Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

.

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

В кімнаті тихо і тепло. Пахне потом та ледь помітно — металом. Вегас лежить на спині, відчуваючи під собою вологі простирадла, голий та спокійний. Він повертає голову, аби роздивитися Піта поруч, і всміхається.

 

Той мовчить, не рухається, лише дивиться у стелю. Вегас лягає ближче до нього, не відводячи очей, наче намагається вхопити поглядом щось важливе. Щось таке, що довгий час минало повз нього — те, що ховалося за вічною посмішкою. Чи могла то бути душа Піта? Справжня, наповнена болем та злістю. Чи це було щось інше? Вегас ніяк не міг збагнути і не припиняв спроб, хоча десь дуже глибоко боявся, що наближаючись до Піта настільки близько, і сам стає вразливішим.

 

Гра зайшла надто далеко, перестаючи бути тільки грою. Але думати про це зараз означало дати слабину, йому це не потрібно.

 

Тому Вегас продовжує дивитися, відчуваючи, як поступово бажання роздивлятися перетворюється на жагу доторкнутися. І він робить це, торкаючись кінчиками пальців м’якої щоки, вуха та губ хлопця. Піт на секунду завмирає і дивиться на Вегаса. Вони мовчать.

 

«Що ти зі мною зробив? Що побачив?» — питання, що хотіли задати обидва, застрягають десь між мозком і горлянкою. Ні, в цей вечір не буде ніяких зайвих слів. Вони не потрібні.

 

Вегас наближається, дивлячись прямо на Піта, і кладе долоню йому на горло, стискаючи. Не душить по-справжньому, але дає відчути дискомфорт. Відкривши рота, Піт робить кілька коротких вдихів, а потім відчуває чужі губи на своїх. Вегас цілує його міцно, так, якби хотів відібрати у нього все повітря. Піт вигинається, проте не намагається вирватися, і Вегас відчуває повне вдоволення.

 

Їхні поцілунки повільні, вологі та несподівано ніжні. Вегас відпускає шию Піта, вирушаючи долонею далі: проводить пальцями по краям бинтів, пестить відкриті ділянки шкіри, іноді — дряпає. Аби потім з посмішкою «красти» усі звуки, що видавав Піт.

 

Погляд Піта темнішає. Він впивається нігтями у плечі Вегаса, мовчки вимагаючи більшого, і знаючи, що йому не відмовлять. Той шипить, ляскає рукою по його стегну, добиваючись тихого стогону, і випрямляється. Маючи змогу сісти так, аби закинути ноги Піта на себе, оманливо лагідно провести по ним долонями, а потім розминати м’язи, залишаючи на світлій шкірі синці від своїх пальців, які сам потім зацілує.

 

На хвилину чи дві він спиняється та дає собі можливість роздивитися Піта ще раз; його обличчя, фігуру, і знову — очі. Від них неможливо відірватися. Вегас думає, що, дивлячись в них, от-от розгадає, що такого є в Піті. Яку ж таку загадку ховає в собі цей відданий пес головного клану, що він не може ним насититися. Але довго бездіяти теж не вдається — хлопчина в його руках нетерпляче смикається.

 

Швидше.

 

Вегас вивертається, щоб дістати наручники, і їхній лязкіт посилає по спині Піта мурахи. Сліди від мотузок на його шкірі ще не зійшли, але це нічого. Почуття важливіші за зовнішню естетику.

 

Розвернувши Піта на живіт та змусивши встати на коліна, Вегас не може і не хоче стримувати власне збудження. Піт неперевершений. Він навіть приймає ідеальну позу: лягаючи головою і грудьми на ліжко, роздвигаючи ноги для рівноваги, та звівши руки за спиною. Вегас, наче хвалячи, гладить його по спині, попереку, а потім хапає пальцями мошонку. Піт різко видихає і замружується, але боляче несильно — його лише трохи дражнять, розігріваючи, хоча він і так весь як оголений дріт.

 

— Тш-ш, — тихо шепоче Вегас.

 

Посмішка не покидає його вуст, поки він зосереджено випрямляє Пітові руки, лікоть до ліктя, та скріплює зап’ястя разом, милуючись своєю працею. Нахилившись, він виціловує шию та плечі, поки долонями, не жаліючи, стискає та розминає його задницю. Цей контраст неймовірний. І Піт майже захлинається, коли Вегас лягає на нього всім тілом, забуваючи навіть про біль у руках. Його плавить від відчуттів гарячого тертя шкіри об шкіру та важкого дихання Вегаса йому в потилицю.

 

— Стисни руки. — Каже і штовхається членом поміж долоней Піта. Той слухається, і Вегас стогне: — Good boy.

 

Піт ласкає вологий від змазки орган, наскільки дозволяє поза та наручники, і йому здається, що існують тільки ці відчуття. Немає ніякого світу за межами цієї кімнати, немає ні головного, ні молодшого кланів, є тільки вони. І почуття, що переповнюють його, наче дощова вода забутий кухоль.

 

— Сильніше.

 

Вегас прискорюється. Йому не хочеться кінчати так швидко, але зупиниться надто важко. Він рухає тазом, дивлячись, як пальці, що звикли до пістолетів та бійок, пестят його; і міцніше стискає руку на металевому ланцюжку. Простір сповнюється їх запахами та непристойними звуками. Піт дивиться в нікуди, насолоджуючись тишою в голові.

 

Ніяких сумнівів, ніяких обов’язків, тільки чисте, концентроване задоволення.

 

Нарешті Вегас змушує себе пригальмувати і трохи відсторонитися, щоб перевести дух. Піт голосно дихає через рот, як риба викинута на берег, і ширше розводить ноги. У нього стоїть, і Вегас не може відмовити собі в тому, аби не торкнутися його і тут. Одна рука перехоплює член, м’яко стискаючи, а друга — починає гратися з задницею. Піта підкидає від подвійної «атаки», він стогне, і прикриває очі.

 

Йому, чорт забирай, так добре.

 

Вегас прекрасно розумів, що робить, розтягуючи його спочатку одним, а потім двома пальцями. То повільно, то прискорюючись, розводячи їх у середині, а потім згинаючи; і все для того, щоб неминуче підвести коханця до краю. Спина Піта, мокра від поту, виблискувала у синьо-рожевому світлі, а майже усе тіло було вкрите відмітинами, що лишив на ньому Вегас.

 

— Підіймися, — гарячий подих у саме вухо, Вегас вхопив Піта за плечі і різко підняв, міняючи позу. — Ось так.

 

Поцілунок, укус, ще поцілунок. Шия в Піта стає надчутливою, він тремтить від кожного дотику до неї. А ще «гірше» стає, коли Вегас проводить долонями по грудній клітці, животу, стегнам. Він абсолютно точно знущається, розтягуючи момент до самого головного, що має статися.

 

Вони обидва прекрасно знають, чого хочуть, і це майже зводить з розуму.

 

Піт лине до Вегаса, розслабляється, і дозволяє взяти повний контроль, що спрацьовує, як спусковий гачок. Бо той хапає Піта за руки, трохи вище ліктів, треться членом між сідницями, ледь стримуючи себе. І врешті-решт терпіння закінчується. Вегас штовхається, у кілька фрікцій входячи десь на половину, Піт стогне, напрягаючи спину, а потім видихає, і осідає нижче, аби член увійшов глибше. В очах темніє від бажання, Вегас вгризається в його плече, наче пес, і не відпускає, починаючи рухатися. На якусь мить вони стають єдиним цілим, не розділяючи, де чиє тіло, і де чиї відчуття.

 

Разом у насолоді, разом у стражданнях.

 

Голос Піта — усе, що чує Вегас. Він вбивається у нього, жорстко хапає, стискаючи обійми, та його не відштовхують. Піт стогне, заплющивши очі, і боїться, що не витримає цих — уже солодких — тортур. Тіло переповнюється відчуттям, їх стає так багато, що неможливо осягнути, і він нарешті здається, кінчая першим. Трохи нахиляючись уперед, і не в силах стримати голос та сльози.

 

Вегас слідує за ним за пару ударів серця, і повільно відпускає, вкладаючи на ліжко. Місце укусу пульсує, нагадуючи Піту, що він — живий. Важко дихаючи, він майже не рухається, поки Вегас розстібає на ньому наручники, знімаючи браслет лише з однієї руки, та падає поруч.

 

Вони мовчать, дивляться одне одному в очі. І вже не уявляють, як їм жити далі.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

4 Коментарі на “.