Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Happy end

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Юнгі вперше за багато років прокидається з посмішкою. В його житті все почало налагоджуватись, не без допомоги рудоволосого хлопчини звичайно. Він просто валявся в ліжку, думаючи про все це. Пропозиція нового знайомого дуже зацікавила хлопця і він твердо вирішив поїхати до сестри, адже це не телефонна розмова.

Сніданком знову зайнявся Мін, він звісно не має нічого проти рамьона, але їсти його третій день підряд організм вже відмовляється. З того що хлопець знайшов в домі вийшов прекрасний пібімпаб. Поснідавши Чімін нічого не став слухати про те що Юнгі сам добереться до сестри, аргументуючи тим що його машина розбита, а в Чіміна і так нема планів на день. Побурчавши щось про таксі хлопець таки погодився.

Незважаючи на вже доволі пізню осінь, погода була прекрасна. Світило сонечко і дув легкий прохолодний вітерець, на небі було декілька хмаринок що періодично закривали сонце занурюючи землю в легку тінь. На деревах більше не лишилося листя, вони вже чекали зимового вбрання, що дарує снігопад, але парк від того не став менш привабливим.

Вони без пригод дісталися до батьківського дому Юнгі, на превелику радість хлопця його матері вдома не було, стосунки з нею налагоджувати він так і не хотів, занадто глибоку рану вони з батьком залишили на серці юного хлопця. Сестра з радістю прийняла гостей, звісно не обійшлось без дюжини запитань про нового знайомого і пом’ятий стан брата. Юнгі не відкрив для неї всієї правди, він не хотів щоб та сварилась з матір’ю тому і приховав що її хотіли видати заміж.

Джи А назвала зустріч хлопців долею, так як кожного разу вони рятували один одному життя. Чімін відразу завоював довіру дівчини тому вони домовилися що приїдуть ще, або запросять Мін Джи А до себе. На рахунок пропозиції Чона вона відразу погодилась, тому що вже почала розбиратися у спрвах компанії і швидко зрозуміла що від співпраці з Юрі доволі великі збитки.

Хлопці повернулися додому в гарному настрої, Чімін не замовкав всю дорогу вихваляючи сестру Міна, він захоплювався її розумом та кмітливістю, Юнгі на це тільки сором’язливо посміхався. Оцінивши ситуацію з продуктами вдома хлопці вирішили замовити піцу та відкрити пляшку вина, щоб було веселіше.

Доставка прибула доволі швидко, хлопці сиділи у вітальні перед телевізором, вони постійно жартували та сміялися, обговорювали моменти з дорами.

Юнгі настільки занурився в сюжет що не відразу відчув тепло від плеча Чіміна, що вже сидів до нього в притул. Помітивши це нарешті, Юнгі підняв голову та опинився практично віч-на-віч з Паком.

Обоє завмерли

А потім наче хтось потягнув за ниточку і вони потягнулись один до одного

Їх губи зустрілись в м’якому поцілунку

Майже невинному

Юнгі ласкаво, дуже ніжно цілував його, викликаючи мурашки по всьому тілу. Слова їм були не потрібні, тіла говорили набагато красномовніше. Від розуміння що ці м’які гарячі вуста, що так вимогливо цілують його власні, належать Юнгі голова йшла кругом, а тіло тремтіло від бажання та хвилювання. Чімін обхопив його за талію і притягнув сильніше, проникаючи язиком глибше в рот.

Чужа рука сковзнула під футболку, ніжні пальці проводили доріжки по спині та повільно спускалися нижче. Чімін відкинув голову назад, відкриваючи доступ до шиї чим Юнгі і користується. Він провів язиком по всій довжині та зупинився біля вуха, Чімін задихався від такої близькості.

-ти неймовірний, – прошепотів на вушко Мін, цілуючи рожеві щічки.

Юнгі дає волю губам, він підіймається вище лишаючи багато невинних поцілунків і знову накриває пухкі вуста, відразу поглиблюючи поцілунок. Чімін не змушує довго чекати і Юнгі чує звуки задоволення, які ловить своїми губами.

Чімін мимоволі вигинається вгору, коли чужа рука гладить його прес, пах одразу ж напружується від очікування, хочеться просити Юнгі продовжувати, але він мовчить і знову цілує. Юнгі сам межі не переходить, погладжує тіло зверху, хоча до нестями хочеться долонею ковзнути в штани, змусити Чіміна стогнати і дихати важче.

Юнгі зриває дах, він хаотично цілує його шию, плече і знову губи, він здається надто жадібним. Не кажучи ні слова, стискає через тканину напівзбуджений член Чіміна. Хлопець переривчасто дихає і тихенко хникає, чорт, як же він цього хотів! Юнгі впевненим рухом тягне його домашні штани донизу і кладе руку на його член, Чімін стогне й одразу до болю кусає губу, відкинувши голову назад.

-скажи що я роблю все правильно, – у шию хрипло шепоче Юнгі, а сам вже тремтить від бажання.

-ти все робиш правильно, – тараторить Чімін. – Не зупиняйся.

Чімін опускає руки та швидко звільняє Юнгі від одягу, долонею обхоплює його член, твердий і готовий

-мм.. -видихає хлопець, коли його кусають за шию.

-блять, – вилаявся Мін та штовхнувся стегнами вперед.

Чімін повторює його рух. Вони вже обоє напівголі, мокрі від поту та збудження, Юнгі звідкись дістав пляшечку змазки видавив собі на пальці і почав ліниво розтирати. Коли рідина нагрілась він підніс один палець до входу і штовхнувся в середину зловивши губами крик Чіміна. Він повільно розтягував хлопця, поступово вводячи ще один палець, а пізніше ще один.  Хлопець хникав від задоволення та просив більше, і Юнгі це йому дав.

Він вийняв пальці з характерним звуком, одягнув презерватив, та почав повільно входити. Спочатку тільки головкою даючи Чімінові час звикнути, тоді легкими рухами став штовхатися далі, зриваючи прекрасні звуки задоволення з вуст напроти. Чімін викрикував раз за разом його ім’я, з очей бризнули сльози, які Юнгі ловив губами. Хвиля задоволення накрила їх майже одночасно і вони знесилено лежали в обіймах один одного.

-здається я закохався, – прошепотів Чімін, опустивши голову на груди хлопця.

-я теж, – не довгодумаючи відповів старший, – я це говорю дууже рідко Чімін, тому слухай уважно, – голос Міна став серйозним, – я кохаю тебе і не збираюсь відпускати, тому запрошую на побачення.

-мг, – вже сонно промурчав Пак, – з тобою хоч на край світу.

Щось я затягнула з продовженням, але сильно не бийте, людині потрібно писати дипломну HELP

Якщо буде натхнення напишу ще декілька коротеньких бонусів, але поки що статус міняю на дописаний, дякую всім хто читав мою роботу, люблю вас котики:)

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь