Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

4 частина – розсекречення

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

🇦🇹 – ми не скажемо тобі хто ми! ясно?!
🇵🇱 – як ви там один одного називали.. АТ.. СІЕЙЧ.. і.. ДЕІ..
Німці починають хвилюватися і сподіватися, що він не настільки розумний, щоб зрозуміти.
🇵🇱 – це ж домени! я їх знаю!
🇨🇭 – та ні..
🇩🇪 – замовкни!
🇦🇹 – вимкни мозок!!
Але Польща нікого не слухає.
🇵🇱 – АТ – це Австрія.. СІЕЙЧ – це.. Швейцарія? і ДЕІ.. Німеччина.
Німці стоять в ступорі.
🇦🇹 – я знав, що треба було інші нікнейми придумати. – шопітом сказав Австрія іншим.
🇵🇱 – вірно? це ви?
Із середини їх розривала совість. Вони не хотіли зізнаватися.
Швейцарія легенько вздохнула.
🇨🇭 – що ж, поляк, я тебе вітаю. ти переміг цю гру на детектива. – неохоче сказала Швейцарія.
🇵🇱 – друзі.. я не можу повірити..
🇩🇪 – все досить! замовкни! не хочу це слухати!
🇵🇱 – Німеччина, я впізнаю твій голос. куди ви з Австрією пропали? я вас не бачив вже 3 тижні..
🇩🇪 – а ти як думаєш?! ми втекли подалі від вас!!
🇵🇱 – вибачте.. якщо я вас чимось образив.. а.. що там конкретно сталося?.. я не зовсім розумію..
🇩🇪 – сталося те, що сталося!
🇦🇹 – ми не хочемо про це говорити, Польща! Закрий цю тему!
🇵🇱 – вибачте.. здається те, що сталося вас сильно змінило..
🇩🇪 – відвали Польща! У нас справи!
Німці попрямували в свій кабінет, як тільки Польща їх зупиняє.
🇵🇱 – стійте! будь ласка! можна вас про дещо попросити?
🇦🇹 – ні, не можна
🇨🇭 – можна. що таке?
🇵🇱 – так як я тепер знаю хто ви.. може розв’яжете мої очі?..
🇨🇭 – як думаєте варто? – спитала Швейцарія у німців.
🇦🇹 – ні, не варто. – грубо відповів Австрія. Австрія виступає проти.
🇩🇪 – та яка різниця? всеодно він буде тут. – Німеччина був нейтральним до цього.
🇨🇭 – а я вважаю що варто, адже якщо очі будуть вічно в темряві він може загубити зір, тим паче в нього зір ітак не добрий. – Швейцарія виступає за. Вона піклується про здоров’я усіх, навіть в такій ситуації.
Швейцарія пішла до Польщі і почала потроху розв’язувати тканину. Польща не зміг одразу відкрити очі. Це болюче відчуття коли ти звик до темряви і різко ти бачиш світло, аж боляче очам стає. Він декілька разів прокліпав і коли звик до світла першим він побачив Швейцарію. Він дивився їй прямо в очі і не розумів чому вони такі.
🇵🇱 – Швейцарія? що з твоїми очами?..
🇨🇭 – не розумію про що ти.
🇵🇱 – вони.. білі.. у тебе ж були фіолетові
🇨🇭 – не знаю, мені якось всеодно.
Польща подивився на інших і зрозумів, що тут у всіх білі бездушні очі.
🇵🇱 – що з вами сталося? чому у вас всіх білі очі? я думав білі очі бувають лише тоді, коли використовується герб.
🇦🇹 – слухай ти, поляке! ти ніби тут найрозумніший? якщо тобі не подобаються наші очі, то не дивися! я можу тобі знову зав’язати очі!
🇵🇱 – ні.. я просто хочу з’ясувати..
🇨🇭 – ладно, пішли
Німці пішли в свій кабінет і на цей раз Польща їм не заважав. Коли Польща залишився знову один він почав роздумувати про те, чому вони стали такими агресивними, хоча раніше були дуже товариськими; про те, чому очі поміняли колір і про те, що вони задумали; навіщо його викрали, до чого були ті питання і що означає «це наша причина».

Там часом надворі вже 7 годин вечора і Україна вирішує знову подзвонити Польщі.
🇺🇦 – ну годі, Польща. відповідай.. – знову тиша.
🇺🇦 – невже з ним щось сталося.. це не нормально. він зазвичай ніколи не пропускає дзвінків, а якщо пропустив то одразу передзвонює.
Україна вирішує піти до нього додому. Україна одягає легеньку кофту і виходить зі свого дому.
По дорозі вона застрічає Чехію ідучи їй на зустріч.
🇨🇿 – Привіт, Україна!
🇺🇦 – о привіт, Чех! ти раптом не бачила Польщу? він не відповідає на дзвінки.
🇨🇿 – от халепа. я як раз тільки що до нього ходила, але його немає вдома, я подумала може він у тебе, бо ЄС написав на нього фервайс, йому терміново треба написати диплом або заяву інакше його виключать з університету.
🇺🇦 – що?! о Боже! куди він міг пропасти? – Україна почала сильно хвилюватися.
🇺🇦 – з ним точно щось сталося! нам треба його знайти!
🇨🇿 – але як?!
🇺🇦 – може у нього на телефоні увімкнуте місцезнаходження.
Україна дістала телефон і почала дивитися через його номер телефону місцезнаходження. Воно було увімкнено і знаходилось за 40 метрів від них. Вони попрямували до того місця і коли прийшли виявили лише його сумку з телефоном, де понад 15 пропущених від різних людей.
🇺🇦 – ох.. тут тільки його сумка.. а його нема..
– Україна засмутилась.
🇨🇿 – але це вже щось. не треба так засмучуватись, може він вирішив кинути сумку сюди і сховати, а сам піти в невідомому напрямку, щоб відпочити від усього і скоро він повернеться!) – Чехія придумує будь які абсолютно божевільні історії аби заспокоїти Україну. Чехія навіть в найбезвихіднішій ситуації буде придумувати теорії про краще. Чехія із себе оптимістка.
🇺🇦 – що ж.. будемо сподіватися це так.. – Україна взяла сумку із собою.
Біля того місця де вони знайшли сумку мав бути вхід до німецького бункеру, але.. його там не було.. наче його ніколи там і не було.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь