Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

1 розділ

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Лань Ванзі – молодий, успішний та найліпший викладач у коледжі Гусу. Завжди спокійний улюбленець усіх учнів коледжу, завжди пунктуальний та хороший приклад для усіх. Зараз він прямує до аудиторії, у якій як правило ще нікого нема. Та зайшовши він здивувався, помітив що майже усі уже зібралися, але це не так його здивувало, більше його здивував юнак його віку на задній парті який уважно стежив за кожним його рухом.

Уже через пару секунд Ванзі це не так хвилювало, тому що сьогодні у них доволі цікава тема, яку буде цікаво послухати усім бажаючим, а у розповідях саме цього викладача буде ще цікавіше. Лань Чжань умів цікаво та змістовно подавати матеріал, та так що навіть людина яка нічого в цьому не тямить усе зрозуміє.

Юнак уважно вслуховується у кожне його слово, та вдивляється у кожну його посмішку, непомітно для себе посміхається також.Навіть не помітивши як заняття уже закінчилося, тихенько встає прямуючи до виходу з аудиторії. Ванзі помітивши що той уже виходить хутко зібрався та швидким кроком, майже бігом попрямував до нього. Юнак тихо та швидко виходить кабінету залишаючи нашого викладача, та не знижуючи темп прямує до виходу з коледжу, щоби ніхто з інших викладачів, а головне старого Лань Сіженя не помітив його тут.

Лань Чжань умить покидає кабінет та не помічаючи хлопця також спішить до виходу. Хлопець нагадав йому давнього знайомого який більш ніж десять років назад зник безвісти після того як його несправедливо звинуватили у вбивсті. Лань Ванзі шука його пару років поспіль, а тут з’явився юнак дуже схожий на нього.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь