Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

1 частина. Франція

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ранок. Сонце ще тільки сходило, а дівчина вже була рада виглядам, що мерегтіли в ілюмінаторі літака.

“Я в дома”— ця думка вбилася в голову юній пані котра тільки приземлилася в Франції, адже звідси походять всі її родичі, тут їх коріння. Попри все, радості на її лиці було багато. Хоч вона в Франції лише через те що її терміново відправили по роботі, це не відміняє факт перебування тут. Вона знаходиться тут і зараз.

Як тільки нога вийшла з літаку, дівчина зразу ж усміхнулася. Люди дивилися на неї як на навіжену, видно в них усіх день не дуже ще з самого ранку, але Ліліт не звернула на це уваги, юний детектив була рада відправитись на свою першу справу. Через деякий час вона також змогла обміняти валюти та зловити таксі. І ось через мить вона вже стояла перед готелем, легкий вітер віяв їй в лице та довге волосся яке ніяк не хотіло влягтись, розвивалося та летіло в різні сторони.

Як тільки вона зайшла, її багаж зразу ж забрали та повели в відповідну кімнату, видно хтось про все вже подбав. Але Ліліт не була проти, напрочуд тільки рада. І ось її та валізу залишити в кімнаті одних. Ще трішки постоявши і оговтавшись, вона прийнялась облогороджувати кімнату розставляючи речі, це неблагородне діло зайняло що найменше годину часу. І ось нарешті сівши за робочий стіл в кімнаті, дівчина ознайомилася з документами. До справи, що їй потрібно було розкрити ще потрібно добратися. Воно знаходилося в другій частині міста. Містично була вбита сім’я Бернсів. Вони не жили тут, були приїзжими минулого століття але здобули славу саме цього року, різко розбагатіли та бізнес розійшовся по всьому світі. Сьогодні залишився в живих лише 27-ми річний хлопець. Це насторожило Ліліт, адже саме він міг стати потенційним вбивцею, за гроші які прийдуть після того як старі багаті родичі загинуть і не таке зроблять. Та робити нічого прийдеться, іти до нього і робити допит, хоч якась інформація буде.

Чомусь їй сказали працювати самостійно, що ой як не сподобалося, але робити знову-таки нічого, інтерес до цієї справи підігрівало те що жоден із детективів не захотів брати її, побачивши тільки лиш прізвище “Бернс”.

 

— Їдемо—переодівшись в формальний одяг, вона відправилась в дім Бернсів, великий особняк.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь