Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

comfort

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Звичайний вечір, звичайної п’ятниці, де Сонхун покликав Джейка до себе просто подивитися фільми …

 

Такі вечори у них не рідкість, частіше навіть спонтанне рішення обумовлене простим “я сумую “.

Хлопці сидять у темній кімнаті, де єдиним джерелом світла був тільки екран телевізора, на якому зараз відтворюється якась мелодрама, яку так любить Сонхун.

 

Ніхто з них навіть не приховує, що перегляд цього фільму точно не стоїть на першому місці.  Для Джейка це чудова нагода тримати Сонхуна за руку, ніжно погладжуючи кісточки.  А для Сонхуна – відчути себе у безпеці.  Адже Джейк – це ходячий комфорт, його маленький затишок на ніжках.

 

Джейк уже хвилин десять безперервно дивиться на Сонхуна, на його ідеальний профіль, його губи, очі, ніс… Старший ловить себе на думці, що хоче поцілувати кожен сантиметр на обличчі Пака.

Сонхун, відчувши пильний погляд на собі, повертається, питально вигинаючи брову:

 

– У мене щось на обличчі?  – тихо вимовляє він, ніби в домі, крім них, ще хтось є.

 

– нічого, крім краси … – з усмішкою відповідає Джейк, – а хотілося б щоб на ньому були мої губи – тихо шепоче він у саме вухо молодшому.

 

Сонхун трохи зависає.  Не це він сподівався почути.  Хоча чого ще можна чекати від Шим Джеюна.  Такі приколи в їхньому повсякденному житті можна часто помітити.  Це як невід’ємна частина Джеюна й взагалі їх стосунків.

 

– так в чому проблема?  – несподівано навіть для самого себе, так само тихо каже Сонхун.

 

І ось вони вже сидять один навпроти одного, а Джейк тримає у своїх руках обличчя Сонхуна.  Він ніжно, майже невагомо торкається своїми губами чола молодшого, великим пальцем погладжуючи його щоку.  Так він спускається нижче, цілуючи у скроню, у вилицю і в його улюблені родимки на носі.

 

Сонхун від цих дій ніби тане у його руках, майже повністю розслабляючись.  Через що доводиться тримати Шима за плечі, легко стискаючи тканину футболки, не в змозі стримувати ураган емоцій від, здавалося б, простих ніжностей.

 

Але тут губи Джейка накривають Сонхунов.  І Пак зависає вже вдруге надвечір.  У кімнаті стає спекотно.  Джейк користується збентеженням Сонхуна і починає повільно м’яты його губи своїми, тоді як молодший, схоже, втрачає зв’язок з цією планетою.  Він цілує повільно, але так чуттєво, що це зводить Пака з розуму.  Голова паморочиться, а внизу живота приємно тягне.

 

У цей час Сонхун трохи приходить до тями і потроху починає брати ініціативу у свої… губи?  Що викликає у Джейка лише хитру посмішку.  Бажання бути ще ближче бере гору і Сонхун повільно сідає на коліна старшого.  Мляво дивиться зверху вниз і назад припадає до його губ, не в змозі зупинитися ні на секунду.

 

А Джейк спостерігає.  Він дозволяє Сонхун вести і тепер просто дивиться на нього крізь напівприкритих очей.  Слідкує за кожним його рухом, за кожним його зітханням і кожним півстоном.  Йому подобається бачити до чого він доводить молодшого одним лише поцілунком.  Це викликає в нього усмішку, а потім і легкий смішок, який підхоплює Хун.  І ось цей поцілунок уже й поцілунок не схожий.  Джейк міцніше обіймає Сонхуна за талію, притискаючи його до себе так близько, що їх серцебиття зливається докупи.  Тепер вони просто хихикають у губи один одному і почуваються найщасливішими.  А що по фільму?  А фільм дуже класний.  Їм безперечно сподобалося.  Варто, мабуть, навіть переглянути…

<3

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “comfort