Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

gloednieuw

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Біологія. Господи хто взагалі це катування придумав. Думає Чімін, слухаючи абсолютно непотрібні йому лекції, від яких не те, що заснути, померти можна. І ця дибільна анатомія, з якої сміються половина неандертальців, тобто, однокласники. Середні віки чесне слово. “І нахрен мені знати будову члену, що я бля в дзеркалі не побачу”, обурюється він. Проте добре зрозуміло, що не один Чім, м’яко кажучи, не зацікавлений на інформації яку намагається донести вчитель, адже неприкриті розмови, явно не на тему уроку, наврядчи свідчать про зацікавленість.

-Я так розумію, що всі дуже розумні-не витримує вчитель-що ж, тоді ви розповідайте. Невисокий чоловік стоячи біля дошки, вказує указкою на середній ряд, звідки найбільше доносилось шуму. Всі одразу затихли й в класі повисла незручна тиша, з якої легко виходить, одна жертва невдалої еволюції. Ну так принаймні вважає Чімін.

-А ви в Пака спитайте?-з противною посмішкою говорит Рен-він вам багато чого розповість. Господи, та коли вже його чорти заберуть. Якщо, повний ідіотизм та життєві розуміння на рівні доісторичної людини лише поняття, то Чімін знайшов живий приклад. Та ще й Деймон та Вів’єн бігають за Реном як цуцики, бувши впевненим, що таким способом зароблять репутацію так названих “бед боїв”. Проте знаходяться вони на самому низу “харчового ланцюга”, якщо копнути глибше в їх нутро.Весь клас починає непристойно сміятись, а Чімін своєю чергою, густо червоніє, як і вчитель.

-Тільки ви про жіноче тіло не питайте -додає Деймон-наш Чімін ним не цікавиться. На ньому теж та противна посмішка. Плюнути б йому в обличчя.

-Та твій писок хоч колись закривається-неочікувано навіть для себе, видає Чімін. На перерві такого б точно не сказав, а то б другого синця точно не уникнути було. Деймон точно не очікував відсічу, тому очі в раз округлились і від здивування навіть відкрився рот.

-Так, все, досить -перериває їх учитель трішки схвильованим голосом. Зрозумів, що мав на увазі Деймон розповідаючи про Чіміна. Тут тільки дурний би не зрозумів.

Після дзвінка в Чіміна почала наростати паніка. Вчитель піде та і навряд чи ця трійця забула про сказані Чіміном слова. Хоч би не синець, задовбався купляти ці щільні консилери. Крутиться в його голові. Але і не через 5, не через 15 хвилин до нього навіть слова не сказали. Невже доля змилувалась над ним. Проте цікавість в Чімінові росла геометричною прогресією. З якого такого дива? Весь час його над ним знущались тільки через його існування, а тут навіть на грубість не відповіли.

-Надіюсь Юнгі буде нормальний пацан-каже Вів’єн, закидаючи ноги на парту. Безкультур’я.

-Так, можливо допоможе нам в перевихованні нашого об’єкта-ухмиляючись Рен киває на Чіміна. Самих би перевиховати. На них тільки подивиться та й хочеться спитати в батьків “ви знаєте що таке контрацептиви”? А то пускають у світ всяку заразу і спробуй здихатись від неї.

-Сістр я дома-кричить Чімін кладучи ключі на тумбу та зачиняючи двері. Плече неприємно ниє від не дуже сильного, про те помітного удару. Все одно причепились виродки, але хоча б не синець, вже добре.

-Заходь-чується десь з кухні. Дивно, сестра завжди зустрічає, але вирішивши не обдумувати це сильно, непоспішно знімає кросівок.

-Як там в школі?

-Тьфу тьфу тьфу, щоб не наврочити, все більш менш нормально.-говорить він спираючись рукою об стінку, поки знімає другий кросівок. Потім так і залишивши портфель проходить в далі.

-Та їм не до мене було, там має якийсь новенький прийти, Єба-він вмить застигає від шоку як тільки зайшов в на кухню. Замість звичного каштанового кольору волосся, на його сестрі тепер яскраво рудий. Чорт візьми, як їй йде.

-Як тобі-поправляючи прядку волосся, питає Аніта. Чімін все так же продовжує стояти намагаючись переварити. Сістр і так ефектна дама, а це взагалі богиня.

-Сексі-з посмішкою каже.

-От дурне-заливаючись сміхом відказує дівчина.-то кажеш не чіпали сьогодні? Її тон в раз стає серйознішим, а погляд здивований та напружений.

-Ні, кажу ж новенький має прийти.-він підходить до столу та взявши чашку протягує в сторону сестри-чай будеш? На що отримує легкий кивок.

-Це що ж за новенький такий, що таких помилок долі зацікавив?

-Батько якась важлива шишка-спокійно каже, відкрито не зацікавлений в цій розмові. Він все так же дивиться на їх волосся, намагаючись звикнути до її нового образу.

-Дірку в мені пропалиш-погляд Чіміна не залишається не поміченим.

-Ні ну чуєш, мені нічого не сказала, і тепер обурюється.

-Це було спонтанне рішення, та і сюрприз хотіла зробити-виправдовує себе Аніта. Обоє сидять за столом та п’ють тільки заварений чай.

-Мене чесно дуже радує, що ці недоумки відстали.

-Ой сумніваюсь, що надовго -з розчаруваням в очах відпиває трохи чаю-завтра прийде той і все “наша пісня гарна й нова, починаємо її знову”

-Бляха мені аж цікаво стало, завтра розкажеш, що за пташка.

В класі повний гамір і ніхто ніяк не може заспокоїти своїх емоцій.

-Клас познайомтесь, ваш однокласник Мін Юнгі-каже, на перший погляд, привітна середніх літ жінка, котра є завучем. От би вона завжди така добра була.

-Всім привіт-відповідає брюнет трішки хрипуватим голосом. А Чіміна наче током пробиває. Якщо серце зараз не зупиниться від такої кількості ударі, то він втратить свідомість. Всі відверто розглядають новенького, і не дивно там є на що подивитись. Досить міцної статури брюнет, з чарівними смарагдовими очима та білосніжною посмішкою. Тут неможливо не задивитись. От і Чімін не відмовляє собі та буквально пропалює Юнгі поглядом. Та звідки ж ти такий красень узявся? Питає про себе. І лише після того, як новенький сів на вказану завучем парту, Чім відвів від нього погляд та швидко узявши телефон пише сестрі
my mommy: -АНІТААААА

бразер:
-Що сталось?

my mommy: -він чортов Аполон

gloednieuw(з нідер.) новенький*

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь