Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Brothermather

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

  1. Інета Стюарт дівчина яка навчаєця у університеті мистецтва, із самого дитинства її опікує її старший брат Джон Стюарт – простий хлопець який в ранньому віці лишився один із сестрою коли батьки покинули їх(аварія). Джон замінив Інеті і маму і тата, він вчив її того чого навчали батьки, тому що в них родичів небуло. Кожен раз Інета става дорослою і робила все наоборот, зараз у неї перехідний вік, вона закінчує навчання, але в її серці лежить любов. Вона ніколи не відчувала цього, однак дівчина скоро забула це почуття коли дізналася що він закоханий у іншу. Невдовзі сусідами Стюардів стають багаті дітлахи, які вирішили зняти дім на літо і відпочити від сварок батьків: Манджи Ролд – вона адвокат, але веде розгульне життя від недавна коли її вже чоловік ізиинив із її подругою і Бренд Ролд – хлопець який все вляпається в якісь дурниці, але він про це не хвилюється адже всі помилки забере сестра. Ось канікули і в один нічний день Джон чує музику у будинку навпроти, вирішує піти і зупинити це все. Але все було намарно, він вирішив лишити цю справу, але на тій же вечірці він баче свою сестру, яку просив піти з ним, але ж вона відмовилася бо знов закохалася. Він вирішив залишитися там і прослідкувати за нею. І тут його доля зводить із Манджи яка була вже п’яна, дівчина приставала до нього але він відмовлявся бо боявся не прослідкувати за сестрою. Однак його думки затуманив поцілунок. А ось Інети все не просто, Бренд ігнорує її і проводи час з іншими дівчатами. Вона розуміє що це не її і йде,однак її зупиняє хлопець і пристає до неї, і він получає по щоці і це перетворюється на сварку. Бренд це помічає і підходить до них, але одна спроба виясниння це одна і ще більша сварка. Інета погрожує що подзвонить в поліцію про що Бренд бере її за руку і веде кудись із поглядів інших…
  2. Наступного ранку, Джон не помічає як опинився в одному ліжку із Манджи, навколо безлад але він одягнутий. Він вирішив йти, вже настав день але Інети ніде немає. Джон і Манджи провели весь день в пошуках брата і сестри,поліція все що могли вони підняли на ноги, однак вже і ніч а їх досі немає навіть немає слідів. Джон звинувачує в всьому Манджи яка напоїла його і положила в ліжко, але її було абсолютно всеодно. Невдовзі поліція знаходить Інет і Бренда, на остворі Бор.Джон і Манджи відправляються на острів, і тільки попадають у скрутні моменти про що самі і закохуються і застають Інет і Бренда де вони просто проводили разом час як друзі. Інета була рада бачити брата, але Джон був радий що вона не сама і знайшлася.

Brothermather- VIM

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь