Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Еш разом із Броком та Місті йшли до наступного залу.”Скільки ще залишилось йти?”- запитала дівчина.Харрісон опустив погляд на мапу,сказав що через пару днів вони дістануться потрібного міста.Уільямс сумно відвела погляд.Йшовши по лісовій стежці,вони побачили незнайомого юнака,що сидів під деревом.Поряд із незнайомцем лежав великий круглий камінь.Еш Кетчум підбіжав до тренера та сказав:”Гей,хлопче,а що то за груда каміння біля тебе?”.Хлопець неоднозначно подивився на Еша та тихо посміявся.Камінний шар поворухнувся та з нього виглянули голова та чотири кінцівки.Після чого Такеши трохи роздратований необізнаністю Еша пояснив,що той камінь був покемоном големом.
Незнайомий тренер встав і представившись,запропонував Сатоши битву покемонів.Кетчум зрадів і обрав пікачу для битви.”Він нічому не вчиться” – сказала Місті,знизивши плечима.Брок погодився з дівчиною та подивився на Еша.Той розгублено поглянув на друзів і запитав:”Що не так?Ви завжди критикуєте мої битви”.Після чого Касумі розповів,що електричні покемони слабкі протиземляних.

Кетчум легковажно проігнорував зауваження лідера кам’яного залу та почав битву.Першою атакою пікачу був електрошок,який майже не вплинув на голема.Після цього пікачу використав швидку атаку,цей вдар був краще минулого,проте голем не те щоб сильно постраждав,у той час коли миша витратив багато здоров’я через атаки земляного покемона.Сатоши нахмурив брови.Пройшло ще кілька атак,пікачу ледве стояв на ногах,був той момент коли Кетчумові варто було змінити покемона.Але він самонадіяно вірив у пікачу.Голем використав землетрус після чого миша впав поранений,без сил.Хлопець взяв його на руки.
Першою використаною атакою Пікачу був електро шок.Але він майже ніяк не вплинув на Голема,після чого електричний покемон постраждав від атаки Голема-кам’яного вибуху.
-Це було легко.
-Не кажи так!Я використаю наступного покемона- батерфрі.
-Думаєш твій пухнастий метелик щось зробить моєму големові?
Злорадно промовив супротивник Сатоши.
“Це ми ще подивимось!Батерфрі,укус жука!” – крикнув Кетчум.Батерфрі вкусив голема,проте міцна кам’яна шкіра покемона не дала йому відчути болю.Він одразу ж вдарив метелика.В цій битві покемон Еша пограв знову.На початку подорожі в Сатоши були лише батерфрі та пікачу тому,він програв цю битву.Опонент Еша лише посміявся з нього та пішов далі своїм шляхом.Сатоши підняв сильно поранену мишу з землі та запитав Касумі чи нема в нього ліків.Той перевіривши рюкзак,дістав фіолтеового спрея та вилікував рани пікачу.Пізніше друзі вирішили продовжити йти далі,але пікачу не хотів вставати,він відвернувся від свого тренера та нахмурив брови.
“Пікачу,що сталося?” – стурбовано запитав Кетчум.Миша видав кілька звуків,звичайній людині складно зрозуміти мову покемонів,але Еш запитав знов:”Ти образився на щось?”.
Покемон кивнув і обурено глянув на Кетчума,сказавши ще пару незрозумілих слів.Еш не розумів,що він зробив та що було не так.Він припустив що пікачу розсмутився через поразку та пікачу досі був не задоволений.Сатоши продовжив розпитувати мишу,Місті сказала:
-Можливо Пікачу не сподобалось,що ти легковажно відносився до нього?
-Що ти маєш на увазі?
-Я маю на увазі,що ти повторив свою помилку з вибором електричного типу покемонів у битві з покемоном земляного типу.Та пікачу довелося розплатитись за твою помилку.
-Звучить логічно.Виховувати покемона це не тільки сражатись із ним і тренуватись,тобі потрібно піклуватись про його здоров’є та його почуття.
Еш вибачився перед пікачу,проте миша проігнорував слова тренера й відійшов від нього.Сатоши теж роздратувався й вирішив відправити пікачу до покебола та він забув,що пікачу завжди відмовляється потрапляти до покеболу.Кинувши кульку в сторону миши,отримав по лбу покекулькою.Після цього Еш промовив:”Гаразд,якщо ти не хочеш іти,то й я нікуди не піду”.
Сатоши сів неподалік пікачу та схрестив руки.Брок поговорив із ними та вирішив,що скоро ніч та краще вони переночують тут,поки Еш намагатиметься помиритись із пікачу.Уільямс та Кетчум весь вечір сперичалися,дівчина намагалась довести Ешові,що він глупо та бездумно счинив із пікачу.Сатоши хоч і був частково згоден із своєю подругою та ,через поганий настрій, продовжував сперечатись із нею.Брок намагався ігнорувати їх сварки,він розумів,що втрутившись нічого не зробить та їм потрібен час щоб заспокоїтись і все обдумати.Коли Касумі приготував вечерю,всі сіли біля вогнища та гнівно дивились одне на одного.Здалеку було чутно диких покемонів і в вухах гудів прохолодний вітер.Скоро всі лягли спати.
Зранку прокинувшись першим,Еш вирішив вибачитись перед мишою.Та електричний покемон спав,тож Кетчуму довелося почекати поки той прокинеться.Пікачу повільно відкривав оченята,позіхав і потерав очі.До нього різко підсів Еш та покемон трохи злякався через це.Сатоши знов вирішив вибачитись перед пікачу,можливо йому ще складно справлятися із відповідальністю за покемонів та він старається піклуватись про них.Пікачу промовчав пару хвилин,після чого радісно подивився на Еша й поклав лапу на руку Еша.Сатоши посміхнувся,пообіцявши покемонові бережніше до нього відноситись надалі.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь