Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

2

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Через кілька годин і багато виграшів Намі викинули з казино і повідомили, що на цьому острові такі заклади більше не раді її бачити.

« Ну і добре, – подумала вона. – Гроші не забрали, а все інше якось переживемо». Намі почала оглядатися і шукати когось, хто б міг віднести її скарб на корабель. Вона пам’ятала що десь неподалік мало бути кафе в якому зупинились двоє їй знайомих збоченців. Тому дівчина, взявши свій улов, попрямувала в бік закладу.

На щастя йти було недовго та і в саме кафе зайти їй не довелося. Підійшовши ближче, вона побачила що в кількох метрах від неї щось валяється. Як не дивно, цим чимось виявились наші добре знайомі накама.

– Гей, ідіоти. Що ви тут робите? – Запитала Намі і штовхнула Санджі ногою.

– Намі сан – відповів кухар, – ви прийшли до мене тому що скучили? Я теж люблю вас Намі сан.

Кок вже хотів обійняти дівчину та замість цього отримав черговий удар від чого звалився назад на землю.

– Я запитала вас що тут коїться, здається.

– О, Намі чан, – сказав скелет який до того просто лежав і спостерігав за ними. – ми з Санджі саном просто сиділи в цьому чудовому кафе і спостерігали за прекрасними панянками. А потім, коли одна з них проходила повз нас, я нагнувся щоби краще розглянути її трусики. Ви ж знаєте мою чудову любов до трусиків.

– Якщо ти зараз не перейде до головного, то більше ніколи в житті не побачиш жодної пари. – пригрозила скелету дівчина.

– Які ви жорстокі, Намі сан. Не скажете які зараз на вас трусики? – сказав Брук і одразу поплатився за це.

– Продовжуй ти. – звернулася вона до Санджі, який саме піднявся з землі.

– Намі сан, там немає про що говорити. Нас просто викинули звідти. Та ви не хвилюйтесь. Я люблю тільки вас. Ну ще може Робін сан. – вже тихіше додав він.

– Ага, ага. – не слухаючи його, відповіла Намі. – Щоб довести свою любов, бери мішок і цього і неси на корабель.

– Слухають. – миттєвого відповів він і взяв свою ношу.

– І ще. – додала вона оглядаючись, – Ти не бачив нікого з команди?

– Намі сан, я не дивлюся ні на кого окрім вас. Ви ж знаєте про мої …

– Так, так. – Перебила його дівчина, – я це все вже чула.

– Намі чан, а я бачив прекрасні трусики Робін сан, коли вона йшла в бік корабля. А також чув як капітан з лікарем сперечались, хто з них перший добіжить до берега. – Озвався скелет, що бовтався на плечі у Санджі. – А тепер покажете свої трусики?

Намі, звичайно,  була рада почути інформацію про команду, та останнє речення пробачити вона не змогла. Скинувши скелет з Санджі, дівчина трохи провчила його. Після цього вона сказала кокові йти на корабель, а цього залишити тут. Сам приповзе як захоче.

Вона задумалась і зрозуміла, що серед усіх названих імен не почула тільки одного. Зоро. Було слабке сподівання що дівчина побачить його на судні та, як кажуть, надія помирає останньою.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь