Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

6 Феєричне відкриття

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

#кринжожовтень

День 6: Смішні/ Дивні

-ВИЙДИ І ЗАЙДИ НОРМАЛЬНО. ВИЙДИ І ЗАЙДИ НОРМАЛЬНО- СЕКСШОП “ВІДЬМАЦКІ ВИТІВКИ ВІЗЛІ” ЗАПРОШУЄ НА ВІДКРИТЯ.— біля двоповерхової будівлі на алеї Діаґон походжав чоловічок в костюмі пеніса та з флаєрами в руках.

-Мда, я про твоїх братів була кращої думки.

Рон і не помітив, як поряд виникла Герміона.

-А що не так? Я ж не безкоштовно це роблю. А всяка праця ціна.

-Та це ж, знущання. Роне, от скільки вони тобі заплатять? От скільки? Ти посеред червня в цьому костюмі,+ тебе побачать усі хто тільки можна, як не побачать, то їм розкажуть. Приїдеш до Гоґвортсу з тебе ржатимуть до кінця навчання. От воно того варте? Якщо тобі не заплать, стільки за скільки можна купити їх крамничку то ні. Навіть Добі так принижуватись не буде.

-Якщо ти така розумна, то скажи де я ще можу заробити!

Герміона зробила глибокий вдих та видих. Її тон став спокійніший

– Я дуже зла. Я дуже зла на Фреда та Джорджа. Моєї злості немає меж. ЩО ВОНИ СОБІ ДОЗВОЛЯЮТЬ!?— і вона розвернулася та швидко покрокувала до крамниці.

Вийшла з неї в ще дивнішому костюмі та флаєрами в руках.

-Знаєш, Якщо позоротись то тільки разом. Я розумію, що ці гроші тобі дійсно потрібні, і ти нікуди від цього не дінишся.

-Гермі, а ти хто ?

-Клітор.

І вони заголосили разом.

-ВИЙДИ І ЗАЙДИ НОРМАЛЬНО. ВИЙДИ І ЗАЙДИ НОРМАЛЬНО- СЕКСШОП “ВІДЬМАЦКІ ВИТІВКИ ВІЗЛІ” ЗАПРОШУЄ НА ВІДКРИТТЯ.

 

 

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь