Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

альтернативна реальність

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

   – пам’ятаєш, як я розповідав тобі про теорії за інші виміри нашого всесвіту? – коул неголосно хмикнув, подивившись в блакитні очі свого хлопця. не пройшло і секунди як, майстер землі намагався згадати усі важливі моменти пов’язанні з темою, що так полюбилася уолкеру. це вже не перша їх бесіда про таку теорію. коул сам по собі був далекий від таких доволі розумних тем, що пов’язували у собі альтернативні реальності, але ці заумні слова набирали інший сенс коли ти їх чуєш з вуст коханої людини. 

 

   – так-так, щось там альтернативні всесвіти… галактики?… чи це інше?

 

   джей посміхнувся, спостерігаючи за невпевненим виразом обличчя коула. його лице трохи похмурилося, а очі перевели взір на стіну позаду свого співбесідника. він завжди його слухав, але не завжди розумів про що патякає рудий хлопець. долонь руки, що покрита ластовинням, несильно натиснула на ліву частини обличчя коула та повернула саме обличчя так, щоб вони дивилися візаві. темноволосий хлопець одразу ж примітив, як вираз лиця майстра блискавки став більш турботливим та м’яким. він одразу ж зімітував схожу фізіономію у відповідь. коул замовчав, очікуючи чогось.

 

   кімната наповнилася тихим сміхом блискавки. джей трохи захвилювався, пальці рук самі по собі почали гладити кісті рук, ніби намагаючись заспокоїти свого господаря. щоки набули бордового відтінку та ці плями покрилися на лиці. перед тим як нарешті щось вимовити, він секундно закусив губу та почав промову:

   – я просто хотів поділитися з тобою своїми думками. о п’ятій годині ранку я дещо зрозумів. усе в цьому світі відбувається як воно заплановане, ось, наприклад, коли ми кидаємо монетку нам не випадає чоло або тило. в цьому всесвіті нам випаде обов’язково чоло, а в іншій, можливо, тило. так, це доволі фаталістично, але по-іншому ніяк. тобто, усі рішення де є два або більше випадків розвитку подій відбуваються, але в інших вимірах… кожен раз коли перед нами якийсь вибір, з’являються нові та різні паралельні всесвіти на кожен варіант розвитку. є великий шанс, що зараз я, для прикладу, розповідаю тобі знову основу поняття інших вимірів та альтернатив, замість цього діалогу. з цього виходить, що все що може бути можливим – відбувається. лише в іншому часі. і-і я веду до того, що я знаю про те, як на кожен мій вибір з’являється новий всесвіт, де я вибрав щось або когось іншого. – синьо-блакитні очі джея подивилися на коула, спостерігаючи за зацікавленим виглядом іншого. павза. – моє серце трохи надламується кожен раз, коли я думаю про ті виміри, де ми з тобою не разом.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

4 Коментарі на “альтернативна реальність