Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

3 частина – проблеми в університеті та інше.

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

На наступний ранок. Швейцарія збиралась на роботу і перед виходом пішла до Польщі.
🇨🇭 – як ти? заспокоївся вже?
🇵🇱 – я просто хочу додому.. – вже спокійною інтонацією сказав поляк.
Польща вже заспокоївся, але йому досі не комфорто.
🇨🇭 – хм.. може тобі в чомусь допомогти?
🇵🇱 – можеш будь ласка трохи ослабити ланцюг? мені дуже не зручно і боляче.
Швейцарія пішла до регулятора і трохи відтягнула ланцюг. Тепер Польща може трохи розслабити руки і не розтягувати їх до болю.
🇵🇱 – дякую..
Швейцарія подивилась на Польщу і вздохнула.
🇨🇭 – я розумію тебе і твоє бажання піти додому. люди бувають такі жорстокі один до одного, що хочеться просто закритися в хаті і ніколи не виходити! – друге речення Швейцарія вимовляла з нікою злостю.
🇨🇭 – це наша причина.
🇵🇱 – причина?..
🇨🇭 – слухай, може тобі щось принести? ти виглядаєш доволі ослабленим.
🇵🇱 – я б не відмовився від води..
🇨🇭 – фууф, з водою тут ціла історія. зараз я спробую щось придумати.
Через деякий час Швейцарія приходить з кружкою нормальної води. Підставляє кружку до рота Польщі, щоб він зміг попити. Ну і на останок вона погладила його по голові, щоб він не сильно боявся.
🇨🇭 – не хвилюйся, ми не завдамо тобі шкоди, а відпустимо як тільки так одразу.
🇨🇭 – ладно я пішла. буду ввечері.
Швейцарія працює лікарем в Європі. Вдень вона працює як завжди, а по вечорам і ночам від неї ні слуху ні духу.

Тим часом в університеті де навчається Польща:
Вже почалася перша пара і іде список присутніх і відсутніх. Немає лише Польщі. ЄС починає дзвонити Польщі на телефон розбиратися чому його нема в такий важливий день і чому не попередив. А тим часом його телефон дзвонив під кущем, де його ніхто не бачить і не чує. ЄС обурюється і дзвонить ще раз.
🇪🇺 – чорт його забирай! якщо я в третій раз подзвоню і не буде відповіді, то я його виключу з університету! – вже ледве не проклинає ЄС Польщу. ЄС ненавидить коли порушується дисципліна.
🇨🇿 – Ні! Стійте! Давайте я йому подзвоню або схожу до нього додому! Може у нього просто вимкнений телефон! – Чехія включається і виступає на захист Польщі.
🇪🇺 – гудки ідуть, тому телефон не вимкнений.
🇨🇿 – ну може він десь загубив телефон! Або навіть забув його вдома, а сам іде сюди! – Чехія придумує будь які версії аби захистити Польщу.
🇪🇺 – ну припустимо це так, але якщо він не з’явиться до кінця пари я повинен буду написати на нього фервайс вищої ступені, який може бути його квитком на виключення з університету. – (фервайс – це догана німецькою мовою). Короче Польща попав.

Тим часом у німців:
🇦🇹 – е! чуєш поляк! – кликав Австрія Польщу.
🇵🇱 – м?
🇦🇹 – покажи крила! – з ініціативою попросив Австрія.
🇵🇱 – навіщо?..
🇦🇹 – мені цікаво подивитися на них
🇵🇱 – ам.. я не знаю як..
🇦🇹 – ну, а як ти робиш, щоб вони з’являлися?
🇵🇱 – вони з’являються самі коли я в небезпеці.
🇦🇹 – он як! дивно тоді чому коли ми тебе викрадали вони не з’явились.
🇵🇱 – я сам цього не розумію..
🇦🇹 – тоді активуй свій герб.
🇵🇱 – ех.. не знаю чи вийде в цьому положенні..
Польща сфокусовується і коли в нього вийшло активувати герб із-за спини виростають великі білі крила, а на голові з’являється золота корона.
🇦🇹 – вау..
І тут же все пропадає.
🇵🇱 – ах.. я не можу це довго тримати.. воно забирає багато енергії, якої у мене зараз мало…
🇦🇹 – все ясно. – невдоволено сказав Австрія і пішов.

Час після обіду, коли всі школярі, студенти і деякі робітники ідуть додому, наприклад такі як Швейцарія. Зі Швейцарією ніхто не спілкується, у неї впринципі друзів справжніх і нема окрім Німеччини і Австрії. Швейцарія як ні в нічому не бувала звичайно іде додому, а по вечорам коли темно вона іде до їхнього бункеру.
Година приблизно 4. Україна вирішує подзвонити Польщі, адже в цей час він вільний. Коли вона подзвонила ситуація залишилась та ж сама, що і у ЄС. Без відповіді.
🇺🇦 – хм.. може він зайнятий? ну ладно, потім подзвоню або він передзвоне. – Україна поки спокійно до цього віднеслась, адже знає яка скадна програма у нього в університеті.

Ввечері Швейцарія приходить в бункер.
🇨🇭 – ну як ти, Польща? тебе не ображали?
🇵🇱 – ні, лише просили показати крила.
🇨🇭 – крила?! тобто.. герб?!
🇵🇱 – угу..
Польща був дуже виснажений.
🇨🇭 – певно це забрало у тебе багато енергії. зараз я тобі дещо дам.
Швейцарія пішла в свою кімнату з ліками і взяла секретний продукт.
🇨🇭 – одної ложки достатньо, щоб наповнитися енергією, коли немає що їсти.
Швейцарія дає Польщі ложечку і він прям розквів на очах. Він вже не виглядає таким виснаженим.
🇵🇱 – мм.. що це?
🇨🇭 – дещо секретне.
🇩🇪 – СІЕЙЧ, в нас з’явилася ідея і нам навіть не знадобиться більше нікого викрадати. – вийшли Німеччина з Австрією з кабінету.
🇩🇪 – але, це може бути дуже довго
🇵🇱 – я не розумію.. що ви задумали?
🇦🇹 – це не твого мозку діла!
🇵🇱 – але ж ви всеодно не будете мене відпускати, чого ви боїтесь?
🇨🇭 – того що ти будеш нас відмовляти коли дізнаєшся хто ми.
🇵🇱 – до речі..

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь