Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

.

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Ви кликали мене? – заходячи в кімнату до викладачки запитала Мануелла.

– Так, проходь, сідай.

Дівчина ніяково сіла на край ліжка. Вона чекала подальших слів викладачки, але вона мовчала, дивлячись у вікно на нічне місто, що не зважаючи на пізній час, досі жило. Купа людей ходила вулицями, машини їздили зі сторони в сторону, шум, музика.

Та в кімнаті було тихо. Тиша затягнулася. Вона була напруженою та незручною.

– Ви покликали мене посидіти? – не витримала цієї атмосфери Мануелла.

– Я хотіла поговорити, – сказала вона, навіть не дивлячись в сторону дівчини.

– Ну так говоріть.

– Ні, я хочу почути тебе.

– Що чути? Я Вас не розумію.

– Розкажи мені все те, що ти казала своїй подружці, всі свої почуття. Я хочу почути їх, – викладачка нарешті розвернулася і подивилася прямо в блакитні очі Мануелли.

– Значить, Ви все знаєте?

– Знаю, але я хочу почути це не десь на вулиці, а з твоїх вуст – мені.

– Це щось змінить? – усміхнулася дівчина опускаючи голову набік.

– Не думаю, – зітхнула Елізабет.

– Тоді сенс мені щось говорити?

– Я хочу знати правду, – відповіла вона і знову повернула свій погляд місту.

– Якщо сказати коротко, то я Вас кохаю.

– А якщо довго?

– Це все почалося пів року назад. Коли я нарешті прийшла на пари… – вона хіхікнула, – Я ніколи не ходила стільки на пари, скільки ходила до Вас. І я так намагалася отримати Вашу увагу. Я все вчила наперед, щоб бути найрозумнішою і показати чого я варта. Знали б Ви, як я пищала, коли ми з Вами спілкувалися, – знову цей нервовий смішок, – Мені так подобається просто дивитися на Вас, у Ваші чарівні очі, слухати Ваш голос, спостерігати за Вашими діями, звичками…Я закохувалася з кожним днем все сильніше і сильніше, але казати про це навіть не збиралася. Я знаю, що це може призвести до негативних наслідків. А я не хочу, щоб Вам було тяжко.

– Тому ти терпіла весь цей час? – перебила її старша.

– Тому що знала, що так буде краще для Вас.

– Звідки ти можеш знати, що краще було б для мене?!

– Ну а те, що я сказала зараз, що воно змінить? – засміялася дівчина.

Вона не могла контролювати свої емоції. Це була її захисна реакція. Щоб не плакати, вона сміялася.

– Послухай, – жінка підійшла до неї і взяла її руки в свої, – Ти теж мені дуже подобаєшся, але так не повинно бути. Ми не можемо.

– Вважаєте гомосексуальність хворобою? – Мануелла забрала свої руки з рук викладачки.

– Ні, звісно ні. Просто є дуже багато норм, які ми не можемо порушувати. Вибач, – Елізабет хотіла обійняти студентку.

– Я знала це все, не переживайте, – вона витягнула руки перед собою, тим самим зупиняючи жінку і не даючи їй обійняти себе, – Я цей момент прокрутила в голові вже сотні разів, так що все добре.

– Якби я могла, Мануелла, я б з радістю.

– Не варто цього казати. Просто…я краще піду в свою кімнату, – усміхнулася вона.

– Ти впевнена,що все добре?

– Я звикла, що люди бояться переступити через суспільство і всіх їх тупі норми для свого щастя, тому все нормально.

– Ти просто ще мала, щоб зрозуміти…- зітхнула вона.

– Я доросліша і розумніша, ніж більшість людей мого віку, – трохи з роздратуванням сказала Мануелла, – Саме тому, я чудово розумію, що Ви не поступитеся своєю кар’єрою, комфортом і родиною, заради якоїсь студентки, що добезтями закохана у Вас, – усмішка все не сповзала з її обличчя.

– Ти не якась студентка…

– Навіть не починайте. Якби я була не якоюсь там студенткою, Ви б можливо ризикнули і дали нам шанс…- хмикнула вона.

– Ти не можеш знати мене краще, ніж я знаю себе. І якщо я кажу, що ти не просто студентка, значить так воно і є! – роздратовано кинула Елізабет.

– Тоді хто я Вам? Подружка? – засміялася Мануелла.

– Ти дуже дорога мені людина.

– Ну так хто я?

– Це обов’язково має мати якусь назву?

– Та ні, я просто якась дорога людина. Тільки от я дорога людина багатьом іншим людям, – потиснула плечима студентка.

– Чого ти хочеш від мене? – не розуміла вона.

– Я нічого від Вас не хочу, я ж вже сказала. Я рада, що ми поговорили, а тепер я піду до себе в номер.

Вони просто подивилися одна на одну на мить, і Мануелла побачила так багато всього в очах Елізабет: вона побачила вибачення, вона побачила жаль, вона побачила подяку, і сяючи над цим, як світло, що відбивається від моря, їй здалося, що вона побачила кохання. На секунду тепло поширилося по всьому тілу дівчини. Але вона пішла. Вона не плакала, бо замість смутку все, що вона могла відчувати, було дивне оніміння глибоко в її кістках.

Мануелла навіть не встигла оговтатися, як її схватили за руку і потягнули назад в номер.

– Що Ви робите? – налякано запитала вона.

Натомість Елізабет зробила крок вперед і схопила дівчину за нічну сорочку спереду одним кулаком, притягуючи її до себе в жорсткому поцілунку, від якого у Мануелли перехопило подих. Вона завмерла, її очі все ще були відкриті і моргали, і чекала, що Елізабет різко відштовхне її. Коли вона цього не зробила – коли її губи стали м’якшими, а напруга в м’язах почала потроху спадати – дівчина підняла руку і поклала її на талію викладачки. Коли вона відчула, що до неї торкаються, Елізабет зітхнула і поцілувала її сильніше, підвівшись навшпиньки, щоб обхопити дівчину ззаду за шию.

Вони цілувалися цілу хвилину, перш ніж Мануелла згадала, з ким вона цілується. Після цієї згадки, вона різко відступила назад. Елізабет захекалася і дивилася на неї так, ніби думала, що її світ знову збирається докупи прямо перед тим, як його жорстоко розірвали, знову, на частини.

Мануелла провела тремтячою рукою по волоссю.

— Чого…- почала вона питати, роблячи паузу, щоб прочистити горло. – Чого ти хочеш від мене?

Вона вже знала відповідь — вона бачила, як він плавав у очах Елізабет, як щось просто під поверхнею океану. Жінка простягла руку, щоб торкнутися своїх поколюючих губ.

– Я не… – почала вона говорити, але не продовжила далі.

Мануелла дала їй час, та жінка продовжувала мовчати.

– Елізабет, – пробурмотіла вона. – Ти страшенно неможлива.

– Я знаю, – відповіла жінка.

В її голосі не було жалю.

Мануелла відчула, як її штовхають до ліжка, стягуючи з неї сорочку, коли вони пересувалися, і коли вона впала на матрац, вона все ще була наполовину заплутана в рукавах. Вона загарчала і спробувала звільнитися, а Елізабет просто розсміялася над її намаганнями.

– Дай допоможу, – сказала вона, забираючись на коліна Мануелли і піднімаючи її сорочку. В ту секунду, коли Елізабет кинула одяг на килим, Мануелла обхопила її руками за талію і розвернула так, щоб вона могла грубо кинути її на матрац. Елізабет ахнула, але вже вигиналася назустріч тілу дівчини. Її рот знайшов рот Мануелли, і коли вони знову поєдналися в поцілунку, вони обидві застогнали від полегшення. Дівчина простягла руку між ними і поспішно розстебнула джинси старшої, на мить зупинившись на випадок, якщо вона збиралася сказати їй пригальмувати, але вона вигнулася ще сильніше. Мануелла відповзла назад і стягнула джинси з її ніг, прихопивши з собою шкарпетки, та жбурнула їх на підлогу, перш ніж знову забратися на тіло Елізабет, що звивалося від кожного її руху. Ще до того, як Мануелла просунула руку між її стегон, вона відчула, якою гарячою та вологою була викладачка. Її трусики спереду промокли наскрізь, а ноги були несвідомо розсунуті, і все тіло Мануелли горіло від бажання опинитися між ними. Вона нахилила голову і притулилася губами до вуха жінки.

– Рухайся вгору.

Але Елізабет була надто зайнята тим, що задихалася і терлася стегнами об пальці, притиснуті до її трусиків, щоб зробити так, як їй було сказано. Вона захникала від того, що Мануелла більше не цілувала її, і потяглася до зап’ястя, міцно стискаючи його.

– Трахни мене, – прошипіла вона крізь зуби. Мануелла подивилася на неї зверху вниз і побачила, що її очі сяють.

– Якщо ти зараз ляжеш на ці бісові подушки, тоді, можливо, я це зроблю, – вона засміялася.

Елізабет вивернулася з-під неї і лягла там, де вказала дівчина. Вона поповзла за нею, і лягла поверх тіла жінки.

– Відкрий рота, – попросила вона.

Жінка зробила так, як їй було сказано. Мануелла ковзнула двома пальцями всередину, знаючи, що в цьому немає жодної необхідності, коли жінка вже була настільки мокрою, що її блакитні трусики були пофарбовані в темно-синій колір, але відчайдушно бажала подивитися, як вона бере їх глибоко між губами. Очі Елізабет закрилися, коли вона обвела її пальці язиком, і коли Мануелла витягла їх, з них звисала тонка цівка слини.

Зі стоном, який луною відгукнувся в них обох, Мануелла простягла руку між їхніми тілами і ковзнула в трусики Елізабет. Зітхання жінки коштувало всіх місяців очікування. Її голова відкинулася на подушки, коли Мануелла повільно кружляла довкола її клітора. Дихання жінки було уривчастим, коли дівчина кружляла навколо вологи, спостерігаючи, як задоволення мерехтить на її розчервонілих щоках, ніби це був її улюблений рух. Через секунду вона засунула пальці всередину. Елізабет відразу ж ахнула, її спина вигнулась над ліжком, і вона потяглася, щоб схопити Мануеллу за зап’ястя і засунути глибше руку.

– Ще, – благала вона, підводячи очі якраз вчасно, щоб побачити благовійну усмішку на обличчі Мануелли. – Будь ласка, Елла. Я вже… Я вже близько.

Це було найкраще, що вона могла сказати, і дівчина не вагалася. Вона знову засунула два пальці, насолоджуючись тим, як шовковиста волога Елізабет ковзнула по них і покрила її до кісточок, а потім швидко ввела третій. Елізабет розсунула ноги ще ширше і смикнула стегнами раз, другий, і коли Мануелла притиснула великий палець до її клітора і штовхнулася сильніше, Елізабет на власні очі розвалилася на частини. Оргазм захлеснув її довгим зітханням, і Мануелла не здивувалася, виявивши, що вона моргає досить часто, щоб по щоках потекли сльози.

Як тільки вона заспокоїлася, Мануелла підповзла до неї і міцно поцілувала, відчувши сіль на губах, перш ніж вона нахилилася та поцілунками змахнула сльози з її обличчя. Елізабет слабо розсміялася, її руки все ще жадібно шукали талію дівчини, щоб притягнути її ближче. Але перш ніж вони змогли знову притиснутися одна до одної і поцілуватися так сильно, щоб стало неможливо дихати, Мануелла відсторонилася, ковзнула вниз між стегон Елізабет. Груди дівчини наповнилися любов’ю, коли Елізабет скрикнула від відчуття, як її язик ковзає по ній. Жінка запустила одну руку у волосся, а іншою вчепилася в простирадла, задихаючись і схлипуючи, поки Мануелла повільно, нестерпно кружляла навколо її клітора. Мануелла весь цей час спостерігала за Елізабет – спостерігала, як її сорочка задерлася на животі, коли вона корчилася і важко дихала, і як її рот продовжував відкриватися, ніби вона збиралася щось попросити, а потім знову закривався, коли вона розуміла, що дівчина вже дає їй це. Коли Мануелла знову увійшла всередину і проникла глибоко, відшукуючи точку G і притискаючи до неї подушечки пальців, все тіло Елізабет почало тремтіти.

– Елла, – видихнула вона, засовуючи кісточки пальців у рот, щоб спробувати заспокоїтися. Прикусивши губу, вона видавила: – Ще – ще.

Дівчина підкорилася, вставивши третій палець і переключилася з обведення клітора на повільне облизування його кінчиком язика. Вона відразу ж відчула, як тіло Елізабет напружилося. Її очі розкрилися, і з довгим, пронизливим зітханням, яке Мануелла не була впевнена, що коли-небудь почує від неї, вона кінчила потоком, який намочив руку Мануелли і викликав усмішку.

Дівчина продовжувала рухати пальцями всередину та назовні, поки тіло Елізабет не розслабилося на простирадлах. Тільки тоді вона вивільнилася і залізла назад у узголів’я ліжка. Елізабет дивилася в стелю заскленілими очима, і коли вона зрозуміла, що Мануелла знову на ній, вона просто розсміялася. На її віях все ще виднілися сльози.

– Боже, – сказала вона, у горлі в неї пересохло. Вона проковтнула. – Я так хотіла цього, я так хотіла тебе.

– Я теж, – сказала Мануелла, не дбаючи про те, що її голос звучав захеканим і схвильованим, коли Елізабет дивилася на неї так, ніби вона була її світом. Якраз у той момент, коли дівчина подумала про це, викладачка простягла руку і відкинула волосся з її розчервонілого обличчя, заправивши їх за вухо найніжнішим із можливих способів.

– Я можу показати тобі, наскільки? – спитала жінка.

Мануелла одразу ж закивала.

Елізабет схопила її за талію і перевернула на спину, зупинившись, щоб зняти свою власну сорочку та бюстгальтер. Вона роздягнулася догола, коли осідлала Мануеллу. Дівчина зітхнула побачивши її. Від нічого освітлення, що давало незашторене вікно, вона виглядала ще неймовірніше, ніж дівчина її собі уявляла. Мануелла поклала руки на зовнішній бік її стегон та ніжно стиснула, і викладачка відразу ж нахилилася вперед, щоб поцілувати її. Цього разу вони цілувалися повільно, первісна потреба в поспіху нарешті відпала, і Мануелла дозволила жінці, що сидить на ній зверху, заволодіти її ротом. Руки Елізабет ковзнули вниз по передній частині її тіла, ніжно охоплюючи і стискаючи. Дівчині відразу стало жарко, коли вона відчула, як пальці старшої вчепилися в гумку її трусиків. Вони були зняті, а потім Елізабет простягла руку, щоб швидко розстебнути її ліфчик. Коли Мануелла була повністю оголена, вона задоволено забурчала.

– Гарна, – тихо сказала вона, проводячи нігтем по хребту дівчинки, через що по її тілу побігли мурашки. Мануелла застогнала і вигнула спину, коли рука Елізабет торкнулася верхньої частини її дупи. Вона засунула палець у лоно Мануелли досить різко, щоб змусити її ахнути. Дівчина відчула, якими слизькими та гостинними були її стінки, і знову вигнула спину, сподіваючись, що Елізабет зрозуміє натяк і здогадається, що їй потрібен ще один палець.

Але жінка тільки цокнула язиком.

– Ти вмієш говорити, Елла.

– Будь ласка, – одразу ж простогнала Мануелла, підводячись. – Ще. Будь ласка.

Елізабет просунула другий палець усередину і повільно почала водити їм усередину та назовні. Мануелла підтягла подушку ближче до обличчя, щоб вільно застогнати в тканину, адже вони були в готелі, де за стіною номеру були інші студенти.

Елізабет продовжувала рухатися в ній, посилаючи тремтіння по всьому її тілу, та вона різко вийняла їх і замінила своїм ротом.

– О, чорт, – випалила Мануелла, відчувши, як язик жінки ковзає її піхвою. – Чорт, чорт, чорт.

Елізабет просто промичала собі під ніс і продовжила. Її липкі пальці утримували стегна Мануелли на місці, поки вона приборкувала її вульву своїм язиком. Відчуття були занадто захоплюючими, і Мануелла за секунду перейшла від збудження до відчуття, близького до того, щоб кінчити на внутрішній бік власних стегон. Вона відчула, як Елізабет посміхнулася в її складки, і цього було достатньо, щоб її відчайдушно необхідний оргазм вибухнув усередині неї, як феєрверк. Вона навіть не видала жодного звуку, бо її голосові зв’язки стиснуло від такої сили. Все, що вона могла робити, – це тремтіти, задихатися і заплющуватись від яскравих білих зірок, які спалахували перед нею. Навіть коли вона тремтіла і хникала, вона відчувала, як Елізабет охоплює її, спрямовуючи її через насолоду ніжним, люблячим способом, який повністю суперечив вибуховому способу, яким вона змушувала танцювати її нервові закінчення.

– Все добре? – піднялася вона, нависаючи над губами дівчини.

– Неймовірно…

Вони лежали в тиші, пестячи одна одну ніжними рухами.

– Ну тепер, по сценарію, я маю піти, – сказала Мануелла.

– Якому ще сценарію? – не розуміючи подивилася на неї жінка.

– Ну так завжди в фанфіках. Спочатку вони з’ясовують почуття, потім займаються сексом, а потім старша виганяє молодшу зі словами,що це все великааа помилка, – вона повернула свою голову до Елізабет, дивлячись на неї з усмішкою. Знову її захисна реакція.

– Ми не в твоєму фанфіку, Елла, – викладачка провела рукою по її щоці, дивлячись прямо в блакитні очі, що відблискували від нічного освітлення. – Я не хочу знову бути без тебе, – випалила вона.

По всьому тілу Мануелли розлилося тепло.

– Ні?

– Ні. Я не знаю, що буде далі, але мені все одно. Я хочу бути з тобою.

– Ти не маєш ризикувати всім…

– Ти мала рацію, я боюся переступити через все, заради свого ж щастя. Тому я хочу ризикнути всім, – сказала вона і нахилилася нижче до губ дівчини, – Хочу, – прошепотіла вона.

Їх губи злилися у довгому та голодному поцілунку.

– Боже… я так люблю твої губи – простогнала Мануелла їй у шию, обпалюючи гарячим диханням, злегка покусуючи ніжну шкіру, пробуючи її на смак, неначе губ було недостатньо.

Було щось особливе у тому, як Мануелла її цілувала. Вона… Вона наче благала про все те, що Елізабет готова дати їй. А жінка хотіла віддати їй всю себе без залишку. Хотіла належати їй. Лише їй. Потребула цього.

– Я кохаю тебе, – нарешті сказала вона.

– Я знаю, – посміхнулася дівчина і почала обціловувати все лице Елізабет.

Попереду ще вся ніч і все життя. Разом.

 

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “.