Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Fantasie sessuali

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Це було після святкування Нового року і дня народження Солері. Залишилося ще дуже багато випивки, яка вплинула на подію.Джорджія не пила, щоб на тверезу голову вибрати подарунок коханому. Але вона так і змогла нічого купити. Модель вирішила зателефонувати Вік.

-Привіт.
-Хай! Що хочеш?
-Мені потрібна допомога. Я не знаю що подарувати Дамі. Допоможеш?
-…
-Ау! Ти допоможеш чи ні?
-А?! А, так. Звичайно допоможу. Чекай мене через пів години в торговому центрі.

І відключилася. Обидві дівчини поїхали у великий торговий центр у центр Риму. Там Джорджія побачила п’яну Вікторію. Бас-гітаристка мовчки, без роздумів, взяла руку Солері і потягла на третій поверх. Вони купили вершки, полуницю, банани та ананаси. Модель нічого спочатку не зрозуміла. Була думка, щоб приготувати пиріг з фруктами. Але після виходу з продуктового, Анджеліс потягла дівчину в секс-шоп. Вік почала купувати все, що під руку попадало:різні презервативи (зі смаками, кольорами, формами), мастила для сексу, наручники, кляпи, мотузки, батог і т.д.
Загалом сума вийшла кругленька. Після вони купили подарункову упаковку і запакували все. По приїзду додому, модель поставила «подарунок» у себе в кімнаті пішла збиратися до вечірньої урочистості хлопця. Але для того щоб все завуалювати, вони купили по букету квітів, пару дорогих наручних годинників, і Солері купила класну, дорогу спідню білизну. Після вони всі разом поїхали в ресторан, де була трапеза. Всі перед початком вечірки подарували подарунки. Останньою була Джорджія. Вона подарувала подарунок, підійшла ближче і прошепотіла у вухо:

– У мене з кимось для тебе є подарунок. Ми його залишили на потім. Увечері все дізнаєшся.
Відразу ж всі сіли за стіл і почали святкувати. Вечірка була дуже довжиною і затяглася до самого пізна. Само святкування закінчилося близько 12-ї ночі, а всі приїхали додому близько другої ночі. Після того, як він побачив вміст, в його очах з’явилася сильна пристрасть і сильний сексуальний потяг. Хлопець підійшов до моделі і почав цілувати її шию, плечі і ключиці. Полсе він почав її Роздягати, поки та не залишилася повністю голою. Полсе він сам роздягнувся і повалив Солері на м’яке ліжко, а сам продовжував стояти. Та лежачи на ліжку приємно стогнала. У той же момент в кімнату тихо увійшла Де Анджеліс в одних стрінгах. Солері схопилася з ліжка і підійшла в притул до Вік.Вони злилися в солодкому, французькому поцілунку. Модель знову лягла на ліжко обличчям вгору, в той час соліст одягав ребристий презерватив і почав входити в дівчину. Від першого заходу вона голосно крикунла. Бас-гітаристка, щоб приглушити стогін моделі, сіла їй на личко, і та почала своїм язичком лизати клітор Вік. А в той час Анджеліс ще цілувалася з Даміано. Через пару хвилин соліст почав збільшувати темп рухів. Кричати голосніше і в той же час швидше рухати мовою, який приносив більше задоволення Вікторії. Після модель і бас-гітаристка помінялися ролями. поштовхи повільні, рух язика повільні. А через пару хвилин збільшився темп у пару разів. Підходив час піку соліста. Ім’я Солері злізла Анджеліс і вони вемсте лягли на живіт, головами до члена Даміка.Його різкі рухи руки довели член до піку оргазму і він вилив свою рідину на обличчя дівчат. Вік і Джорджія почали цілуватися, передаючи сперму один одному через поцілунки. Після вони ковтали її. руки і сам ковтнув. Вона була солодкою на смак. Після він уклав дівчат на ліжко, дістав вершки і видавив на соски і пупок. Зверху по полуничці і шматочку банана. Дамі була ще одна зона – зона члена, яку дівчата з радістю облизували. Після солодких і грубих занять вони лягли спати.Втомлені, мокрі та голі італійці, які так прагнуть сексу.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь