Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

.

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Санзу навис над тобою. Жовтувате світло від лампи падало на ліву половину обличчя хлопця. Кінчики його волосся впали тобі на обличчя, приємно лоскочачи. Кінчики твоїх губ піднялись догори, поки ти акуратно прибирала передню прядку Харучійо. І коли він тільки почав фарбувати волосся?

— Чого ти либу тягнеш? Ти так і не відповіла на моє запитання, — парень дивився у твої очі. Він очікував, коли ти відповіси на його запитання.

— Санзу, я просто навчаюся з тим хлопцем, —голос був доволі впевненим, хоча трохи тремтів. Але впевненість, що ти йому не зраджувала, доволі таки заспокоювала.

Хлопець тихо засміявся. Він опустив свій погляд вниз, але відразу різко його підняв.

— І це привід лазити із різними придурками? — голос Харучійо почав підвищуваться.

— Просто нам в одну сторону додому.

— Послухай мене!

— Санзу… — руки потягнулися до його обличчя, але він взяв тонкі зап’ястя і зжав їх однією рукою, а другою — підборіддя.

— Сука, я кажу по-слу-хай ме-не, — хлопець не міг зупинити себе і все сильніше зжимав зап’ястя, — Якщо я ще раз побачу його поруч із тобою, я не буду відповідати за свої дії.

На секунду здалося, що зіниці хлопця почали потроху розширюватися. Невже…невже він знову прийняв наркотики? Ти ж так багато з ним сварилася і просила цього не робити.

— Скажи, зрозуміла чи ні?

— Ти знову прийняв наркотики? — рука хлопця на секунду послабили хватку, але, коли ти спробувала звільнитися, він зжав сильніше.

— Ми зараз говоримо зовсім про інше. Тобі пояснити зрозуміліше? — від посмішки хлопця ставало страшно. З кожною хвилиною можна було зрозуміти, що здоровий глузд залишає його тіло.

Ех, і де зараз той милий Санзу Харучійо, який був на початку відносин. Нескінченні квіти і прогулянки. Затишні перегляди фільмів в дощові дні. Хтось точно не додивиться фільм і засне на плечі, чи колінах, іншого. Зараз такі відношення можна було отримати коли хлопець серйозно йде в «запой». Після нього відразу йдуть вибачення, подяка за терпіння й інша сеча в вуха, хоча…Насправді було зрозуміло, що хлопцю були потрібні ці відносини, підтримка, поцілунки, прогулянки.

— Це, здається, тобі було не зрозуміло, що потрібно зав’язувати з цим, — встигла лиш сказати ти, троги підвищивши голос.

Плескіт. Рука хлопця піднялась і вдарила по щоці. Звісно, що він це зробив не сильно, бо в повну силу було б доволі складно витримати. Навіть при цьому, щока доволі сильно боліла, а ти зойкнула.

— Я зрозуміла.

— Чудесно, — на обличчі Харучійо з’явилася переможна посмішка, — Вибач, тобі напевно боляче, — він обережно провів по твоїй щоці подушечками пальців.

— Тепер ми можемо встати? — на твоїх очах почали з’являтися сльози. Скільки ще раз можна залишити все напризволяще і повестися на нього?

— Тихіше, — обличчя хлопця притиснулося прямо в твою шию, а рука почала рух від обличчя до талії.

— Санзу, у мене зараз немає настрою.

— У тебе його майже ніколи немає, — голос був абсолютно спокійним, він наче був у трансі і не збирався нікого слухати, — Якщо так продовжиться, мені треба буде проводити час с іншими дівчатками, — на його обличчі з’явилася грайлива усмішка.

— Нещодавно ти був готовий вбити мене за прогулянку, а сам… — здавалося, що злість і образа повинна перелитися через край, але…

— Не хвилюйся, нічого ж не було, — хлопець не дав нічого сказати і просто прилинув в поцілунку, не даючи й шансу вирватися й відсахнутися.

Здавалося, що під час дії препарату він ставав ненаситним. Неважливо в чому: сексі чи вбивствах, в будь якому випадку йому все мало і мало.

Чомусь його руки були холодними, не рятувала навіть тканина, що вже казати коли руки Санзу заповзли під сукню-футболку. По тілу пробігли мурахи, а раптовий холод змусив трохи відсторонитися. Хлопець, не відриваючи погляд від твоїх очей спустився нижче, до шиї, щоб залишити багряні плями, наче звір, позначаючи свою власність.

— Санзу, давай не за… — Санзу різко вкусив шию, від чого почувся твій різкий стогін. Хлопець підняв свою голову

— А ти б дала тому смазливому хлопчині? — на обличчі з’явилася усмішка. Від якої хотілося вдарити хлопця, — Чи ви вже займалися цим?

— Та ти вже мене заїбав! Нічого в мене з ним не було і не бу… — Харучійо лише доторкнувся до губ і втяг в поцілунок. Він завжди був таким. Якщо щось не подобалось, він був готовим заткнути в будь-який момент. Особливо йому подобалося це робити, коли поруч були інші хлопці. Він наче показував, що ти його річ.

— Ось і молодчинка, — ненадовго він відволікся.

— Хлопець доторкнувся до резинки твоїх трусиків, від чого тіло зрадливо занило.

Санзу не змусив довго чекати, просто стягнув трусики і поклав їх поряд. Спробувавши вирватися з хватки, або відсахнутися від поцілунку можна було отримати ніхуя, бо Харучійо вже не могло нічого зупинити. Він доторкнувся пальцями до входу, проводячи по клітору, від чого таз трохи здригнувся.

— А казала, що не хочеш, — усмішка хлопця вже починала дратувати. Озирнувшись, він узяв твої ж трусики і надійно зв’язав ними руки.

Хлопець, з невеликою силою, розсунув твої ніжки. Взявши одну з них, він пройшовся кінчиками пальців по ним, іноді залишаючи поцілунки. Влаштувавшись зручніше, хлопець закріпив ноги під своїми руками і доторкнувся язиком до клітора, від чого відчув мурашок, які пробігли по твоїх ногах.

Спочатку язик легенько блукав по всій довжині, дражнячи тебе і змушуючи на щось більше. А дійсно, тіло зовсім не хотіло тебе слухати і намагалося позитивно відповісти Харучійо. Незабаром хлопець дозволив собі увійти всередину язиком. Санзу не доводилося вивчати вміст твоєї вульви, хлопець знав на які кнопочки натиснути, щоб ти отримала задоволення.

Але хлопець все ходив навкруги, спеціально не чіпаючи найерогенніші місця. Санзу хотів почути твої благання, хотів щоб ти остаточно прогнулась під нього. Звичайно, хлопець і сам не міг утриматися, йому хотілося почути твій солодкий стогін, тому врешті-решт здався і почав робити, як треба. Ти лише тихенько стогнала, змушуючи себе заткнутися.

— Якась ти надто тиха, — відволікся хлопець, — Ти хочеш сказати, що тобі не подобається?

Не давши тобі відповісти, хлопець засунув два свої пальці тобі у вульву. Він почув, як ти від несподіванки різко застогнала, не встигнувши себе проконтролювати. Хлопець усміхнувся і припав до твоїх сосків. Санзу знав, що тобі подобається, коли він грається з ними.

Коли ти трохи звикла і стримувати стогін вже не складало проблеми — Санзу серйозно розлютився. А коли він стиснув твої ніжки, ти злякалася.

— Я бачу, що тобі не подобається ніжно, — хлопець посміхнувся і трохи придушив тебе, — Хочеш, щоб з тобою поводилися, — хлопець наблизився до твого вуха, — Як з лярвою.

Уся ця витівка лякала все більше, особливо розширені зіниці супутника. Злити його зараз не було найкращим варіантом, а то мало що зробить.

Харучійо приклав свій прутень до входу в твою вульву. Вже збуджене тіло хотіло якнайшвидше опуститися на його статевий орган, але ти намагалася триматися. Чекаючи що він, як завжди, почне тебе дражнити ти трохи розслабилася, але хлопець зненацька увійшов на половину розміру, що змусило тебе вигнути спину і досить голосно застогнати.

— Ти тільки подивися, тобі дійсно подобається бути повією, — він засміявся і розвернув тебе спиною, змусивши підняти таз, — Ти тільки подивися, — він різко взяв тебе за волосся і потягнув назад, — Я тільки увійшов, а ти вже мокра.

— Так ти перед цим там попрацював, – у цій ситуації ти вже не могла нічого вдіяти. Жодними силами ти б не вибралася із його сталевих рук.

— Попизди мені тут, — усмішка з лиця зникла, а хлопець почав рухатись усередині.

Харучійо зовсім не збирався прискорювати свій темп, хлопець лише сильніше вганяв свій статевий орган у твою вульву. Ти вже не могла стримувати стогін і могла лише безсило стогнати. Внизу живота стало трохи лоскітно і приємно. Розуміючи, що ти зараз надто чутлива, хлопець почав прискорюватися.

Харучійо тішила твоя безпорадність. Він хотів бачити як жалюгідна дівчина тремтіла під ним і видавала страшенно сексуальний стогін. Санзу замахнувся і вдарив тебе по сідниці від чого ти здригнулася і стиснула прутень хлопця всередині себе. Хлопець тихо простогнав, але рухатися не припинив. Ти була занадто збуджена, тому твої соки допомагали рухатися хлопцеві.

— Санзу, — намагалася ти говорити крізь стогін, – Якщо ти так продовжиш, то я…закінчу…

— Ну, чого ти, — по голосу було видно, що хлопцеві стає досить складно стримувати себе. Він нахилився до твого вуха — Потерпи ще трохи, я хочу закінчити разом.

Санзу почав поступово пришвидшуватись. Хлопець стиснув твої сідниці, йому подобалося чіпати твій зад. Ця звичка переслідувала хлопця від початку відносин. З часом він міг взяти тебе за дупу будь-якої миті, на вулиці це чи вдома, його не хвилювало.

— Ну, кінчиш для мене? — хлопець усміхнувся і стиснув твою шию.

Ще кілька поштовхів і ти відчула, як хвиля обгортає тебе від кінчиків пальців, до верхівки. Твої ноги затремтіли, а вульву почало заповнювати щось тепле та рідке.

— Санзу, ми ж домовлялися, що ти більше не кінчатимеш усередину, — безсило ти впала на ліжко.

— І я теж тебе дуже кохаю♡. Бачиш, а могла і не вийобуватись. Я ж бачу, як тобі сподобалося.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “.