Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

2- Розділ – Lard in a croissant

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Наступного дня Франція написала Україні і вони почали переписуватись, у них з’явилося багато спільного, вони стали подружками. Україна прийшла до Франції  і та запропонувала подивитися один фільм.Україна погодилася. Жанр фільму була романтика, вони дивилися та їли попкорн і Україна по-дружньому сексуально жартувала у бік Франції. Вже настала ніч, закінчився фільм.Вона таємниче і загадково розглядала француженку і схоже що вона закохалася. Франція не відразу помічала цього, але українка лягла животом на спину любительці круасанів.
🇫🇷-е..Україна..,у мене трохи спина болить..
🇺🇦-Справді?Тоді може мені зробити тобі масаж?)
🇫🇷-ну давай, я не проти
Україна почала робити масаж спини, і француженка просто кайфувала від її дій.
🇺🇦-знаєш, мені сподобалося тобі робити масаж. Може мені ще десь тобі його зробити?)
🇫🇷-ее..ну не знаю..
Франція почервоніла і збентежилася. Україна легенько перекинулася так, щоб Франція лягла на спину, а Україна опинилася прямо перед її обличчям.
🇺🇦-Ну,тоді дай мені спробувати мені зробити тобі мій фірмовий масаж обличчя)
Україна руками взялася за обличчя Франції і почала цілувати із засосом у губи дівчини. Франція не протистоювала  , але все ж таки потім засоромилася і була вже вся червона як помідор.
🇫🇷-Кхм..,я напевно трохи відійду..
Україна злякалася, що та не відповість взаємністю і трохи засмутилася .
Тим часом парижанка  підійшла до шафки і дістала звідти біле вино. Взяла келих і трохи налила собі й Україні.
🇫🇷-будеш?
Тримаючи в руках келих із вином запитала Франція
🇺🇦-тільки якщо небагато..
Україна взяла та почала пити.
Потім вона перестала не на довгий час підкочуватися до Франції та лягла на диван.
🇫🇷-Україно, що щось трапилося?
🇺🇦-ні-ні!Просто вирішила раніше лягти спати.
Україна заснула, а Франція подивилася на її і вкрила її пледом ,сама лягла на ліжко ,потім заснула.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь