Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

1 розділ – Ukrainian curiosity

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Після того, як Франція завдала своєї шкоди на Україну, то вона ще довго відходила в своїй кімнаті. Тим часом як Україна пішла від Швейцарії вона вирішила зайти до Євросоюзу і дізнатися як почувається зараз Франція. Перед входом до Євросоюзу стояв тривожний, який турбувався про Францію Німеччина.
🇺🇦-Німеччина, що трапилося? Що зараз із Францією?
🇩🇪-Guten tag Ukraine.Я не знаю, вона відразу ж закрилася у своїй кімнаті коли знову забігла сюди.
🇺🇦-гаразд…,але в будь-якому випадку я хочу з нею поговорити
🇩🇪-нічого проти не маю, проходь, тільки навряд чи вона з тобою буде розмовляти, так як зі мною у нас з нею спілкування так собі, і тримається все тільки на нашій дружбі
🇺🇦-я зрозуміла, добре, дякую що попередив.

Україна зайшла і почала потихеньку йти коридором та оглядати приміщення.
Коли вона вже дійшла вона ще хвилин 2 думала заходити чи ні, але вона вирішила ризикнути і почала стукати у двері.
Франція мовчала і не подавала жодних ознак свого проживання в кімнаті, але пізніше Україна вимовила у дверний отвір що б та почула слова.
🇺🇦-Франція! Це я, Україна! Мені потрібно з тобою поговорити, я обіцяю, нічого не зроблю, у мене та й у руках нічого нема!
Франція почула і підійшла до дверей.
🇫🇷-Йди звідси . Ти мені і так «допомогла».
🇺🇦-Будь ласка, дай мені шанс!
Франція відчинила двері і зі злим поглядом дивилася на Україну і сказала
🇫🇷-Мені не потрібно від тебе допомоги, краще б ти тримала свій рот на замку, і не лізла туди куди не потрібно.
🇺🇦 – я розумію твою ситуацію, але я не винна!Це Британія так вибрав для себе, мені правда шкода, і я б дуже хотіла, що б ти мені висловилася або …, просто я вибачилася перед тобою.
Франція промовчала, але все ж таки кивнула головою і провела в кімнату Україну. Франція поставила чайник, щоб той закипів.
🇫🇷-будеш чай?
🇺🇦-угу..,кхм ,я тобі цукерок принесла *дістала рошен*
🇫🇷-ти ж казала що у тебе немає нічого в руках, набрехала?
🇺🇦-ні-ні!Я мала на увазі те що зброї немає ніяких!
🇫🇷-ну в будь-якому випадку я не стану від цього тобі знову довіряти, тим більше я підтримую Росію, ти сама знаєш.
🇺🇦-Ні не знаю, ти нікого не підтримуєш, ти на двох стільцях сидиш!
Франція косо подивилася на Україну
🇺🇦-кхм..,вибач, мовчу
🇫🇷-ну так щодо чого поговорити хотіла? Раз вже прийшла
🇺🇦-Ну.., тебе ж підставили, ти б мені не завдала рани на око, це так і є?
🇫🇷-можливо
🇺🇦-До речі, так що у тебе з оком то? Тебе теж хтось вже встиг?..
🇫🇷-ні, тобі це не потрібно знати, я мабуть залишу це в таємниці.
🇺🇦-ну добре..
Чай уже заварився і Франція налила собі та Україні і вони почали чаювання . А та відкрила цукерки.

🇫🇷-Якщо що тебе тут не було, я тебе не впускала, і чаєм не пригощала, і навіть не розмовляла
🇺🇦-добре
Минуло пів години як вони спілкувалися і Україна вже прямувала до виходу. Вони попрощалися та розійшлися.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь