Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Коли у головного героя закінчується терпіння

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

— Вчителю, займіться зі мною коханням, — рішуче промовив Бінхе, нависаючи над Цінцю зверху.

Вони знаходилися в палаці Ло Бінхе, а точніше в копії бамбукової хижі, де Шень Юань колись провів декілька тижнів в якості полоненого. За вікном сонце тягнулося до землі, м’які промені освітлювали кімнату і чулося легке коливання бамбуку на дворі. Ніч повинна бути місячною з грайливим вітерцем , що стане в нагоді цієї пори року.

Шень Юань, притиснутий до ліжка, задумався над тим,  що почув. З їх останнього разу пройшло декілька днів і зазвичай, якщо Бінхе бажав перевести їх спілкування в більш інтимну сферу, то розпочинав з невинних поцілунків, які ніби випадково переходили у гарячі та пристрасні.

Його руки стікали вниз по тілу культиватора. Одна рука масажувала шию, доки іншою він пригортав жадане тіло все ближче і ближче за талію. Цінцю відчував як розпалюється Бінхе, як губи , що ще секунду тому ледве торкалися його, наполягають на більшому. Вони відкриваються один одному на зустріч, язик демона пестить Юаня, а потім неочікувано грубо кусає, ніби хоче показати невдоволення. Дихання перехоплює, всередині вже все горить, але тут усе закінчується. Бінхе відстороняється, сідає ніби слухняний учень і питає чи бажає вчитель продовжите?

Сам запитує, а лице горить. Сидить з трудом і незрозуміло. як на місці залишається в настільки збудженому стані. Очі палають і видно же, що в його уяві двоє чоловіків давно позбулися дурнуватих ганчірок та перейшли до речей куди цікавіших!

Шень Цінцю і сам не краще, тому, що питання, що відповідь — непотрібна формальність.

Їх особисте життя налагодилося доволі швидко, постійна практика цьому добре посприяла і чоловікові довелося відкрити про себе декілька нових фактів. Йому дуже подобався контраст в діях Бінхе. Він міг цілувати його довго, тягуче, облизувати кожен сантиметр, що траплявся на око, але в якийсь момент руками стискав його до синців на шкірі, а зубами мучив заціловану частину. І це зводило з розуму! Раніше Цінцю часто жалівся на грубість, але коли вона наставала після ось таких пестощів, намагався максимально сконцентруватися, щоб не надто сильно стогнати.

Проте Бінхе помічав це і починав розпитувати бідного культиватора як він себе почуває і чи все йому подобається. Якби Шень Юань міг — він би його вдарив за ці питання, але в процесі завжди було не до цього. Бажаючи отримати відповідь, демон ще більше нападав на нього і в якийсь момент, для себе, чоловік вирішив, що краще один раз відповісти, ніж зранку ходити кульгаючи.

Шень Юань насупився і уважно  подивився на Бінхе. Тей, помітивши погляд вчителя, взяв одну його руку і притиснувся губами до пальців, ніби цілує не людину, а ікону.

— Цей учень бажає повністю належати вчителю. Повністю і цілковито.

Бінхе не зводив очей з учителя, очікуючи хоч якоїсь реакції на свої слова. Культиватор підвис,  переварюючи його слова. Належати? Йому? Що це взагалі значить? Вони й так одружені! У них спільний побут, інтереси і один сон на двох, що ще?

Невже він знову щось вичитав в тих паршивих книжках? Да скільки можна! Їх кількість перевищує всю норму виписаної літератури в цьому світі. Куди дивляться редактори, хто взагалі їх випускає?

Да і що значить ось це його “учень бажає належати вчителю”? Він взагалі-то вже не його вчитель. Аж тут Шень Цінцю все зрозумів, тільки не кажіть що він пропонує…

Очі культиватора розширились.

[Прийшло нове завдання: “Зірвати хризантему протагоніста” Нагорода: 500 балів і покращення відносин з Ло Бінхе. Покарання: Відсутнє. Користувач бажає його прийняти?]

“Гей, Системо, що відбувається? Ви тут усі збожеволіли?”

[Усі функції цієї Системи працюють нормально. Погроз для здоров’я користувача та його чоловіка не знайдено^(◠‿・)> ]

“Що це ще за підморгування в кінці? І чому Бінхе так неочікувано запропонував щось… подібне?”

[Система не знає відповіді на останнє запитання користувача, але рекомендує прийняти завдання~(˘▾˘~)]

“Чому?”

[Наші читачі обожнюють універсалів╰(^3^)╯]

“#@$%*”

“Да йди ти під три чорти зі своїми читачами!”

[Але хост…]

“Від тебе ніякої користі, згинь з очей моїх!”

[Користувач бажає перевести Систему в режим сну?]

“А так хіба можна?” – здивовано перепитав Шень Цінцю.

[Користувач володіє віп-акаунтом, тому має доступ до особливих функцій~~]

“Чому ти не сказала раніше? Відключайся!”

[Система продовжить записувати дії користувача, перебуваючи в режимі сну. Дякую, що обрали цю Систему!]

“Нічого я не обирав” – приречено подумав Шень Юань перед обличчям якого маячив схвильований Бінхе. І от що йому відповісти? Він був не готовий і навіть категорично проти подібних експериментів! А що як він якось зашкодить Бінхе за необережністю? Зараз то у нього досвіду побільше, ніж було, але це не змінює того факту, що Цінцю надто нервує аби погодитися на подібний експеримент найближчі років десять, а то і всі двадцять!

Він відкрив рот, щоб категорично відмовитися від люб’язно запропонованої ролі, проте осікся, помітивши сльози на очах коханого демона.

– Невже вчитель зовсім мене не хоче? – схлипуючи, запитав Ло Бінхе. Очі його почервоніли, а голос тремтів, він уткнувся в груди чоловіка і сильніше притиснувся до нього, ніби боявся бути викинутим з ліжка геть. Культиватору не залишилося більше нічого, крім погладжувати це велике дитя по голові, щоб заспокоїти.

– Бінхе, все не так, – підіймаючи заплакане обличчя  Цінцю обережно зціловував сльози, які котилися донизу.  Це був не перший раз, коли йому доводилося заспокоювати плачущого чоловіка, тому Шень Юань знав, що потрібно зробити. Він зачекав, доки увага учня знову не зосередиться на ньому, а тоді продовжив: – Цей чоловік лише не впевнений, що його досвіду вистачить, аби зробити все правильно.

В повітрі зависла пауза під час якої культиватор подумки три рази вдарив себе по лицю. Ну і хто його тягнув за язик?

— Вчителю, — затамувавши подих, Бінхе дивився на збентеженого Шень Юаня. Він не очікував на подібну відповідь. Йому і в голову не могло прийти, що його дивовижний і незворушний чоловік може бути невпевненим в собі. Бінхе накрив його руки своїми і з ще більшим захопленням притис до губ, кришталево чистим поглядом подивися на Цінцю. — Що би вчитель не зробив для цього учня, він буде радіти кожній дії, яка прийде з його боку.

Шень Юань ніби зачарований дивився на Бінхе. Очі горять вогнем, а яка довіра була в кожному жесті — це просто било в самісіньке серце бідного культиватора. Він вже і не знав як йому варто вчинити. Запевнити Бінхе, що це не найкраща ідея? Погодитися? Він поняття не мав, що робити.

Бінхе же, який продовжував спостерігати за метушінням вчителя вирішив підказати йому найкращий вихід з ситуації. Він наблизився до губ чоловіка і акуратно накрив його губи своїми, закриваючи очі. В цей поцілунок він хотів вкласти усі почуття, що переповнювали його зсередини. Як ніколи хотілося стати захистом і опорою для чоловіка.

Він притискався до губ вчителя, охоплюючи то нижню губу, то цілуючи в кутик рота. Бінхе не намагався захопити контроль чи поглибити поцілунок, як того потребувала демонічна частина. Зараз він хотів лише передати трішки впевненості своєму чоловіку.

– Будь-ласка, коханий? – Бінхе трішки відсторонився, продовжуючи дихати в напіввідкритий рот Цінцю. Його розширені зіниці зустрілися з такими ж збудженими.

Це стало останньою каплею для культиватора, котрому більше не потрібні були ніякі благання.

Він спробував знову притягнути Бінхе для поцілунку, але не розрахував сили і вони стикнулися зубами, звісно, нікого з них це не зупинило. Шень Юань зарився руками в волосся чоловіка і, намацавши стрічку на ньому, обережно потягнув за неї, змушуючи довгі прядки заструменіти по спині демона. Йому подобалося, коли Бінхе ходив з розпущеним волоссям, але він ніколи не говорив йому про це, хоча думав, що той і сам здогадався.

Цінцю поглибив поцілунок і сковзнув язиком по небу партнера. Він ніби затіяв гру з Бінхе і то притискався ближче, то відсторонявся від нього. В один момент ніжно пестив нижню губу демона, а вже в другу переплітався язиками, запрошуючи взяти участь у цій дивовижній грі. Як не намагався Бінхе, проте не зміг повністю відповідати напору вчителя і контроль перейшов Шень Цінцю.

Той часу дарма не гаяв і вже наступної секунди притискав розімлілого Бінхе до ліжка і намагався розв’язати пояс його ханьфу.

Демон не став турбувати себе, йдучи таким важки шляхом і просто розірвав його одяг. Цінцю в відповідь на це вкусив верхню губу Бінхе за що отримав сповнений задоволення стогін. Чоловік дивися на нього з покусаними, припухлими губами, а мітка налилася демонічним світлом. Йому дуже подобалася невеличка грубість в ліжку від доволі стриманого культиватора. Коли він пропонував помінятися ролями, то не очікував такої віддачі.

Якби він знав, що так все і буде, то вже давним-давно вмовив вчителя помінятися.

Намагаючись залагодити свою провину за знищений одяг, Бінхе зайняв більш стійке положення і почав проводити доріжку з поцілунків від шиї й до ключиці культиватора. Це було одне з найчутливіших місць на тілі вчителя. Руками він допомагав собі позбавити його від залишків ткані.

Цінцю спокійно сприймав усі дії з боку чоловіка. Сам він також допомагав Бінхе позбутися безкінечно дорогого, проте такого зайвого зараз одягу. Можливо в якийсь момент і сам не утримався від того, щоб перетворити частину тканин в купу ганчірок, але якщо й так – Шень Юань обов’язково  загладить свою провину пізніше.

Коли з одягом було покінчено, їх руки стала сильніше погладжувати усі доступні ділянки шкіри, а кожен новий поцілунок ставав продовженням попереднього. Вони стискали один одного з такою силою, що на шкірі кожного з них розквітали червоні сліди.

Першим відсторонився Шень Цінцю, але не для того, щоб втекти від цього божевілля, а для того, щоб продовжити ще більше пестити любого чоловіка. Він цілував і погладжував ребра Бінхе, любувався добре складеними м’язами і міцно стоячим членом. Цінцю навіть зрадів, що зміг довести Бінхе до такого стану.

Це означало, що його чоловік справді був готовий прийняти Юаня завжди і всюди, не важливо в житті чи в ліжку.

Ось так акуратно відволікаючи його на приємні пестощі, Цінцю вдалося непомітно перевернути того на живіт. Він ні за що не дозволить Бінхе відчути дискомфорт чи біль під час процесу!

Демон помітив зміну позицій не відразу. Він насолоджувався відвертими дотиками вчителя і  ласкавим волоссям, що спадало на спину. Виявляється це так приємно, коли тебе з ніг до  голови покривають поцілунками, трішки прикушують губи, а потім так само нестримно пригортають до себе. Їм обов’язково потрібно спробувати так ще.

Він відчував себе коханим і бажав дати відчути це вчителю. Як тільки подумав про це , то відразу стало не вистачати емоції чоловіка. Бінхе захотілося знову дивитися на нього і бачити відклик власного бажання. Хотілось цілувати Цінцю до тих пір, поки не перестане вистачати повітря в легенях їм обом. Хотілося насолоджуватись емоціями, що чоловік показував лише йому одному.

Ковтаючи повітря Бінхе спитав:

– В-вчителю, прошу, Можна мені перевернутися?

І хоч ці слова прозвучали як питання, але нетерплячий учень вже спробував перевернутися, коли був зупинений чужими руками, які сильно утиснули його тіло в ліжко, не даючи можливості поворушись. Одна нога Цінцю ковзнула між ніг Бінхе і притиснулась до сильно стоячого члена, а суворий голос учителя мовив:

— Ні.

— Вчителю! — в голосі Бінхе читалася образа від того, що коханий навіть не бажає його бачити під час…

— Ти не про те думаєш, — Цінцю легко вкусив Бінхе в основу плеча від чого по тілу останнього пройшло чуттєве тремтіння. Ця дія була закликана не для того, аби образити чи вчинити біль. Шень Цінцю лише захотів виразити невдоволення від того, що Бінхе сумнівається  в ньому.

Вони були разом достатньо довго, щоб напівдемон встиг зрозуміти — ніхто не збирається його покидати, як мінімум точно не Цінцю. Проте як тільки з’являлися хоч найменші сумніви, то в той же час діва Ло втрачала усіляку впевненість у собі. Шень Юань розумів, що велика частка провини тут саме за ним.

Вчитель надто часто відсторонювався і відкидав свого учня, коли тому потрібна була допомога, що невеличкі маніпуляції стали своєрідною обороною і гарантіями для Бінхе. Гарантією того, що більше не покинуть, не залишать одному боротися проти цілого світу чи в один день не замінять на щось або когось важливішого.

Всіма можливим способами він намагався прив’язати Шень Юаня до себе, не рідко наступаючи на горло власним принципам.

Така зневага до власних почуттів била прямісінько в серце. Шень Юань з майбутнього був готовий повернутися в минуле лише заради того, щоб надавати собі ляпасів за дурнуваті вчинки.

Зараз, йому як ніколи раніше хотілося повернути впевненість в чоловіка і показати, наскільки дивовижною людиною він є. Він обійняв його зі спини, намагаючись сильніше притиснути до себе і почав шепотіти на вушко:

– Бінхе, цей чоловік дуже сильно тебе кохає, – руки прийнялися ніжно погладжувати піддатливе тіло. – І йому дуже хочеться принести тобі задоволення, не завдаючи болю. Я боюсь поранити тебе. Прошу, дозволь зайнятися з тобою коханням і попіклуватися про тебе, а потім, коли ти будеш впевнений, що все добре, подивитися на твоє лице.

Шень Цінцю уткнувся лобом в спину Бінхе, очікуючи відповідь. Руки продовжували ковзати по боках , не спускаючись нижче і просто даючи відчути доторк до шкіри. На демона же слова призвели ефект порівнянний з вибухом бомби.

Серце нервово зайшлось в божевільному ритмі, а на очі знову навернулися сльози. Він почував себе таким щасливим, що якби його вразила блискавка, жаліти не було б про що.

Вчитель сам сказав, що кохає його!

Прокручуючи всі сказані слова в голові, обличчя Бінхе все більше покривав сором’язливий рум’янець. Він не чекав таких сміливих слів від зазвичай такого стриманого вчителя, а тому цінував їх як найбільшу коштовність у світі. Невпевненість, що мучила його миттю була забута. Хіба можна сумніватися в тому, хто так щиро говорить тобі про свої почуття?

І, здається, учитель казав, що боїться поранити свого учня? Порівнюючи його дії зі своїми, Бінхе знову захотілося розплакатися, але цього разу вже від ненависті до себе. Він так багато разів завдавав біль вчителю, нехай і ненавмисно, що не міг зрозуміти, як той може продовжувати з такою ніжністю ставитись до нього? Чоловік був прекрасний і незрозуміло, що ж Бінхе такого зробив, щоб заслужити на нього.

Він знову відчував себе жалюгідним цуценям, яке всім серцем бажає визнання та любові наставника. Бінхе розумів, що не вартий вчителя, але він уже не зможе його відпустити. Не після того, як він нарешті може прокинутися і побачити живого Цінцю у своїх обіймах, почути спокійний голос вчителя, звернений тільки до нього одного і тримати того за руку, не боячись залишатися позаду.

Бінхе хвилювався, що змушує вчителя залишатися поруч із собою, тому серце рвалося на частини від сказаних слів. Він був щасливий з ним, любив його та боявся за нього.

— Якщо вчитель вважає, що так буде краще, хіба може цей учень йому заперечити?

— Не називай мене вчителем, — нахмурившись, сказав Шень Юань, але Бінхе все одно цього не бачив.

Отримавши згоду від свого чоловіка, Цінцю не став більше зволікати і перейшов до активніших дій. Він спробував поцілувати беззахисне вушко, згадавши, як відреагував Бінхе і був винагороджений переривчастим зітханням. Руки почали сміливіше торкатися шкіри то ненароком зачіпаючи соски, то спускаючись нижче до живота, але не звертаючи ніякої уваги на болюче збуджений член.

Нога заклинача так і продовжувала притискатися до найпотаємнішого і Бінхе захотілося сильніше потертися об неї і жалібно завити через відсутність будь-яких дій.

Цінцю явно насолоджувався процесом і видом, що відкрився. Так, він не міг побачити обличчя свого чоловіка, але зчитував його за допомогою звуків та реакції тіла на дотик. Наприклад, якщо він трохи зачіпав член, то Бінхе намагався сильніше піддатися вперед, натякаючи на дотик до чого саме він прагне найбільше. Або якщо легенько вкусити його, а потім зализати місце укусу, можна було почути тихий стогін, що зривався з губ.

Шень Юаню подобалося вивчати тіло свого чоловіка. Зазвичай він був досить пасивний під час їх занять любов’ю (і часто під час них же і відключався), а тому не завжди йому надавалася можливість ось так безсоромно приголубити Бінхе. Зате він сповна міг обмацати, погладити і поцілувати кожен сантиметр його тіла.

Покриваючи засосами всю спину свого демона, Цінцю з деяким сумом подумав про те, що швидше за все вони зникнуть вже через пару годин, але поки що він міг помилуватися на спину Бінхе, прикрашену його мітками. Це збуджувало. Він починав розуміти бажання Бінхе, якнайсильніше затаврувати його собою. Неможливо чинити опір цьому інстинкту, коли перед тобою знаходиться кохана людина, що повністю розкривається перед тобою і довіряє тобі.

Він з гордістю подивився на результат своєї роботи і дуже сильно захотів подивитися на обличчя чоловіка. Швидше за все, він почервонів і його обличчя прикрасив легкий рум’янець, а судячи з хвилі тремтіння, що пробігла по ньому, очі заволокло тим небезпечним вогником, який Цінцю дуже любив. Проте, на жаль, це була його ідея, зайнятися цим саме так, а тому він не міг попросити Бінхе перевернутися. Через роздратування він знову прикусив шкіру на плечі демона. Бінхе знову відчайдушно застогнав і від того, що вчитель так довго роздратовував і дражнив його, але не давав чогось більшого він жалібно попросив:

— Вчителю, торкніться мене.

— А-Юань.

— Що?

— Назви мене А-Юань.

— …

— А-Юань? — невпевнено сказав Бінхе, він міг лише здогадуватися, але припустив, що, можливо, вчитель довірив йому своє домашнє ім’я? Відразу після цього — подавився повітрям, тому що витончена рука вчителя охопила стовбур і почала швидко ковзати вгору-вниз, сильно стискаючи, залишаючись на межі задоволення і болю.

Голос Бінхе зірвався і кімнату заполонили гучні стогони. Він навіть не намагався контролювати себе і А-Юань іншою рукою стиснув його сосок. Демон скрикнув, але не замовк, а продовжував задовольняти чоловіка тихими схлипуваннями. Він відчував себе так, ніби на нього зійшло божественне благословення, а тому навіть попроси його поводитися тихіше він не знав, чи зумів би.

Добре, що ніхто не збирався змушувати його мовчати.

Шень Цінцю цілком влаштовувала поведінка чоловіка і від того, що він чув, його власний член почав сильніше сочитися еякулятом. Зосередившись на чоловікові, він забув про себе і тільки намагався притиснутись до нього сильніше, щоб Бінхе зміг повністю відчути його зацікавленість процесом.

Потираючись своїм членом об стегно Бінхе він і сам не помітив, як теж почав стогнати і ці звуки справили на демона сильне враження. Фарба ще сильніше залила обличчя, а тіло відреагувало на бажані звуки, як і повинно. Член збільшився в розмірі і став твердішим за камінь, а Цінцю, який це помітив, не зрозумів, що ж справило таке враження на чоловіка.

Його рука починала втомлюватися, а він так і не наблизив свого чоловіка до розрядки, що не дивно при його витривалості, але зовсім не втішало культиватора. Власний член залишався болісно збудженим і незадоволеним, тому він вирішив, що настав час змінювати тактику. Поглянувши на баночку змазки на столі, йому на думку спала одна ідея.

— Бінхе довіряє цьому чоловікові? — спокійно поцікавився Цінцю, сам невпевнений у тому, чи спрацює те, що він задумав, чи ні.

—  Так, — мрійливо відповів Бінхе, навіть не зовсім чуючи питання.

— Тоді він дозволить цьому чоловікові щось спробувати? — спитав Шень Юань уже не для того, щоб почути відповідь, а зрозуміти чи чує його Бінхе.

— Т-так.

— Чудово.

Після цих слів Бінхе перестав відчувати вагу вчителя на собі та його руки, що стимулюють пеніс. Він мало не розплакався від невдоволення. Чому вчитель залишив його? Невже він сказав чи зробив щось не так?

Не встигли ці думки остаточно оформитись у голові, як учитель уже повернувся до нього зі знайомою баночкою в руках. Бінхе подумав, що, напевно, зараз той почне розтягувати вхід у його тіло, але культиватор почав змащувати внутрішню частину його стегон і навіть покрив сумішшю член, через що Бінхе здивовано насупив брови. Що він збирається робити?

— Стисни ноги, — прийшов наказ і Бінхе підкорився.

Він слухняно стиснув ноги і почав чекати, що ж зробить його вчитель. Цінцю розмазав масло так само і по собі, а потім відставив його так, щоб дотягнутися до нього, коли воно знову знадобиться. Зараз він почував себе більш невпевнено, ніж коли вперше боровся з демонами у цьому світі, а тому руки його трохи тряслися.

Він приставив збуджений член до ніг і спробував штовхнутися між ними. Завдяки слизькому маслу це вийшло легко, тому плоть ковзнула по яйцях чоловіка і навіть торкнулося чужої плоті.

В обох збився подих.

Бінхе нарешті зрозумів, про що говорив його чоловік і здивувався, що ще ніколи не чув про такий спосіб займатися коханням. Його вчитель найдивовижніша людина на світі і завжди знаходить спосіб здивувати свого дурного учня.

Цінцю обійняв Бінхе руками під живіт і зробив кілька пробних поштовхів між його ніг. Це виявилося не менш приємно, ніж коли він допомагав собі з розрядкою рукою, а судячи з того, як його демон теж почав стогнати йому напевно подобалося те, що відбувається. Заспокоєний цим Шень Юань почав рухатися більш активно, вибиваючи жалібні схлипи з партнера.

Бінхе зовсім забувся, тому стогони знову почали змішуватися з вигуками: «Учитель!» що зовсім не міг проігнорувати Цінцю. Він підняв одну руку і шльопнув Бінхе по округлих сідницях, від чого він як проклятий почав шепотіти його ім’я. Відчуття слизького, твердого члена вчителя, що тиснув на його яйця і іноді притискався до власного пеніса, насправді позбавили його контролю, який хоч і був непомітний, але був. Зараз Бінхе безсоромно шепотів ім’я вчителя на кожному поштовху і стискав простирадла від задоволення.

Він чув вульгарні ляпаси при дотику двох тіл і відчував мокре тертя. Його демонічну сутність дуже тішили звуки, які вони видавали. Якби зараз хтось захотів провідати вчителя, то цей хтось одразу зрозумів би, чим вони займалися. Неважливо будь це голова школи, поплічник Мобея або лорд Лю, ніхто б не наважився їх перервати. Опустивши голову, Бінхе зміг побачити руки вчителя, що обіймали його, масло, що стікає, і щось зовсім дивне. Одна справа відчувати дотик до збудженого члена і зовсім інше на власні очі побачити, що там відбувається.

Між щільно стиснутими ногами час від часу з’являвся корінь вчителя, весь перемазаний у маслі і з крапелькою еякулята на голівці. Він торкався його члена і Бінхе, як зачарований дивився на їхню різницю. Вони з Цінцю також відрізнялися, як у житті. Вчитель був прямий, ніжний і витончений, коли його власний орган був воістину демонічним і не асоціювався з чимось піднесеним.

Ця різниця приносила Бінхе деяке ганебне задоволення, адже, незважаючи на те, як сильно вони відрізняються, вчитель вирішив залишитися з ним і продовжує любити його такого безнадійного та дурного. Ох, хіба може бути щось краще? Серце демона, сповнене ніжності та любові, готове було вибухнути. Йому терміново захотілося підім’яти вчителя під себе і нарешті злитися з ним в єдине ціле. Проте, зараз у нього є й інший спосіб показати своє кохання вірно?

— Коханий, будь ласка, увійди в мене,— глибоко простогнав Бінхе. Цінцю, почувши цей млосний голос, подумав, а чи не було в роді його чоловіка сукубів?

— Все як забажає мій чоловік, — Шень Юань поцілував його в спину і ніби-то почувши сигнал — взявся до роботи.

Він відсторонився від демона, чим викликав невдоволене зітхання і знайшов руками відставлене масло. Виллявши суміш собі на руку, культиватор знову почав погладжувати член Бінхе, щоб той зміг розслабитися і відволіктися від можливого болісного проникнення.

Коли його чоловік пом’якшав і навіть якось розтікся по ліжку Шень Цінцю вирішив, що настав час і покружлявши біля входу в його тіло ввів туди один палець. Бінхе трохи напружився. Рука вчителя на пенісі приносила запаморочливе задоволення, але як ставитися до проникнення він не зовсім розумів. Це не було болісно, але й не було приємно, Бінхе не знав чого очікувати.

— Боляче? — неправильно зрозумівши реакцію Бінхе, Цінцю занервував.

— Ні, швидше трохи незвично,— похитав головою чоловік.

— Якщо стане боляче або неприємно одразу скажи мені.

Цінцю розтягував Бінхе, розповідаючи, який він молодець, причому продовжував погладжувати жорсткий член. Він хотів зробити процес максимально комфортним та приємним для нього, тому всіма можливими способами намагався заспокоїти.

Бінхе подумав, що якби вчитель захотів узяти його зовсім без підготовки прямо тут і зараз, то він міг дозволити це зробити, аби й надалі чути похвалу на свою адресу.

Коли один палець став вільніше рухатися всередині, Шень Юань додав до нього другий і сміливіше почав розтягувати демона. Він розумів, що справа піде набагато краще, якщо він зараз зможе знайти простату, а тому він так і от-так вигинав пальці, щоб знайти маленький пучок нервів. Бінхе іноді тихенько зітхав, але слухняно намагався розслабитися і не заважати чоловікові. Йому вже не терпілося відчути вчителя в собі.

Цінцю ж дедалі більше нервував. Не схоже, що Бінхе боляче від його пальців, але йому ніяк не виходило знайти простату! Він був невпевнений і зовсім не розумів, що робить не так.

Додавши ще трохи масла, він увійшов у Бінхе вже трьома пальцями і не припиняв спроб знайти простату, штовхався трохи далі та сильніше. Вся ця ідея зі зміною ролей втрачала всякий сенс, якщо він не зможе задовольнити Бінхе! Нарешті, коли Цінцю здавалося, що він безнадійний у ліжку, пальцями йому вдалося намацати її. Чоловік зненацька застогнав і навіть сам спробував насадитися на пальці, що розтягували його. Це втішило Цінцю, повернуло йому впевненість у своїх діях і він почав рухати пальцями так, щоб щоразу зачіпати бажану точку.

У Бінхе потемніло перед очима. Усередині нього творилося щось неймовірне. Рука вчителя міцно стискала член, а пальці зачіпали всередині нього якусь точку, від якої світ розсипався на частини. Він знову почав благати свого вчителя.

— Вчителю, візьміть мене! — Шень Цінцю продовжував безжально трахати Бінхе своїми пальцями.

— Як ти мене назвав? — м’яко поцікавився він.

— А-Юань, прошу, скоріше, візьми мене! — зриваючись на благання, гарячково просив демон.

Шень відчув себе справжнім тираном від того, що йому подобався цей благаючий голос Бінхе.

Він припинив стимулювати пеніс рукою та акуратно вийняв пальці з нього. Прийнявши стійкіше положення, він приставив ерегований член біля входу в тіло і спробував ввести головку. Бінхе від нетерпіння вже сам хотів піддатися стегнами назад і Цінцю довелося докласти деяких зусиль, щоб його чоловік не травмував себе.

— Не так швидко, — одна рука заклинача стиснула беззахисну шию партнера, намагаючись проконтролювати будь-які несподівані дії з його боку. Він схлипнув і знову завмер, даючи повну свободу дій.

Шень Юань закликав усі свої сили для того, щоб не закінчити в ту саму хвилину. Він був збуджений протягом тривалого часу і коли йому вдалося увійти лише на половину перед очима затанцювали зірки. Цінцю почав говорити Бінхе всілякі дурниці аби відвернути трохи увагу його і себе.

— Мій чоловік на диво нетерплячий сьогодні, правда?

— Ммм, А-Юань!

— А ще він так намагається для цього чоловіка, навіть перестав називати його в ліжку вчителем. Ти великий молодець, — він до кінця поринув у бажане тіло і поцілував його в шию. — Тобі не боляче?

Бінхе, почувши похвалу, не міг залишитися безмовним і не простогнати від таких слів. Він відчував у собі вчителя, його переривчасте дихання над вухом і м’який спокусливий голос, а тому захотів ще більше відчути на собі всю силу його пристрасті.

— Ні, чоловік може продовжувати, — зовсім п’яним голосом відгукнувся Бінхе.

Шень Цінцю зробив перший легкий поштовх і сам застогнав від того, як же приємно це було. Бінхе був добре розтягнутий, але це вперше для нього  в нижній позиції, а тому глибокий жар тіла ідеально охоплював культиватора. Він кілька разів увійшов у цій позиції, але не почувши підбадьорливих звуків з боку чоловіка трохи змінив кут і сильніше двигнувся у ньому.

Нарешті йому вдалося потрапити в потрібну точку і він, взявши темп, почав віддавати задоволення тією самою мірою, що й отримував. Бінхе тільки те й залишалося, що стискати долонями простирадла і стогнати в такт ритмічним поштовхам. Помітивши долоню чоловіка поруч із собою він обхопив її однією рукою і підніс прямо до шалено калатаючого серця. Цінцю зовсім не був проти, сильніше стискаючи руку у відповідь.

Вони трималися за руки і кохалися, бувши один з одним настільки близько, наскільки це можливо. Коли культиватору знову почало здаватися, що все закінчиться дуже скоро, він поспішав запитати Бінхе:

— Бінхе, тобі приємно те, чим ми займаємось? Ти нарешті зміг звикнути?

Відповіддю йому стало голосне: “Так!” змазане уривчастим стогоном.

— От і чудово, — Цінцю повністю вийшов, залишивши незадоволеного чоловіка, вкотре! Та він був готовий заридати від розпачу, але сильні руки швидко повернули його на спину і він нарешті зміг побачити обличчя партнера. Той був прекрасний з розширеними від пристрасті зіницями, сплутаним чорним волоссям і яскравим рум’янцем на щоках. Мабуть, заради цього навіть можна було вибачити його витівку.

Шень Юань побачивши чоловіка такого ж збудженого і гарячого, як і він сам поклав руку на його щоку, поцілувавши з глибоко стримуваною пристрастю, як хотів увесь цей час. Язик спліталася з язиком Бінхе в лютій битві, поки коханець одним рухом не проникнув у його тіло.

Вони обидва застогнали, але ні на хвилину не відсторонилися. Бінхе кусався у відповідь на різкі рухи, але обіймав Цінцю, все сильніше і сильніше притягуючи до себе. Кожним поштовхом той доторкався усередині нього потрібної точки, яка змушувала відповідати своїми стегнами. Він не відмовився б з’їсти свого чоловіка всього без залишку аби це не припинялося.

Цінцю поглинуло те ж шалене наслання, що й Бінхе. Його розпалювали ці спроби перехопити контроль у поцілунку та рухи стегон чоловіка. Поштовхи ставали різкішими і уривчастими, він розумів, що скоро кінчить і тому трохи відсторонився від Бінхе, щоб сказати йому щось важливе. Притулившись губами до яскраво запаленої демонічної мітки він почав повторювати: «Я кохаю тебе», однією рукою пестячи член Бінхе.

Шень штовхнувся всередині чоловіка ще кілька разів, перш ніж кінчив прямо туди. Цей оргазм відрізнявся від тих, що були у нього раніше, і поки його член пульсував і вивергав ще більше змазки, він допомагав отримати розрядку своєму чоловікові, для якого все це стало останньою краплею. Гучно загарчавши, Бінхе сам рушив у кулак Цінцю, перш ніж забруднити його руку білястою рідиною.

Вони без сил разом відкинулися на ліжко. Досвід, який вони отримали, став дивовижним для обох сторін і поки вони просто лежали разом. Шень Цінцю вийшов із Бінхе, перш ніж зручно влаштуватися на його плечі. Він обійняв його і сказав:

— Учитель як завжди був чудовим, — губи Бінхе розтяглися в посмішці і він закопався носом у волосся збентеженого культиватора.

— Бінхе, що ти таке кажеш! — А ми можемо це повторити? — перебив демон. — Цей учень буде дуже радий вчитися мудрості вчителя!

Радісний голос зовсім не поєднувався з бісенятами, що танцювали в його очах. Цінцю зовсім розслаблений загальмовано кивнув і зовсім не очікував, що його різко поставлять рачки і почнуть цілувати в основу шиї. Тіло знову починало розпалюватися і Шень Юань зненацька скрикнув:

—Бінхе!

— Цей учень теж кохає вчителя і бажає принести йому задоволення! Вчитель дозволить? — Бінхе потерся об стегно Цінцю, показуючи, як сильно він бажає цього. Культиватор важко зітхнув.

— Масло.

— Що?

— Не забудь використати масло,— сказав Цінцю, відчуваючи, що він ще пошкодує.

До самого ранку Бінхе не випускав його з ліжка. Шень Юань мав рацію. Проте найгірше було, коли система вийшла зі сплячого режиму і почала зачитувати йому захоплені коментарі про те, наскільки ж добре вчителю зверху, культиватору дуже захотілося сховати голову в пісок подалі від цього голосу.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Коли у головного героя закінчується терпіння