Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Глава 1

 

Осаму як завжди сидів в кімнаті за столом та по пріколу зробив анкету дайвінчіку, ну а що ще робити коли скучно? Правильно страдати фігньою.

 

Шатен то натискав на сердечко то на палець вниз, просидів він так годину, поки йому не наскучило.

 

хлопець встав з клісла і пішов на кухню зробити чогось смачного.

 

Чуя в цей момент як звичайно після роботи і охолоджуючого душа, закурював сигарету і заходив на свою сторінку в Дайвінчику. Це вже була традиція, в кінці кожного місяця заходити туда.

 

В цьому боті він певне хотів знайти друзів, а може й другу половинку, він сам до кінця не розібрався. Звичайно це виглядало ніби він 15-ти річний підліток, але тому вже як 7 років не 15 і зі сторони це було дивно.

 

–що за страшний виродок мене вподобав…– Оцінивши людей ще хвилин 15 , Чуя направився на кухню, щоб приготувати собі вечерю, за довгий час голодування, але в холодильнику було пусто, але і в магазин далеко, прийдеться заказати в інтернеті. Взагалі Чуя не любив їду не приготовленим ним або не під його наглядом, але все ж жити з чогось треба, тому сьогодні він зробить висновок. Він заказав салат олів’є і якусь картоплю, добре що і таке в магазині продається.

 

Поки рудий чекав доставку, він сів доробляти ескіз для інтер’єру офісу нового клієнта. Їсти Чуя сів з якимось рандомним відео на ютубі.

 

Ну, а шатен взяв суші з холодильника які там стояли вже десь годину, пішов в кімнату щоб продовжити перегляд анкет.

 

це виявилося не так погано як здавалося, хлопець на цей раз сів на ліжко та поставив суші поряд, взяв телефон та знову те саме, але воно не надоїло як на диво.

 

“ти сподобався одній людині, показати його?” Висвітилось на Чуїному екрані і Накахарина цікавість не дала йому додивитися відео, а перейти і подивитися кому він там міг сподобатися.Це був брюнет, з….

 

–що за перекошена твар, фу блять.–Але замість поставити дізлайк , Чуя поставив лайк .

 

–сукааа, хоть би цей індовідум мені не писав.– важко видихнув хлопець.

 

Але вдача була не на його боці ,Осаму то лайкав якихось людей то ні, і тут йому висвітилось повідомлення

“Ти сподобався одній людині” хлопець глянув хто це, і це був якийсь хлопець з рижим волоссям, якого до того лайкнув шатен, Осаму вирішив йому написати, просто по пріколу.

 

Дазай Осаму: привітик)

 

–блять.. він все ж написав…… Можна проігнорити…. А можна….– сказав рижик побачивши повідомлення від того хлопця

 

Накахара Чуя❤️✨:привіт.

 

–Господи для чого я йому написав, це піздець.– Хотів хлопець лишень видалити , як побачив що його повідомлення було прочитано.

 

-ТВОЮ МАТЬ.

 

Хлопець вийшов з чату та знову зайшов а бота як тут йому прийшло повідомлення

від: “Накахара Чуя”

хлопець перейшов в чат та прочитав повідомлення та знову почав набирати текст на своїй клавіатурі.

 

Дазай Осаму: ну що, познайомимося?

 

Хлопець не надіявся на відповідь, ну кому захочеться знайомитись з таким як він, щей він вибрав самі некрасиві фотографії для анкети, він просто надіявся когось налякати своєю зовнішністю, тому він не відкидував того факту що йому зараз напишуть щось образливе.

 

–хто захоче знайомитися з челом в якого пів тварі перемотано.– Так, головне бути добрішим , а то всі його знайомі вже послали його. Можливо той Осаму буде нормальний, хоча це сумнівно що він витримає і 5 хвилин.

 

Накахара Чуя :можна, хоча в тебе така твар перекошена що я і не знаю.

 

– ну, я старався.

 

Хлопець переглянув повідомлення і через секунду на екрані у рудого з’явився надпис “записує голосове”

Через декілька секунд воно йому прийшло, там було сказано

 

 

Дазай Осаму: “♪З лицем не поспорити, ну ладно, дозвіл знайомство є, так що все, розкажи щось про себе.

 

Голос у Дазая був спокійний і приємний,дуже красивий. Він запав Чуї в душу,, але взаємно гс записувати він не збирався.

 

Накахара Чуя:голос такий же як і лице. Що тобі розказати , я думаю в анкеті пише достатньо для першого часу, розкажи краще про себе.

 

 

*І як тебе булили в школі за лице*

Це називається сам пожартував , сам оцінив, і сам поржав. Цього звичайно хлопець писати не став, ще не хватало щоб його знов кинули у чорний список.

 

♪”Дазай Осаму: я ж можу сказати те саме і про себе)

 

Хлопець відправив те повідомлення та почав набирати нове.

 

Дазай Осаму: такими темпами ми не познайомимося.

 

Хлопець був не ображений, йому наоборот було цікаво що буде далі, і як Чуя буде відноситися до Дазая через деякий час, і чи вообще вони будуть тримати зв’язок.

 

Накахара все ж рішив продовжити діалог, він надіявся що Осаму буде як вели в американських фільмах, з тупого ботаніка в найкрасивішого чела, ну точніше другого найкрасивішого чела, бо перший звичайно Чуя.

 

Накахара Чуя: добре, мені 22 , працюю дизайнером інтер’єру і бухаю дорогим вином по п’ятницям. Достатньо?

 

Дазай Осаму: не достатньо, два з трьох фактів я вже знав з анкети, так не чесно.

 

Хлопець поставив телефон на ліжко слідкуючи за повідомленням від його нового знайомого.

 

Накахара Чуя:який ти надокучливий. Добре, я люблю слухати музику і малювати.

 

Чуя був трохи сердитим, що його словам не задоволені, але все ж написав 2 інші, слідкуючи що буде далі можливо вони стануть друзями. Хоча Дадзай його уже бісив.

 

В горлі пересохло тому Чуя відпив з кружки чай, який зробив поки переписувався з цим індувідуом.

 

Дазай Осаму: один з цих двох я теж знаю, але добре, тепер я?

 

Дазай Осаму: ♪таак , я працюю… Не працюю кгм забудь я меломан обожнюю чай без цукру, не люблю собак, можу сказати що я мазохист і займаюсь селфхармом.♪

 

Шатен знав що треба спочатку видати мінуси, а потім… потім побачим.

 

Накахара Чуя:хто п’є чай без цукру, 4 ложки мінімум….. Ти ще й безробітний позор, ти ж не живеш за пенсію своєї старої бабки?В моєї знайомої є вакансія, прибирання туалету, можу дати номер.

 

Рижий був здивований чому на всі його образи на думку інших людей, він ніяк не реагував. І він не був здивований за селфхазм, тут кожен 3 такий.

 

Дазай Осаму: ♪а якщо я скажу що мені не потрібна робота, і в мене немає старої бабки?♪

 

Шатен був здивований чому якщо безробітний то одразу сидить на чиїсь шиї?

Але питатись цього він не збирався, можливо.

 

Накахара Чуя: ну не живеш ти ж з гівна і палок, звідкись гроші маєш, значить чимось займаєшся.

 

Як можна бути безробітним але мати гроші , інтернет і житло… А в нього є житло? Може він бомж?

 

Накахара Чуя: слухай а ти де живеш, ну в сенсі в квартирі?

 

Дазай Осаму: занадто швидко ти до мене в гості спішиш, хотя я не проти.

 

Дазай Осаму: адреса* так там багато поверхівка третій поверх перші двері, заходи якщо хочеш.

 

Осаму поставив вже порожню тарілку на стіл навіть не помітивши коли він встиг з’їсти всі суші.

 

Накахара Чуя: значить не бомж…за запрошення дякую я звичайно ніколи не зайду)))).

 

Але адресу він зберіг, можливо, чел настільки чого роздратує що він захоче йому прислати якусь гидкість або особисто прийде і наб’є йому пику.

 

Накахара Чуя: Що на особистому фронті?

 

Дазай Осаму: зовсім нічого, я таким не цікавлюсь.

 

Дазай Осаму: чому все про мене?

 

Дазай як справжній єврей відповів питанням на питання, не знаючи як познайомитися з ним краще.

 

Накахара Чуя: а що я? Я не бомж, дівчини зараз немає, що ти хочеш ще про мене дізнатися?

 

Дазай Осаму: ну незнаю, щось цікаве

 

Накахара Чуя: я не знаю що тобі розказати, краще запитуй і тоді я відповім. Можливо.

 

Накахара Чуя:що сьогодні робив?

 

Дазай Осаму: та нічого цікавого

 

Накахара Чуя: ясно.

 

Дазай Осаму: як ти проводиш свої дні?

 

Накахара Чуя: на роботу ходжу, проєкт малюю, ходжу по магазинам.

 

Дазай Осаму: нічого собі

 

Накахара Чуя: а ти що?

 

Дазай Осаму: зазвичай сижу вдома, а так… Ходжу по магазинах, деколи малюю, але дуже рідко, читаю, та й вроді все.

 

Накахара Чуя: м, круто. Ти типу асексуала шо в тебе дівчини нема, чи тобі просто ніхто не дає і в тебе жорсткий недотрах, і ти все списуєш що тобі це не цікаво?:Р

 

Дазай Осаму: я б не сказав що я асексуал швидше склоняюся до бісексуалів, але твоя теорія цілком можлива.

 

Накахара Чуя: АХАХАХАХХА так і знав.

 

Осаму сходив на кухню поставивши тарілку в посудомийку, та повернувся назад до кімнати.

 

Накахара Чуя: Стоп, типу тобі подобаються хлопці?

 

Дазай Осаму: тільки не кажи що ти гомофоб….

 

Накахара Чуя: та ні мені похуй, діло твоє, просто цікаво.

 

Накахара Чуя: головне що я натуральний натурал:Р

 

Дазай Осаму: так похуй, чи цікаво?)

 

Накахара Чуя: іди нахуй.

 

Дазай Осаму: які ми злі

 

Накахара Чуя: а ти білий і пухнастий.

 

Дазай Осаму: звісно)

 

Накахара Чуя: ага.

 

Дазай Осаму: ідеї на розмову закінчились…

 

Накахара Чуя: вітаю.

 

Дазай Осаму: вирулюй ситуацію

 

Накахара Чуя: га? Сам давай якось.

 

Дазай Осаму: можливо давай зустрінемся? В реальності легше буде

 

Накахара Чуя: боюсь я не готовий побачити твою рожу в реальності .

 

Дазай Осаму: шкода

 

Дазай Осаму: тоді що пропунуєш?

 

Накахара Чуя: не знаю. Може зустрінемся, а може і ні. І я зараз йду лягати спати, якщо не забуду про твоє існування то напишу, можемо зізвонитися.

 

Дазай Осаму: зрозумів, надобраніч)

 

Накахара Чуя: угу, па.

 

Накахара поставив телефон на зарядку і заліз під ковдру, зразу ж заснувши.

 

Хлопець поставив телефон на стіл та а потушив його екран, потім просто нахилився назад та ліг він не накивався просто так лежав, заснув він тільки під ранок.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь