Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

.

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Музика для атмосфери: 💿

TV girl – Lovers Rock

Tamahau – Hotel California

Gesaffelstein, The Weeknd – Lost in the fire

***

Робін сиділа за касою в магазині з продажу медіаресурсів таких як: фільми, мультфільми тощо. Був цілком звичайний день, як завжди. Нестерпно спекотна погода, сонце нещадно смажило і рятував лише старий вентилятор. Дівчина читала вчорашній випуск журналу про всякі дивні дрібнички. Було надто спекотно, надто нудно, надто довго. Стіва сьогодні не було, тому що він відпросився і попросив замінити його на час побачення з черговою. У нього, як і у Робін, нічого в любовному плані не виходило.

Робін ніяк не могла знайти собі рідну душу, адже:
1. Мало хто розуміє її.
2. Мало хто витерпить її.
3. Мало дівчат, які теж люблять дівчат і визнають це.
4. Просто соромиться.
5. У неї ніколи не було сексу.

Останнє було для Робін ганебним і це її лякало. Вона переживала, що якби навіть у неї була дівчина, вона б кинула відразу, дізнавшись про те, що дівчина не має жодного уявлення, як це. Так, вона не заперечує чіпати себе чіпала, але це зовсім інше.

Найчастіше казали, що домінант у стосунках вона, але подобалося Робін, щоб домінували над нею.
Заводило ніжне домінування, і жорстке порево. Признаючись самій собі, їй хотілося випробувати все. Знайти людину, яка змогла б виконати всі бажання і не тільки у сексі, а й у стосунках.

Хотілося не лише одного сексу, а й простого розуміння, турботи, заступництва, такої ж відкритості та любові, але отримувала лише це на перший час, далі її просто ігнорували або говорили що вона надто: нав’язлива, сором’язлива, нудна і найприкріше це – дивна, що безмовно балакає, дурна, або як одна висловилася – “не пристрасна”. Вона щиро не розуміла, як бути пристрасною, коли їй навіть не давали можливості розкритися з інших сторін.

Плюс до всіх причин – тіло. Вважала і вважає себе непривабливою. Маленькі груди, невеликі стегна, не осина талія. Навіть парубки не дивляться.

Робін могла й далі себе закопувати, якби дзвіночок біля входу не задзвонив, це означало, що новий відвідувач щойно зайшов. Дівчина відволіклася подивитися, хто це і на мить перестала дихати. До магазину зайшла дівчина, дуже гарна. Попелясте волосся було кучерявим, відразу ж в очі впадає сміливий вибір помади яскраво-червоного кольору, що виглядала чудово. На ній була літня сукня білого кольору та на ногах червоні кеди.

Робін уважно стежила за відвідувачкою, була вона приваблива чимось. Сукня гарно показувала, що дівчина фігуриста, пишні груди, широкі стегна.

Незнайомка, здається, не помічала як на неї дивиться дівчина за касою, спокійною вибирали фільм, і все-таки обрала. Її вибір припав на “Хроніки Нарнії”. Підійшовши до каси, дівчина почала розмову із продавцем.

-Здрастуйте, я обрала. Ось, – простягаючи упаковку з касетою, каже дівчина: – Не могли б видати чек.
-Т.Так на прокат? – виходячи з думок і відразу заїкаючись, питає Робін.
-Угу …

-” чому вона так миленько виглядає?!?!” – Коли вона думала, дивилася на бюст дівчини і звичайно ж та помітила, вирішивши поправити лямку сукні. Після такого жесту русява прийшла до тями і взялася писати талончик, який треба буде надати при поверненні касети з фільмом. Зробивши все, вона передає до рук коробочку з касетою, чек, і коли їхні руки трошки торкаються, в обох проходить розряд із порції мурашок.

Незручно прокашлявшись дівчина сказала:
-Спасибі до побачення. Сподіваюся, ще зустрінемося.
Робін, вирішивши не гаяти часу і зібравши всю рішучість, видала:

-Можна запитати, як вас звати?

– Думаю, хай це залишиться секретом до нашої наступної зустрічі.

 


 

Коли дівчина знову прийшла тільки повернути касету з фільмом за касою Робін не було, сидів якийсь хлопець.

-Здрастуйте, чим можу допомогти красуні? – Запитав він питання, спершись на стійку поруч.

Вона трохи здивувалася від такого, але прийшла до тями тому, що ззаду нього з’явилася Робін.

-Доброго дня. – Сказала русява, і сказавши щось на вухо хлопцеві посміхнулася.
Він похмуро кудись попрямував, а я все-таки хоч щось сказала.

-Привіт, я повернути касету прийшла.

-Чек?

-Там усередині коробки. -Швидко перебила вона питання дівчини – Я вже піду, дуже поспішаю.

Більше нічого не сказала і пішла. Знову пішла. Навіть імені не сказала. Знову. Робін вже засмутилася, дістала чек і вже хотіла скласти до решти, але помітила щось написане червоною ручкою в кутку.

Там було її ім’я… “Ешлі…”

Це була їхня друга зустріч і перша зустріч, яка і почала їхнє знайомство.

 


місць потому


За цей місяць Ешлі інколи приходила брати фільм на прокат. Щоразу Стів намагався фліртувати з нею, але після того, як за переглядом одного фільму Робін розповіла Стіву про симпатію до білявки, той вирішив відступити і не заважати подрузі.

Повноцінної розмови чи діалогу не було. У них склалося досить цікаве спілкування через записки та таймінги у фільмах. Щоразу Еш залишала питання, відповідь на запитання Робін та якийсь час у фільмі. І за місяць вони знали про один одного досить багато починаючи від “скільки років?“, “День народження?“, “Улюблений колір?“, до “Хто крутіше Ембер Лінн або Барбара Дейр?”, “Улюблений жанр фільмів для дорослих?” . Це було красиво навіть не спілкуючись вони зближалися та чекали зустрічі.

Одного разу Еш на одному чеку написала “я поїду на тиждень ось мій номер………”. Так Робін отримала її номер.

Їхня перша розмова була незручною. Щовечора вони дзвонили і були схожі на парочку.

Коли на честь якогось свята в суботу Робін по п’яні подзвонила Еш та спочатку впала в ступор і не одразу зрозуміла хто їй подзвонив. Розмова не була схожа на їх інші розмови. Роб (так скоротила її ім’я блондинка) через випитий алкоголь поводилася досить розкуто і розмова заходила далі простого флірту.

-Еш ти незрівнянна.. – П’яним голосом говорила русява.

-Ти повторила це вже 8 разів.

-Я готова говорити тобі це постійн-но – зробила акцент на нн і засміялася.

-Від твого сміху так тепло на душі.

-… – Вона промовчала, а потім змінивши тему сказала – У тебе офігенний бюст. Серйозно я коли тебе вперше побачила просто залипла. Мені навіть якось зависливо.

-Якщо вже на те пішло, то я без розуму від твоїх рук. Мені хотілося б побачити їх на… – секунду подумала і тихо додала “на своєму бюсті”.

-З радістю. Ти поїхала лише на тиждень? Я сумую, у магазині без тебе зовсім похмуро.

-Не знаю, може ще затримаюся.

-Ти що, не хочеш мене побачити? Ти не сумуєш за мною? – Перебивши, скривджено додала Робін.

-Сумую по тобі, всій..

-Мені від твоїх слів захотілося тебе поцілувати, всю

-Ну усю не треба, а від поцілунку в щоку я б не відмовилася.

Хоч Робін і була п’яна, але все пам’ятала, і збиралася як тільки Ешлі повернеться, не випускати її з обіймів. Вона навіть подумала над тим щоб може якось запросити її в кафе на “побачення” адже за місяць “листування” і тиждень довгих розмов по телефону їх зблизив.


Скажу вам Робін не збрехала. Дійсно коли блондинка зателефонувала їй сказати що завтра приїде, та одразу запросила її на побачення. Коли вони зустрілися Роб не хотіла випускати Еш з обіймів, а в кінці, коли та нагадала про поцілунок у щоку, то русява відразу поцілувала у губи.

Це був перший їхній поцілунок і перший поцілунок для Робін. Для неї це було в новинку і вау, хоч вона і нервувала з приводу того, що не вміє.

-Ого, ты ахириненно целуешься. -сказала блондинка.

Саме тоді Роб і збентежилася, вона не вчилася ні на чому, запитала кілька порад у Стіва і все.


Зараз Баклі прийшла ночівлю до подруги.

Зараз вони дивилися фільм “Брудні танці” і чесно сказати його порадив знову ж таки Стів. Типова для 80-х романтика, пристрасть у танці між головними героями.

Робін не так цікавив сюжет і в принципі фільм, вона більше думала про те, як чудово виглядає Еш у розтягнутій, домашній футболці з принтом “Мисливці за привидами”. Баклі навіть завітала думка що під нею тільки трусики і більше нічого.

Вони сиділи в обіймах і було в цьому щось інтимне, що змушує почервоніти, серце б’єтьися сильніше. Вони відчувають напругу між собою і цьому тяжко чинити опір тому наступної хвилини дівчата вже цілуються. Роб сидячи на білявці треться об неї, стискаючи футболку яка швидко полетіла на м’яке крісло поруч. Тієї ж долі повторила і довга майка русявою. Вони були цілком впевнені, Роб цілком була впевнена в Ешлі і довіряла її досвіду. Для більшої зручності вони лягли на розкладений диван, який більше був схожий на ліжко.

Спускаючись поцілунками від губ до шиї і повертаючись поцілункам за вушко, Ешлі дражнила свою подругу, хотіла, щоб та просила. Поцілунки були скрізь на шиї, ключицях, колінах, животі, навіть на стегнах, але вони ніках не доходили до місця, яке так і бажало отримати ту саму ласку. Баклі так хотілося що вона тихо прошепотіла:

-Будь ласка, Ешлі, прошу тебе не муч… – і вона почула, все-таки це для Роб вперше.

Повільно розсунувши ноги дівчини, Еш влаштувалася між ними, погладжуючи внутрішній бік стегон і вдихаючи незайманий запах намоклих статевих губ. Вона злегка торкнулася їх кінчиком язика, відчувши, як по тілу подруги пройшло тремтіння. Потім ще раз і ще, посилюючи тремтіння, а потім уже впевнено, сильно почала лизати її складочки. Баклі тихо простогнала, потім розслабилася, випробувавши свій перший маленький оргазм, з неї просочилися виділення, які блондика відразу злизала негайно продовжила ласки. Цього разу вона кінчиком язика доторкнулася до клітора, а по статевих губах провела пальцем. Її ласки стали активнішими, і Роб застогнала, спочатку ледве чутно, потім її стогін накочувався хвилями. Ешли смоктала її клітор все сильніше, а палець вже грався зі складочками, ковзаючи по них і трохи розсовуючи їх. Потім вона просунула кінчик пальця всередину, і спітніла Робін вхопилася за край ліжка, її стогін перейшов у тихе поскулювання.

Ешлі передалося збудження юної подружки, її руки тремтіли, дихання виривалося з напіввідкритого рота з шумом. Зігнувши трохи палець, вона розробляла незайману дірочку, час від часу трохи натискаючи на пліву. Робін знову кінчила, по її статевим губкам потік сік …

Еш підвелася, подивилася на червоне і спітніле обличчя доведеної до краю дівчини, поцілувала її коротко в губи і різко вштовхнула в неї два пальці. Робін скрикнула, заметушилась на ліжку, і блондинка трохи налягла на неї, швидко і впевнено рухаючи пальцями у розкритій вагіні, доставляючи дівчині перше шалене збудження від  вторгнення в її невинне тіло.

Невеликий біль швидко пройшов, залишивши приємні відчуття, що змішуються із соромом.

Роб міцно заплющила очі і кусала губи, намагаючись впоратися з незвичними емоціями, що накочують.

Ешлі почала уповільнювати рух пальців, так що створювані ними відчуття стали чіткішими, сильнішими. Ще повільніше … Так, що кожен міліметр клітора відгукувався на вплив … тому стало ще незвичайніше, коли дівчина почала рухатися то швидше, то повільніше. Баклі вже не знала, де вона і хто вона, знаючи тільки те, що її кохана робить з нею щось неймовірне та чарівне. І тут усередині її вибухнув її перший оргазм.
Відчувши це, білявка поволі вивела з неї пальці.

Скільки часу вони просто лежали поруч, їхнє дихання вирівнювалося, Робін так і не розплющила очі, і Ешлі було подумала, що вона заснула, але коли вона піднялася на лікті і приклалася губами до її гарячої щоки, русява розплющила очі і подивилася на неї. ніби звідкись здалеку.

– Як ти себе почуваєш? – дбайливо запитала дівчина. – Боляче?

– Ні, не дуже, – прошепотіла у відповідь Баклі. – Боже, що це було?

– Ти не шкодуєш?

Погляд подруги став теплішим – наче її дух повернувся до тіла.
– Ні, ти мені подарувала такі відчуття.

– Може, я поспішила…

-Ні! – знову Робін пожвавішала, її очі спалахнули. – Я тебе люблю, і ти мені робиш приємно! Ешлі… Не кажи так! – Вона притулилася до подруги.

– А ми це зробимо знову? – Прошепотіла вона їй у вушко.

– Ти хочеш?

– Ага … щоб я краще зрозуміла, що це таке …


Вони мали багато таких моментів. Унікальне кохання в якому навіть свариться не хотілося. Після їхнього першого разу вони обмовили все і почали зустрічатися, навіть купили на знак їхнього кохання парні кільця з серцем у центрі якого був кристал. У Робін зелений, у Ешлі червоний.

Ось так один везить у магазин фільмів зміг подарувати їм обом почуття потребності та кохання.

Кохання – це коли центр всесвіту раптово зміщується і переміщається в когось іншого.
Айріс Мердок

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь