Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

5

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Випадок з поцілунком був не єдиний за їх коротку переправу. Підірвавшись різко на ноги та розвернувшись, Се не втримав рівноваги та знову впав на альфу. І приземлився п’ятою точкою точнісінько на переднє місце Чана. Альфа неочікувано охнув, омега завмер шоковано. Та коли О хотів встати, його обіймав сильними руками викрадач та притиснув до себе, не даючи рухатись.

 

-Сиди вже, бо тільки гірше робиш.

 

Після таких слів встати та опинитися подалі від альфи Сехуну захотілося ще більше, але той не пускав. Довелося змиритися та терпіти. А терпіти було що!

Причалили вони за декілька годин, хоча літаком із самого Сеулу до Чеджу всього пів годинки летіти. Та вони були на маленькому рибацькому човнику, то ж така і швидкість.

Зморений та напружений омега вже нічого не хотів – тільки впасти на м’якеньке ліжко і заснути, то ж він був дуже радий, коли альфа взяв машину напрокат і повіз його в невеличкий дешевий готель-котедж. Там їм виділили номер для пари, а на здивований погляд омеги, Чан просто буркнув «Так дешевше. І будеш під наглядом». Зробивши свої висновки, особливо після «надзручного сидіння на човні», О став ще більш напруженим. І це стало його фаталіті помилкою.

Через декілька годин напруженого споглядання за розслабленим альфой, Сехун так і заснув в кріслі, згорбившись. Його просто накрила втома і ця неочікувана пригода. Він і сам незчувся, як провалився в царство Морфея.

Та коли прокинувся, О ледве стримав крик жаху. Він лежав у ліжку. Ні, ні, ви не зрозуміли! Він. лежав. у. ліжку. практично ГОЛИЙ. В. ОБІЙМАХ. СВОГО. ВИКРАДАЧА. ГОЛОГО. БЛЯХА. ВИКРАДАЧА!!!

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь