Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

2 розділ

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Після великої битви на кораблі (фінальний 5 сезон)


Вечір. Всі сидять в їдальні на Дарунку долі. Усі святкували перемогу та повернення Зеленого ніндзя назад у родину, яку відклали на певний термін. Була битва все-таки, тоді було не до святкування.

– Гей, народ. Все вже минулося, то давайте вже розповідайте, що кому випало в майбутньому? – з нетерпінням розпитував усіх Джей.

– Серйозно, ми ледве не загинули, а тебе цікавить, які картинки на стіні біля поховання Першого майстра. Ні, дякую, не сьогодні. До речі, розкриття потенціалу, це виснажливо, могли б попередити. – заскиглила Нія, – Я мінімум кілька днів буду спати, потім розповісте, може до того часу прокинутись цікавість, що саме бачили, на добраніч!

З цими словами вона пішла до себе.

– Нія має рацію, Джей. Ми всі лишені. Ти терпів кілька тижнів, я впевнений потерпиш ще 10-11 годин. – усміхнувся Кай.

– Ідея Нії щодо сну мені до вподоби. Я теж піду спати. – промови Коул і теж пішов до своєї кімнати.

– Дивні вони сьогодні, – сказав Джей.

– Ні, – відповів йому Кай, – Просто виснажені. Сам подумай. Нія намагалася побороти всіх привидів так, аби не задіти Коула, а він – боровся минаючи воду. Нам то нічого, а для них це сильний стрес. Рух одного смертельний для іншого. Хай відпочинуть.

– Кай має рацію, – підтвердив слова свого друга Зейн, – Нехай відпочинуть.

“Коул приховує щось, що терпить Нії. Необхідно поговорити з ним”. З цими думками Кай прослідкував аби всі розійшлися по своїх каютах, аби згодом мати можливість поспілкуватися з Коулом.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь