Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Поза межами ідіотських сумнівів буття інакомислячого

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Опис: Роздратований через їхні постійні жарти та занепокоєний інформацією, про яку дізнався, Альхайтам вирішує проявити трохи цікавості до Кавеха у гарячу мить прийняття неправильного рішення. Але як визначити, коли хтось зайшов надто далеко, коли жоден з них не хоче відступати від кордонів, встановлених їхньою гордістю та розбіжностями.

Ірраціонально… Нерозумно… Нелогічно…

Кавех справді пробуджує в ньому ідіота.

 

Ми з Кавехом часто сваримося.

Наші суперечки не схожі на виважені та раціональні аргументи, яких можна було б очікувати від двох розумних людей, і, аналізуючи їх, я можу визнати, що Кавех – геніальна людина, адже він, мабуть, один з найфантастичніших умів у Сумері. Однак, попри мої численні таланти, мені завжди не вистачає слів, щоб передати свої позитивні почуття. Це щонайменше дратує, оскільки моє “ставлення”, здається, підживлює його вперті переконання в тому, що я вважаю його дурнем.

Злочин, якого я ніколи не скоював, але за який, неодноразово притягувався до відповідальності. Ці безпідставні звинувачення є досить незручними в найкращі дні й абсолютно нестерпними в решту часу, оскільки Кавех сам є персонажем “все або нічого”, реакція, яку він викликає своїми незліченними промовами, має подібну схему, оскільки моя толерантність до нього відповідає його світогляду ремісника і перфекціоніста. Все або нічого. Дивно, як сильно він може змінити мою особистість, просто існуючи.

Це викликає тривогу, і часом я лякаюся тих ледь помітних змін, яких я зазнаю, поки він безтурботно доживає свої дні в моїй оселі, а іноді мені здається, що я сперечаюся, борюся з ним лише для того, щоб довести своє его, що є марною витівкою в ілюзії, ніби архітектор Кавех не може мене зрушити з місця.

– Я не міг собі уявити, що ти зрозумієш мої інтелектуальні зусилля з вадами твого безнадійного романтизму.

Хоча мені не звикати обмовлятися, сьогодні я особливо злий. Однак, перш ніж я встигаю відмовитися від своєї недоречної заяви, Кавех завдає удару у відповідь, і його обличчя розливається рум’янцем від стримуваного гніву проти моєї безглуздої заяви.

– Дивно, як ти так далеко зайшов в Академії, якщо тобі, здається, бракує пристрасті, яка б спонукала до пошуків мудрості, – розум явно залишив його, оскільки вишукана пара гранатів, що прикрашають його обличчя, блискають на мене з незрівнянним презирством. Я не ціную романтизм як особистість, але навіть я бачу його привабливість. Його шовковисте волосся кольору піску пустелі, шкіра кольору слонової кістки, очі з вогняним відтінком і довгі вії, що нагадують мені порцелянові ляльки, які торговці привозять з Фонтейну, викликають у мене розгубленість і небажане відчуття таємничості. Перебувати в його присутності ніколи не було легким завданням, але жити поруч з цією міфічною істотою просто неможливо.

– Пристрасть і романтизм – це різні речі. Як ти сказав, пристрасть спонукає жагу до знань. А романтизм –  це те, що спонукає людину, попри обмеженість власних коштів, фінансувати й будувати “magnum opus”, а потім занурює її у неймовірно великі борги, доки вона не втратить житло і не почне жити нахлібником, покладаючись на терпіння і толерантність своїх колег. Я впевнений, що ти знайомий з цим ланцюжком подій, – я відчуваю потворну гниль сорому у своєму серці, коли безглуздо лаю його за обставини, що призвели до нашого співжиття. Навіть коли ці жорстокі слова злітають з моїх вуст, мені хочеться замовкнути. Кавех, яким би дратівливим він не був, не нахлібник. Я поводжуся нерозумно. Моє надмірне прагнення довести свою правоту призвело до того, що я опинився в замкненому колі, я не схожий на самого себе, тільки цього разу з іншої причини.

На мою грубу репліку його очі звужуються, і він крутить носом із заслуженою відразою. Від цієї простої відповіді дріб’язковість розбиває моє нутро, як камінь, і я залишаюся порожнім, гордим, лушпинням і намагаюся вирахувати, як вийти з цього становища.

– Чи зможеш ти прожити тиждень, не використовуючи мої обставини проти мене, Альхайтеме? – у його голосі пролунало низьке гарчання, і мені стало цікаво, чи зможу я утриматися від того, щоб не піддатися своїй зарозумілості й не завдати удару по вразливому самолюбству Кавеха. – Клянуся Сімома, якщо ти будеш таким негідником, через те що я живу з тобою, то з таким же успіхом можу переїхати до колеги.

– О, це я нахаба? – я відповідаю без жодного промаху, справді демонструючи, що більше не можу вибудовувати зв’язні аргументи в голові перед тим, як їх висловити, і просто реагую на стимул, як звір. – Тоді тобі пощастило знайти колегу, який не вірить у взаємні поступки, – продовжую я жорстоко, абсолютно не звертаючи уваги на те, яким враженим він зараз виглядає, – ти забуваєш, яким доброзичливим і співчутливим я був, дозволяючи тобі жити тут, не платячи за оренду, і навіть терпляче ставлячись до того, як ти щодня підриваєш мій здоровий глузд своїми нескінченними скаргами, скиглінням і розпустою…

– Розпустою? – Кавех негайно обриває мене, і я ковтаю рештки мого невдало побудованого аргументу, коли помилка усвідомлюється в моєму затуманеному розумі. Я щойно розголосив інформацію, яку не мав би знати, а Кавех не настільки наївний, щоб припустити, що вищезгадані знання про його менш пікантні способи заробітку були отримані без зловживання моєю владою. – Ну, хіба ти не молодець? – він вже навіть не сердиться, я інстинктивно уникаю його погляду, коли мої плечі опускаються. Якщо він і є талановитим, то в тому, щоб розкути повного дурня, який живе в глибинах мого натренованого розуму. – Отже, ти використовував свій статус Писаря, щоб шпигувати за мною. Хоча я не ставлю такий непрофесіоналізм вище за тебе, я хотів би знати причину, чому ти це робиш, – запитує він, і мій видимий сором розпалює його справедливий гнів.

Справді, чому? запитую я себе, безрезультатно шукаючи пояснення першопричини багатьох ночей, які я провів, розплачуючись з авторитетними вченими та високопоставленими мудрецями за інформацію про аморальні вчинки перелюбу Кавеха в його відчайдушні часи бідності. Коли я намагаюся розібратися в моїх різноманітних мотиваціях, в моїй голові прокручуються кислі спогади про те, як мудреці чітко описували, як вони пожирали Кавеха. Оскільки я вже пробігся очима по його очевидно гарних рисах обличчя, моя увага перемикається на тонкіші речі. Наприклад, м’який вигин його стегон, форма гарних губ, на яких до моторошності відсутня будь-яка форма потрісканої шкіри, потім – щілина між стегнами… Думки про це викликають у мене розчарування, бо я знаю, що якийсь дивак колись вивільнив себе, втираючись у цю звабливу щілину, наче пес у тічці.

– Я чекаю на твої пояснення, Альхайтаме, – він схрещує руки, і навіть коли я не дивлюсь на нього, я знаю, що його допитливі очі спрямовані виключно на мене з глибокою ненавистю, і ця увага, попри те, що походить з неприємного місця, з незрозумілих причин є чудовою. Абсурд. Академік у моїй голові ретельно вивчає мене. Абсурдний та ірраціональний Альхайтхам. Ти вище цього. – Ну? – запитує Кавех.

– Я підозрював тебе, – я говорю, стримано і без докорів сумління, коли нарешті зустрічаюся з лютим поглядом Кавеха. – «Смачно» – єдине слово, яке я можу придумати, коли на моєму обличчі з’являється посмішка, яка успішно витісняє рештки невдоволення мого дратівливого сусіда по кімнаті. – Чесно кажучи, я не мін придумати вагомої причини, чому ти гуляєш після опівночі в більшість робочих днів, до того ж ти завжди повертаєшся додому п’яний і розгублений у такі ночі. Тож я вирішив, що якщо у тебе є достатньо грошей, щоб пиячити в місцевих барах, то ти можеш з таким же успіхом платити за житло, яке я тобі благодійно надав. Але ніколи не думав, що ти будеш спати з мудрецями та приймати їхні подачки, – я іронічно хихикаю. – Вони описали тебе, як справжню суку, яку не треба було особливо підштовхувати.

– Як ти смієш? – гарчить на мене Кавех, на що я суплю брови.

– Це їхні слова, не мої. Ти маєш радіти, Кавеху! Відтепер світло Кшахравара не буде твоїм єдиним титулом в Акедемії! Хоча твої необдумані вчинки, сповнені відчаю, дещо підмочили й мою репутацію. Попри наші розбіжності, я сподіваюся, що ти плануєш якось це компенсувати.

– Компенсувати? Сподіваюся, ти не просиш мене продемонструвати, що я робив мудрецям… – слова Кавеха обриваються, коли огидні наміри моєї підсвідомості виринають на поверхню і починають проступати у моїх висловлюваннях. – Ти справді покидьок цього світу, Альхайтаме! – огризається він на мене, проте його завзяття недовговічне, бо я відмовляюся відповідати на його дешеві образи.

Кавех мене ненавидить. Я зрозумів це після наших численних безглуздих суперечок на несуттєві теми: чия черга мити посуд, моя прискіпливість до використання інгредієнтів з пустелі, як часто треба прати одяг. Якщо є спір, Кавех неодмінно намагатиметься бути протилежним мені. Кавех мене ненавидить. Наші стосунки й так уже в руїнах. Тому я також знаю, що мені нічого втрачати, якщо я поводитимуся перед ним так розпусно.

Я мовчки простягаю руку, кінчик вказівного пальця зачіпає місце, де застібається сорочка, трохи нижче його грудей, і допитливо смикаю за неї. Я чув розповіді про те, якою чутливою насправді є шкіра під цією вуаллю, і в моєму нутрі, на превеликий жах, розростається непристойне бажання. Я підіймаю погляд, щоб побачити вираз цілковитої відрази на цьому елегантному обличчі, і моя вільна рука наполегливо тягнеться, щоб обережно доторкнутися до нього, попри те, що він ледь помітно здригнувся.

Як дивно, – промовляє голос у моїй голові, – це не схоже на мене, бути настільки агресивним. 

Потім моя рука ковзає далі під його вільну сорочку, Кавех інстинктивно робить кілька кроків назад, і я йду за ним, врешті-решт, заганяючи його в кут нашої кімнати. Щойно його спина торкається стіни, він злегка відсторонюється, це дещо розважає мене і залишає більше бажання. Різко вдихнувши, я нахиляюся ще глибше, щоб вгамувати свій бездонний апетит. Гладкий алебастр його грудей веде мене до ніжного піка, гарячого і м’якого, на відміну від решти його тіла. Подушечки моїх пальців обводять його форму, описові слова не можуть сформуватися в моєму горлі, і я просто підношу обличчя вперед, щоб поцілувати його в скроню, де він найкрасивіший, першим. Він обертається до мене, наляканий і пригнічений, з трохи відвислим від шоку ротом. Заїкання, які не можуть сформуватися в зрозумілу мову, булькають у його горлі, і я користуюся цим шансом, щоб ще раз познущатися з нього оскільки цього разу я краду другий поцілунок з його вуст. Моя долоня притискає його обличчя на місце, коли я куштую його нахабний рот, такий солодкий, попри отруту, яку він постійно випльовує в мене, такий теплий, попри його постійне холодне плече.

Кавех – це ходячий оксюморон. Він абсолютно безглуздий. Я повинен його відпустити.

Але я не відпущу.

Я не можу.

Тверді руки, що слухняно звисали з його боків, нарешті підіймаються і б’ють мене в груди на знак протесту проти того, що я з ним роблю. Але я також відчуваю, як тепло розливається по його обличчю, коли воно переходить на мою долоню, і тоді він заражає мене своїм запалом. Як я і здогадувався раніше, він суперечливий у самій своїй суті, тут він демонструє ідеальний приклад, протистоячи мені своїми агресивними рухами, але його язик зустрічається з моїм, щоб навчити мене мови, якої я ніколи раніше не чув. Його кулаки повільно розтискаються, коли він кладе свої долоні мені на груди, а я кладу свою руку на його оголену, відлуння його серцебиття розбурхує мою душу, і я відчуваю, як мій інтелект відходить від мене.

Його очі заплющуються, і я наслідую його приклад, дозволяючи нашим губам, язикам, диханню говорити для різноманітності. Від хвилювання, що пробігає по спині, найкращі літературні твори, які я читав, здаються тьмяними й безглуздими, я досягнув нового рівня мудрості та не відступлюся від прагнення заглибитися ще глибше найближчим часом. Руки Кавеха ковзають по моїх плечах і на мить зупиняються на моїй лопатці, обводячи кола на кістках. Моє дихання прискорюється, коли я згадую і промовляю один з наших обов’язкових текстів:

– Лопатки – це єдине, що залишилося від наших крил, коли ми були на Селестії.

– Що? – на обличчі Кавеха розпливається схвильована посмішка.

– Це з вірша, який ми колись вивчали, – я відкашлююсь, коли до мене знову повертається ясність. Що ти таке кажеш? Навіщо? Ти що, з глузду з’їхав? Я ще раз докоряю собі, але застиглий погляд Кавеха, сповнений змішаних веселощів і приниження, підштовхує мене до продовження. – Що ти так дивишся? Ти справді думав, що ми вивчаємо мови й символи в “Хараватат” заради забави? Я читаю тексти, в яких записані всілякі мови, – я продовжую захищатися, і тут я подумав, що я один з тих, хто не говорить багато.

Його руки змикаються за моєю шиєю, застаючи мене зненацька і змушуючи замовкнути, поки я вивчаю його буряково-червоне обличчя, шукаючи причину його обіймів.

– Я… думав, що це було приємно.

Я подумки прокручую ці кілька слів у пам’яті, здається, цілу вічність. Ось воно. Печатка моєї перемоги. Схвалення від недосяжного, постійно суперечливого Кавеха. Він підняв свій прапор поразки та присоромив себе як невдаху, обійнявши мене за шию в щирих обіймах, дозволивши мені постійно пестити його жорсткі піки й відчувати ганебне збудження від того, як він подає стегна вперед, готовий прийняти назад мою зростаючу інтригу, якщо я коли-небудь нахилюся ще глибше. Я виграв.

І все ж я почуваюся тут найбільшим невдахою.

– Я забираю назад свої слова про школу Хараватат. Я здивований… у тобі є щось на кшталт романтизму.

І тут мене осяяло. Я, мабуть, звучав абсолютно приголомшено, коли не думаючи прочитав цей рядок. Не дивно, що зараз я відчуваю себе таким розбитим і дурним, я якось ненавмисно передав нюанси нерозділеного почуття комусь настільки емоційно керованому, як Кавех. Не маючи можливості виправити його або докорити собі, я продовжую, з багатьох причин.

По-перше, я хочу піти далі, я хочу досягти нірвани, яку досліджували ті мудреці, і навіть піти далі. Тобто, якщо на це буде воля святилища, в яке зазирають мої руки, звісно. По-друге, Кавех вперше дивиться на мене з почуттями, окрім абсолютної ненависті, і мені чомусь подобається ця його м’якша сторона, і я не хочу передчасно відходити від нього. Нарешті, і це найважливіше, тому що за межами мого інтелекту, мого его і моєї логіки, голос в моїй душі, в самому моєму серці, кричить, що нічого не можна виправити.

Я хотів би кинути виклик цьому поняттю.

– Залиш це, – на моєму обличчі з’являється невеличка посмішка, коли рука, яку я тримаю на його обличчі, спускається до шиї й розстібає застібку його червоного плаща. – Незабаром ти отримаєш набагато більше. – я шепочу йому на вухо і спостерігаю, як зігріваюча оболонка перетворюється на тонкий відтінок винно-червоного. Втративши будь-яку стриманість, я притискаюся стегнами до його стегон і дозволяю своїм діям говорити там, де моїх слів недостатньо.

Твій розум прекрасний. Мої губи торкаються його чола, його лихоманить від моїх наполегливих дотиків, які підштовхують, провокують його чуттєвість, і ми разом падаємо зі скелі божевілля, точніше, я тягну нас обох донизу. Тихий стогін загрожує вирватися з нього, але він приглушує його, щільно стискаючи губи. Але я все одно чую його голосно і чітко, навіть коли його реакції застрягають у горлі. Прослизнувши під спідницю його сорочки, я розгортаю шовкову тканину по його тілу, все більше рум’янцю проникає на шматочки оголеної шкіри, коли я завойовую все більшу частину його, спочатку очима, а потім руками. Він наважується на секунду спробувати прикритися, зчепивши мої руки з його руками в рукавичках, я притискаю обидві його руки до стіни, на його превеликий жах.

У тебе прекрасні очі. Я проводжу губами по вигину чола, обережно доторкаючись до заглиблення очниць, в яких зберігаються найвишуканіші коштовності, які я бачив в житті. Він захищає їх завісою своїх блідих повік, і коли я посилаю свій другий поцілунок, його довгі вії лоскочуть мою нижню губу. Його мляві пальці стискаються в моїй суворій руці, і тривожне дихання виривається з його вуст, коли я осипаю його дрібними поцілунками, як винагородою. Я знаю, що він відчуває більше поразку від насолоди, піддавшись моїм пестощам, він дійшов до свого найганебнішого стану.

– Зачекай! – затинається він. – Альхайтем, зачекай! — продовжує він, стаючи все більш відчайдушним з кожним дражливим поцілунком, що затримується на його несамовитому тілі. Я вивільняю його руки й намацую шлях вгору по цих напрочуд струнких передпліччях. Далі я знімаю з нього рукавички, мені просто хочеться доторкнутися до нього всього, навіть до тих граней його краси, на які інші академіки не звертали уваги. Я обводжу маленькі кола на його долонях, коли вони оголюються, дивовижно, як кожен ледь помітний дотик, здається, збуджує його.

– Припини. – він благає, Кавех насправді благає з легким скиглінням. Це звучить нереально.

Твої слова прекрасні. Я знову затикаю йому рота губами, наш другий поцілунок агресивніший за перший, здається, я вже став красномовнішою мовою хтивості, частково завдяки моєму репетиторові. Ми завжди сперечаємося, здебільшого про несуттєві речі наодинці й про наші ідеали в громадських місцях. Я таємно обожнюю його співчуття, його пристрасть, його ідеали, які мене навчив відкидати як наївний ідеалізм той самий інститут, який мене сформував. Нерозумно відкидати корисливий ідеал “виживає найсильніший”, нерозумно поважати стародавні форми ремесла і зберігати вчення про ці техніки, термінал Акаша не є розв’язання усіх проблем. Я звинувачував його в тому, що він поводиться як “добрий молодець”, хоча насправді я лише заздрив тому, як швидко він пропонував реальні поради та допомогу людям, які її потребували.

Я проводжу рукою по його волоссю, більш агресивно, ніж очікував, коли він ненадовго випускає напружений подих болю в нашому поцілунку. Його біляві пасма м’які на дотик і шовковистіші, ніж я міг собі уявити. Я прагну більше його тепла, більше сутності, більше його з нашим поцілунком. Я наполегливо благаю і вимагаю від нього, поки його коліна не починають тремтіти й він не відчуває, що ось-ось впаде на підлогу. Повільно я відступаю, коли суміш нашого поцілунку зв’язує нас разом брудним повідцем, що дзюркотить.

Ти прекрасний.

– Кавех, – задихаючись, починаю я, – ти справді хочеш, щоб я зупинився? – я продовжую з самовдоволеною посмішкою. Очевидно, це діє йому на нерви, оскільки роздратований погляд повертається на його розслаблені риси обличчя. Однак, замість його звичайного пристрасного презирства, зараз він більше схожий на миле надуття губок. –Тому, що я можу, – додаю я.

Він не мусить бути Писарем чи навіть з моєї школи, щоб розшифрувати те, що я насправді намагаюся сказати.

Проси та ти отримаєш. Це так просто.

– Не зупиняйся, ідіоте, – його очі зустрічаються з моїми, а брови з’єднуються в дещо жалюгідний вираз. Я притискаю його до грудей, і він з тихим зітханням вмощується в мої обійми. Кидаючись до мене, я знову опиняюся у відчайдушних обіймах Кавеха. Його руки знову лежать на моїх лопатках, і я підхоплюю його за стегна, несучи кудись, кудись, де я зможу повністю поглинути його.

Мої руки нетерпляче намацують його пояс, і, щоб вгамувати своє збуджене бажання, я даю йому дрібні поцілунки по всьому тулубу. Поки я навмисно цілую ніжний рожевий бутон його ареоли, Кавех в пориві болю в’яже пальцями моє волосся й егоїстично намагається спрямувати моє обличчя туди, де він відчує найбільше задоволення. Мій гіркий цинік запитує, чи був він таким же нужденним у мудреців, коли вони до нього приставали.

– Здається, ти шукаєш чогось особливого, Кавеху, – я цілую його трохи нижче ключиці, коли нарешті розстібаю штани та звільняю його ерекцію, що витікає, від пут пристойності. – Ти думаєш, що можеш просити про це своїми дорослими хлоп’ячими словами?

Я глузую з нього, на його превеликий жах, однак він занадто глибоко занурився у вир розпусти, щоб повністю зрозуміти мій сарказм і щире запрошення до жартів.

– Поцілуй мене ще туди, де приємно, – він тихо скиглить, я щиро шокований тим, що він сприймає слова, які злітають з моїх вуст, як наказ. – Торкайся мене більше – його благання покірне, і голосний стогін виривається з нього, коли мої руки проводять по його струнких стегнах і досягають вершини моєї мети. – Не дражни мене більше, Альхайтеме, – він закидає голову набік і вигинає спину, щоб потертися своєю мокрою довжиною об мою долоню, подібно до того, як бродячий кіт треться об ногу людини, нявкаючи в пошуках недоїдків. – Якщо я знепритомнію до того, як ти полегшиш мені стан, я тобі цього не пробачу.  – він мляво продовжує і з виснаженим стогоном затуляє долонею чоло. Я проводжу пересохлим язиком по його твердих сосках і клацаю кінчиком язика по соску, що височіє.

– Ти надто чутливий, як для досвідченого, – зауважую я і дозволяю своїм рукам блукати на забороненій території. Кавех дивиться на мене зверху вниз, його очі застигли від незв’язного задоволення і непереборної похоті, він намагається осмислити мої слова. – Ти продавав себе мудрецям, пам’ятаєш? – я з гіркотою наголошую на цьому твердженні.

– А, це, – Кавех знову відкидає голову назад, жалібно стогнучи, коли два моїх пальці досліджують його тремтячу дірочку. – Так, я пропонував секс Великим Мудрецям заради фінансування. – він безсоромно зізнається, я звужую очі у відповідь, а в моєму нутрі спалахує полум’я. – Але вони просто терлися об мене, або змушували використовувати рот чи щось подібне. – він продовжує, поки я відчуваю, як перші фаланги моїх пальців поглинає його жадібна паща.

– Ну, хіба ти не пишаєшся собою? – докоряю я йому, не дбаючи про те, як моє розчарування пробралося в мою мову. Я просуваюся далі, впевнений, що він витримає все, що я в нього кину, попри його здавлені крики, коли я проповзаю в нього все глибше і глибше.  Так само як він несамовито проникав у мою голову під час нашого співжиття. Спостерігати за його напруженням — пігулка, яку важко проковтнути, оскільки я, зі свого боку, знаю, що він звик до цього, і що боротьба триває лише тому, що Писар – той, хто насилує його тіло. Енергійні позиви змушують мене вхопити його за основу шиї, де найгарячіше, і кусати сильніше, доки його розбещеність не буде помічена мною. Його найлютішим заклятим ворогом.

– Ммм… так… як я і казав… – Кавех хрипить, коли третій палець намагається проштовхнутись в його опірні камери. Я не хочу слухати далі, його фізична відмова – це вже велика пігулка, яку треба проковтнути, і іржавий кинджал на моїй гордості. – Відтоді, як… як вони тільки… дбали про своє самозадоволення… ніхто з них ніколи не торкався мене… ось так. – нарешті йому вдається вимовити це.

Ці слова потребують певного часу для усвідомлення, оскільки вони не мають сенсу навіть для найпроникливішого розуму.

– Що? – я підіймаю голову, пригнічений до неймовірності тим, як не зріло я поводився, ставлячись так прискіпливо до Кавеха, до Кавеха з-поміж усіх людей. – Що ти маєш на увазі? Ти ж спав з ними, так?

– Так. – підтверджує Кавех. – Але ніхто з них не вважав за потрібне робити все те, що ти робив сьогодні. – я завмираю. Мій мозок відмовляється працювати, бо я вкотре випробовую цю наполегливу й уперту силу природи. Я навіть забуваю про пальці, які я просунув в нього на мить, оскільки холодний страх протвережує мене від моєї лихоманки. – Я маю на увазі, якщо ти шукаєш лише самозадоволення, чи не має більше сенсу просто спустити штани та встромити в мене свій пеніс, як тварина? Це те, що робили мудреці.

Він продовжує пояснювати, а мій сором просочується глибше з кожним складом, що злітає з його вуст.

– Ніколи б не подумав, що ти належиш до чоловіків, які отримують задоволення від служіння своєму партнеру в ліжку, –  він має нахабство хихикати наді мною, – не зрозумій мене неправильно, я вважаю, що це дорогоцінно.

Мої пальці утримують його від подальшого руху, і я поступово заспокоюю свої нерви. Справді, я був дурнем, коли так розлютився через маревне само потурання якихось старих чоловіків. Я навіть повівся на кілька розповідей, які жодним чином не відповідали дійсності, перш ніж вжити заходів проти мого колеги, мого суперника… мого дратівливого сусіда по кімнаті. Кілька поштовхів моєї руки, і він кричить від задоволення в крихке святилище наших тонких стін, я підповзаю ще вище і з силою закриваю рот, щоб затримати ці крики десь у більш стриманому місці.

Поки я рухаю в середині, щоб постійно розширювати його, моя вільна рука тягнеться до іншого соска і дражнить його, щоб відволікти мене від моєї поразки. Чорт забирай, я поступово відкриваю очі, щоб зустрітися з його задоволеним виразом обличчя, я сам себе розіграв. Тепер у нього з’явилася ідея, що я відчайдушно хочу його. Забудьте, як багато в цій “ідеї” може бути правдою. Коли впертий м’яз навколо його входу став більш податливим, я виймаю пальці один за одним, намагаючись робити це болісно повільно, я хочу, щоб він відчув кожну секунду. Він скиглить мені в рот з безглуздими благаннями у вигляді поцілунків, яким би милим він не був, його відчай падає на глухі вуха, тому що пальці повинні вийти, щоб щось інше могло увійти. Палець за пальцем, я відступаю від нього і повільно розриваю наш поцілунок, щоб краще спостерігати за його нетерплячою і безнадійною реакцією.

Я підводжуся на ліктях, як тільки виходжу з нього, і, вловивши мої принизливі наміри, він відмовляє мені в задоволенні від свого сяйва. Нехай буде так. Я хихикаю про себе і підіймаю його стегна, щоб я міг з легкістю увійти в його серцевину. Щойно я нахиляю свою збуджену головку до його входу, як чиясь липка, тремтяча рука хапає мене за передпліччя, щоб привернути увагу.

– Зачекай. –  він задихається, я підкоряюся з кислим виглядом, припускаючи, що він безглуздо тягне час. – Мабуть, мені варто відсмоктати, перш ніж ти введеш його в мене. – його груди коливаються від неконтрольованих ковтків повітря. Низка фраз не може скластися в єдине ціле в моїй затьмареній свідомості. Відсмоктати? Я не можу зрозуміти. Відсмоктати що? Не вражений моїм здивованим виразом обличчя, Кавех просто сам підводиться на лікті й обережно підповзає, знаючи, що стіл не витримає його повної ваги. – Буде боляче, якщо ти увійдеш без мастила. Хоча ти про це не знаєш, – він підіймає на мене брови з високим і могутнім виразом обличчя. – Будь ласка, прислухайся до мудрості старшого хоч раз. – навіть коли він просить мене про співпрацю, він звучить нестерпно зарозуміло… і я тужу за цим, як абсолютний ідіот.

Невже я остаточно зламався? запитую я архонтів, безтямно відступаючи від того, як я примусив Кавеха стояти на чолі столу замість мене. Коротко кажучи, я вкотре дивуюся, що змусило мене вирішити, що обідній стіл – найкраще місце для того, щоб так з ним вчинити. Він елегантно з’їжджає з дерев’яної платформи, нарешті стаючи переді мною на коліна, його очі втупилися в приз, що висить у мене між ніг, з певною мірою втішної інтриги. Приємно усвідомлювати, що я не єдина людина, яку, так би мовити, підхопила ця течія.

Мене охоплює явне тремтіння, коли Кавех легким дотиком торкається основи мого збудження, простежуючи свій шлях до ніжної шкіри моєї вуздечки й аж до пульсуючого кінчика, де його руки стискаються в міцних обіймах, які занурюють мене ще глибше в потік збудження. З такою швидкістю я неодмінно потону. Він знає, що робить зі мною, і нахабно посміхається, наближаючи своє обличчя, дихаючи на набряклий почервонілий член, який благає про милосердя, про порятунок від неволі бути обрізаним. Щойно я відкриваю рота, щоб вилаяти його і наказати йому поквапитися, він бере мене в рот, і я вию з голоду, як закривавлений пес. Я швидко затуляю рота долонею, але вже запізно… він уже почув мій надзвичайно голосний ентузіазм, голосно і чітко. Я чекаю, що він усміхнеться і зробить нахабне зауваження про те, як легко я збуджуюсь.

Але він цього не робить. Коли я дивлюся вниз, то бачу, що він почервонів до кінчиків вух, а його довгі елегантні пальці обхопили мої стегна для підтримки. З куточків його плюшевого рота тече слина, коли він намагається утримати мене в обхваті, що все більше стискається. Я тремтячим вдихом проштовхуюся в теплу оболонку його горла, де мене зустрічає вуркотливий стогін. Потім я несамовито тягнуся до його обличчя, а кінчики моїх пальців ковзають по його шиї, де я відчуваю свій силует всередині нього. Я знаю, що не можу більше брехати собі, Кавех просто вишуканий. Те, як він стогне, як проводить по мені своїм голодним язиком і як він притискається до мене найніжнішими завитками своїх пальців. Я не розумію, як хтось може так елегантно вдягатися під час актів чистої спокуси, і поки мій розум б’ється над цією загадкою, я дозволяю йому тягнути мене за віжки, поки він змащує кожну щілинку мого члена своєю слиною.

– Кавеху? – я кличу його, і хоча мій голос приглушений між пальцями, він якимось чином доходить до нього. Можливо, він більш проникливий, ніж я думав. – Я так близько… – на щастя, він сприймає моє застереження за Євангеліє, перестає смоктати та завершує підготовку м’яким, вишуканим поцілунком у головку, яка ось-ось лопне. Звук, близький до ридання, вислизає з мене від його ніжного дотику, і він навіть не намагається приховати, наскільки спокусливим здається йому мій жалюгідний вигляд. Як нахабно… перш ніж я встигаю висловити своє роздратування його переможною посмішкою, він підводиться на ноги й знову замикає руки на моїй шиї.

– Впіймай мене – він відверто наказує, але в підсумку ледь не “застає зненацька” тим, що обхоплює мене ногами за тулуб. На щастя, я швидко реагую та обхоплюю його стегна. Якби я запізнився хоча б на секунду, ми б розвалилися, як картковий будиночок. Я шоковано хрюкаю йому на вухо, бо через його вагу спотикаюся на ногах. Через цей незрілий трюк я не в змозі оцінити, як його палаючий член спочатку притискається до мого, і як наше взаємне тепло випромінюється в цілісні обійми. – Ого, – дихає він мені в потилицю, – ти справді це зробив.

– Гм. – я кепкую з нього, повільно опускаючи його на обідній стіл, поки він знову не лягає на нього. – Тож як ця сцена була зіграла у твоїй голові? – звільнившись від тиску, я знову проводжу рукою по його голові, хоча мої руки вже не на ньому, а стіл знову підтримує його вагу, я помічаю, що він не розгортає ноги… але не коментую це заради нашої з тобою гордості.

– Не буду брехати, я сподівався, що ти впадеш на дупу, –  Кавех хихикає.

– Коли я тебе носив? – кидаю я йому виклик.

– Гідна жертва.

Який нахаба.

Я не даю йому задоволення від роздратованої відповіді, на яку він так довго чекав, я майже бачу, як він чекає на неї через моє плече. Я припускаю, що наша насолода від того, що ми можемо розлютити один одного, цілком взаємна, з іншого боку, чи варто цьому радіти – це вже зовсім інша тема для розмови. Спрямувавши свій твердий член до його входу, я штовхаю його всередину. Його ноги стискають мене з кожним болісним поштовхом, стегна підняті вгору, а краплі поту котяться з його чола на моє плече, через деякий час м’яке здригання і спазм м’язів підказують мені, що волога, яку я відчуваю на своїх ключицях – це не тільки піт.

Я інстинктивно пещу його, ми можемо бути не надто ввічливими одне з одним у більшості випадків, але навіть я не настільки безсердечний, щоб ігнорувати це, коли я змушую його відкритися зі своєю пристрастю. Він намагається відмахнутися від моєї руки, коли я гладжу його палаюче, мокре лице. Однак його слабке лапання мало мене стримують, і я воркую йому на вухо, заспокоюючи й хвалячи, проникаючи все глибше і глибше в його сутність. Коли основа мого члена повністю поглинається його голодною камерою, він видає чутний схлип, що супроводжується неконтрольованим тремтінням від задоволення від того, що кожен його отвір інтенсивно пестять. Я на мить зупиняюся в ньому, даючи короткий перепочинок, щоб полегшити дихання, частково через те, що він у паніці задихається, притискаючись до мене. Я терпляче чекаю, поки його ридання вщухнуть, а дихання вирівняється, хоча його ноги все ще тремтять від того, що він витримує мене і тримається поруч зі мною.

– Відійди… – задихано скиглить він, супроводжуючи це легким сопінням. – Припини дивитися на мене зверху вниз.

– Важко не дивитися… враховуючи наше положення, – не знаю, що змусило мене відпустити цей дотеп, але щойно я це роблю, терпіння Кавеха помітно витікає з його тіла з роздратованим зітханням.

– Молодець, це тебе Сайно навчив? – він підіймає на мене єдину брову, і я відчуваю, як вена на лобі ледь не вибухає від його зауваження, моя агресія проявляється, коли я розсовую його стегна долонями й повільно обертаю стегнами, щоб донести свою думку до нього. Він відкидає голову назад, коли я це роблю, відчайдушно хапаючи ротом повітря, оскільки не очікував такої інтенсивності поштовхів. На жаль, цей акт викликає злочинну залежність, його благання врешті-решт починають падати на глухі вуха, і я починаю пожирати його шматочок за шматочком, поки він більше не може формувати повні речення.

Входячи й виходячи, я неухильно підлаштовую його істоту під свій темп, свої бажання… але водночас я відчуваю, як він змінює мене до глибини душі. Я стаю більш імпульсивним, менш розважливим, щось у моєму его розпадається, поки не залишаються лише сирі та емоційні рештки. У центрі мого існування я знаю, що хочу його, понад усе і нікого, можливо, тому, що він був найбільш недосяжною присутністю в моєму житті. Він старший за мене, але займає нижчу посаду в Академії, він живе в моєму будинку, бо не може дозволити собі жити у власному, він навіть заробляє менше за мене… Ніщо з цього для нього нічого не означає, хоча в його очах я не є непереборною, і він дуже добре знає про мій інтерес до нього. Я продовжую штовхати, ритмічно, під ритм любовних віршів, які ми вивчали з загиблих цивілізацій, що грають у моїй голові, хоча самі вірші розмиті.

Пригадую, як я вперше зустрів його в Порт-Ормосі, бувши цинічним першокурсником, і як його привітна манера поводження насторожила мене з того дня і донині. Перше враження, яке він справив на мене, було як на студента молодших курсів, який відмовився від його випивки, тоді це було тому, що я просто відмовився грати в “друзів” з брудним старшокурсником, який згодом проситиме у мене дешевих послуг. На свій захист скажу, що такий сценарій не був і не є чимось незвичайним в Академії Сумеру. Однак за весь час, що я його знаю, він ніколи не потрапляв у ці очікувані ритми, назавжди залишаючись загадкою, яку я так і не зміг розгадати. Я прискорюю темп, оскільки розчарування, яке підкреслює мою одержимість, штовхає мене в нього знову і знову, насолоджуючись видом слини, що скочується в куточку його рота, коли він занурюється все глибше в імпульс моїх стегон з ледь помітними власними відскоками.

– Ти стаєш залежним від цього, – я вказую на це з ледь помітною посмішкою на губах, передчуваючи його заперечення моїх спостережень, і застигаю зненацька, коли він хапає мене за комір і опускає моє обличчя донизу, щоб зустрітися з його губами у ще одному палкому поцілунку. Наші слизькі язики сплітаються у вузол, який є водночас цнотливим і розпусним. Коли він стикається зі мною, я розчиняюся в його теплі, а хвилі адреналіну і трепету підіймаються догори в моєму шлунку в абсолютно екзотичному для мене відчутті. Я повністю загіпнозований його просуванням, і він навмисно нагадує мені, щоб я продовжував рухатися, не надто ніжним ударом п’яти в куприк. Наші зуби ледь не зіштовхуються, коли мене покидає шипіння болю, проте я підкоряюся його вимогам і продовжую потурати його розпеченому ядру, поступово розриваючи поцілунок.

– Як я можу не хотіти? – нарешті відповідає він на мою попередню заяву, мої очі щільно заплющуються, бо я поступово відчуваю, що втрачаю себе в його потоці. Посеред моєї марної спроби заспокоїтися, я відчуваю, як його пальці проводять по моєму непрезентабельному мокрому обличчю, і важкий ковток застрягає в моєму горлі, а його долоня лежить на моїй рожевій щоці. – Мій молодший, який зазвичай такий незграбний, показує мені свої найпривабливіші сторони. – щось у мені починає тріщати, і я відчуваю, як воно повністю руйнується, коли він прокладає шлях до мокрого від поту пасма волосся й обережно заправляє його мені за вухо.

Це мій хід.

Я кидаюся на нього з люттю дикого звіра, аж поки його медова мелодія не починає складатися в склади, не кажучи вже про слова. Світ оповитий темрявою, бо я не можу набратися самовладання, щоб розплющити очі, не кажучи вже про те, щоб спостерігати за його реакцією. Я лише припускаю, що він насолоджується нашим блудом, судячи з того, як він чіпляється за мене, не бажаючи відпускати, і з того, як він ніжно співає, приймаючи кожен голодний поштовх у свою знуджену печатку. Я розумію, що неодмінно повинна приготувати йому холодний рушник, коли ми закінчимо, оскільки я повністю виснажила його своєю бездумною ненажерливістю до всього. Досягнувши вершини свого бажання і похоті, я намагаюся вирватися, не бажаючи заплямувати його своєю ганьбою. Однак, його ноги повністю обхоплюють мене, і я ганебно здригаюся, в той час, як сльози заливають мої очі від його абсолютного прийняття мого визволення.

– Ти жалюгідний, – я стогну, коли мої вологі очі розплющуються і бачу, як він шоковано дивиться на мене, тихе сопіння супроводжує мене, коли я грубо витираю краплі великим пальцем. Він втрачає дар мови, гадаю, думка про те, що я втрачаю гідність навіть у таких чужих умовах, має протверезити його, наче відро крижаної води на голову, я не можу дозволити йому думати про мою надмірну реакцію ще хоч хвилину. – Твоя черга. – мої пальці обхоплюють його.

– Зачекай! Зачекай! – він плутається у своїх благаннях. Однак я не звертаю уваги на жодне слово, що злітає з його вуст, я починаю сильно качати його, насолоджуючись його тихими криками стимуляції. Клянуся Сімома! Він справді щось особливе. – Альхайтеме, зупинись… Я зараз… – безладно бурмоче він, саме таким я його хочу, тому я безперервно граюся з ним на кінчиках моїх пальців до свого задоволення. Його худі ноги підкошуються, і я вислизаю з його нутра з жалом липких соків, що з’єднують мене з його входом, до мене раптом доходить, що після цього потрібно прибирати. Але зараз я не можу дозволити собі зациклюватися на цьому, бо є більш нагальні справи. Я тихенько хихикаю сам до себе, коли стискаю його член, можливо, неприємне почуття гумору Сайно передається мені. Поступово, з кожним ударом, я відчуваю, як він напружується, наче тятива лука, яку натягують до межі розтягування, аж поки не випускають стрілу, і тоді я відчуваю, як він тане в моїй долоні й розслабляється, наче засмагаючий на сонці бродячий пес.

Він занурює мою руку у свої спекотні виділення і віддає мені свою вагу, коли я випускаю подих, про який навіть не підозрював, що стримуюся. На мить ми зустрічаємось поглядами, усвідомлюючи те, що ми щойно зробили одне з одним. Я відчуваю, як сором розпливається по моєму обличчю пекучим відчуттям, і я також бачу, як його обличчя набуває чудового рожевого відтінку, а потім ми тікаємо від допитливого погляду іншого, коли тверезість і розум знову оселяються в наших прояснених головах.

Я, Альхайтам, підлетів надто близько до сонця, прагнучи вгамувати свою невгамовну цікавість. Коли я поспішно тікаю, я ловлю на собі погляд Кавеха, спочатку цікавий, але потім він повільно переходить у прикрашений розчаруванням вираз. Це найжахливіше обличчя, яке він коли-небудь корчив, і воно неприємно стискає мені груди. Вивчаючи свою руку ще раз, я вдаюся до злизування його сперми з пальців, перш ніж знову торкнутися його, здебільшого тому, що якась божевільна частина мене цікавиться, який він на смак. Він спостерігає за тим, як я смокчу його порятунок від насолоди, з жахливим виразом обличчя, хоча це не те, чого я від нього чекаю, цей погляд набагато прихильніший до ображених почуттів, які я бачила на його світлих рисах раніше.

– Хочеш піти з-за столу? – запитую я його, доливаючи останні краплі рідини. Він деякий час дивиться на мене розгублено, а потім намагається піднятися на ліктях, але врешті-решт йому це не вдається. Знаючи, що я маю робити, я ніжно підхоплюю його зі столу, ставлячись до нього з максимальною обережністю, яку я виявляв лише до своїх найцінніших проєктів Академії. Потім, обережно перебираючи наші розкидані папери, я несу його втомлене тіло до нашої спільної кімнати. Хоча поруч з моїм ліжком лежить запасний матрац, сьогодні я почуваюся добрішою, ніж зазвичай, тому вкладаю його на свій матрац, перш ніж вмоститися поруч, люб’язно подаю обіцяний прохолодний рушник і обережно кладу його на його припухлі очі.

– Хіба ти сьогодні не благородний? – Кавех посміхається до мене з високим і могутнім виразом обличчя, але коли я проводжу тремтячими пальцями по його скуйовдженому білявому волоссю, він млосно тане в моєму дотику, не дбаючи про те, як сильно він морочить мені голову цими м’якими жестами. – Я навіть сплю у справжньому ліжку, а ти так ніжно мене няньчиш.

Він шепоче мені в долоню.

– З усією повагою, – прочищаю горло, намагаючись звучати спокійно і зібрано в присутності цього рідкісного видовища, –  думаю, ти заслужив на це після всього, що пережили сьогодні ввечері. – я міркую, притискаюся ближче до його привітної постаті й пропоную покласти руку йому під шию, і цього разу вкрай неприємний архітектор люб’язно приймає мою пропозицію.

– Ха, “пережив”…  – м’який, привітний сміх виривається з його вуст, – ну ось, знову ти використовуєш неромантичні слова. – він перевертається на бік і безстрашно дивиться на мене, і я відповідаю йому взаємністю, трохи ухилившись від нього. – Ти б вважав те, що ти робив зі мною, рутинною роботою? Чи обов’язком? – прямо запитує він.

– Ні, – навіть якщо він здається приголомшеним моєю різкою відповіддю, я знаю, що це питання не потребує додаткових роздумів. – Навпаки, мені страшно, адже я зробив усе це з тобою без належного логічного чи навіть праведного обґрунтування, – додаю я, відчуваючи, як знімаю розпущені шпильки. додаю я, намацуючи його розпущене волосся та обережно знімаючи одну за одною шпильки, бо припускаю, що він надто виснажений, щоб зробити це самостійно. – Ти маєш наді мною жахливу владу, – зізнаюся я.

– Почуття взаємні, – він сонно посміхається до мене, а кульгава рука затримується на моєму передпліччі, намацуючи випинання вен і м’язів, ніби запам’ятовує мою форму лише за текстурою. – Тому я сьогодні нічого не “пережив”. – хоч і вимовлені тихим пошепки, ці слова голосно звучать у моїй голові. Повільно його рука ковзає по моєму біцепсу, потім по плечу, нарешті зупиняється на моїй прохолодній щоці, і я відчуваю пекучу прихильність в його очах, які міцно прикипають до мене. – Якщо вже на те пішло, то мене милостиво пригостили чарівною стороною мого молодшого.

– Перепрошую? – я суплю брови.

– Я серйозно, – він простягає руку, щоб погладити моє волосся, – ти виглядаєш набагато краще, коли робиш все можливе, щоб втриматися, або коли щиро соромишся говорити щирі речі, Альхайтеме.

– Прийму це за комплімент, – я закочую очі.

– Це мало бути компліментом, – Кавех повільно занурюється в несвідомість, віддаючи мені більшу частину своєї беззахисної ваги. – Клянуся Дендро Архонтом, іноді з тобою неможливо спілкуватися. – він наспівує, притискаючись до моїх грудей, де, без сумніву, відчуває моє неспокійне серцебиття. Попри свою гордість, я дозволяю йому продовжувати, а моя рука затримується на його голові, де вона переплітає і розчісує його розпущене волосся. Настає короткий перепочинок, що супроводжується моторошною тишею, потім я нахиляю голову вниз, щоб уважно вивчити його, і бачу, що він мирно дрімає.

– Кавех? – я намагаюся докликатися до нього, оскільки моя уважність пробуджується в пошуках будь-якого тонкого натяку на його свідомість. – Ти мене чуєш? – повторюю я, обережно.

Ніякої відповіді.

Я дивуюся, як він притискається до мене, приязно і ніжно, цього разу без розчарованих брів і з безтурботним обличчям, а не таким, яке вже давно переситилося моїм виглядом. У цю коротку мить спокою я залишаюся наодинці зі своїми думками й переоцінюю свої вчинки. Хоча я знаю, що моїм підсвідомим рушієм були нелогічні ревнощі, але якщо цей вчинок не був для Кавеха проявом витримки чи простої цікавості, то які заплутані мотиви призвели до того, що він прийняв мої настирливі залицяння?

Я закидаю голову назад, втупившись порожнім поглядом у стелю, марно намагаючись скласти розрізнені шматочки пазла в цілісну розповідь. Задумливо сміючись, я поступово приймаю той факт, що немає сенсу намагатися розшифрувати головоломку, відому архітектору Кавеху, світло Кшахравару. Попри його принизливі зауваження, я, можливо, не єдина “чарівна” істота між нами, оскільки я піддаюся дияволу в моїй голові й приймаю факт, який нескінченно висить над моєю головою з того дня, коли я вперше зустрівся з ним.

Кавех просто природно приваблює таку істоту, як я.

І тоді я, не думаючи, виливаю йому все, що в мене на серці:

– Я кохаю тебе.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь