробував заспокоїти його і допомогти розслабитися, — тепер можеш дати волю рукам. — насамкінець додав Лікс, пошепки на вухо хлопця, своїм бархатистим голосом, розсилаючи мурашки по всьому тілу. Від чого вузол внизу живота Хвана зав’язався ще сильніше, змушуючи набряклий член смикнуться, випускаючи краплю предеякулята і бажаючи уваги.
Відчувши що Хван трохи розслабився, Лі продовжив вводити палець, що вийшло досить легко, порухавшись трохи всередині, даючи хлопцеві звикнути до розтягання, Лі почав повільно додавати другий палець.

Як би він не хотів прямо зараз увійти в Хвана і втрахати його в ліжко, він намагався зробити все максимально м’яко. Хоч на це й довелося набратися терпіння. Думка про те, що це буде їх перший раз у таких позиціях, що Лі вперше увійде до свого хлопця, відчує жар його тіла, просто зносила голову. І навіть якщо це буде перший і останній раз, Лі вирішив для себе, що зробить все ідеально.
Коли два пальці вже вільно рухалися в хлопці, і вже він сам почав насаджуватись бажаючи більшого, Фелікс зрозумів що можна переходити до наступного етапу відкриттів нових граней його хлопця.

Коли Лі витягнув пальці з Хвана, той відчувши порожнечу, захникав рухаючись стегнами вперед, намагаючись повернути все як було.
Потягнувшись за нещодавно купленим вібратором, який був не великим, але вигнутим, Фелікс рясно змастив його і приставив до входу Хвана.
Лі вирішив не включати його одразу. Знадобилося лише невелике натискання, щоб, вже трохи розтягнутий анус, пропустив його всередину. Повільно рухаючи іграшкою він то вводив її на пару сантиметрів, то виймав майже повністю, при цьому не вводячи її до кінця.
Хван лише смирно лежав, хапаючись за спину хлопця, який нахилившись заціловував шию Хвана.
Лі нарешті вставив іграшку до упору і включив на найслабшу потужність, змусив зітхання Хвана перетворитися на стислі стогіни. Як тільки Хван звик до вібрації всередині нього Лі переключив на другу швидкість і на додачу почав рухати їм усередині. Через вигнуту форму потрапити по простаті було дуже легко. Що Лікс і зробив.

– Ааагх… Блять …Даа… – стогін перетворилися на вигуки, а з уретри хлопця виділялося все більше мастила з кожним зачепленням простати

– Блять, а я й не знав, що ти вмієш так стогнати. Я все думав, чому ти такий тихий. А всього то треба було розкласти тебе під собою. – Фелікс продовжував повільно, зовсім трохи рухати вібратором усередині хлопця, змінюючи кут, не даючи хлопцю звикнути. Він не дає йому кінчити, контролює його тіло як ляльковод, смикаючи за ниточки його збудження доводячи до того, що Хьонджін , який завжди був стриманий, благав його трахнути себе і дозволити кінчити.

Разом зі стимуляцією вібратором Фелікс періодично приділяв увагу члену хлопця, раз-по-раз доводячи до краю, але не переходячи його. Від чого Хвану здавалося, що він втрачає зв’язок з реальністю.
Хьонджін впивався в руки хлопця нігтями, стискав його тіло, хаотично намагаючись таким чином повернути хоч краплю свідомості. Але його спроби були марними, а кожного разу, коли вібратор стосувався грудки нервів усередині хлопця, це відчувалося як електричний розряд, що проходить у кожній клітині тіла.

– Будь-ааагх… Будь ласка… – Хлопець притягнув Лі до себе впичатаючись у його губи в мокрому поцілунку, – трахни мене.

– Блять… Ти б бачив себе зараз. Я уявляв таку ситуацію, але навіть подумати не міг, що це буде настільки розпусно, і так нестерпно складно триматись і не взяти тебе в перші хвилини. Але я не можу відпустити тебе так легко.

— Пиздець… Ааагх… Та де ж ти цьому навчився… Б… Будь ласка… — Кожне слово давалося важко, а стогіни, що зривалися на крики, приносили лише насолоду для Фелікса, який здавалося хотів за один раз втілити. усі свої фантазії.

– Оо у мене був чудовий учитель, – впиваючись у губи хлопця після цієї фрази, Лікс мало не до крові вкусив нижню губу, після зализуючи укус, – до речі, містере учителю, я склав іспит чи можна прийти на перескладання? — Лі повільно витягнув вібратор і відклав його убік, дивлячись на хлопця, який здавалося зараз навіть імені свого не згадає.

– Ні…ніі…

– Ні? “Ні” – не здав? Чи “ні” – не можна на перездачу? Або може “ні” – не виймати вібратор. Але хіба ти не хотів відчути мій член у собі?

– Ні, будь ласка… – Слова були обривистими так само як і дихання, і Феліксу це подобалося. Він ніколи не думав, що його хлопець може бути таким. Що його реально довести до стану коли його свідомість каламутніє.

Фелікс, після цих слів різко вставив вібратор назад, вмикаючи майже на повну швидкість, вибиваючи залишки повітря та розуму з хлопця. Він просто сидів погладжуючи хлопця, у якого все ще було надіте кільце на основі члена, яке не дає йому кінчити, а в дупі вібрувала іграшка яка була спрямована точно на простату, зводячи з розуму від такої сильної стимуляції.

Фелікс водив рукою по стегнах, розставлених по обидва боки від нього, то стискаючи їх, то проходячи по внутрішній частині. Проводив рукою від шиї вздовж торса вниз до лобка, змушуючи Хвана думати, що він рухається до члена, але в результаті залишав його без уваги. Вийнявши вібратор з хлопця, пощадив його, він все ще сидів і дивився. Милувався, відбиваючи в пам’яті кожен міліметр цієї картини і даючи хлопцеві трохи прийти до тями.

– Знаєш, а я тепер розумію чому ти так любиш доводити мене до того, щоб я благав трахнути мене. Якщо я виглядаю так само в ці моменти, то я здивований, як ти взагалі примудряєшся не кінчати як тільки входиш в мене. Тільки ось мені здається я починаю благати набагато швидше ніж ти.

– Фелікс, будь ласка. — Голос хлопця був трохи охриплий, але слова стали помітно виразнішими. Він зміг розплющити очі і подивитися на свого хлопця, який все ще милувався цим чудовим виглядом.

– Що “будь ласка”, – це було ще одне катування. Примушувати хлопця говорити, коли той, здавалося, ще не скоро зможе складно відповідати на запитання. Але одну відповідь він точно міг дати.

– Будь ласка, дай мені кінчити. Будь ласка, увійди в мене. Будь ласка, — хлопець почав повільно підніматися в сидяче положення, наближаючись до губ Лі, — дай мені відчути тебе в собі.
Закопавшись однією рукою у волосся Фелікса на потилиці, хлопець стиснув його у кулак відтягуючи голову назад і починаючи досліджувати шию, ніби відкриваючи нові землі на карті. Впиваючись, кусаючи, зализуючи, змушуючи хлопця мало не гарчати від відчуттів. Друга рука тим часом пірнула під гумку шорт на член, що стоїть колом, все ще прихований під тканиною трусів, яка встигла трохи намокнути, від виступаючої сперми. Фелікс не встиг схаменутися як виявився притиснутим до ліжка, лежачи на спині, поки хлопець, який ще хвилину тому не міг і двох слів зв’язати, вже стягував з нього шорти разом з трусами, відкриваючи собі вид на рівний, набряклий член, який вже достатньо давно вимагав уваги. Після чого розмістившись на стегнах хлопця, упираючись своїм членом у його, нахилився до вуха хлопця.

– Знаєш, мені ж необов’язково бути внизу, так?

– Ох, ось він мій Хван Хьонджін. Той, хто бере все під свій контроль.

– Я зроблю все сам. Трахну… Себе… Твоїм… Членом. – З кожним словом Хван кусав мочку вуха, терся об член стікаючий і спраглий до доторків, грав з такими набряклими сосками. Після чого видавивши трохи лубриканту на руку обхопив член хлопця, ромазуючи її по всій довжині. Піднявшись над Лі, він направив член до кільця м’язів, починаючи повільно сідати, намагаючись максимально розслабитися.

– Стривай, – Фелікс зупинив хлопця, ніби згадавши щось.

– Що таке?

– Я не встиг надіти презерватив.

– Оо ніі. Ти не одягатимеш його. Знаєш що мені подобатися так само сильно, як доводити тебе до благань і дивитися на це?

– Що?

– Ті рідкісні моменти, коли ми їх не використовуємо. Після того як я кінчаю в тебе, коли ти ось так рухаєшся на мені осідлавши. Мені подобається дивитися як з тебе витікає моя сперма, коли член вислизає з твоєї вузької дупи. І повір я точно не позбавлю тебе можливості побачити це на власні очі.

– Блять, Хьонджін. — Замість відповіді хлопець лише міцніше стиснув сідниці хлопця, спрямовуючи його та насаджуючи на себе. Він хотів увійти різко, одним рухом, але розумів, що вібратор, був тоншим чим його член і Хьонджіну може бути занадто боляче. Як би сильно він не був збуджений, але він знав, що Хван жодного разу не зробив йому боляче і він також цього не зробить.
Хван практично ліг на хлопця, дихаючи йому в шию. Член Лі повільно ховався у вузькій дупі Хвана. Він поступово опускав його, роблячи паузи і даючи звикнути до розтягування. Разом з тим трохи масажуючи член хлопця відволікаючи його.

Хван був так зосереджений на члені, що розпирає його зсередини, що навіть не помітив як у якийсь момент з його власного зникло кільце, яке весь цей час не давало йому дійти до піку. Він навіть кілька разів пригрозив що відплатить Феліксу тим самим. І ще раз пообіцяв викинути його нахрен у вікно як тільки воно буде зняте з його члена.

– Сукаа… Який же ти вузький, будь ласка, постарайся більше розслабитися.

Коли член повністю зник у Хвані, Лікс обдарував хлопця мокрим поцілунком, досліджуючи рот язиком і не рухаючись, даючи звикнути.
Хьонджін дав знати, коли можна продовжувати, починаючи рух першим.

Незабаром Хьонджін вже вільно скакав на члені Фелікса, входячи на повну довжину.
Кімната була наповнена стогонами, що періодично зриваються на крики Хьонджіна, коли головка члена проходила по простаті хлопця, пробиваючи все тіло ніби розрядом, змушуючи прогинатися в спині мало не до хрускоту.

Фелікс допомагав хлопцеві рухатися, утримуючи його за зад, насаджуючи на себе і рухаючись у такт. Інколи переводячи руки на талію хлопця та на його шию, зовсім трохи здавлюючи її. Спостерігав за кожним рухом, за тим, як його власний член ховається у вузькому просторі хлопця.

Відчувши що вже на межі Лі почав надрачувати член хлопця, розмазуючи мастило, яке сочилося з хлопця, особливо коли по його простаті проходила плоть, що знаходиться всередині.

– Лік-агх… Я… Ааагх… Тільки… Не зупиняйся. — Через те, що сильно затвердів член у руці Фелікса, а ритм, який тримав Хван весь цей час, був втрачений, Лі зрозумів, що Хван зовсім близький і вирішив більше його не терзати. Прискорюючи рух рукою він почав грубіше вривається всередину хлопця добиваючи залишки його свідомості.

– Я і не збирався, навіть якби хотів ссгхааа… Не зміг би….
Фелікс притяг хлопця, що втрачає зв’язок із реальністю, за потилицю, ловлячи кожен його стогін. Хьонджін раз у раз відсторонювався, хапаючи ротом повітря, а його стогін більше були схожі на схлипи. Здавалося ще трохи і він розридається від задоволення, і Феліксу страшенно подобалося, вперше бачити свого Хвана таким. Зазвичай стриманий хлопець який любить все контролювати і не піддаватися емоціям, зараз скаче на його члені благаючи не зупинятися, хникає від надлишку відчуттів і емоцій, впивається нігтями в шкіру, жмуритися і лише в рідкісних моментах відкриває очі дивлячись абсолютно помутнілим поглядом. Всього лише кілька рухів рукою і стегнами. Ось він вже рясно кінчає в руку, що стискає його член, випускаючи сперму не тільки в неї, але і на живіт хлопця, навколо члена якого зараз до болю стискався анус Хьонджіна через потужний оргазм.

– Блять, який же ти прекрасний. Мгх.. блять … блять …. Ссс-агх! — Фелікс почав ще грубіше входити в хлопця з кожним поштовхом, вибиваючи залишки повітря і розуму з них обох.
Хьонджін опустився на хлопця абсолютно без сил цілуючи його шию, кусаючи, залишаючи червоні плями, які ще мінімум кілька днів нагадуватимуть про цю ніч.
Всього кілька вбивань члена всередину хлопця, виходячи майже повністю і різко вриваючись назад до самого краю, розносячи звук ляпанців по всій кімнаті, і ось Фелікс вже на межі. Хлопець кінчає виливаючись у Хвана, наповнюючи його своєю спермою до країв.

У кімнаті було жарко, стогін хлопців зливався воєдино. Шліпки шкіри переливалися з хлюпаючими звуками від мастила і сперми що витікає з Хвана при найменшому русі, додаючи обстановці ще більшої розпусності.

Такий оргазм неможливо порівняти з жодним з тих, що відчував Фелікс. Він вперше кінчав усередині Хвана, який точно відчував посмикування в собі. Це не могло не зводити з розуму.
Зробивши останні рухи, Лі відчув як його член почав обмякати, він злегка підняв Хьонджіна, на що той вирішив що Фелікс хоче що б він піднявся повністю, тому піднявся з лежачого положення і почав поступово випускати член хлопця з себе залишаючи тонку нитку сперми, що тягнеться від ануса до члену. Залишки сперми та мастила повільно витікали з розтраханної дупи хлопця.

– Блять… Джині… Це пиздець як гаряче, ти мав рацію, на таке видовище хочеться дивитися частіше. А ще це пиздець збуджує, навіть незважаючи на те, що я кінчив хвилину тому. Може, ще один захід?

– Сонечко ,не поспішай ти так. Давай трохи віддихаємося, а там подивимося. — Хьонджін зліз з хлопця, звалившись поруч, його голос був тихим, а погляд все ще затьмарений. Сил схоже так само не було ні на що.
Фелікс ліг на бік кладучи руку на шию Хьонджіна погладжуючи великим пальцем щоку хлопця.

– Ти такий прекрасний. Чи можемо іноді повторювати це? Чии… Тобі не сподобалося?

– Так. Сподобалось, навіть більше ніж я думав. Я жалкую що не запропонував це раніше.

– У тебе були свої причини.Тобі не було боляче?

– Зовсім трішки,але я був до цього готовий,а ти зробив усе ідеально. Але хіба за цей рік ти не хотів змінитись, чи ще що?

– Хотів, але розумів, що ти повинен сам прийти до цього і головне захотіти. До того ж мені не так важливо хто з нас знизу, для мене головне, що ти поряд зі мною. І щоб насолоджуватися твоїм тілом мені необов’язково бути всередині тебе. До того ж ти й сам знаєш, що мені подобається прелюдія іноді навіть більше, ніж саме проникнення.

– Так, це я помітив. Навіть я тебе так довго не терзаю, як ти мене сьогодні.

– Мені хотілося дізнатися поріг твоєї витримки. Було цікаво, коли ти не витримаєш і візьмеш все в свої руки.

– Ага і твій член у себе.

– І це також.

Хлопці трохи посміялися, але як би не було приємно лежати ось так обійнявшись це довелося перервати, і через хвилин 5 ніжних погладжень один одного і ласкавих слів, це зробив Фелікс.

– Слухай, я хотів би зараз ось так і заснути, але напевно нам варто піти помитися і поміняти простирадло.

– Ой, ти маєш рацію, приймемо душ разом?

– Амм… Ну я тільки за, але думаю якщо ми підемо разом то простирадло ми поміняємо ще через дві години, ну або доведеться змінювати його двічі.

– Ну, я не проти.

– Ти серйозно?

– А що? Я вже підготовлений, а ніч довга плюс нам завтра не потрібно на роботу. Тільки цього разу не доводь мене так сильно, а то я за себе не ручаюся. Я впевнений у тебе ще купа поз, які ти хотів би спробувати.

– Ти зведеш мене з розуму, – Фелікс м’яко поцілував хлопця, перевів руку з шиї на талію і стискаючи її.

– Ну що, пішли у душ?

Фелікс на це нічого не відповів, лише почав підніматися з ліжка, тягнучи Хьонджіна за собою.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

3 Коментарі на “Let me feel you