Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

(блять хуй зна як його питати но буде що буде )

 

Звичайний осінній день, на вулиці дощ, люди йдуть до школи, на роботу і тд.

Вони двоє заходять в ліцей і проходять до шкафчиків беруть книжки та йдуть на пару.

 

Після першої пари вони вийшли на вулицю бо в класі жарко а також провітритись бо на наступну пару контрольна.

 

~

 

-Пс….. – Сєрий

 

-Шо – Діма

 

– Що в п’ятому та восьмому – СерГЕЙ

 

– ти шо дурне я сам не знаю – Діма

 

– блять дурне, там ж легко, в п’ятому буде відповідь 43 а в восьмому 163. То ж легко – Ніка

 

– блять, дякую – Сергій

 

-Єма ти розумна – Діма

 

В них вже закінчилась пара, вони взяли свій перекус та пішли в клас.

 

– Чуєш – Діма

 

– Га – Сергій

 

– Може б ти у п’ятницю до мене на ночовку прийшов

 

– А гарна ідея

 

– Після уроків

 

– Окей

 

– тоді договорились

 

Після пар вони розійшлись по домам.

Но з голови Сєрого ніяк не виходила одна думка.

 

Pov Сергій:

 

Блять нахуя він мене покликав на ночовку. Сука як нахуй йому сказати що я гей. Блять а як йому признатись. Ми дружимо вже більше 5 років і вже як 3 роки як я в нього закоханий. Блять що нахуй йому сказати.

 

З такими думками він і заснув.

 

Насправді Діма не був проти геїв, він сам був бі тільки ніхто цього не знав.

 

Pov Діма:

 

Блять як нахуй йому признатись. Блять кожний раз коли він п’є воду він такий …… Блять хочу його трахнути но він не мій………..

Треба йому признатись. Якраз на ночівлі і признаюсь ідеальний час.

 

З такими думками надрочуючи на свою любов ліг спати і Діма.

 

Адже потім буде най цікавіше

 

|На наступний ден|

 

День в них пройшов приблизно так само як і минулий уроки, перерви, єбля, ой.

Після уроків вони пішли в АТБ. Купили щось (запитаєте що? А хуй його знає головне, що щось купили)

Потім просто розійшлись по будинкам.

 

Дні злітали як години. Кожного дня одне і те саме уроки, домашка, ~дрочка (но це не всім треба знати)

 

От і настала п’ятниця. (Нарешті настав той день коли він зможе його трахнути.)

 

Вони проснулись, зібрались до навчального закладу і прикиньте навіть прийшли.

 

Почалась перша пара, потім перерва і от почалась друга пара, після того другу пів пара другої пари.

 

Вчителька щось там розказувала а Діма літає в думках.

 

Пройшло вже більше половини уроку та той заговорив.

 

– пані вчителько, можна вийти? – Сергій

– так, виходи, тільки швидко

 

/ Він вийшов з класу, пройшло 2 хв та й той заговорив/

 

– Пані вчителько, можна вийти? – Діма

– Хочете вийти, берете і виходити, і мене не питаєте

– Дякую

 

Діма вийшов з класу і послідував до чоловічої вбиральні. Зайшовши туди він нікого не побачив лиш чув що хтось є у кабінці, чекавши поки та людина вийде він просто з розуму сходи, був настільки погружений у думки що нічо і нікого навколо себе не замічав. Коли кабінка туалету відчинялась Діма був на 101% впевнений що то був Сергій, і він не помилився. З кабінки вийшов Сєрий і зразу побачив Діму, він був трохи в шоці тіп “якого хуя він тут робить” но нічого в голос не сказав, промовчав.

 

Діма до нього підійшов та схопивши за талію прижав до стіни.

 

Вони стояли в такому положенні десь 30 секунд нічого не кажучи, просто мовчали. І тут Діма заговорив:

 

– Я зараз тебе поцілую, якщо ти проти в тебе є 10 секунд щоб втекти.

 

Сєрий стояв на місці навіть не думаючи рухатись. Він взяв обличчя Діми в свої руки притягнув до себе. Їхні губи доторкнулись один до одного, та заплелись у пристрасний поцілунок. Їхні губи поєднались в одне ціле, їхні язики сплелися у замок. Рука Діми рухалась по цілому тілу молодшого вивчаючи його.  Вони двоє не були проти цього поцілунку, навіть не просто а довгоочікуваного, тримтячого, першого поцілунку. Вони кайфували, поки не почули кроки. Вони були вимушені приват сеанс, та пішли мовчки до класу витираючи губи щоб їх не спалили.

 

Заходячи до класу вони побачили охуївшу Ніку та почули дзвінок на перерву.

 

Ніка до них підійшла та задала декілька “делікатних” запитань.

 

(Увага! Потрібно читати з правильною інтонацією)

 

– Ви що блять єбались?

 

– Майже – відповів Діма витираючи губи.

 

– Ви що цілувались? Ніхуя собі.

 

А Сергій просто мовчав. Що він мав сказати? Як поцілував Діму? За це він просто хоче провалитись під землею, но одна думка про те, що Діма перший хотів його поцілувати а потім відповів на поцілунок трохи підбадьорювала Сергія.

 

Но раптом Діма взяв Сергій за руку та потащив його.

 

– ти куди мене тягнеш? Відпусти!

 

– не далеко – відповів спокійним голосом Діма

 

– головне щоб не в ліс

 

На що Діма просто промовчав.

 

Діма відвів їх у бомбосховище. Дивно що воно було відкрите. Таяк тут мало хто ходить, є можливість поспілкуватись один на один. Но правда є одне но……   не чути дзвінок, но вони орієнтуються по часі. Так, що в них є цілих 15 хв щоб поговорити та поєбатись.

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь